top of page

Big Brother Sverige 2012 Mars

DU HAR JU INGEN RESPEKT

Du är ju totalt respektlös här inne. Du har ju ingen spärr, du kan gör vad fan som helst. Kasta schackpäjser, batterier, vaser och annat.De finns ingen spärr alls för vad du kan göra här inne. Varför har du gömt schampoot?
Men ja har inte gömt något schampoo och om jag gjort det låt mig göra det. Låt mig göra det ja vill vill ja göra saker så gör jag det. Men ja bryr mig inte om dig Marcel, jag kan bara skratta åt dig. De måste vara jobbigt att aldrig vara glad.
Marcel har lagat ordning sig mat, soyakorv tror jag att han lagade. Det var alla fall Lars mat. Joe tittar på Marcel och Marcel frågar om Joe har blängsylta. Joe svarar att han tittar var fan han vill, luften är fri, o undrar om Marcel vaknade på fel sida idag.

2012-03-31

 

 

FAN OM DOM FUCKAR MED MIN HYGIEN

Marcel är på krigsstigen igen. Tydligen har BB skickat in schampoo i bikten men det är nu borta och gömt. Marcel misstänker direkt Lars eftersom han är helt dum i huvudet och halvt efterbliven. Han gör ju vad fan som helst o gömmer allt i huset som han kommer över. Bara för att han tvättar sitt hår en gång på två år så kanske vi andra vill göra det mer ofta.
Ja ska fan göra så med hans jävla mat, lägga den i köttfärs, så kan ju han inte äta sin äckliga jävla mat som han vill.
Joe kommer in i sovrummet o säger att halva schampoot gått slut idag och att han använder sig av balsamet. Marcel säger att bara för att Joe är 24 år och fortfarande använder balsam till kroppen så gör vi andra inte det, så är det ju inte.
2012-03-31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Amandus drar en kondom genom näsan o ut genom munnen.
Marcelo vill göra samma sak men har problem några gånger innan han till slut lyckas även han.

2012-03-31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

KUBBSPEL

Det har nu blivit dags för lite kubbspel på utegården. Lagen är Amandus och Vobban mot Marcel,Jimmy och Jennifer.

2012-03-31


KISSES

Mörkret gör något med deltagarna. Deltagarna verkar väldigt glada i varandra så fort det blev lite mörkt. Just nu ligger Amandus och Camilla i sängen och kysser varandra.

2012-03-31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

SEX A LA EARTH HOUR

Självklart inte på riktigt, men ändå. Gruppsex på låtsas under Earth hour.
Camilla, Amandus, Marcelo, Rodney och Hanna J var med i denna lilla fest på fem.
2012-03-31 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

EARTHHOUR MYS

När huset är nedsläckt så passar Jennifer och Marcel på att ha det lite roligt under täcket, vet inte riktigt vad dem gör men det ser ut som han juckar mot henne.

Verkar alla fall som att Marcel fick orgasm till slut då han snabbt rättar till sina kallingar och sedan gick direkt till bikten för att hämta något klädesplagg ur sin resväska.

2012-03-31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

HANNA J O RODNEY?

Kan dom kanske bli det nya paret i huset? Eller romans, det verkar ju alla fall finnas något där. Dom kan inte låta bli varandra nu under tiden det är släckt i sovrummet alla fall. Hanna J bjuder på sig själv mer och verkar mer avslappnad än tidigare i huset.
2012-03-31 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

DAGS FÖR EARTH HOUR

2012-03-31 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

HAN ÄR SÅ JÄÄÄVLA KORKAD

Jimmy och Marcel diskuterar Joe i soffan. Han är så jävla korkad så de är helt galet, så jävla dum säger Jimmy. Marcel säger att han måste leva i nån slags bubbla eller något. Jimmy stör sig mycket över att Joe är så jävla dum enligt han, han får bita sig själv flera gånger om dagen i tungan.
Genuin jävla dumhet är så jävla störande, så otroligt tröttsamt. Marcel tyckte att det var roligt en vecka, men inte nu längre.
Marcel tar upp ett exempel som bevisar hur dum Joe är enligt honom. När Joe säger att avokado inte är nyttigt, säger allt om hur smart han är, alla grönsaker och frukt är nyttigt.
2012-03-31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

EARTH HOUR

Deltagarna får veta att dom kommer delta i Earth hour under kvällen, om ca 20 minuter kommer huset släckas och alla ska befinna sig i stora sovrummet under timmen som Earth hour är. Ett lågt odds ligger på att Annica kommer in i huset precis när denna timme är slut.
2012-03-31 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

JAG BLIR OSÄKER

Marcel och Jennifer är inne i slussen just nu. Marcel har något han vill berätta för Jennifer. Marcel säger att dom klickar så himla bra, därför vill han ta lite avstånd, han kan inte förklara varför, men de känns bara så.
Jennifer säger att hon märkt av detta, för dom har knappt pratat på hela dagen och hon har märkt av att hon blivit bortstött. Jennifer säger att vadå man kan ju umgås ändå utan att behöva tänka så mycket på det hela tiden.
Du har ju allt man kan vilja ha säger Marcel, men ja blir hellre lite mer avvaktande än sårad. Det jag känner här inne kommer jag känna utanför huset med. Jennifer säger att hon aldrig träffat nån i hela sitt liv som hon klickat och passat med så snabbt. Dom andra i huset  tror ju till o med att vi känner varann. Istället för att jag ska bli besviken, så gör jag hellre dig besviken säger Marcel.
Jennifer frågar vad han är rädd för, att jag ska hålla på med nån annan? Nej men att jag kanske går o kärar ner mig i dig och så har jag mer känslor för dig än vad du har för mig, de skulle vara jobbigt säger Marcel. Exakt så känner Jennifer med. Men det känns ju dumt att kasta bort någon man gillar bara därför, är dom båda överens om. Intressant att se hur detta utvecklas.
2012-03-31 

VEM TROR DU LÄMNAR?

Tenny och Lars är i slussen just nu vid varuautomaten. Vet inte om dom ska köpa något eller inte. Tenny och Lars pratar lite om vem som kommer åka ut imorgon. Lars tror att folk föredrar Amandus före Jimmy. Tenny är inte helt säker på det då han tycker att Amandus inte heller varit särskilt snäll i huset, speciellt inte mot Joe.
Tenny säger också att Jimmy pratat om att lämna självmant, och hur blir det då? Kommer två åka ut då, att Amandus också får lämna eftersom han är ensam kvar? Många frågor och funderingar just nu.
2012-03-31  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

LINDY HOP

Nu är det dags för lite lindy hop dans i huset igen. Så låten som startar dansen blev Top Cats - Baby Doll. Så några av deltagarna dansar för fulla muggar. Dom försöker så gott det går komma ihåg stegen som dom fick lära sig tidigare i veckan.

Kan det vara så att de deltagare som inte fick sjunga ska dansa till bandet nu på söndag?

GASBEKÄMPNING

Camilla har plockat fram rengöringsmedel för gasbekämpning. Någon har släppt sig så det luktar bajs i hela vardagsrummet.
Alla är överens om att det är den värsta fisen i huset hittills och att den luktar bäbisbajs haha. Camilla sprang till toaletten o kräktes lite i sin egen mun för att det luktade så vidrigt. Ingen vill erkänna sig skyldig till fisen men det verkar som att misstankarna går mot Lars och Joe.
Alla skrattar väldigt gott åt fisen och tycker att det är asroligt samtidigt som det är äckligt. Joe och Amandus ber Camilla ta hårspray istället för rengöringsmedel eftersom dom tycker att det är farligt, Amandus vill inte röra sig från soffan då det är kemikalier överallt.
Ingen vågar dock erkänna att dom släppt fisen men Lars säger att han skulle vara stolt om han kunde göra så vidriga fisar. Camilla sätter sig i soffan igen och det tar inte lång tid förrän det är någon som fiser igen. Denna gång flyr dock Camilla, Amandus och Vobban till sovrummet för att undkomma lukten.

2012-03-31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

TVÄTTMASKIN

Tydligen är det en tvättmaskin i huset som inte fungerat så bra. Men nu har Tenny och Joe fått till den (eventuellt) så den fungerar tilfälligt. Det som har hänt är att Camilla och Amandus tvättar kläder, men har fått sina kläder lagda i den "trasiga", samt att Joe och Tenny lagt sina kläder i den som fungerar. Amandus blir upprörd över detta då han tycker att dom inte behöver hålla på så om dom blivit tillsagda att den ena maskinen inte fungerar. När Camilla och Amandus kommer till slussen går båda maskinerna, återstår att se va som händer.
Amandus blir upprörd över att dom tvättar hans kläder i den maskinen som eventuellt kommer stanna, så Amandus vill byta över sina kläder till den fungerande maskinen, så dom själv får känna hur det är. Camilla säger åt Amandus att de bara är att släppa det, de är inte hela världen, vi låter den gå klar o sen hänger vi tvätten bara.
Tenny tycker Amandus är en dramaqueen som alltid ska skapa massa drama så fort det är något och ber Amandus hålla käften. Tanken var ju inte att vara elak eller jävlig, utan bara snäll.

2012-03-31 

 

EN GÅNG ÄR INGEN GÅNG

Andra gången på två dagar dom har sex i bikten.

2012-03-31 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

FRUKOST

Just nu äter deltagarna frukost i huset, återstår att se vad dom hittar på för aktiviteter under dagen eller om dom bara kommer sitta och invänta söndagen. Vi hoppas att få se Annica göra comeback under dagen också!
2012-03-31 

BIKTKLIPP MARCEL
Så hade vi fest igår och ee...de var riktigt kul. Eeeh..........så hände väl saker, det vet ni själva, vi...hade sex igår jag och Jennifer. Jag ångrar det inte, men det kanske var lite onödigt, men jag ångrar inte det. Det blir nog konsekvenser när man kommer ut, men det var bra. Jag tar det, de är lugnt, man är ju kille, man är som man är.

2012-03-31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

FÖRDOMSSPELET

Hulda och Jennifer ligger i soffan och spelar spelet med fördomar/påståenden.

2012-03-30 
 

MIDDAG

Just nu äter deltagarna middag i huset, lite sent kanske, men vad gör det. Tid är det enda som finns i BB huset.
2012-03-30 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

LUGNA GATAN

Det är verkligen lugna gatan i huset just nu, händer absolut ingenting. Jimmy har färgat sin lugg till orange, Jennifer o Marcel ligger i sängen o kramas, Tenny ligger i sin säng. Hulda ligger bredvid och pratar. Camilla plockar i köket, resten är i lilla sovrummet och off cam för tillfället. En väldigt lugn fredag i huset.
2012-03-30 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

SVETTIG WORKOUT

När de svenskarna deltagarna fick besök av gladiatorerna så drillades dom. Men Annica däremot som är i danmark tränar på gymmet. Snart får hon återvända till sina kära vänner i det svenska huset. Undrar hur hon kommer känna när hon vet att Hanna R har röstats ut och det faktum att det är 3 nya deltagare i huset sedan i söndags.

2012-03-30 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

SEXPRAT

Hanna J pratar för fullt om sitt sexliv i lilla sovrummet. Hon pratar högt och lågt om vad hon gillar och svarar på alla frågor som Rodney ställer. Bland annat om hur hon har sexleksaker, hur hon vill håll på länge, att hon går igång på rollspel osv.

2012-03-30 
 

RESULTAT

Vad tycker ni om nya hårfärgen?

2012-03-30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

BLONDERING

Camilla o Tenny har nu börjat blondera Marcelo, ska bli otroligt intressant att se resultatet om ett tag. Tippar på orange?
2012-03-30 

 

TRÄNINGSBILDER

Hanna J och Marcelo fick ett pris, 25 BB-dollar var tydligen för att dom gjorde den bästa insatsen på träningen.
2012-03-30 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

GLADIATORTRÄNING

Dags för gladiatorträning. Deltagarna har två minuter på sig att förbereda sig innan träningen börjar på utegården. Deltagarna blev väldigt chockade när dom kom in utan att säga något. Amandus trodde att det först var Jimmy som klätt ut sig till tjej.

2012-03-30 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

BOLL AV HANDDUKAR

Marcelo och Vobban försöker vara kreativa och skapar en fotboll av handdukar och en kondom. Dom har ett bandage som dom ska lägga över sedan för att inte kondomen ska spricka, ska bli intressant att se hur det blir.
2012-03-30 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

DU ÄR SÅ JÄVLA SNÅL

Tenny verkar ha kommit över BB-dollars i huset. Dollar han nu inte vill dela med sig av till Marcel. Marcel tycker givetvis inte om detta då han tror att det är hans dollar som han tappat bort.
Därefter utbryter en ganska enformig dialog där Marcel anklagar Tenny för att vara så jävla snål och att han är en patetisk människa. Men man blir väl snål när man går på a-kassa i tio år. Folket är så jävla trött på ditt snack om hur sjuk du är o vilka problem du har, men ingen bryr sig.
Tenny är lugn och reagerar inte så mycket utan säger mer att det inte stämmer. Marcel fortsätter hugga om hur han skämmer ut hela systemet i Sverige. Han har ju kuddkrig o massa annat i huset, men han kan inte jobba, utan går på a-kassa i tio år, hur fan går de till? Då kan du ju jubba fortsätter Marcel.Tenny säger att man ska ju hitta ett jobb också, de är inte bara att man får ett jobb. Marcel menar att man får ett jobb av arbetsförmedligen.

2012-03-30 
 

FREDAG 30/3

12:00 Big Brothers vending machine öppnar.
14:00-15:00 Gladiatorerna Bullet och Prime går in i Big Brother-huset för att ladda för Gladiatorfinalen i morgon kväll på TV4.

Under dagen ska Marcelo Peña blondera sitt hår eftersom att han tryckte på knappen.

OBSERVERA ATT TIDERNA ENDAST ÄR CIRKATIDER OCH KAN KOMMA ATT ÄNDRAS.

2012-03-30
 

NYVAKNA DELTAGARE

Deltagarna är relativt nyvakna och det verkar som att både Marcel och Jennifer fortfarande ligger och myser i sovrummet. Det verkar som att BB glömt att slå av nightvision i sovrummet men där spelar alla fall Tenny och Rodney schack. Övriga käkar frukost eller sitter i soffan och pratar om gårdagen.
2012-03-30 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

NÅGRA BILDER TILL FRÅN FESTEN

Här kommer några sista bilder från festen som var igår. Dessa bilder är från natten ganska precis innan läggdags.
Brottning mellan Amandus och Marcel.
Slutade med att Marcel ramlade på Camilla som fick knäet i ansiktet, troligtvis på näsan.
Jennifer och Marcel hade det mysigt igår och låg nakna under täcket då Jimmy bestämde sig för att jävlas och dra av täcket.
Slutade dock med att Jimmy var den som fick visa sig naken då han inte hade några kallingar under handduken.
Rodney somnade tidigt igår och självklart utförs gruppjuck på sånna personer.

2012-03-30 
 

GLADIATORERNA IN I HUSET

Bullet ska hålla i ett träningspass i huset. Gladiatorerna går in i Big Brother

Deltagarna får se upp. Nu stormas ”Big Brother”-huset – av gladiatorer.

Det blir en del stillasittande för de tävlande i ”Big Brother”. Det ska det bli ändring på. I morgon skickar produktionen in gladiatorerna Christy ”Bullet” Bacon och Mikael ”Prime” Hollsten i huset. De kommer att genomföra ett träningspass med deltagarna.

– Jag vill inte gå in i detalj på vad det är de ska göra men de är där för att ruska liv i deltagarna. Gladiatorerna är ju minst sagt lämpade att göra det. Det finns också ett hälsotänk i det här. Gladiatorerna är fysiska praktexemplar, säger programmets exekutiva producent Pelle Porseryd.

Hur är det ställt med deltagarnas fysiska form?

– Jag har ingen uppfattning om det  men de utnyttjar ju i alla fall gymmet frekvent.
2012-03-30  

 

JAG VILL KÄNNA!

Camilla går in till badrummet och hoppar ner i jacuzzin. Hon har siktet inställt på Jimmys snopp och pungkulor. Jimmy verkar dock inte lika sugen på att hon ska få känna efter så den är mini just nu och att han inte har haft stånd på över 1,5 månad.
2012-03-30  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

CAMILLA WANTS IT

Det är släckt i sovrummet och Amandus ska ge Camilla massage. Hon är dock mer intresserad av att ha sex just nu, men Amandus säger att det får bli senare. Camilla är lite less på att dom aldrig haft sex på riktigt och vill ha det under täcket.
2012-03-30  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

AMANDUS LACKAR UR

Amandus, Camilla och Jimmy var på toaletten och pratade lite. Joe passade på att pranka lite och stod redo med duschmunstycket utanför dörren. Joe passar på att spruta ner Amandus med vatten när han kommer ut från toaletten och detta uppskattas verkligen inte av Amandus.
Joe blir kallad till bikten där han blir tillsagd att inte leka med vattnet. Amandus sparkar Joe på benet och går iväg till gymmet. Han blir lugnad av Camilla som stöttar och försöker få Amandus att stressa ner. Amandus går tillbaka till Joe och kräver att han ska lämna tillbaka hängslena som han fått låna. Amandus är lack över att han blir nedsprutad när han bara varit snäll mot Joe, men Joe tycker mest att det var ett roligt skämt. Det är inte ett skämt när hela min tröja är dygnblöt säger Amandus.
2012-03-30 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

JENNIFER ÄR LEDSEN

Jennifer och Marcel pratar i lilla sovrummet just nu. Jennifer är ledsen över Marcels beteende precis efter dom hade sex i bikten. Jennifer berättar att hon känner sig illa behandlad av Marcel. Hon har berättat saker för honom som hon aldrig delat med sig av till någon annan. Allt som dom två byggt upp under dessa dagarna känns bara raserat säger Jennifer.
Marcel säger att det inte är som det hon tror, hon betyder mer än vad hon vet. Marcel skiter i alla andra och spelar inget spel mot Jennifer. Hon betyder mer än något annat i hela huset fortsätter Marcel, han är alltid ärlig o säger som han tycker.
Det var inte meningen att göra dig ledsen, absolut inte, hoppas du är okej. Jennifer säger inte så mycket utan gråter mest. Jennifer säger att hon bara ville lämna huset då hon aldrig känt sig så förnedrad som hon gjorde för stunden. Att precis ha haft sex i huset och sedan bli behandlad som hon blev var verkligen för mycket för henne.
2012-03-30  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

BLOND MARCELO

Marcelo får nu veta sin bestraffning av Hanna W. Han ska, som vi redan vet bli blonderad. BB kommer skicka in blonderingskit vid lämpligt tillfälle. Stort jubel utbryter i huset.
2012-03-29  


 

FUSK SOM INTE ÄR OKEJ!

I morse, efter hela den episoden då Marcel onanerade så låg Marcel och Jennifer kvar och pratade i sängen.
Det har framkommit att Jennifer brutit mot flera allvarliga regler i programmet.
1. Hon har pratat om hur Marcel och Jimmy framstår som mobbare utanför huset och inte är omtyckta.
2. Hon uppmanar Marcel att ändra sitt beteende till det bättre.
3. Jennifer har också pratat om vilka som är par i huset och hur de upplevs utanför huset.
4. Hon har berättat om nomineringen som dom ska göra under torsdagen och har då fått tips av Marcel om vilka tre som ska nomineras, nämligen Hanna J, Joe och Amandus.
Detta är något som självklart inte är OKEJ. Det bryter mot hela programkonceptet och det måste bli någon form av bestraffning för dessa två deltagare. Då produktionen själva är så otroligt fega och inte vågar göra några åtgärder annat än varna de två inblandade, är det upp till oss.
Hela trovärdigheten körs i botten om något inte görs på under söndagen på live. Plockas inte Marcel och Jennifer då ur huset, eventuellt blir nominerade till nästa vecka, är det skandalöst och då kan man i princip lägga ner hela programidén.
Hela grundtanken är att man inte ska ha någon koll på vad som sker utanför huset, och att få sådana fördelar och uppenbart taktiksnack bör bestraffas hårt. Vill tv11 och Endemol som produktionsbolag framstå som någorlunda seriösa i framtiden KRÄVS en tydlig och kraftig markering på söndag.
2012-03-29  

 

SEX I BIKTEN

Verkar som att Marcel och Jennifer haft det lite roligt i bikten. Marcel kommer ut med halvstånd och läppstift över hela kroppen och Jennifer går direkt på toaletten.
Dom försöker skämta bort det hela men det köper inte Jimmy. Jennifer erkänner till slut att dom hade sex i bikten.
Marcel blir sne över att det hela kommer ut till huset och blir upprörd över att Jennifer skämtade om att hon vill ha en trekant med Jimmy. Marcel hade då knäppt med fingrarna åt Jennifer som går därifrån irriterad. Marcel blir upprörd och tycker att Jennifer kan dra om hon ska hålla på så.
2012-03-29  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

HANNA STÄDAR.

Kanske några av er läsare undrar vart Hanna är? Hon är i köket och städar.
Hon sjunger tillsammans med musiken och för tillfället spelas Loreens "Euphoria". 
Ute på altanen sitter Marcel, Jennifer, Hulda, Camilla och Amandus och börjar diskutera angående Hanna. De pratar om att de skulle stanna ute tills Hanna har städat klart, så kan de gå in och festa vidare. Tydligen har de försökt få Hanna att komma ut, men hon vill gärna städa först. 
Vad tycker ni? Bör Hanna sluta städa och bli mer delaktig? 

2012-03-29 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

TYPISKT SVENSKT!

Under tiden som deltagarna spelar kubb, sitter Camilla och Amandus på altanen och pratar. 
- Alltså, kubb är så himla svenskt, säger Camilla. 
Amandus håller med och Camilla berättar att det var det första spelet som spelades när hon kom till Sverige. 
I samma stund slår Marcel sig ner mellan Jennifer och Hulda. Han har krypit ner i en filt. De börjar att prata om hur mycket de har druckit under kvällen och Marcel bestämmer sig för att busa lite med Hulda och kittlar och klämmer henne i sidan. Hon skrattar för glatta livet.
Hulda funderar på om hon ska försöka fixa biljetter till alla deltagare, till hennes båt. Hon skulle tycka att det vore jätteroligt om alla tog en tripp tillsammans. 
- Jag har inte varit på kryssning sen jag var 18 år, säger Jennifer. 
Hulda börjar blinka mot kameran för att flirta lite med restaurangchefen, i hopp om att få biljetter. 
2012-03-29  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

TOA PEPP


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

2012-03-29  
 

AMANDUS BIKT

Känns som att folk har en helt annan bild av mig här inne. Amandus och Camilla har kommit väldigt nära varandra men han anser att det har blivit lite udda. Hon tycker att han omogen och liten, att det har blivit jobbigt då hon tycker att han är för ung men att han inte är en 12 åring. Men även om han säger "eeh" saker som kan uppfattas korkat.

De senaste dagarna så har hon fått en uppfattning som inte stämmer. Samt att det inte känns som det har gjort förut. Men han tycker det är lite jobbigt då hon är den enda han kan luta tillbaka sig emot. Men hon puttar bort honom känns det som...

2012-03-29  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

RENSAR LUFTEN

Just nu är Jimmy, Amandus och dom tre nya deltagarna i badrummet för att diskutera varför dom blev nominerade.
Vobban ber om ursäkt för att dom blev nominerade och att det inte är något personligt alls, de har inte med det att göra. Det är ingenting personligt och sådant. Amandus säger att han inte förstår riktigt varför, han fattar inte hur dom har tänkt när han blivit nominerad, vad har han gjort? Ni har lixom varit här i fem dagar och har satt oss på platsen, du måste fatta att det känns förjävligt och att stämningen är konstig i huset just nu. Du måste försöka förstå att det är jävligt märkligt, vi har inte ens en anledning om varför, varför är vi dom som är uppe?
Jag kommer kämpa för mig plats som fan här, för im the fucking best. Detta är ju ett spel, vi kommer kunna ta en öl efter programmet och allt, men detta är ju nu och detta är spelet.
Jimmy är lite mer förstående och lugn än vad Amandus är och förstår att det är BB som bestämmer reglerna hela tiden. Självklart är han lite irriterad men han är ändå mer förståelse till situationen.
Vad tror ni om stämningen i huset och vad som kommer hända nästa dagarna?
2012-03-29  


 

FESTEN BÖRJAR

Dags för fest, två flak öl, massa läsk, vin och cider kommer in till deltagarna i huset. Kommer bli grillning ikväll verkar det som. Kanske kan detta bli en bra fest?
2012-03-29 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

ANNICA KOMMER HEM PÅ LÖRDAG

Umar och Annica misslyckades med uppdraget. Men nu fick Umar ett alternativ att ge sina deltagare + Annica en fest ikväll och att Annica får åka hem på lördag, medans Umar blir inlåst i deras utehus på obestämd tid. Han valde det alternativet för Annicas skull, så han bestämmer sig för att berätta det för henne eftersom hon har varit så ledsen efter misslyckandet.

Dock så reagerar Annica knappt och bryr sig inget vidare heller om att Umar blir inlåst för hennes skull(det blir nog inte uppskattat av danska tittare). Men hon vill ju bara hem till Marcelo som hon pratar om hela tiden!

Men nu kommer hon hem på lördag alla Annica-fans.

2012-03-29

 

VI NOMINERAR DOM FÖR ATT RÄDDA JOE

Klipp på hur nomineringen finns nu uppe. Det är sju minuter långt så tänker inte redogöra det hela, men det jag slås av för det första är att dom får diskutera så ingående varje person för sig och resonera sig fram till ett beslut. Trodde Big Brother hade lite stil alla fall och lät som ge 1p och 2p som övriga deltagare, men icke sa nicke. Hur som helst slutar det hela med att dom till slut nominerar Jimmy och Amandus. Jimmy gillar dom alla tre, men eftersom dom vill rädda Joe från att bli retad nominerar dom honom ändå.
Dom är oroliga för hur det ska bli för Joe i huset om dom tre skulle röstas ut en efter en, så därför är det bäst att ta dom som mobbar Joe först.

2012-03-29 
 

PRISET: KUBB

Deltagarna får in information om att dom samlat ihop 34 poäng, och får nu välja vilken vinst dom vill ha. Marcel ska meddela vad deltagarna väljer för pris till bikten. Valet går supersnabbt och alla kommer överens om att dom vill ha in kubb i huset. Hoppas att BB vågar jävlas lite och skickar in mandelkubb till huset.

2012-03-29 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

MUSIKCHARADER

Dags för musikcharader i huset. En och en går deltagarna fram och drar en lapp ifrån hatten. De ska försöka samla ihop så mycket poäng som möjligt för att få bättre belöningar. Med tävlingen tidigare idag har dom nu 22poäng. Dessvärre får dom bara göra en charad var innan uppdraget är slutfört.
2012-03-29 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

UMAR MISSLYCKAS

Annica är ju som vi alla vet i Danmark och har under veckan haft ett uppdrag tillsammans med Umar. För att Annica ska ta sig hem måste dom hitta ett visst antal siffror under veckan. Umar fick sista uppgiften och misslyckades med att hitta den sista siffran.....återstår att se vad som händer nu, om dom får en ny chans senare, eller om Annica missat sin chans att ta sig hem denna vecka rent av?

2012-03-29

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

VILKA FITTOR DOM ÄR

Alltså ja är såhär, ja är alldeles skakig. Varken Jimmy eller Amandus förstår varför dom är nominerade, de är förjävligt rent ut sagt tycker de båda. Jimmy tycker att han varit så jävla trevlig hela veckan, men nu jävlar ska han svina på. Festen ikväll kommer bli lyckad säger han lite med sarkasm. Amandus fattar ingenting, han är bara snurrig och blev helt tagen på sängen av detta. Dom är riktiga fittor tycker Jimmy. Vad säger ni?

2012-03-29 
 

DE NOMINERADE ÄR...

"Ni behöver inte nominera varandra till söndagens Livesändning. Utan de tre nya deltagarna Jennifer, Vobban och Hulda har nominerat två stycken av resterande deltagare istället. De nominerade är Amandus & Jimmy."
Amandus Allstadius
099- 418 01
SMS: Amandus till 72 400

Jimmy Österling
099- 418 02
SMS: JimmyÖ till 72 400

2012-03-29 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

HÅNGELKALAS I JACUZZIN

Marcel o Jennifer kan inte få nog av varandra.
Ser ut som att Marcel har lite svårare att hålla sakerna på plats än Jennifer för stunden alla fall.

2012-03-29

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

RÖR EJ-KNAPPEN

Deltagarna verkar ha glömt bort Rör ej-knappen och nu så vill tittarna frustrerat att dom ska märka att den är aktiv igen. Vad tycker ni att BB ska ge för ledtrådar för att dom ska förstå att den är aktiv? Eller tycker ni att dom inte ska få några ledtrådar alls?
2012-03-29 

 

BIKTKLIPP JOE

Ja de känns helt overkligt att vara här, faktiskt...........jag har varit här i fem veckor men tro mig, man fattar inte att man går på tv 24/7 dygnet runt alltså. Att de är flera miljoner som kollar där ute, alltså de är sjukt man fattar inte att de är sant......men tydligen så är det de. Min dröm var ju när ja var 18, att nu ska ja vara med i Big Brother, så att...nu är jag här som en egen hög person. När jag blev 18 så var det sista året Big Brother, de blev ju inge mer Big Brother. Men då fem år efter kom Big Brother, i en annan kanal o då var jag direkt och sökte. Samma sak i år, direkt och sökte. De här har varit min dröm, nästa snäpp blir Robinson. De är lika bra o ta när man ändå är här. Gladiatorerna skulle jag också vilja vara med i. Nog för att man skulle få mycket stryk där men, det skulle vara en utmaning.

2012-03-29

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

HANNA J FÖRSÖKER ÖVERTYGA CAMILLA

Hanna J har precis berättat för Camilla om hennes och Lars förhållande. Hanna går på om att dom varit ett par innan huset och att dom haft en långdistans förhållande. Han är också en annan personlighet utanför huset enligt Hanna J och det som varit svårast i huset är att dom har så olika kost. Tveksamt om Camilla köper detta dock, hon känns rätt bright, men ska bli intressant att se vad hon berättar för Amandu senare.
T-bag kommer till sängen och deltagarna börjar spåna i lite vilka som kan vara nominerade denna vecka.
Hanna J återgår till att prata lite om deras påhittade förhållande då Tenny gått sin väg och det verkar som att hon faktiskt lyckas övertyga Camilla om att dom är ett par, eller vad dom nu är. Hanna J säger att dom inte träffats såhär mycket tidigare utan att det varit mest via nätet, därför är det så pass nytt för dom båda ännu. Hanna säger att hon samtidigt har panik efter att få fler barn och sådant och hon får det att låta äkta verkligen. Ska bli roligt att se hur detta utvecklar sig.

2012-03-29 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

BIKTKLIPP

Jimmy pratar lite om de nya deltagarna och tycker att Vobban är skönast för dom har mest gemensamt och han har varit väldigt hjälpsam, han är en lättsam person tycker Jimmy. Hanna P kommer näst på tur som även hon är väldigt hjälpsam och trevlig, men Jimmy har inte riktigt lärt känna henne ännu och det verkar inte som att dom har något gemensamt. Jennifer har ju fattat tycke för Marcel och hon får akta sig så hon inte blir en soffpotatis tillsammans med Marcel. Kommer man in såhär sent tror Jimmy att man måste visa framfötterna mycket första tiden.
Hanna J pratar lite om hennes och Lars påhittade förhållande och funderar på hur hon ska kunna hålla masken för att då huset att tro på att dom är ett par. Hon berättar sedan om att Lars kanske inte vanligtvis är den kille hon skulle falla för utanför huset, men på ett sätt är han ändå det. Han är otroligt godhjärtad och genomsnäll som människa även om han är lite barnslig. Dock ställer sig Hanna J tveksam till om det skulle fungera på riktigt då hon i princip är allergisk mot allt Lars äter.

2012-03-29 
 

NORSK KARAOKE

Just nu har deltagarna norsk karaoke i huset. En och en får dom ta på sig hörlurar och lyssna på en låt. Deltagarna ska sedan nynna fram vilken låt det är till de övriga deltagarna, rätt underhållande faktiskt.
2012-03-29 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

HANNA W HAR MAKTEN

Marcel Söderqvist: Hanna Widerstedt menar att ditt minst sagt barnsliga beteende när Hanna Widerstedt åkte ut måste du nu växa som person och be om ursäkt genom att sjunga "Torhamn Cruisers - Hanna Widerstedt Du Är Min Idol". Du ska in i guldrummet en timma och lyssna på låten, lära dig texten och framföra den inför gruppen.

Lycka till!

Joe Rovik: Hanna Widerstedt tycker du ska få ha en egen fest med tre valfria tjejer i guldrummet! Du ska vara klädd som Hugh Hefner och tjejerna ska ha utmanande kläder på sig. Like a king!

Amandus Allstadius: Hanna Widerstedt bestämmer att du ska få välja tema på nästa fest!

Camilla Jacobsen: Hanna Widerstedt tycker du ska variera ditt umgänge lite, du och Amandus Allstadius får inte prata med varandra på 12 timmar!

Lars Bergström: Hanna Widerstedt tycker att det är dags för Lars att vidga sina kvinnliga vyer lite. Lars, du ska sova med Hanna J resten av veckan.

Marcelo Peña: Hanna Widerstedt tycker det är dags för lite extreme make over på Marcelo. För att göra dig redo för beach 2012 ska du få en helt ny hårfärg (blond) lycka till med modellkarriären!

Rodney Da Silva: Hanna Widerstedt vill att du bejakar din kvinnliga sida. Du ska i 12 timmar bära klänning och högklackade skor, feel like a woman!

Jennifer Andreasson: Hanna Widerstedt menar att du har kämpat hårt för att hålla deltagarna glada. Nu är det din tur att bli servad! Alla deltagare ska slava för dig i 12 timmar, allt du säger är lag - utnyttja det!

Vobban Jonsson: Hanna Widerstedt tycker att du har varit lite tråkig som senaste dagarna. Hanna Widerstedt bjuder in dig på fest i guldrummet med 2 valfria personer, temat är HANNA WIDERSTEDT, och musiken består av Hannas favoritlåtar!

Hanna Pettersson: Hanna Widerstedt menar att närhet är viktigt i Big Brother. Du ska sova med Marcel veckan ut. Använd kondom.

Jimmy Österling: Hanna Widerstedt tror att du behöver känna en kvinnas kropp mot din. Därför ska du sova bredvid Camilla i en vecka.

Tenny Engdahl: Hanna Widerstedt tycker att ditt hår är en katastrof, rött och fult... tycker att du skulle passa bättre i pudelrockfrisyr. Därför ska du permanenta ditt hår.'

Hanna Johansson: Hanna Widerstedt tycker det räcker med städning för din del! Därför är det strängt FÖRBJUDET för dig att städa, du får alltså inte göra någon form av städning en vecka framöver! start NU!

2012-03-29 
 

DAGENS SCHEMA

Tordag 29/3

10:30-11:00 Musiktävling där alla deltagare får sätta sitt musiköra på prov.
12:00 Knappen blir åter aktiv!
13:30 Musikcharader
Kväll: Amerikansk BBQ-fest med med rockabillykänsla.

OBSERVERA ATT TIDERNA ENDAST ÄR CIRKATIDER OCH KAN KOMMA ATT ÄNDRAS. Artikeln uppdateras vid klockan 10:00 på respektive morgon.

Du ser allt direkt när det händer med 24-7 abonnnemang.

2012-03-29
 

VÄCKTA

Idag blev detagarna väckta lite tidigare än vanligt. Undra vad som väntar dem?
2012-03-29 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

ANNICA LEVER LIVET

Igår hade de en liten minifest i danska BB vilket dock dog lite väl tidigt. Men vår Annica fick i sig lite alkohol i alla fall och släppte loss med att stå och dansa på borden och leka freeze. Deltagarna där nere körde även sanning och konsekvens då Annica bekräftade en hel del. Annica sa att hon hade haft sex med Marcelo, att hon hade varit innanför trosorna på Hanna R och att hon hade deltagit i en grupponani i svenska BB huset. Efter leken så blev det lite småflirt med Alexander från Danmark som först började med en kyss från snurra flaskan till att sedan hångla med honom på utegården. Dem båda bestämde sig för att sova med varann för Alexander hade hoppats på att få "mer" vilket visade sig sen att han inte fick, så han bad Annica att sova någon annanstans vilket hon senare gjorde.
2012-03-29 

 

NATTBESTYR

I natt tog Marcel saken i egna händer....

2012-03-29 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

KUDDKRIG

Ett gigantiskt kuddkrig i huset just nu. Alla är med förutom Camilla. Hur underhållande som helst.
2012-03-29 

WHATS GOING ON HERE?

2012-03-28 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

ANGÅENDE ANNICA

Annica och Umar har ju haft i uppdrag att vara agenter och hitta siffror i danska BB huset. Nu har dom hittat 5 siffror av 8 möjliga. Idag fick Annica reda på att hon får åka hem till Sverige om hon och Umar hittar alla siffrorna. Detta gör antagligen Annica lite mer ivrig att hitta dem eftersom hon så gärna vill hem.
2012-03-28 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

SNURRA FLASKAN

Detta känns som årets maffia, snurra flaskan. Just nu är dom flesta i huset med och Jimmy ska precis äta en vitlöksklyfta.
Rodney äter smör. Jennifer käkar kanel.

2012-03-28  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

TWISTER

Det har blivit dags att köra lite twister i vardagsrummet nu.

2012-03-28  
 

VILKET SVIN MAN ÄR

Marcelo och Marcel tränade tidigare under eftermiddagen och nu har det kommit ett klipp på vad dom säger. Marcel berättar lite om vad han gjort med Jennifer och säger att dom höll på i duschen tidigare. Han la märke till att kamerorna rörde sig mot dom direkt, så han förstår ju vad det innebär.
Marcelo säger nåt om att han hade nån på utsidan, men han förstår att det är kört, och redan efter första veckan hade han ju strulat med alla tjejer, då kan man lika gärna köra på. Marcel säger ungefär samma sak, att han har nu hållit på med tre-fyra stycken olika, så det är lika bra att gå all in. Men dom är båda överens om att dom betett sig som svin.
Marcel berättar att han inte fått komma in i Jennifer än men att dom pillat på varandra och han illustrerar för Marcelo hur Jennifer ser ut där nere och pratar om att hennes bröst är dom snyggaste han sätt, speciellt bröstvårtorna. Marcelo säger att han blir kåt och funderar på när Annica ska komma tillbaka och passar på att avslöja att han fått komma till en gång.

2012-03-28  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

MIDDAG

Lasagne ser det ut som även idag. Ser i vilket fall som helst jävligt gott ut. Ska bli spännande att se va som händer nu efter middagen.
2012-03-28  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

HEN GÖR TATUERINGAR

Camilla står och gör tatueringar på Rodney just nu. Hen tycker att det är riktigt roligt att tatuera hen. Rodney får tatueringar i hela ansiktet och sätter även en på handen. Camilla sätter även en tatuering på sig själv, på armbågen. Samtidigt i badrummet är Jimmy och hen smörjer in sig med någon ansiktskräm efter att hen duschat.

2012-03-28 
 

JAG VILL HA DIG NU

Viskar Camilla till Amandus när dom ligger i sängen och kramas lite.

2012-03-28  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

BAD OCH SCHACKSPEL

Just nu händer inte mycket i huset, middagen förbereds, Rodney o Tenny spelar chack och Marcel o Jimmy badar bubbel. Vet inte hur det blev med denna nynntävling, men det verkar inte bli av i vilket fall som helst. Återstår att se va som händer under kvällen.
2012-03-28  

 

ANNICA

Annica sitter ute vid uteplatsen med Alexander och Thomas. Hon berättar vilka låtar hon och de svenska deltagarna brukar väckas till samt udda läten som brukar spelas upp. Danska BB vill gärna få det till att vara något mellan Alexander och Annica , men svårt att avgöra på bara ett klipp så.

2012-03-28 

 

REKVISITA

Det verkar som att deltagarna fått med sig revisita från uppdragsrummet in i huset sedan då dom fick dansa. Deltagarna ska genast lämna in det i bikten. Man kan ju undra lite varför dom ens har rekvisita där inne om deltagarna inte ska få använda sakerna?
2012-03-28  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

KLOCKA

Deltagarna har fått in en väggklocka i huset. Varför vet jag inte, men tror att de har något att göra med att dom inte ska blir knäppa av att inte veta vad tiden är.
2012-03-28 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

DANSREAKTIONER

Nu verkar dansträningen vara slut för idag för deltagarna, som ser trötta ut.
"Detta var kul men man blir fan trött alltså" säger Tenny till instruktören.
Amandus stormar ut ur uppdragsrummet och svär, tydligen har det inte gått så bra för honom.
"Fan, sista gången jag dansar" säger han. Överlag verkar dock de flesta deltagarna ha tyckt att det var roligt, även om många säger sig inte kunna dansa alls, bl.a. Hulda och Marcel.
2012-03-28  

 

LINDY HOP

Dags för deltagarnas första aktivitet för dagen, att lära sig Lindy hop.
Tenny och Marcel agerar följare eftersom man ska vara par i denna dans och det bara är tre tjejer. Ska bli roligt att se hur detta slutar.
2012-03-28 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

SAMLING

Snart är uppdragsrummet öppet. De ska lära sig dansa alltså, och klä sig i bekväma kläder. En glad överraskning väntar den som dansar bäst antar jag.
2012-03-28  

 

VAKNA

Nu börjar huset vakna till. De börjar dagen med att duscha, sminka sig, klä på sig och äta frukost. Precis som vanligt med andra ord. Marcel och Jennifer står i duschen nu, dom verkar vara väldigt glada i varandra. Snart är det dags för att lära sig dansen Lindy Hop.
2012-03-28  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

DAGENS SCHEMA

Onsdag 28/3

10:00 De deltagare som är kvar i huset ska få lära sig dansa Lindy Hop.
13:00-16:00 Deltagarna ska tävla i att nynna låtar.

2012-03-28  
 

FRITERADE ÄGG

Deltagarna avslutar kvällen med att äta friterade ägg och lökringar. Jimmy och Amandus har provat sig fram i köket lite om vad som går att fritera och inte.
2012-03- 
 

DUBBEL

Tennis på utegården. Grabbarna har byggt en tennisplan och spelar dubbel. Marcelo och Joe mot Vobban och Lars. Lars och Vobban vann första matchen nu ska grabbarna ha en re-match.
2012-03-27  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

NY ROMANS?

Har vi kanske ett nytt par i huset? Det verkar i vilket fall som helst som att Marcel o Jennifer inte kan få nog av varandras närhet och redan efter ett par dagar i huset kelar dom som om dom inte gjort annat.
2012-03-27 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

HUR FAN KUNDE HON GÅ VIDARE?

Jimmy ifrågasätter direkt Top cats val att ta med sig Hanna J till studion. Han undrar hur fan dom kunde välja henne? Hon är ju så tråkig o bjuder aldrig på sig själv. Camilla säger att hon kanske släpper loss mer när inte vi är med eller något. Jimmy säger att då borde hon varit så redan i början då vi var okända för henne. Även Amandus undrar över Top cats val och undrar varför inte han fick chansen att gå vidare.

2012-03-27  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

VOBBAN, HANNA J OCH RODNEY

Grattis till dom tre som ska få åka till studion. Låten som ska spelas in är lite mer Johnny Cash än Elvis så inte ren rock n roll enligt Top cats.
2012-03-27  

 

LASAGNE

Deltagarna sitter nu och äter middag. Lasagne står på menyn och den är gjord av Hulda och Jennifer.
2012-03-27  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

UPP TILL BEVIS

Camilla är först ut och gör det faktiskt bra. Hon kommer ihåg det mesta av texten.
Rodney hade sköna moves och även rätt bra ton, men tappade mycket av texten och var väldigt nervös.
Vobban höll ton och bra tempo men tappade mycket av texten även han.
Marcelo hade i princip bara rätt med frisyer och skorna enligt Top Cats själva.
Hanna J fick bra beröm av juryn. Hon hade bäst takt och ton hittills av alla.
Han har det i sig ju, men det är väldigt varierande. Ingen känsla för musik o tajming kör mycket sitt eget.
2012-03-27  

 

SLUTAUDITION

Snart är det dags för slutauditions i BB. Deltagarna kommer bli inkallade en och en och sjunga för Top Cats, denna gång till musik. Det är Top Cats som kommer avslöja vilka tre som till slut får följa med till studion imorgon för att spela in årets BB låt.
2012-03-27  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

SISTA PARET UT

Är Rodney och Marcelo. Problem för Rodney att hitta kläder i lämplig storlek då BB bara skickat in medium, lite konstigt kan tyckas. Marcelo kommer få lite Travoltastyling.
2012-03-27  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

NU BÖRJAR STYLINGEN

Lägger in bilder successivt så ni får se hur det går för deltagarna! Det är bara att uppdatera bloggen.

Bilde1.jpg
Bilde3.jpg
Bilde4.jpg
Bilde7.jpg
Bilde8.jpg
Bilde9.jpg
Bilde11.jpg
Bilde12.jpg
Bilde13.jpg
Bilde14.jpg
Bilde15.jpg
Bilde17.jpg
Bilde18.jpg
Bilde20.jpg
Bilde25.jpg
Bilde26.jpg
Bilde27.jpg
Bilde28.jpg
Bilde30.jpg
Bilde31.jpg
Bilde33.jpg
Bilde34.jpg
Bilde36.jpg
Bilde40.jpg
Bilde46.jpg
Bilde51.jpg
Bilde57.jpg
Bilde58.jpg
Bilde61.jpg
Bilde62.jpg
Bilde63.jpg
Bilde65.jpg
Bilde67.jpg
Bilde68.jpg
Bilde70.jpg
Bilde71.jpg
Bilde72.jpg
Bilde76.jpg
Bilde77.jpg
Bilde80.jpg
Bilde81.jpg
Bilde82.jpg
Bilde84.jpg
Bilde87.jpg
Bilde88.jpg
Bilde89.jpg
Bilde93.jpg
Bilde97.jpg
Bilde98.jpg
Bilde100.jpg
Bilde102.jpg
Bilde104.jpg
Bilde105.png
Bilde108.jpg
Bilde111.jpg
Bilde114.jpg
Bilde117.jpg
Bilde122.jpg
Bilde123.jpg
Bilde126.jpg
Bilde127.jpg
Bilde128.jpg
Bilde131.jpg
Bilde132.jpg
Bilde133.png
Bilde138.jpg
Bilde139.png
Bilde143.jpg
Bilde141.jpg
Bilde142.jpg
Bilde146.jpg
Bilde147.jpg
Bilde148.jpg
Bilde149.jpg
Bilde150.jpg
Bilde156.jpg
Bilde161.jpg
Bilde165.jpg

DAGS FÖR STYLING

Nu ska deltagarna stylas till rockabillystjärnor. Det gäller hår, kläder och smink. Alla ska gå in två och två. De som går ihop är:
Camilla och Amandus
Vobban och Hanna J
Marcello och Rodney

Resten av deltagarna ska storstäda huset.

2012-03-27  

ÖVNING GER FÄRDIGHET

Just nu tränar de sex uttagna för fulla muggar. Det sjungs överallt i huset. Amandus, Camilla och Rodney är på utegården och dansar och sjunger för fulla ställ.

Det är låten Blue suede shoes som dom kommer framföra för Top cats senare i eftermiddag.

 2012-03-27  

LUNCH

Nu ska deltagarna fixa en härlig lunch till finalisterna meddelar Big brother. Lunchen ska vara lätt och inspirerande eftersom finalisterna har mycket att göra.

 2012-03-27  

DET HÄNDE INATT

Marcel & Jennifer myste under täcket både i natt och nu på morgonen

En godnattsaga med Alfons Åberg påminner Marcel om hans mamma som gick bort när han bara var åtta år gammal

2012-03-27 

DAGS FÖR DANS

Nu är uppdragsrummet öppet för de 6st som gick vidare igår. Idag ska de få lära sig dansa till din sång. Dansen baseras från 40 och 50-talet.

 2012-03-27  

TISDAG

Tisdag 27/3

10:30 De utvalda deltagarna får av en koreograf lära sig de rätta movesen till Blue Suede Shoes.
13:15 En stylist kommer in för att styla deltagarna till sköna rockabillystjärnor.
17:00 Dags för slutaudition där de sex sångarna slutligen ska bli tre

2012-03-27 

THE FAMOUS BB-SHOT

Jennifer förlorade kast-tävlingen och därför ska hon dricka den berömda bb-shoten. Efter en stund påhejning av de andra deltagarna mest ifrån Marcels sida. Men efter en stund så drack hon den ändå.

Efter shoten så går hon genast till toan och spyr men killarna berättar att hon är väldigt modig då hon är den enda tjejen som har vågat dricka shoten. Därav får hon behålla sina 10 BB-dollars

2012-03-26  

GRATTIS AMANDUS

Amandus blir mjölad som en present på sin födelsedag. Amandus hade somnat i soffan och då passade grabbarna i huset på.

2012-03-26  

 

BIKTKLIPP AMANDUS

Vart o tränat lite, det var najs, var ett tag sedan. Känns som att ja kommer göra det varje dag nu, för nu har jag motivationen. Förut var det allt tjafs o bla bla som sög åt sig väldigt mycket energi. Men nu känner jag att ja ska ta tag i detta o komma ut som slim fit, o hålla en juste kost. Inatt, var en bra natt, jag o Camilla som vanligt ligger o smakar lite på varandra kanske. Upp till er att bedömma. Rodney har smakat på Hanna J o tydligen Kija. Ja tror inte att dom är ute efter honom som person, utan efter hans bazooka som man säger.
Inte för att de har nåt med saken o göra, jag bara spånar massa ideér i huvudet. Allt är bara jävligt jävligt bra, myst på morgonen, vilat ut, duschat, tränat, Joe hade bakat scones, allt som behövs för att en dag ska bli fucking najs.
2012-03-18  

ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET..

I ett hus som Big Brotherhuset är det viktigt att försöka få tiden att gå. Vi kan ju tänka oss att deltagarna blir ganska ansträngda och nästintill övertrötta när det handlar på att komma på nya idéer och plötsligt är precis
allt som sägs roligt. Joe och Lars verkar ha samma typ av humor ibland.
2012-03-18  

DRÖMVECKAN?

Några av deltagarna sitter i soffan och pratar. Camilla roar sig genom att snurra runt och runt i den svarta stolen. De undrar om det kommer att bli fest ikväll och hoppas på att nästa vecka kommer få temat "festival". 
- Gud, vad roligt. Tänk er att bo i tält hela veckan och bara vara asfulla.. Det hade varit roligt, säger Hanna R.

2012-03-18  

BIKTKLIPP AMANDUS OCH CAMILLA

Vi sitter ju här för att prata med er, och med varandra. Jag har varit här inne o biktat mig förut om detta, men jag kan inte säga det där ute till dig säger Camilla. Innan jag och Marcel började göra mat idag, ja tror att dom vill att jag ska berätta för dig, eller att dom förutsätter det. Så att jag har sagt det med flit för att få en reaktion. Annars har dom väl sagt det för att dom stör sig o vill säga vad dom tycker och tänker. Men om jag säger detta till dig, så kanske du reagerar, men de går ju inte. Men dom har ju bildat ett så litet gäng, o de får dom ju inte riktigt. Men de är exakt samma grejer som dom sagt förut, ni biktar er tillsammans, duschar, sover o bla bla bla.
Men vad är det dom går ihop om? Dom har ju bildat en pakt. Dom tittar inte på mig, dom pratar inte med mig, dom undrar om jag har gömt cigaretter o massa sånna onödiga grejer säger Amandus. Det är för mig en pakt att dom ignorerar mig, och det är helt oprovocerat jag förstår inte. Tydligen pratar dom ju med dig om oss, men inte med mig, men de är ju ingenting, vi är ju roommates det är ju inget mer avslutar Amandus.
Vad tror ni, börjar det bildas pakter och grupperingar i huset?
2012-03-18  

SMINK OCH DUSCH.

Det händer inte allt för mycket i huset för tillfället. Kija, Camilla och Hanna J sminkar sig. Amandus duschar och pratar om sin stora dröm om att kunna odla skägg. Detta är tydligen något som han inte kan. 
Amandus frågar tjejerna om hur de känner inför kvällens tv-sändning. 
- Jag är inte nervös. Jag trodde att jag skulle vara det imorse, men det är jag inte, säger Kija. 
2012-03-18  

KIJA, HANNA J OCH CAMILLA BADAR

De tre har lagt ansiktsmask och sitter i badet nu och pratar lite om bröstoperationer. Hanna J nämnde tidigare idag att hon vill göra om sina bröst, men att de kostar för mycket. Hon är tydligen missnöjd med någon linje.
Camilla säger att det nog bara är just nu som hon tänker så. Camilla jämför med sina egna bröst och hon har ingen linje mot klyftan. Hanna säger att hon kommer fixa sina bröst den dagen hon blir miljönär eller nåt.
Just nu sitter dom och rakar armarna i badet, det är väl ingen skräll att tippa att även bikinilinjen kommer få sig en omgång.
2012-03-18  

VEM FÅR LÄMNA?

Ikväll vet vi, vem som kommer få lämna efter 29 dagar i huset. Vad tror ni? Vem åker ut?
Sipan, Marcelo, Hanna J eller Kija?

2012-03-18  

ANNICA ÄR LEDSEN

Morgonen börjar med att Annica är ledsen, vet inte riktigt anledningen, men det verkar som att hon har blivit rädd av något. Hon berättar att hon sett ett ansikte i rutan ovanför Kijas säng. Marcelo försöker trösta så gott han kan, men han verkar vara mer intresserad av att ligga än något annat. Han pussar på Annica och kramar om henne, då hon inte är specc intresserad av just det nu så blir det ganska ensidigt. Verkar som att Annica kommer till ro efter en stund. Jag mår jättedåligt hör man Annica säga, och att hennes hjärta slår i 180. Hur som helst verkar det hela gå över och hon finner en trygghet i Marcelo ganska snabbt.

2012-03-18 

GODMORGON SÖNDAG

Madonna och Ray of light väcker huset idag. Med lite hjälp av Jimmy och kastrullen.

2012-03-18  

GULDLÄGE FÖR LARS

... i Big Brother 2012s kvällsfinal i spagettiplockepinn! Deltagarna (Joe, Lars, Amandus, Camilla, Hanna J och Marcelo) sitter i soffan och spelar plockepinn med spagetti. Kul att se att de är så påhittiga så här på kvällen! Just nu har Lars guldläge enligt Amandus, som misslyckas med att plocka åt sig några "pinnar". Spännande att se vem som vinner, helt klart!
2012-03-17  

"JAG KONFRONTERADE JOE"

Hanna R berättar att hon försöker hitta på hyss så folk blir arga, men problemet är att dem aldrig blir det. Idag har hon ätit en god kassler. Sedan gillar hon att det spelas lite randomly musik i huset, vilket hon älskar även om det ibland är dåliga låtar.

Hon berättar också att hon inte har hunnit pratat om en grej som hände under sjukhusveckan då hon konfronterade Joe. Hon sa att han hade fel och han visste om det och därav reagerade precis som hon ville att han skulle göra. Att han blev fly förbannad. Samt att han inte vågar bli konfontrerad då han tycker att man är dum i huvudet. Han tror att allt är okej, att skicka hjärtan till henne osv.

2012-03-17 

JAG TYCKER OM HAN JÄTTE JÄTTE MYCKET

Camilla ligger och diskuterar med Hanna J och Kija i sovrummet. Hon kan inte förstå varför det finns människor som stör sig över att hon är med Amandus hela tiden, det är väl hennes val. Men det finns ju tydligen folk som sagt till henne att det är störande att dom är så mycket med varandra. Camilla tycker att om dom vill duscha, bikta o sova tillsammans är det deras ensak. Camilla säger att hon gillar Amandus jätte jätte jätte jätte mycket också, och det är inte bara någon BB grej, utan hon vill att de ska kunna fortsätta ha en relation även efter programmet.
Camilla får stöd av Hanna J och Kija. Dom tycker att hon inte ska försöka bry sig så mycket om vad andra tycker utan göra det som känns rätt. Det är precis som att folk skulle reagera för att jag är mycker med Hanna J säger Kija, de låter ju helt konstigt. Sedan är det ju svårt att komma ifrån varann här inne också, de är så begränsad yta, säger Hanna J.
2012-03-17  

 

ANNICAS KILLE TALAR UT

Annicas kille har hört av sig till oss, och vill berätta, eller säga sina  tankar om det som händer i huset, och hur han mår just nu. Vi publicerar detta med tillstånd av honom, och ber också vänligen om respekt. Tänk på det ni skriver, vad ni skriver och hur ni skriver. Tack
Detta är ordagrant citat från informationen vi har fått, alltså inget vi har hittat på eller så.
"Jag och Annica kom överens om att inget skulle hända och att jag alltid fanns i hennes tankar, fick även ett brev av henne som hon skrev timmen innan jag körde ut henne till flyget där de stod bla att hon aldrig skulle göra någonting som förstör de hon och jag har tsm.
Vi har varit tsm sedan hon va 14 & jag 16, förlåvad sedan fyra år tbx och nyligen köpt lgh tsm vi har hund som hon hela tiden pratar om som heter Dimma och är en jackrussel. Eftersom vi varit tsm så länge så vill jag att hon ska få göra det som hon alltid velat göra och som en i mina ögon en bra sambo så lät ja henne motvilligt åka iväg vilket jag ångrar nu och man tror att man känner en person men den personen ni alla ser i bb huset är inte den rätta annica hon är mkt roligar spraligare och mkt mer trogen.
Jag älskar henne så de gör ont och ja sårades redan när dom började sova tsm och sedan har min besvikelse över detta bara eskalerat och nu är de riktigt tungt. Tror inte att folk förstår  för de e inte bara de man ser som man såras av utan folk på chattar och fb sidor mailar o skriver och någon okänd har även ringt och bara skrattat i luren åt mig och de. Gör de hela ännu värre och de va för den anledningen som hon sa singel, just för att folk inte skulle ta kontakt med mig.
Men jag hoppas att hon har sån ångest att de inte händer mer för ja kan förlåta mkt men inte hur mkt somhällst folk tycker att ja ska glömma henne redan men de är ja inte redo att göra för min kärlek till henne är för stor för de."
"Jag vill bara säga att jag har alrig haft intensionen att få folk att hata henne sör de gör inte jag. Jag vill e bara att folk skulle vet så dom slutar skriva till mig, de tog er 2 dagar för folk att lista utatt hon hade kille sedan harde bara fortsatt.
Jag älskarhenne och vill att alla andra ska se förbi de hon gjort emot mig för innerst inne så är hon en toppen tjej, rolig och sprallig. Men så klart e ja besvikenför ja trodde på henne när hon skrev att. Hon inte skulle göra något som förstörde vår relation, men som sagthon är bäst innerst inne se de ni med.
2012-03-17  

BOLL BOLL

Lars och Annica sparkar lite yogaboll på utegården. Amandus går runt i det tysta.
 

2012-03-17  

JAG BLIR IRRITERAD OM DU ÄR KVAR

Joe säger att han kommer bli irriterad om Rodney är kvar på måndag i huset. Han tycker att Rodney har för stor fördel av att ha varit med en gång tidigare, eftersom han är mer känd. Rodney försvarar sig genom att det ändå är folket som bestämmer och chansen finns ju att folk tröttnar på honom.
Joe tycker ändå att de känns lite orättvist men ändrar sig från att tycka att det är irriterade o säger bara att han skämtade.
Rodney säger att han suttit på stolen förut och vet hur det känns, han kommer inte bli sur över att bli nominerad, de är en del av spelet.
2012-03-17  

 

TRO INTE ATT DU VET NÅGOT

Jimmy och Sipan sitter och snackar om Marcel.  Sipan förstår inte hur Marcel kan påstå att hans tatuering kostar 75.000 kr.  Jimmy bara skrattar och säger att han tydligt märker ålderskillnaden på han och vissa andra i huset, framför allt då Marcel.
Sipan o Jimmy kommer fram till att alla är i huset av nån anledning, att alla vill ha uppmärksamhet, men att de båda två inte behöver programmet för att få ligga. Det får Jimmy göra ändå, och Sipan har sin flickvän redan utanför huset, men Marcel verkar ju vara ute efter att åka på barturné och annat.
Jimmy menar att de största misstaget man kan begå runt nya människor är att prata som att man vet precis allt och att man klarar av allt. Men när sedan det visar sig att det inte är så, så blir det bara patetiskt. Sipan tar ett exempel från förra veckan när dom skulle äta saker, han säger att Marcel inte åt upp nånting nästan, varken maskarna, smöret eller kanelen. Jimmy säger att det är en sak om man vet om sig att inte klara av det, och säga det, vara mogen nog att erkänna det. Men att låtsas bara för att försöka bli populär, det funkar inte. Sipan håller med om det.
2012-03-17  

NÄR BESTÄMDE DU ATT DU VAR BISEXUELL?

Rodney och Amandus sitter och pratar lite i soffan. Rodney kommer in på Amandus bisexualitet. Han undrar helt enkelt när Amandus bestämde sig för att han var bi. Amandus säger att de är något man bara vet, och känner. Han upptäckte det redan i tonåren och att han inte ser ett kön på en person han gillar. I Amandus kompiskrets finns det många som är biseuxella, så därför har det aldrig varit någon stor grej.
Rodney drar ett exempel om sin vän Daniel Paris som är homosexuell, men han förstår inte hur man kan veta så om man aldrig haft sex med exempelvis en tjej. Därför undrar Rodney lite över hur Amandus kan vara bisexuell om han aldrig haft sex med en kille.
Vet inte om Rodney försöker komma åt nån punkt eller få Amandus att öppna sig eller om Rodney tror att det är så på riktigt.
2012-03-17 

PINGPONG

Pingpongboll på utegården. Marcel mot Jimmy, verkar som att Jimmy vinner ganska klart och får nu möta Rodney.
2012-03-17 

BIKT RODNEY OCH SIPAN

Nu börjar de blir lite tjafs här inne, vilket är jättespännande, äntligen händer det något. Dom vill inte berätta allt för mig om hur det är här inne säger Rodney. Dom snackar säkert massa skit om mig men dom säger ingenting om det till mig. Så fort jag får en anledning kommer jag äta upp dom, verbalt. Hoppas de händer något snart, att de kommer in lite akohol eller nåt så att folk slappnar av och blir ärliga.
2012-03-17  

MARCELO OCH ANNICA

Marcelo och Annica hittar varandra mer och mer inne i huset och spenderar mer och mer tid ifrån den övriga gruppen. Just nu ligger de inne i sovrummet och pratar. Just nu är samtalsämnet gynekologer och Marcelo skojar lite om att han ville bli sån när han var liten. Annica förklarar hur en undersökning går till för Marcelo. Annica och Marcel kramas om varannat och de verkar ha funnit något, dom ser flirtiga ut mot varann.
Annica undrar lite över var Marcelo varit hela hennes liv.
Hanna R hade tydligen frågat Annica vad dom gjorde under natten och Annica berättade att dom hade torrjuckat mot varandra. När tar dom nästa steg?
2012-03-17 

BRÖDBAK

Joe håller på att rengöra bänken eftersom att det har varit brödbak i huset. Ser ut som att det kan bli scones idag.
2012-03-17  

VAD GÖR MARCELO?

Nu på morgonen så hände det saker under täcket hos Marcelo och Annika. Men exakt vad? Avgör själva.
Vi hade en liknande situation med Kija och Rodney igår. Klicka här för att se det klippet.
2012-03-17 

DELTAGARNA BÖRJAR VAKNA

Deltgagarna börjar så sakta vakna denna lördag. Var ligger Annica tror ni??
Jo självklart bredvid Marcelo.
2012-03-17  

BRÄNNBOLL

Deltagarna har bestämt sig för att spela brännboll på utegården. Först lagindelning och ett väldans liv om vilka som ska tillhöra vilket lag. En poäng för varje person som kommer in i boet, tre poäng för varvning och två poäng för lyra. Jimmy bestämmer att efter tre bränningar byter lagen sida, oavsett när dom kommer.
Rodney, Kija, Sipan, Marcel i ett lag.
Amandus, Hanna R, Jimmy, Marcelo, Camilla i andra laget.
2012-03-16 

DAGS ATT STÄDA

Sipan fick nyss ett brev ifrån bikten om att de ska börja städa i huset. Putsa rutorna och dammsuga osv.

Så just nu håller Joe på att dammsuga guldrummet och Amandus putsar rutorna vid scenen.

Hanna J håller på att plocka en massa skräp i soffan och flytta ihop delarna som börjar flyttas isär

2012-03-16  

PINGIS PÅ UTEGÅRDEN

Det spelas just nu lite pingis på utegården. De som tävlar är Marcel vs Rodney. Marcel som vann matchen mot Rodney möter nu Hanna R

2012-03-16 

BIKTKLIPP HANNA J O CAMILLA

Okej det är fredag idag, fredagsmys i huset. Vi ska köra paralympics i isdans, killarna har röda dräkter vi har guld. Jag är i lag med Amandus o vi ska krossa, vi har secret moves. Hanna J är i lag med Lars och han är jätteduktig. Camilla har åkt skridskor en gång förut i livet, då i Finland. Camilla skulle kunna ha på sig denna dräkt på Stureplan, med sina loubuitions, jacka o något rött läppstift.

Båda trodde först att det skulle bli powerhour när dom såg dräkterna så Camilla blev lite orolig, men skoj att något händer i alla fall. Lite funderingar över vad man kommer vinna, den som vinner alltså,vad händer då?

2012-03-16 

BIKTKLIPP RODNEY

Jag gör bara så, sen får ni tolka det hur ni vill. (håller upp ett finger) Men jag är inte klar här inne alla fall. Va ska man säga, Sipan är jävligt skön. Mer skön än vad jag trodde innan då störde ja mig bara. Tenny var min favorit från början så hoppas att han kommer tillbaka. Hur fan ska ja komma till Camilla? Hon känns så jävla långt borta....hoppas att de blir lite tumult så de kanske kan ändras i veckan som kommer.

Man kanske får försöka näta nån ikväll, man vill ju inte att nån man inte nätet lämnar huset innan man hunnit med. Så ge oss mycket skumpa vill vi ha ikväll, magnum, aldrig alkoholfritt. Det behövs ligga mer, dom är ju fruktansvärt kåta. Det är ju bara stoppa in den eller låta den bli instoppad, det är bara att göra. Men jag hoppas på skumpa så kan det kanske bli något. Trevlig helg på er.

 2012-03-16  

FIX I HUSET?

Nu blev deltagarna kallade till sovrummet då produktionen ska fixa något i huset. Är det bara vanligt mikronfonsfix?

2012-03-16 

 

UPPVISNING

Amandus och Camilla

Lars och Hanna J

Marcel och Joe

Annica och Hanna R

Kija och Jimmy
Sipan och Marcelo

2012-03-16  

ISSHOW

Det är dags för deltagarna i huset att bjuda på isshow i huset. Ute finns ju en liten isbana och deltagarna har fått in dräkterna som var med i fjol under spänning eller trygghet. Deltagarna ska uppträda i par om två personer. Valfritt vilka par dom delas i. BB önskar en välkoreograferad isdans.
Varje par ska genomföra en piruett, ett hopp och stå på ett ben.Rodney är coach för uppdraget.
 Paren i tävlingen:
Camilla-Amandus
Kija-Jimmy
Hanna R-Annica
Sipan-Marcelo
Hanna J-Lars
Marcel-Joe
Camilla och Amandus är först ut för att träna.

2012-03-16  

BIKT ANNICA

Hej everyone. Ja vill bara försäkra alla, mamma o pappa så dom inte blir nojig, att jag har inte gjort något dumt här inne. Jag ska definitivt inte dela säng med Marcelo något mer, va heter de, för man kan inte kontrollera sig själv här inne. Sen när man varit utan sex en månad så blir de bara värre och värre. Men mamma behöver inte vara orolig för ja har inte gjort någonting, verkligen inte. De skulle vara kul om vi fick ha sån hära, ja va heter de nu då.......Homeparty för oss brudar, med sexleksaker, för de skulle verkligen behövas. Fattar inte hur man har klarat det så bra.....men de är tur att man har hjälp av sin egen kropp. Aja, mamma o pappa ni behöver inte oroa er, ja har säkerhetstrosan på.
2012-03-16  

BIKT HANNA R O LARS

Hanna R och Lars är uppenbart besvikna över att den som vann pris för att ha klarat sin sjukdom bäst under veckan är Hanna J. Hon gjorde ju ingenting i jämförelse med dom tycker de. Vi både åkte jävla låda och satt i rullstol, så vinner den som gick runt o sa, va? Det är bara vi som har roligt under denna veckan, alla andra har bara gnällt över hur tråkigt det var, så jävla dålig stil. Att ge Hanna J priset är som att ge Annica priset, det är fusk, hur tänker ni? Vi har ju haft askul o bjudit på oss sjävla, suttit i en låda och rullstol. Vi har varit helt hjälplösa i tre dygn o fått massa hjälp o sen när man får höra den som vinner blir man irriterad för att alla andra har fuskat.
Vi vill ha 50 dollar var, nu.

2012-03-16  

TRÄNING

Kija är en av deltagarna i huset som tränar absolut mest. Idag tränar hon tillsammans med Hanna J.
2012-03-16  

PRISUTDELNING

Det har blivit dags för prisutdelningar i veckans tävlingar. Rullstolsracet vanns av Tennys lag och Blind och dövhinderbanan vanns av Annicas lag.  Den som klarade åkomman bäst var Hanna J. Priset i tävlingarna är BB-dollars, återser vad dem är till för.

2012-03-16  

DAGS FÖR DELTAGARNA ATT VAKNA

Nu blev det dags för deltagarna att vakna. Det väcktes till låten Jag ger dig min morgon.

2012-03-16  

VAD HÄNDER IDAG?

Fredag 16/3

11:30 Prisutdelning för veckans uppdrag.

Under eftermiddagen: Skridskouppvisning.

OBSERVERA ATT TIDERNA ENDAST ÄR CIRKATIDER OCH KAN KOMMA ATT ÄNDRAS. Artikeln uppdateras vid klockan 10:00 på respektive morgon.

Du ser allt direkt när det händer med 24-7 abonnnemang.

2012-03-16  

BIKT AMANDUS

Åh ja tycker Kija borde få vara i tvångströjan mycket längre.Mycket mycket längre, alla fall två veckor typ. Så slipper man se hennes dans. Hon är skön, det är inte det jag tycker bara inte om hennes dans, den är så enformig. Eeeeh, jag.......jag tror att Tenny är borta på riktigt, men alla andra tror inte det. Eller nu ska jag inte dra alla öv