top of page

Big Brother Sverige 2012 Mars

DU HAR JU INGEN RESPEKT

Du är ju totalt respektlös här inne. Du har ju ingen spärr, du kan gör vad fan som helst. Kasta schackpäjser, batterier, vaser och annat.De finns ingen spärr alls för vad du kan göra här inne. Varför har du gömt schampoot?
Men ja har inte gömt något schampoo och om jag gjort det låt mig göra det. Låt mig göra det ja vill vill ja göra saker så gör jag det. Men ja bryr mig inte om dig Marcel, jag kan bara skratta åt dig. De måste vara jobbigt att aldrig vara glad.
Marcel har lagat ordning sig mat, soyakorv tror jag att han lagade. Det var alla fall Lars mat. Joe tittar på Marcel och Marcel frågar om Joe har blängsylta. Joe svarar att han tittar var fan han vill, luften är fri, o undrar om Marcel vaknade på fel sida idag.

2012-03-31

 

 

FAN OM DOM FUCKAR MED MIN HYGIEN

Marcel är på krigsstigen igen. Tydligen har BB skickat in schampoo i bikten men det är nu borta och gömt. Marcel misstänker direkt Lars eftersom han är helt dum i huvudet och halvt efterbliven. Han gör ju vad fan som helst o gömmer allt i huset som han kommer över. Bara för att han tvättar sitt hår en gång på två år så kanske vi andra vill göra det mer ofta.
Ja ska fan göra så med hans jävla mat, lägga den i köttfärs, så kan ju han inte äta sin äckliga jävla mat som han vill.
Joe kommer in i sovrummet o säger att halva schampoot gått slut idag och att han använder sig av balsamet. Marcel säger att bara för att Joe är 24 år och fortfarande använder balsam till kroppen så gör vi andra inte det, så är det ju inte.
2012-03-31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Amandus drar en kondom genom näsan o ut genom munnen.
Marcelo vill göra samma sak men har problem några gånger innan han till slut lyckas även han.

2012-03-31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

KUBBSPEL

Det har nu blivit dags för lite kubbspel på utegården. Lagen är Amandus och Vobban mot Marcel,Jimmy och Jennifer.

2012-03-31


KISSES

Mörkret gör något med deltagarna. Deltagarna verkar väldigt glada i varandra så fort det blev lite mörkt. Just nu ligger Amandus och Camilla i sängen och kysser varandra.

2012-03-31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

SEX A LA EARTH HOUR

Självklart inte på riktigt, men ändå. Gruppsex på låtsas under Earth hour.
Camilla, Amandus, Marcelo, Rodney och Hanna J var med i denna lilla fest på fem.
2012-03-31 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

EARTHHOUR MYS

När huset är nedsläckt så passar Jennifer och Marcel på att ha det lite roligt under täcket, vet inte riktigt vad dem gör men det ser ut som han juckar mot henne.

Verkar alla fall som att Marcel fick orgasm till slut då han snabbt rättar till sina kallingar och sedan gick direkt till bikten för att hämta något klädesplagg ur sin resväska.

2012-03-31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

HANNA J O RODNEY?

Kan dom kanske bli det nya paret i huset? Eller romans, det verkar ju alla fall finnas något där. Dom kan inte låta bli varandra nu under tiden det är släckt i sovrummet alla fall. Hanna J bjuder på sig själv mer och verkar mer avslappnad än tidigare i huset.
2012-03-31 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

DAGS FÖR EARTH HOUR

2012-03-31 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

HAN ÄR SÅ JÄÄÄVLA KORKAD

Jimmy och Marcel diskuterar Joe i soffan. Han är så jävla korkad så de är helt galet, så jävla dum säger Jimmy. Marcel säger att han måste leva i nån slags bubbla eller något. Jimmy stör sig mycket över att Joe är så jävla dum enligt han, han får bita sig själv flera gånger om dagen i tungan.
Genuin jävla dumhet är så jävla störande, så otroligt tröttsamt. Marcel tyckte att det var roligt en vecka, men inte nu längre.
Marcel tar upp ett exempel som bevisar hur dum Joe är enligt honom. När Joe säger att avokado inte är nyttigt, säger allt om hur smart han är, alla grönsaker och frukt är nyttigt.
2012-03-31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

EARTH HOUR

Deltagarna får veta att dom kommer delta i Earth hour under kvällen, om ca 20 minuter kommer huset släckas och alla ska befinna sig i stora sovrummet under timmen som Earth hour är. Ett lågt odds ligger på att Annica kommer in i huset precis när denna timme är slut.
2012-03-31 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

JAG BLIR OSÄKER

Marcel och Jennifer är inne i slussen just nu. Marcel har något han vill berätta för Jennifer. Marcel säger att dom klickar så himla bra, därför vill han ta lite avstånd, han kan inte förklara varför, men de känns bara så.
Jennifer säger att hon märkt av detta, för dom har knappt pratat på hela dagen och hon har märkt av att hon blivit bortstött. Jennifer säger att vadå man kan ju umgås ändå utan att behöva tänka så mycket på det hela tiden.
Du har ju allt man kan vilja ha säger Marcel, men ja blir hellre lite mer avvaktande än sårad. Det jag känner här inne kommer jag känna utanför huset med. Jennifer säger att hon aldrig träffat nån i hela sitt liv som hon klickat och passat med så snabbt. Dom andra i huset  tror ju till o med att vi känner varann. Istället för att jag ska bli besviken, så gör jag hellre dig besviken säger Marcel.
Jennifer frågar vad han är rädd för, att jag ska hålla på med nån annan? Nej men att jag kanske går o kärar ner mig i dig och så har jag mer känslor för dig än vad du har för mig, de skulle vara jobbigt säger Marcel. Exakt så känner Jennifer med. Men det känns ju dumt att kasta bort någon man gillar bara därför, är dom båda överens om. Intressant att se hur detta utvecklas.
2012-03-31 

VEM TROR DU LÄMNAR?

Tenny och Lars är i slussen just nu vid varuautomaten. Vet inte om dom ska köpa något eller inte. Tenny och Lars pratar lite om vem som kommer åka ut imorgon. Lars tror att folk föredrar Amandus före Jimmy. Tenny är inte helt säker på det då han tycker att Amandus inte heller varit särskilt snäll i huset, speciellt inte mot Joe.
Tenny säger också att Jimmy pratat om att lämna självmant, och hur blir det då? Kommer två åka ut då, att Amandus också får lämna eftersom han är ensam kvar? Många frågor och funderingar just nu.
2012-03-31  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

LINDY HOP

Nu är det dags för lite lindy hop dans i huset igen. Så låten som startar dansen blev Top Cats - Baby Doll. Så några av deltagarna dansar för fulla muggar. Dom försöker så gott det går komma ihåg stegen som dom fick lära sig tidigare i veckan.

Kan det vara så att de deltagare som inte fick sjunga ska dansa till bandet nu på söndag?

GASBEKÄMPNING

Camilla har plockat fram rengöringsmedel för gasbekämpning. Någon har släppt sig så det luktar bajs i hela vardagsrummet.
Alla är överens om att det är den värsta fisen i huset hittills och att den luktar bäbisbajs haha. Camilla sprang till toaletten o kräktes lite i sin egen mun för att det luktade så vidrigt. Ingen vill erkänna sig skyldig till fisen men det verkar som att misstankarna går mot Lars och Joe.
Alla skrattar väldigt gott åt fisen och tycker att det är asroligt samtidigt som det är äckligt. Joe och Amandus ber Camilla ta hårspray istället för rengöringsmedel eftersom dom tycker att det är farligt, Amandus vill inte röra sig från soffan då det är kemikalier överallt.
Ingen vågar dock erkänna att dom släppt fisen men Lars säger att han skulle vara stolt om han kunde göra så vidriga fisar. Camilla sätter sig i soffan igen och det tar inte lång tid förrän det är någon som fiser igen. Denna gång flyr dock Camilla, Amandus och Vobban till sovrummet för att undkomma lukten.

2012-03-31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

TVÄTTMASKIN

Tydligen är det en tvättmaskin i huset som inte fungerat så bra. Men nu har Tenny och Joe fått till den (eventuellt) så den fungerar tilfälligt. Det som har hänt är att Camilla och Amandus tvättar kläder, men har fått sina kläder lagda i den "trasiga", samt att Joe och Tenny lagt sina kläder i den som fungerar. Amandus blir upprörd över detta då han tycker att dom inte behöver hålla på så om dom blivit tillsagda att den ena maskinen inte fungerar. När Camilla och Amandus kommer till slussen går båda maskinerna, återstår att se va som händer.
Amandus blir upprörd över att dom tvättar hans kläder i den maskinen som eventuellt kommer stanna, så Amandus vill byta över sina kläder till den fungerande maskinen, så dom själv får känna hur det är. Camilla säger åt Amandus att de bara är att släppa det, de är inte hela världen, vi låter den gå klar o sen hänger vi tvätten bara.
Tenny tycker Amandus är en dramaqueen som alltid ska skapa massa drama så fort det är något och ber Amandus hålla käften. Tanken var ju inte att vara elak eller jävlig, utan bara snäll.

2012-03-31 

 

EN GÅNG ÄR INGEN GÅNG

Andra gången på två dagar dom har sex i bikten.

2012-03-31 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

FRUKOST

Just nu äter deltagarna frukost i huset, återstår att se vad dom hittar på för aktiviteter under dagen eller om dom bara kommer sitta och invänta söndagen. Vi hoppas att få se Annica göra comeback under dagen också!
2012-03-31 

BIKTKLIPP MARCEL
Så hade vi fest igår och ee...de var riktigt kul. Eeeh..........så hände väl saker, det vet ni själva, vi...hade sex igår jag och Jennifer. Jag ångrar det inte, men det kanske var lite onödigt, men jag ångrar inte det. Det blir nog konsekvenser när man kommer ut, men det var bra. Jag tar det, de är lugnt, man är ju kille, man är som man är.

2012-03-31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

FÖRDOMSSPELET

Hulda och Jennifer ligger i soffan och spelar spelet med fördomar/påståenden.

2012-03-30 
 

MIDDAG

Just nu äter deltagarna middag i huset, lite sent kanske, men vad gör det. Tid är det enda som finns i BB huset.
2012-03-30 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

LUGNA GATAN

Det är verkligen lugna gatan i huset just nu, händer absolut ingenting. Jimmy har färgat sin lugg till orange, Jennifer o Marcel ligger i sängen o kramas, Tenny ligger i sin säng. Hulda ligger bredvid och pratar. Camilla plockar i köket, resten är i lilla sovrummet och off cam för tillfället. En väldigt lugn fredag i huset.
2012-03-30 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

SVETTIG WORKOUT

När de svenskarna deltagarna fick besök av gladiatorerna så drillades dom. Men Annica däremot som är i danmark tränar på gymmet. Snart får hon återvända till sina kära vänner i det svenska huset. Undrar hur hon kommer känna när hon vet att Hanna R har röstats ut och det faktum att det är 3 nya deltagare i huset sedan i söndags.

2012-03-30 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

SEXPRAT

Hanna J pratar för fullt om sitt sexliv i lilla sovrummet. Hon pratar högt och lågt om vad hon gillar och svarar på alla frågor som Rodney ställer. Bland annat om hur hon har sexleksaker, hur hon vill håll på länge, att hon går igång på rollspel osv.

2012-03-30 
 

RESULTAT

Vad tycker ni om nya hårfärgen?

2012-03-30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

BLONDERING

Camilla o Tenny har nu börjat blondera Marcelo, ska bli otroligt intressant att se resultatet om ett tag. Tippar på orange?
2012-03-30 

 

TRÄNINGSBILDER

Hanna J och Marcelo fick ett pris, 25 BB-dollar var tydligen för att dom gjorde den bästa insatsen på träningen.
2012-03-30 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

GLADIATORTRÄNING

Dags för gladiatorträning. Deltagarna har två minuter på sig att förbereda sig innan träningen börjar på utegården. Deltagarna blev väldigt chockade när dom kom in utan att säga något. Amandus trodde att det först var Jimmy som klätt ut sig till tjej.

2012-03-30 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

BOLL AV HANDDUKAR

Marcelo och Vobban försöker vara kreativa och skapar en fotboll av handdukar och en kondom. Dom har ett bandage som dom ska lägga över sedan för att inte kondomen ska spricka, ska bli intressant att se hur det blir.
2012-03-30 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

DU ÄR SÅ JÄVLA SNÅL

Tenny verkar ha kommit över BB-dollars i huset. Dollar han nu inte vill dela med sig av till Marcel. Marcel tycker givetvis inte om detta då han tror att det är hans dollar som han tappat bort.
Därefter utbryter en ganska enformig dialog där Marcel anklagar Tenny för att vara så jävla snål och att han är en patetisk människa. Men man blir väl snål när man går på a-kassa i tio år. Folket är så jävla trött på ditt snack om hur sjuk du är o vilka problem du har, men ingen bryr sig.
Tenny är lugn och reagerar inte så mycket utan säger mer att det inte stämmer. Marcel fortsätter hugga om hur han skämmer ut hela systemet i Sverige. Han har ju kuddkrig o massa annat i huset, men han kan inte jobba, utan går på a-kassa i tio år, hur fan går de till? Då kan du ju jubba fortsätter Marcel.Tenny säger att man ska ju hitta ett jobb också, de är inte bara att man får ett jobb. Marcel menar att man får ett jobb av arbetsförmedligen.

2012-03-30 
 

FREDAG 30/3

12:00 Big Brothers vending machine öppnar.
14:00-15:00 Gladiatorerna Bullet och Prime går in i Big Brother-huset för att ladda för Gladiatorfinalen i morgon kväll på TV4.

Under dagen ska Marcelo Peña blondera sitt hår eftersom att han tryckte på knappen.

OBSERVERA ATT TIDERNA ENDAST ÄR CIRKATIDER OCH KAN KOMMA ATT ÄNDRAS.

2012-03-30
 

NYVAKNA DELTAGARE

Deltagarna är relativt nyvakna och det verkar som att både Marcel och Jennifer fortfarande ligger och myser i sovrummet. Det verkar som att BB glömt att slå av nightvision i sovrummet men där spelar alla fall Tenny och Rodney schack. Övriga käkar frukost eller sitter i soffan och pratar om gårdagen.
2012-03-30 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

NÅGRA BILDER TILL FRÅN FESTEN

Här kommer några sista bilder från festen som var igår. Dessa bilder är från natten ganska precis innan läggdags.
Brottning mellan Amandus och Marcel.
Slutade med att Marcel ramlade på Camilla som fick knäet i ansiktet, troligtvis på näsan.
Jennifer och Marcel hade det mysigt igår och låg nakna under täcket då Jimmy bestämde sig för att jävlas och dra av täcket.
Slutade dock med att Jimmy var den som fick visa sig naken då han inte hade några kallingar under handduken.
Rodney somnade tidigt igår och självklart utförs gruppjuck på sånna personer.

2012-03-30 
 

GLADIATORERNA IN I HUSET

Bullet ska hålla i ett träningspass i huset. Gladiatorerna går in i Big Brother

Deltagarna får se upp. Nu stormas ”Big Brother”-huset – av gladiatorer.

Det blir en del stillasittande för de tävlande i ”Big Brother”. Det ska det bli ändring på. I morgon skickar produktionen in gladiatorerna Christy ”Bullet” Bacon och Mikael ”Prime” Hollsten i huset. De kommer att genomföra ett träningspass med deltagarna.

– Jag vill inte gå in i detalj på vad det är de ska göra men de är där för att ruska liv i deltagarna. Gladiatorerna är ju minst sagt lämpade att göra det. Det finns också ett hälsotänk i det här. Gladiatorerna är fysiska praktexemplar, säger programmets exekutiva producent Pelle Porseryd.

Hur är det ställt med deltagarnas fysiska form?

– Jag har ingen uppfattning om det  men de utnyttjar ju i alla fall gymmet frekvent.
2012-03-30  

 

JAG VILL KÄNNA!

Camilla går in till badrummet och hoppar ner i jacuzzin. Hon har siktet inställt på Jimmys snopp och pungkulor. Jimmy verkar dock inte lika sugen på att hon ska få känna efter så den är mini just nu och att han inte har haft stånd på över 1,5 månad.
2012-03-30  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

CAMILLA WANTS IT

Det är släckt i sovrummet och Amandus ska ge Camilla massage. Hon är dock mer intresserad av att ha sex just nu, men Amandus säger att det får bli senare. Camilla är lite less på att dom aldrig haft sex på riktigt och vill ha det under täcket.
2012-03-30  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

AMANDUS LACKAR UR

Amandus, Camilla och Jimmy var på toaletten och pratade lite. Joe passade på att pranka lite och stod redo med duschmunstycket utanför dörren. Joe passar på att spruta ner Amandus med vatten när han kommer ut från toaletten och detta uppskattas verkligen inte av Amandus.
Joe blir kallad till bikten där han blir tillsagd att inte leka med vattnet. Amandus sparkar Joe på benet och går iväg till gymmet. Han blir lugnad av Camilla som stöttar och försöker få Amandus att stressa ner. Amandus går tillbaka till Joe och kräver att han ska lämna tillbaka hängslena som han fått låna. Amandus är lack över att han blir nedsprutad när han bara varit snäll mot Joe, men Joe tycker mest att det var ett roligt skämt. Det är inte ett skämt när hela min tröja är dygnblöt säger Amandus.
2012-03-30 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

JENNIFER ÄR LEDSEN

Jennifer och Marcel pratar i lilla sovrummet just nu. Jennifer är ledsen över Marcels beteende precis efter dom hade sex i bikten. Jennifer berättar att hon känner sig illa behandlad av Marcel. Hon har berättat saker för honom som hon aldrig delat med sig av till någon annan. Allt som dom två byggt upp under dessa dagarna känns bara raserat säger Jennifer.
Marcel säger att det inte är som det hon tror, hon betyder mer än vad hon vet. Marcel skiter i alla andra och spelar inget spel mot Jennifer. Hon betyder mer än något annat i hela huset fortsätter Marcel, han är alltid ärlig o säger som han tycker.
Det var inte meningen att göra dig ledsen, absolut inte, hoppas du är okej. Jennifer säger inte så mycket utan gråter mest. Jennifer säger att hon bara ville lämna huset då hon aldrig känt sig så förnedrad som hon gjorde för stunden. Att precis ha haft sex i huset och sedan bli behandlad som hon blev var verkligen för mycket för henne.
2012-03-30  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

BLOND MARCELO

Marcelo får nu veta sin bestraffning av Hanna W. Han ska, som vi redan vet bli blonderad. BB kommer skicka in blonderingskit vid lämpligt tillfälle. Stort jubel utbryter i huset.
2012-03-29  


 

FUSK SOM INTE ÄR OKEJ!

I morse, efter hela den episoden då Marcel onanerade så låg Marcel och Jennifer kvar och pratade i sängen.
Det har framkommit att Jennifer brutit mot flera allvarliga regler i programmet.
1. Hon har pratat om hur Marcel och Jimmy framstår som mobbare utanför huset och inte är omtyckta.
2. Hon uppmanar Marcel att ändra sitt beteende till det bättre.
3. Jennifer har också pratat om vilka som är par i huset och hur de upplevs utanför huset.
4. Hon har berättat om nomineringen som dom ska göra under torsdagen och har då fått tips av Marcel om vilka tre som ska nomineras, nämligen Hanna J, Joe och Amandus.
Detta är något som självklart inte är OKEJ. Det bryter mot hela programkonceptet och det måste bli någon form av bestraffning för dessa två deltagare. Då produktionen själva är så otroligt fega och inte vågar göra några åtgärder annat än varna de två inblandade, är det upp till oss.
Hela trovärdigheten körs i botten om något inte görs på under söndagen på live. Plockas inte Marcel och Jennifer då ur huset, eventuellt blir nominerade till nästa vecka, är det skandalöst och då kan man i princip lägga ner hela programidén.
Hela grundtanken är att man inte ska ha någon koll på vad som sker utanför huset, och att få sådana fördelar och uppenbart taktiksnack bör bestraffas hårt. Vill tv11 och Endemol som produktionsbolag framstå som någorlunda seriösa i framtiden KRÄVS en tydlig och kraftig markering på söndag.
2012-03-29  

 

SEX I BIKTEN

Verkar som att Marcel och Jennifer haft det lite roligt i bikten. Marcel kommer ut med halvstånd och läppstift över hela kroppen och Jennifer går direkt på toaletten.
Dom försöker skämta bort det hela men det köper inte Jimmy. Jennifer erkänner till slut att dom hade sex i bikten.
Marcel blir sne över att det hela kommer ut till huset och blir upprörd över att Jennifer skämtade om att hon vill ha en trekant med Jimmy. Marcel hade då knäppt med fingrarna åt Jennifer som går därifrån irriterad. Marcel blir upprörd och tycker att Jennifer kan dra om hon ska hålla på så.
2012-03-29  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

HANNA STÄDAR.

Kanske några av er läsare undrar vart Hanna är? Hon är i köket och städar.
Hon sjunger tillsammans med musiken och för tillfället spelas Loreens "Euphoria". 
Ute på altanen sitter Marcel, Jennifer, Hulda, Camilla och Amandus och börjar diskutera angående Hanna. De pratar om att de skulle stanna ute tills Hanna har städat klart, så kan de gå in och festa vidare. Tydligen har de försökt få Hanna att komma ut, men hon vill gärna städa först. 
Vad tycker ni? Bör Hanna sluta städa och bli mer delaktig? 

2012-03-29 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

TYPISKT SVENSKT!

Under tiden som deltagarna spelar kubb, sitter Camilla och Amandus på altanen och pratar. 
- Alltså, kubb är så himla svenskt, säger Camilla. 
Amandus håller med och Camilla berättar att det var det första spelet som spelades när hon kom till Sverige. 
I samma stund slår Marcel sig ner mellan Jennifer och Hulda. Han har krypit ner i en filt. De börjar att prata om hur mycket de har druckit under kvällen och Marcel bestämmer sig för att busa lite med Hulda och kittlar och klämmer henne i sidan. Hon skrattar för glatta livet.
Hulda funderar på om hon ska försöka fixa biljetter till alla deltagare, till hennes båt. Hon skulle tycka att det vore jätteroligt om alla tog en tripp tillsammans. 
- Jag har inte varit på kryssning sen jag var 18 år, säger Jennifer. 
Hulda börjar blinka mot kameran för att flirta lite med restaurangchefen, i hopp om att få biljetter. 
2012-03-29  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

TOA PEPP


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

2012-03-29  
 

AMANDUS BIKT

Känns som att folk har en helt annan bild av mig här inne. Amandus och Camilla har kommit väldigt nära varandra men han anser att det har blivit lite udda. Hon tycker att han omogen och liten, att det har blivit jobbigt då hon tycker att han är för ung men att han inte är en 12 åring. Men även om han säger "eeh" saker som kan uppfattas korkat.

De senaste dagarna så har hon fått en uppfattning som inte stämmer. Samt att det inte känns som det har gjort förut. Men han tycker det är lite jobbigt då hon är den enda han kan luta tillbaka sig emot. Men hon puttar bort honom känns det som...

2012-03-29  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

RENSAR LUFTEN

Just nu är Jimmy, Amandus och dom tre nya deltagarna i badrummet för att diskutera varför dom blev nominerade.
Vobban ber om ursäkt för att dom blev nominerade och att det inte är något personligt alls, de har inte med det att göra. Det är ingenting personligt och sådant. Amandus säger att han inte förstår riktigt varför, han fattar inte hur dom har tänkt när han blivit nominerad, vad har han gjort? Ni har lixom varit här i fem dagar och har satt oss på platsen, du måste fatta att det känns förjävligt och att stämningen är konstig i huset just nu. Du måste försöka förstå att det är jävligt märkligt, vi har inte ens en anledning om varför, varför är vi dom som är uppe?
Jag kommer kämpa för mig plats som fan här, för im the fucking best. Detta är ju ett spel, vi kommer kunna ta en öl efter programmet och allt, men detta är ju nu och detta är spelet.
Jimmy är lite mer förstående och lugn än vad Amandus är och förstår att det är BB som bestämmer reglerna hela tiden. Självklart är han lite irriterad men han är ändå mer förståelse till situationen.
Vad tror ni om stämningen i huset och vad som kommer hända nästa dagarna?
2012-03-29  


 

FESTEN BÖRJAR

Dags för fest, två flak öl, massa läsk, vin och cider kommer in till deltagarna i huset. Kommer bli grillning ikväll verkar det som. Kanske kan detta bli en bra fest?
2012-03-29 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

ANNICA KOMMER HEM PÅ LÖRDAG

Umar och Annica misslyckades med uppdraget. Men nu fick Umar ett alternativ att ge sina deltagare + Annica en fest ikväll och att Annica får åka hem på lördag, medans Umar blir inlåst i deras utehus på obestämd tid. Han valde det alternativet för Annicas skull, så han bestämmer sig för att berätta det för henne eftersom hon har varit så ledsen efter misslyckandet.

Dock så reagerar Annica knappt och bryr sig inget vidare heller om att Umar blir inlåst för hennes skull(det blir nog inte uppskattat av danska tittare). Men hon vill ju bara hem till Marcelo som hon pratar om hela tiden!

Men nu kommer hon hem på lördag alla Annica-fans.

2012-03-29

 

VI NOMINERAR DOM FÖR ATT RÄDDA JOE

Klipp på hur nomineringen finns nu uppe. Det är sju minuter långt så tänker inte redogöra det hela, men det jag slås av för det första är att dom får diskutera så ingående varje person för sig och resonera sig fram till ett beslut. Trodde Big Brother hade lite stil alla fall och lät som ge 1p och 2p som övriga deltagare, men icke sa nicke. Hur som helst slutar det hela med att dom till slut nominerar Jimmy och Amandus. Jimmy gillar dom alla tre, men eftersom dom vill rädda Joe från att bli retad nominerar dom honom ändå.
Dom är oroliga för hur det ska bli för Joe i huset om dom tre skulle röstas ut en efter en, så därför är det bäst att ta dom som mobbar Joe först.

2012-03-29 
 

PRISET: KUBB

Deltagarna får in information om att dom samlat ihop 34 poäng, och får nu välja vilken vinst dom vill ha. Marcel ska meddela vad deltagarna väljer för pris till bikten. Valet går supersnabbt och alla kommer överens om att dom vill ha in kubb i huset. Hoppas att BB vågar jävlas lite och skickar in mandelkubb till huset.

2012-03-29 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

MUSIKCHARADER

Dags för musikcharader i huset. En och en går deltagarna fram och drar en lapp ifrån hatten. De ska försöka samla ihop så mycket poäng som möjligt för att få bättre belöningar. Med tävlingen tidigare idag har dom nu 22poäng. Dessvärre får dom bara göra en charad var innan uppdraget är slutfört.
2012-03-29 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

UMAR MISSLYCKAS

Annica är ju som vi alla vet i Danmark och har under veckan haft ett uppdrag tillsammans med Umar. För att Annica ska ta sig hem måste dom hitta ett visst antal siffror under veckan. Umar fick sista uppgiften och misslyckades med att hitta den sista siffran.....återstår att se vad som händer nu, om dom får en ny chans senare, eller om Annica missat sin chans att ta sig hem denna vecka rent av?

2012-03-29

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

VILKA FITTOR DOM ÄR

Alltså ja är såhär, ja är alldeles skakig. Varken Jimmy eller Amandus förstår varför dom är nominerade, de är förjävligt rent ut sagt tycker de båda. Jimmy tycker att han varit så jävla trevlig hela veckan, men nu jävlar ska han svina på. Festen ikväll kommer bli lyckad säger han lite med sarkasm. Amandus fattar ingenting, han är bara snurrig och blev helt tagen på sängen av detta. Dom är riktiga fittor tycker Jimmy. Vad säger ni?

2012-03-29 
 

DE NOMINERADE ÄR...

"Ni behöver inte nominera varandra till söndagens Livesändning. Utan de tre nya deltagarna Jennifer, Vobban och Hulda har nominerat två stycken av resterande deltagare istället. De nominerade är Amandus & Jimmy."
Amandus Allstadius
099- 418 01
SMS: Amandus till 72 400

Jimmy Österling
099- 418 02
SMS: JimmyÖ till 72 400

2012-03-29 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

HÅNGELKALAS I JACUZZIN

Marcel o Jennifer kan inte få nog av varandra.
Ser ut som att Marcel har lite svårare att hålla sakerna på plats än Jennifer för stunden alla fall.

2012-03-29

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

RÖR EJ-KNAPPEN

Deltagarna verkar ha glömt bort Rör ej-knappen och nu så vill tittarna frustrerat att dom ska märka att den är aktiv igen. Vad tycker ni att BB ska ge för ledtrådar för att dom ska förstå att den är aktiv? Eller tycker ni att dom inte ska få några ledtrådar alls?
2012-03-29 

 

BIKTKLIPP JOE

Ja de känns helt overkligt att vara här, faktiskt...........jag har varit här i fem veckor men tro mig, man fattar inte att man går på tv 24/7 dygnet runt alltså. Att de är flera miljoner som kollar där ute, alltså de är sjukt man fattar inte att de är sant......men tydligen så är det de. Min dröm var ju när ja var 18, att nu ska ja vara med i Big Brother, så att...nu är jag här som en egen hög person. När jag blev 18 så var det sista året Big Brother, de blev ju inge mer Big Brother. Men då fem år efter kom Big Brother, i en annan kanal o då var jag direkt och sökte. Samma sak i år, direkt och sökte. De här har varit min dröm, nästa snäpp blir Robinson. De är lika bra o ta när man ändå är här. Gladiatorerna skulle jag också vilja vara med i. Nog för att man skulle få mycket stryk där men, det skulle vara en utmaning.

2012-03-29

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

HANNA J FÖRSÖKER ÖVERTYGA CAMILLA

Hanna J har precis berättat för Camilla om hennes och Lars förhållande. Hanna går på om att dom varit ett par innan huset och att dom haft en långdistans förhållande. Han är också en annan personlighet utanför huset enligt Hanna J och det som varit svårast i huset är att dom har så olika kost. Tveksamt om Camilla köper detta dock, hon känns rätt bright, men ska bli intressant att se vad hon berättar för Amandu senare.
T-bag kommer till sängen och deltagarna börjar spåna i lite vilka som kan vara nominerade denna vecka.
Hanna J återgår till att prata lite om deras påhittade förhållande då Tenny gått sin väg och det verkar som att hon faktiskt lyckas övertyga Camilla om att dom är ett par, eller vad dom nu är. Hanna J säger att dom inte träffats såhär mycket tidigare utan att det varit mest via nätet, därför är det så pass nytt för dom båda ännu. Hanna säger att hon samtidigt har panik efter att få fler barn och sådant och hon får det att låta äkta verkligen. Ska bli roligt att se hur detta utvecklar sig.

2012-03-29 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

BIKTKLIPP

Jimmy pratar lite om de nya deltagarna och tycker att Vobban är skönast för dom har mest gemensamt och han har varit väldigt hjälpsam, han är en lättsam person tycker Jimmy. Hanna P kommer näst på tur som även hon är väldigt hjälpsam och trevlig, men Jimmy har inte riktigt lärt känna henne ännu och det verkar inte som att dom har något gemensamt. Jennifer har ju fattat tycke för Marcel och hon får akta sig så hon inte blir en soffpotatis tillsammans med Marcel. Kommer man in såhär sent tror Jimmy att man måste visa framfötterna mycket första tiden.
Hanna J pratar lite om hennes och Lars påhittade förhållande och funderar på hur hon ska kunna hålla masken för att då huset att tro på att dom är ett par. Hon berättar sedan om att Lars kanske inte vanligtvis är den kille hon skulle falla för utanför huset, men på ett sätt är han ändå det. Han är otroligt godhjärtad och genomsnäll som människa även om han är lite barnslig. Dock ställer sig Hanna J tveksam till om det skulle fungera på riktigt då hon i princip är allergisk mot allt Lars äter.

2012-03-29 
 

NORSK KARAOKE

Just nu har deltagarna norsk karaoke i huset. En och en får dom ta på sig hörlurar och lyssna på en låt. Deltagarna ska sedan nynna fram vilken låt det är till de övriga deltagarna, rätt underhållande faktiskt.
2012-03-29 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

HANNA W HAR MAKTEN

Marcel Söderqvist: Hanna Widerstedt menar att ditt minst sagt barnsliga beteende när Hanna Widerstedt åkte ut måste du nu växa som person och be om ursäkt genom att sjunga "Torhamn Cruisers - Hanna Widerstedt Du Är Min Idol". Du ska in i guldrummet en timma och lyssna på låten, lära dig texten och framföra den inför gruppen.

Lycka till!

Joe Rovik: Hanna Widerstedt tycker du ska få ha en egen fest med tre valfria tjejer i guldrummet! Du ska vara klädd som Hugh Hefner och tjejerna ska ha utmanande kläder på sig. Like a king!

Amandus Allstadius: Hanna Widerstedt bestämmer att du ska få välja tema på nästa fest!

Camilla Jacobsen: Hanna Widerstedt tycker du ska variera ditt umgänge lite, du och Amandus Allstadius får inte prata med varandra på 12 timmar!

Lars Bergström: Hanna Widerstedt tycker att det är dags för Lars att vidga sina kvinnliga vyer lite. Lars, du ska sova med Hanna J resten av veckan.

Marcelo Peña: Hanna Widerstedt tycker det är dags för lite extreme make over på Marcelo. För att göra dig redo för beach 2012 ska du få en helt ny hårfärg (blond) lycka till med modellkarriären!

Rodney Da Silva: Hanna Widerstedt vill att du bejakar din kvinnliga sida. Du ska i 12 timmar bära klänning och högklackade skor, feel like a woman!

Jennifer Andreasson: Hanna Widerstedt menar att du har kämpat hårt för att hålla deltagarna glada. Nu är det din tur att bli servad! Alla deltagare ska slava för dig i 12 timmar, allt du säger är lag - utnyttja det!

Vobban Jonsson: Hanna Widerstedt tycker att du har varit lite tråkig som senaste dagarna. Hanna Widerstedt bjuder in dig på fest i guldrummet med 2 valfria personer, temat är HANNA WIDERSTEDT, och musiken består av Hannas favoritlåtar!

Hanna Pettersson: Hanna Widerstedt menar att närhet är viktigt i Big Brother. Du ska sova med Marcel veckan ut. Använd kondom.

Jimmy Österling: Hanna Widerstedt tror att du behöver känna en kvinnas kropp mot din. Därför ska du sova bredvid Camilla i en vecka.

Tenny Engdahl: Hanna Widerstedt tycker att ditt hår är en katastrof, rött och fult... tycker att du skulle passa bättre i pudelrockfrisyr. Därför ska du permanenta ditt hår.'

Hanna Johansson: Hanna Widerstedt tycker det räcker med städning för din del! Därför är det strängt FÖRBJUDET för dig att städa, du får alltså inte göra någon form av städning en vecka framöver! start NU!

2012-03-29 
 

DAGENS SCHEMA

Tordag 29/3

10:30-11:00 Musiktävling där alla deltagare får sätta sitt musiköra på prov.
12:00 Knappen blir åter aktiv!
13:30 Musikcharader
Kväll: Amerikansk BBQ-fest med med rockabillykänsla.

OBSERVERA ATT TIDERNA ENDAST ÄR CIRKATIDER OCH KAN KOMMA ATT ÄNDRAS. Artikeln uppdateras vid klockan 10:00 på respektive morgon.

Du ser allt direkt när det händer med 24-7 abonnnemang.

2012-03-29
 

VÄCKTA

Idag blev detagarna väckta lite tidigare än vanligt. Undra vad som väntar dem?
2012-03-29 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

ANNICA LEVER LIVET

Igår hade de en liten minifest i danska BB vilket dock dog lite väl tidigt. Men vår Annica fick i sig lite alkohol i alla fall och släppte loss med att stå och dansa på borden och leka freeze. Deltagarna där nere körde även sanning och konsekvens då Annica bekräftade en hel del. Annica sa att hon hade haft sex med Marcelo, att hon hade varit innanför trosorna på Hanna R och att hon hade deltagit i en grupponani i svenska BB huset. Efter leken så blev det lite småflirt med Alexander från Danmark som först började med en kyss från snurra flaskan till att sedan hångla med honom på utegården. Dem båda bestämde sig för att sova med varann för Alexander hade hoppats på att få "mer" vilket visade sig sen att han inte fick, så han bad Annica att sova någon annanstans vilket hon senare gjorde.
2012-03-29 

 

NATTBESTYR

I natt tog Marcel saken i egna händer....

2012-03-29 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

KUDDKRIG

Ett gigantiskt kuddkrig i huset just nu. Alla är med förutom Camilla. Hur underhållande som helst.
2012-03-29 

WHATS GOING ON HERE?

2012-03-28 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

ANGÅENDE ANNICA

Annica och Umar har ju haft i uppdrag att vara agenter och hitta siffror i danska BB huset. Nu har dom hittat 5 siffror av 8 möjliga. Idag fick Annica reda på att hon får åka hem till Sverige om hon och Umar hittar alla siffrorna. Detta gör antagligen Annica lite mer ivrig att hitta dem eftersom hon så gärna vill hem.
2012-03-28 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

SNURRA FLASKAN

Detta känns som årets maffia, snurra flaskan. Just nu är dom flesta i huset med och Jimmy ska precis äta en vitlöksklyfta.
Rodney äter smör. Jennifer käkar kanel.

2012-03-28  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

TWISTER

Det har blivit dags att köra lite twister i vardagsrummet nu.

2012-03-28  
 

VILKET SVIN MAN ÄR

Marcelo och Marcel tränade tidigare under eftermiddagen och nu har det kommit ett klipp på vad dom säger. Marcel berättar lite om vad han gjort med Jennifer och säger att dom höll på i duschen tidigare. Han la märke till att kamerorna rörde sig mot dom direkt, så han förstår ju vad det innebär.
Marcelo säger nåt om att han hade nån på utsidan, men han förstår att det är kört, och redan efter första veckan hade han ju strulat med alla tjejer, då kan man lika gärna köra på. Marcel säger ungefär samma sak, att han har nu hållit på med tre-fyra stycken olika, så det är lika bra att gå all in. Men dom är båda överens om att dom betett sig som svin.
Marcel berättar att han inte fått komma in i Jennifer än men att dom pillat på varandra och han illustrerar för Marcelo hur Jennifer ser ut där nere och pratar om att hennes bröst är dom snyggaste han sätt, speciellt bröstvårtorna. Marcelo säger att han blir kåt och funderar på när Annica ska komma tillbaka och passar på att avslöja att han fått komma till en gång.

2012-03-28  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

MIDDAG

Lasagne ser det ut som även idag. Ser i vilket fall som helst jävligt gott ut. Ska bli spännande att se va som händer nu efter middagen.
2012-03-28  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

HEN GÖR TATUERINGAR

Camilla står och gör tatueringar på Rodney just nu. Hen tycker att det är riktigt roligt att tatuera hen. Rodney får tatueringar i hela ansiktet och sätter även en på handen. Camilla sätter även en tatuering på sig själv, på armbågen. Samtidigt i badrummet är Jimmy och hen smörjer in sig med någon ansiktskräm efter att hen duschat.

2012-03-28 
 

JAG VILL HA DIG NU

Viskar Camilla till Amandus när dom ligger i sängen och kramas lite.

2012-03-28  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

BAD OCH SCHACKSPEL

Just nu händer inte mycket i huset, middagen förbereds, Rodney o Tenny spelar chack och Marcel o Jimmy badar bubbel. Vet inte hur det blev med denna nynntävling, men det verkar inte bli av i vilket fall som helst. Återstår att se va som händer under kvällen.
2012-03-28  

 

ANNICA

Annica sitter ute vid uteplatsen med Alexander och Thomas. Hon berättar vilka låtar hon och de svenska deltagarna brukar väckas till samt udda läten som brukar spelas upp. Danska BB vill gärna få det till att vara något mellan Alexander och Annica , men svårt att avgöra på bara ett klipp så.

2012-03-28 

 

REKVISITA

Det verkar som att deltagarna fått med sig revisita från uppdragsrummet in i huset sedan då dom fick dansa. Deltagarna ska genast lämna in det i bikten. Man kan ju undra lite varför dom ens har rekvisita där inne om deltagarna inte ska få använda sakerna?
2012-03-28  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

KLOCKA

Deltagarna har fått in en väggklocka i huset. Varför vet jag inte, men tror att de har något att göra med att dom inte ska blir knäppa av att inte veta vad tiden är.
2012-03-28 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

DANSREAKTIONER

Nu verkar dansträningen vara slut för idag för deltagarna, som ser trötta ut.
"Detta var kul men man blir fan trött alltså" säger Tenny till instruktören.
Amandus stormar ut ur uppdragsrummet och svär, tydligen har det inte gått så bra för honom.
"Fan, sista gången jag dansar" säger han. Överlag verkar dock de flesta deltagarna ha tyckt att det var roligt, även om många säger sig inte kunna dansa alls, bl.a. Hulda och Marcel.
2012-03-28  

 

LINDY HOP

Dags för deltagarnas första aktivitet för dagen, att lära sig Lindy hop.
Tenny och Marcel agerar följare eftersom man ska vara par i denna dans och det bara är tre tjejer. Ska bli roligt att se hur detta slutar.
2012-03-28 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

SAMLING

Snart är uppdragsrummet öppet. De ska lära sig dansa alltså, och klä sig i bekväma kläder. En glad överraskning väntar den som dansar bäst antar jag.
2012-03-28  

 

VAKNA

Nu börjar huset vakna till. De börjar dagen med att duscha, sminka sig, klä på sig och äta frukost. Precis som vanligt med andra ord. Marcel och Jennifer står i duschen nu, dom verkar vara väldigt glada i varandra. Snart är det dags för att lära sig dansen Lindy Hop.
2012-03-28  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

DAGENS SCHEMA

Onsdag 28/3

10:00 De deltagare som är kvar i huset ska få lära sig dansa Lindy Hop.
13:00-16:00 Deltagarna ska tävla i att nynna låtar.

2012-03-28  
 

FRITERADE ÄGG

Deltagarna avslutar kvällen med att äta friterade ägg och lökringar. Jimmy och Amandus har provat sig fram i köket lite om vad som går att fritera och inte.
2012-03- 
 

DUBBEL

Tennis på utegården. Grabbarna har byggt en tennisplan och spelar dubbel. Marcelo och Joe mot Vobban och Lars. Lars och Vobban vann första matchen nu ska grabbarna ha en re-match.
2012-03-27  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

NY ROMANS?

Har vi kanske ett nytt par i huset? Det verkar i vilket fall som helst som att Marcel o Jennifer inte kan få nog av varandras närhet och redan efter ett par dagar i huset kelar dom som om dom inte gjort annat.
2012-03-27 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

HUR FAN KUNDE HON GÅ VIDARE?

Jimmy ifrågasätter direkt Top cats val att ta med sig Hanna J till studion. Han undrar hur fan dom kunde välja henne? Hon är ju så tråkig o bjuder aldrig på sig själv. Camilla säger att hon kanske släpper loss mer när inte vi är med eller något. Jimmy säger att då borde hon varit så redan i början då vi var okända för henne. Även Amandus undrar över Top cats val och undrar varför inte han fick chansen att gå vidare.

2012-03-27  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

VOBBAN, HANNA J OCH RODNEY

Grattis till dom tre som ska få åka till studion. Låten som ska spelas in är lite mer Johnny Cash än Elvis så inte ren rock n roll enligt Top cats.
2012-03-27  

 

LASAGNE

Deltagarna sitter nu och äter middag. Lasagne står på menyn och den är gjord av Hulda och Jennifer.
2012-03-27  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

UPP TILL BEVIS

Camilla är först ut och gör det faktiskt bra. Hon kommer ihåg det mesta av texten.
Rodney hade sköna moves och även rätt bra ton, men tappade mycket av texten och var väldigt nervös.
Vobban höll ton och bra tempo men tappade mycket av texten även han.
Marcelo hade i princip bara rätt med frisyer och skorna enligt Top Cats själva.
Hanna J fick bra beröm av juryn. Hon hade bäst takt och ton hittills av alla.
Han har det i sig ju, men det är väldigt varierande. Ingen känsla för musik o tajming kör mycket sitt eget.
2012-03-27  

 

SLUTAUDITION

Snart är det dags för slutauditions i BB. Deltagarna kommer bli inkallade en och en och sjunga för Top Cats, denna gång till musik. Det är Top Cats som kommer avslöja vilka tre som till slut får följa med till studion imorgon för att spela in årets BB låt.
2012-03-27  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

SISTA PARET UT

Är Rodney och Marcelo. Problem för Rodney att hitta kläder i lämplig storlek då BB bara skickat in medium, lite konstigt kan tyckas. Marcelo kommer få lite Travoltastyling.
2012-03-27  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

NU BÖRJAR STYLINGEN

Lägger in bilder successivt så ni får se hur det går för deltagarna! Det är bara att uppdatera bloggen.

Bilde1.jpg
Bilde3.jpg
Bilde4.jpg
Bilde7.jpg
Bilde8.jpg
Bilde9.jpg
Bilde11.jpg
Bilde12.jpg
Bilde13.jpg
Bilde14.jpg
Bilde15.jpg
Bilde17.jpg
Bilde18.jpg
Bilde20.jpg
Bilde25.jpg
Bilde26.jpg
Bilde27.jpg
Bilde28.jpg
Bilde30.jpg
Bilde31.jpg
Bilde33.jpg
Bilde34.jpg
Bilde36.jpg
Bilde40.jpg
Bilde46.jpg
Bilde51.jpg
Bilde57.jpg
Bilde58.jpg
Bilde61.jpg
Bilde62.jpg
Bilde63.jpg
Bilde65.jpg
Bilde67.jpg
Bilde68.jpg
Bilde70.jpg
Bilde71.jpg
Bilde72.jpg
Bilde76.jpg
Bilde77.jpg
Bilde80.jpg
Bilde81.jpg
Bilde82.jpg
Bilde84.jpg
Bilde87.jpg
Bilde88.jpg
Bilde89.jpg
Bilde93.jpg
Bilde97.jpg
Bilde98.jpg
Bilde100.jpg
Bilde102.jpg
Bilde104.jpg
Bilde105.png
Bilde108.jpg
Bilde111.jpg
Bilde114.jpg
Bilde117.jpg
Bilde122.jpg
Bilde123.jpg
Bilde126.jpg
Bilde127.jpg
Bilde128.jpg
Bilde131.jpg
Bilde132.jpg
Bilde133.png
Bilde138.jpg
Bilde139.png
Bilde143.jpg
Bilde141.jpg
Bilde142.jpg
Bilde146.jpg
Bilde147.jpg
Bilde148.jpg
Bilde149.jpg
Bilde150.jpg
Bilde156.jpg
Bilde161.jpg
Bilde165.jpg

DAGS FÖR STYLING

Nu ska deltagarna stylas till rockabillystjärnor. Det gäller hår, kläder och smink. Alla ska gå in två och två. De som går ihop är:
Camilla och Amandus
Vobban och Hanna J
Marcello och Rodney

Resten av deltagarna ska storstäda huset.

2012-03-27  

ÖVNING GER FÄRDIGHET

Just nu tränar de sex uttagna för fulla muggar. Det sjungs överallt i huset. Amandus, Camilla och Rodney är på utegården och dansar och sjunger för fulla ställ.

Det är låten Blue suede shoes som dom kommer framföra för Top cats senare i eftermiddag.

 2012-03-27  

LUNCH

Nu ska deltagarna fixa en härlig lunch till finalisterna meddelar Big brother. Lunchen ska vara lätt och inspirerande eftersom finalisterna har mycket att göra.

 2012-03-27  

DET HÄNDE INATT

Marcel & Jennifer myste under täcket både i natt och nu på morgonen

En godnattsaga med Alfons Åberg påminner Marcel om hans mamma som gick bort när han bara var åtta år gammal

2012-03-27 

DAGS FÖR DANS

Nu är uppdragsrummet öppet för de 6st som gick vidare igår. Idag ska de få lära sig dansa till din sång. Dansen baseras från 40 och 50-talet.

 2012-03-27  

TISDAG

Tisdag 27/3

10:30 De utvalda deltagarna får av en koreograf lära sig de rätta movesen till Blue Suede Shoes.
13:15 En stylist kommer in för att styla deltagarna till sköna rockabillystjärnor.
17:00 Dags för slutaudition där de sex sångarna slutligen ska bli tre

2012-03-27 

THE FAMOUS BB-SHOT

Jennifer förlorade kast-tävlingen och därför ska hon dricka den berömda bb-shoten. Efter en stund påhejning av de andra deltagarna mest ifrån Marcels sida. Men efter en stund så drack hon den ändå.

Efter shoten så går hon genast till toan och spyr men killarna berättar att hon är väldigt modig då hon är den enda tjejen som har vågat dricka shoten. Därav får hon behålla sina 10 BB-dollars

2012-03-26  

GRATTIS AMANDUS

Amandus blir mjölad som en present på sin födelsedag. Amandus hade somnat i soffan och då passade grabbarna i huset på.

2012-03-26  

 

BIKTKLIPP AMANDUS

Vart o tränat lite, det var najs, var ett tag sedan. Känns som att ja kommer göra det varje dag nu, för nu har jag motivationen. Förut var det allt tjafs o bla bla som sög åt sig väldigt mycket energi. Men nu känner jag att ja ska ta tag i detta o komma ut som slim fit, o hålla en juste kost. Inatt, var en bra natt, jag o Camilla som vanligt ligger o smakar lite på varandra kanske. Upp till er att bedömma. Rodney har smakat på Hanna J o tydligen Kija. Ja tror inte att dom är ute efter honom som person, utan efter hans bazooka som man säger.
Inte för att de har nåt med saken o göra, jag bara spånar massa ideér i huvudet. Allt är bara jävligt jävligt bra, myst på morgonen, vilat ut, duschat, tränat, Joe hade bakat scones, allt som behövs för att en dag ska bli fucking najs.
2012-03-18  

ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET..

I ett hus som Big Brotherhuset är det viktigt att försöka få tiden att gå. Vi kan ju tänka oss att deltagarna blir ganska ansträngda och nästintill övertrötta när det handlar på att komma på nya idéer och plötsligt är precis
allt som sägs roligt. Joe och Lars verkar ha samma typ av humor ibland.
2012-03-18  

DRÖMVECKAN?

Några av deltagarna sitter i soffan och pratar. Camilla roar sig genom att snurra runt och runt i den svarta stolen. De undrar om det kommer att bli fest ikväll och hoppas på att nästa vecka kommer få temat "festival". 
- Gud, vad roligt. Tänk er att bo i tält hela veckan och bara vara asfulla.. Det hade varit roligt, säger Hanna R.

2012-03-18  

BIKTKLIPP AMANDUS OCH CAMILLA

Vi sitter ju här för att prata med er, och med varandra. Jag har varit här inne o biktat mig förut om detta, men jag kan inte säga det där ute till dig säger Camilla. Innan jag och Marcel började göra mat idag, ja tror att dom vill att jag ska berätta för dig, eller att dom förutsätter det. Så att jag har sagt det med flit för att få en reaktion. Annars har dom väl sagt det för att dom stör sig o vill säga vad dom tycker och tänker. Men om jag säger detta till dig, så kanske du reagerar, men de går ju inte. Men dom har ju bildat ett så litet gäng, o de får dom ju inte riktigt. Men de är exakt samma grejer som dom sagt förut, ni biktar er tillsammans, duschar, sover o bla bla bla.
Men vad är det dom går ihop om? Dom har ju bildat en pakt. Dom tittar inte på mig, dom pratar inte med mig, dom undrar om jag har gömt cigaretter o massa sånna onödiga grejer säger Amandus. Det är för mig en pakt att dom ignorerar mig, och det är helt oprovocerat jag förstår inte. Tydligen pratar dom ju med dig om oss, men inte med mig, men de är ju ingenting, vi är ju roommates det är ju inget mer avslutar Amandus.
Vad tror ni, börjar det bildas pakter och grupperingar i huset?
2012-03-18  

SMINK OCH DUSCH.

Det händer inte allt för mycket i huset för tillfället. Kija, Camilla och Hanna J sminkar sig. Amandus duschar och pratar om sin stora dröm om att kunna odla skägg. Detta är tydligen något som han inte kan. 
Amandus frågar tjejerna om hur de känner inför kvällens tv-sändning. 
- Jag är inte nervös. Jag trodde att jag skulle vara det imorse, men det är jag inte, säger Kija. 
2012-03-18  

KIJA, HANNA J OCH CAMILLA BADAR

De tre har lagt ansiktsmask och sitter i badet nu och pratar lite om bröstoperationer. Hanna J nämnde tidigare idag att hon vill göra om sina bröst, men att de kostar för mycket. Hon är tydligen missnöjd med någon linje.
Camilla säger att det nog bara är just nu som hon tänker så. Camilla jämför med sina egna bröst och hon har ingen linje mot klyftan. Hanna säger att hon kommer fixa sina bröst den dagen hon blir miljönär eller nåt.
Just nu sitter dom och rakar armarna i badet, det är väl ingen skräll att tippa att även bikinilinjen kommer få sig en omgång.
2012-03-18  

VEM FÅR LÄMNA?

Ikväll vet vi, vem som kommer få lämna efter 29 dagar i huset. Vad tror ni? Vem åker ut?
Sipan, Marcelo, Hanna J eller Kija?

2012-03-18  

ANNICA ÄR LEDSEN

Morgonen börjar med att Annica är ledsen, vet inte riktigt anledningen, men det verkar som att hon har blivit rädd av något. Hon berättar att hon sett ett ansikte i rutan ovanför Kijas säng. Marcelo försöker trösta så gott han kan, men han verkar vara mer intresserad av att ligga än något annat. Han pussar på Annica och kramar om henne, då hon inte är specc intresserad av just det nu så blir det ganska ensidigt. Verkar som att Annica kommer till ro efter en stund. Jag mår jättedåligt hör man Annica säga, och att hennes hjärta slår i 180. Hur som helst verkar det hela gå över och hon finner en trygghet i Marcelo ganska snabbt.

2012-03-18 

GODMORGON SÖNDAG

Madonna och Ray of light väcker huset idag. Med lite hjälp av Jimmy och kastrullen.

2012-03-18  

GULDLÄGE FÖR LARS

... i Big Brother 2012s kvällsfinal i spagettiplockepinn! Deltagarna (Joe, Lars, Amandus, Camilla, Hanna J och Marcelo) sitter i soffan och spelar plockepinn med spagetti. Kul att se att de är så påhittiga så här på kvällen! Just nu har Lars guldläge enligt Amandus, som misslyckas med att plocka åt sig några "pinnar". Spännande att se vem som vinner, helt klart!
2012-03-17  

"JAG KONFRONTERADE JOE"

Hanna R berättar att hon försöker hitta på hyss så folk blir arga, men problemet är att dem aldrig blir det. Idag har hon ätit en god kassler. Sedan gillar hon att det spelas lite randomly musik i huset, vilket hon älskar även om det ibland är dåliga låtar.

Hon berättar också att hon inte har hunnit pratat om en grej som hände under sjukhusveckan då hon konfronterade Joe. Hon sa att han hade fel och han visste om det och därav reagerade precis som hon ville att han skulle göra. Att han blev fly förbannad. Samt att han inte vågar bli konfontrerad då han tycker att man är dum i huvudet. Han tror att allt är okej, att skicka hjärtan till henne osv.

2012-03-17 

JAG TYCKER OM HAN JÄTTE JÄTTE MYCKET

Camilla ligger och diskuterar med Hanna J och Kija i sovrummet. Hon kan inte förstå varför det finns människor som stör sig över att hon är med Amandus hela tiden, det är väl hennes val. Men det finns ju tydligen folk som sagt till henne att det är störande att dom är så mycket med varandra. Camilla tycker att om dom vill duscha, bikta o sova tillsammans är det deras ensak. Camilla säger att hon gillar Amandus jätte jätte jätte jätte mycket också, och det är inte bara någon BB grej, utan hon vill att de ska kunna fortsätta ha en relation även efter programmet.
Camilla får stöd av Hanna J och Kija. Dom tycker att hon inte ska försöka bry sig så mycket om vad andra tycker utan göra det som känns rätt. Det är precis som att folk skulle reagera för att jag är mycker med Hanna J säger Kija, de låter ju helt konstigt. Sedan är det ju svårt att komma ifrån varann här inne också, de är så begränsad yta, säger Hanna J.
2012-03-17  

 

ANNICAS KILLE TALAR UT

Annicas kille har hört av sig till oss, och vill berätta, eller säga sina  tankar om det som händer i huset, och hur han mår just nu. Vi publicerar detta med tillstånd av honom, och ber också vänligen om respekt. Tänk på det ni skriver, vad ni skriver och hur ni skriver. Tack
Detta är ordagrant citat från informationen vi har fått, alltså inget vi har hittat på eller så.
"Jag och Annica kom överens om att inget skulle hända och att jag alltid fanns i hennes tankar, fick även ett brev av henne som hon skrev timmen innan jag körde ut henne till flyget där de stod bla att hon aldrig skulle göra någonting som förstör de hon och jag har tsm.
Vi har varit tsm sedan hon va 14 & jag 16, förlåvad sedan fyra år tbx och nyligen köpt lgh tsm vi har hund som hon hela tiden pratar om som heter Dimma och är en jackrussel. Eftersom vi varit tsm så länge så vill jag att hon ska få göra det som hon alltid velat göra och som en i mina ögon en bra sambo så lät ja henne motvilligt åka iväg vilket jag ångrar nu och man tror att man känner en person men den personen ni alla ser i bb huset är inte den rätta annica hon är mkt roligar spraligare och mkt mer trogen.
Jag älskar henne så de gör ont och ja sårades redan när dom började sova tsm och sedan har min besvikelse över detta bara eskalerat och nu är de riktigt tungt. Tror inte att folk förstår  för de e inte bara de man ser som man såras av utan folk på chattar och fb sidor mailar o skriver och någon okänd har även ringt och bara skrattat i luren åt mig och de. Gör de hela ännu värre och de va för den anledningen som hon sa singel, just för att folk inte skulle ta kontakt med mig.
Men jag hoppas att hon har sån ångest att de inte händer mer för ja kan förlåta mkt men inte hur mkt somhällst folk tycker att ja ska glömma henne redan men de är ja inte redo att göra för min kärlek till henne är för stor för de."
"Jag vill bara säga att jag har alrig haft intensionen att få folk att hata henne sör de gör inte jag. Jag vill e bara att folk skulle vet så dom slutar skriva till mig, de tog er 2 dagar för folk att lista utatt hon hade kille sedan harde bara fortsatt.
Jag älskarhenne och vill att alla andra ska se förbi de hon gjort emot mig för innerst inne så är hon en toppen tjej, rolig och sprallig. Men så klart e ja besvikenför ja trodde på henne när hon skrev att. Hon inte skulle göra något som förstörde vår relation, men som sagthon är bäst innerst inne se de ni med.
2012-03-17  

BOLL BOLL

Lars och Annica sparkar lite yogaboll på utegården. Amandus går runt i det tysta.
 

2012-03-17  

JAG BLIR IRRITERAD OM DU ÄR KVAR

Joe säger att han kommer bli irriterad om Rodney är kvar på måndag i huset. Han tycker att Rodney har för stor fördel av att ha varit med en gång tidigare, eftersom han är mer känd. Rodney försvarar sig genom att det ändå är folket som bestämmer och chansen finns ju att folk tröttnar på honom.
Joe tycker ändå att de känns lite orättvist men ändrar sig från att tycka att det är irriterade o säger bara att han skämtade.
Rodney säger att han suttit på stolen förut och vet hur det känns, han kommer inte bli sur över att bli nominerad, de är en del av spelet.
2012-03-17  

 

TRO INTE ATT DU VET NÅGOT

Jimmy och Sipan sitter och snackar om Marcel.  Sipan förstår inte hur Marcel kan påstå att hans tatuering kostar 75.000 kr.  Jimmy bara skrattar och säger att han tydligt märker ålderskillnaden på han och vissa andra i huset, framför allt då Marcel.
Sipan o Jimmy kommer fram till att alla är i huset av nån anledning, att alla vill ha uppmärksamhet, men att de båda två inte behöver programmet för att få ligga. Det får Jimmy göra ändå, och Sipan har sin flickvän redan utanför huset, men Marcel verkar ju vara ute efter att åka på barturné och annat.
Jimmy menar att de största misstaget man kan begå runt nya människor är att prata som att man vet precis allt och att man klarar av allt. Men när sedan det visar sig att det inte är så, så blir det bara patetiskt. Sipan tar ett exempel från förra veckan när dom skulle äta saker, han säger att Marcel inte åt upp nånting nästan, varken maskarna, smöret eller kanelen. Jimmy säger att det är en sak om man vet om sig att inte klara av det, och säga det, vara mogen nog att erkänna det. Men att låtsas bara för att försöka bli populär, det funkar inte. Sipan håller med om det.
2012-03-17  

NÄR BESTÄMDE DU ATT DU VAR BISEXUELL?

Rodney och Amandus sitter och pratar lite i soffan. Rodney kommer in på Amandus bisexualitet. Han undrar helt enkelt när Amandus bestämde sig för att han var bi. Amandus säger att de är något man bara vet, och känner. Han upptäckte det redan i tonåren och att han inte ser ett kön på en person han gillar. I Amandus kompiskrets finns det många som är biseuxella, så därför har det aldrig varit någon stor grej.
Rodney drar ett exempel om sin vän Daniel Paris som är homosexuell, men han förstår inte hur man kan veta så om man aldrig haft sex med exempelvis en tjej. Därför undrar Rodney lite över hur Amandus kan vara bisexuell om han aldrig haft sex med en kille.
Vet inte om Rodney försöker komma åt nån punkt eller få Amandus att öppna sig eller om Rodney tror att det är så på riktigt.
2012-03-17 

PINGPONG

Pingpongboll på utegården. Marcel mot Jimmy, verkar som att Jimmy vinner ganska klart och får nu möta Rodney.
2012-03-17 

BIKT RODNEY OCH SIPAN

Nu börjar de blir lite tjafs här inne, vilket är jättespännande, äntligen händer det något. Dom vill inte berätta allt för mig om hur det är här inne säger Rodney. Dom snackar säkert massa skit om mig men dom säger ingenting om det till mig. Så fort jag får en anledning kommer jag äta upp dom, verbalt. Hoppas de händer något snart, att de kommer in lite akohol eller nåt så att folk slappnar av och blir ärliga.
2012-03-17  

MARCELO OCH ANNICA

Marcelo och Annica hittar varandra mer och mer inne i huset och spenderar mer och mer tid ifrån den övriga gruppen. Just nu ligger de inne i sovrummet och pratar. Just nu är samtalsämnet gynekologer och Marcelo skojar lite om att han ville bli sån när han var liten. Annica förklarar hur en undersökning går till för Marcelo. Annica och Marcel kramas om varannat och de verkar ha funnit något, dom ser flirtiga ut mot varann.
Annica undrar lite över var Marcelo varit hela hennes liv.
Hanna R hade tydligen frågat Annica vad dom gjorde under natten och Annica berättade att dom hade torrjuckat mot varandra. När tar dom nästa steg?
2012-03-17 

BRÖDBAK

Joe håller på att rengöra bänken eftersom att det har varit brödbak i huset. Ser ut som att det kan bli scones idag.
2012-03-17  

VAD GÖR MARCELO?

Nu på morgonen så hände det saker under täcket hos Marcelo och Annika. Men exakt vad? Avgör själva.
Vi hade en liknande situation med Kija och Rodney igår. Klicka här för att se det klippet.
2012-03-17 

DELTAGARNA BÖRJAR VAKNA

Deltgagarna börjar så sakta vakna denna lördag. Var ligger Annica tror ni??
Jo självklart bredvid Marcelo.
2012-03-17  

BRÄNNBOLL

Deltagarna har bestämt sig för att spela brännboll på utegården. Först lagindelning och ett väldans liv om vilka som ska tillhöra vilket lag. En poäng för varje person som kommer in i boet, tre poäng för varvning och två poäng för lyra. Jimmy bestämmer att efter tre bränningar byter lagen sida, oavsett när dom kommer.
Rodney, Kija, Sipan, Marcel i ett lag.
Amandus, Hanna R, Jimmy, Marcelo, Camilla i andra laget.
2012-03-16 

DAGS ATT STÄDA

Sipan fick nyss ett brev ifrån bikten om att de ska börja städa i huset. Putsa rutorna och dammsuga osv.

Så just nu håller Joe på att dammsuga guldrummet och Amandus putsar rutorna vid scenen.

Hanna J håller på att plocka en massa skräp i soffan och flytta ihop delarna som börjar flyttas isär

2012-03-16  

PINGIS PÅ UTEGÅRDEN

Det spelas just nu lite pingis på utegården. De som tävlar är Marcel vs Rodney. Marcel som vann matchen mot Rodney möter nu Hanna R

2012-03-16 

BIKTKLIPP HANNA J O CAMILLA

Okej det är fredag idag, fredagsmys i huset. Vi ska köra paralympics i isdans, killarna har röda dräkter vi har guld. Jag är i lag med Amandus o vi ska krossa, vi har secret moves. Hanna J är i lag med Lars och han är jätteduktig. Camilla har åkt skridskor en gång förut i livet, då i Finland. Camilla skulle kunna ha på sig denna dräkt på Stureplan, med sina loubuitions, jacka o något rött läppstift.

Båda trodde först att det skulle bli powerhour när dom såg dräkterna så Camilla blev lite orolig, men skoj att något händer i alla fall. Lite funderingar över vad man kommer vinna, den som vinner alltså,vad händer då?

2012-03-16 

BIKTKLIPP RODNEY

Jag gör bara så, sen får ni tolka det hur ni vill. (håller upp ett finger) Men jag är inte klar här inne alla fall. Va ska man säga, Sipan är jävligt skön. Mer skön än vad jag trodde innan då störde ja mig bara. Tenny var min favorit från början så hoppas att han kommer tillbaka. Hur fan ska ja komma till Camilla? Hon känns så jävla långt borta....hoppas att de blir lite tumult så de kanske kan ändras i veckan som kommer.

Man kanske får försöka näta nån ikväll, man vill ju inte att nån man inte nätet lämnar huset innan man hunnit med. Så ge oss mycket skumpa vill vi ha ikväll, magnum, aldrig alkoholfritt. Det behövs ligga mer, dom är ju fruktansvärt kåta. Det är ju bara stoppa in den eller låta den bli instoppad, det är bara att göra. Men jag hoppas på skumpa så kan det kanske bli något. Trevlig helg på er.

 2012-03-16  

FIX I HUSET?

Nu blev deltagarna kallade till sovrummet då produktionen ska fixa något i huset. Är det bara vanligt mikronfonsfix?

2012-03-16 

 

UPPVISNING

Amandus och Camilla

Lars och Hanna J

Marcel och Joe

Annica och Hanna R

Kija och Jimmy
Sipan och Marcelo

2012-03-16  

ISSHOW

Det är dags för deltagarna i huset att bjuda på isshow i huset. Ute finns ju en liten isbana och deltagarna har fått in dräkterna som var med i fjol under spänning eller trygghet. Deltagarna ska uppträda i par om två personer. Valfritt vilka par dom delas i. BB önskar en välkoreograferad isdans.
Varje par ska genomföra en piruett, ett hopp och stå på ett ben.Rodney är coach för uppdraget.
 Paren i tävlingen:
Camilla-Amandus
Kija-Jimmy
Hanna R-Annica
Sipan-Marcelo
Hanna J-Lars
Marcel-Joe
Camilla och Amandus är först ut för att träna.

2012-03-16  

BIKT ANNICA

Hej everyone. Ja vill bara försäkra alla, mamma o pappa så dom inte blir nojig, att jag har inte gjort något dumt här inne. Jag ska definitivt inte dela säng med Marcelo något mer, va heter de, för man kan inte kontrollera sig själv här inne. Sen när man varit utan sex en månad så blir de bara värre och värre. Men mamma behöver inte vara orolig för ja har inte gjort någonting, verkligen inte. De skulle vara kul om vi fick ha sån hära, ja va heter de nu då.......Homeparty för oss brudar, med sexleksaker, för de skulle verkligen behövas. Fattar inte hur man har klarat det så bra.....men de är tur att man har hjälp av sin egen kropp. Aja, mamma o pappa ni behöver inte oroa er, ja har säkerhetstrosan på.
2012-03-16  

BIKT HANNA R O LARS

Hanna R och Lars är uppenbart besvikna över att den som vann pris för att ha klarat sin sjukdom bäst under veckan är Hanna J. Hon gjorde ju ingenting i jämförelse med dom tycker de. Vi både åkte jävla låda och satt i rullstol, så vinner den som gick runt o sa, va? Det är bara vi som har roligt under denna veckan, alla andra har bara gnällt över hur tråkigt det var, så jävla dålig stil. Att ge Hanna J priset är som att ge Annica priset, det är fusk, hur tänker ni? Vi har ju haft askul o bjudit på oss sjävla, suttit i en låda och rullstol. Vi har varit helt hjälplösa i tre dygn o fått massa hjälp o sen när man får höra den som vinner blir man irriterad för att alla andra har fuskat.
Vi vill ha 50 dollar var, nu.

2012-03-16  

TRÄNING

Kija är en av deltagarna i huset som tränar absolut mest. Idag tränar hon tillsammans med Hanna J.
2012-03-16  

PRISUTDELNING

Det har blivit dags för prisutdelningar i veckans tävlingar. Rullstolsracet vanns av Tennys lag och Blind och dövhinderbanan vanns av Annicas lag.  Den som klarade åkomman bäst var Hanna J. Priset i tävlingarna är BB-dollars, återser vad dem är till för.

2012-03-16  

DAGS FÖR DELTAGARNA ATT VAKNA

Nu blev det dags för deltagarna att vakna. Det väcktes till låten Jag ger dig min morgon.

2012-03-16  

VAD HÄNDER IDAG?

Fredag 16/3

11:30 Prisutdelning för veckans uppdrag.

Under eftermiddagen: Skridskouppvisning.

OBSERVERA ATT TIDERNA ENDAST ÄR CIRKATIDER OCH KAN KOMMA ATT ÄNDRAS. Artikeln uppdateras vid klockan 10:00 på respektive morgon.

Du ser allt direkt när det händer med 24-7 abonnnemang.

2012-03-16  

BIKT AMANDUS

Åh ja tycker Kija borde få vara i tvångströjan mycket längre.Mycket mycket längre, alla fall två veckor typ. Så slipper man se hennes dans. Hon är skön, det är inte det jag tycker bara inte om hennes dans, den är så enformig. Eeeeh, jag.......jag tror att Tenny är borta på riktigt, men alla andra tror inte det. Eller nu ska jag inte dra alla över en kam, men de är många som tror att han kommer komma tillbaka. Jag tycker det är så jävla roligt att ni inte har skickat in nån alkohol ikväll, fortsätt med det. Lars är glad jag är glad. Nu får vi äntligen se vilka som kan ha roligt utan det.

2012-03-16  

MUSIKLEK

Tjejerna mot killarna just nu. Deltagarna har fått in ett musikspel. Det står låttexter på kort som lagen turas om att läsa upp låttexterna på korten. Väldigt svåra låtar från början dock.
2012-03-15  

TWISTER

Just nu är det twister som gäller i huset. Det blev ingen fest ikväll, till några deltagares stora missnöje. Big Brother jävlas dessutom genom att stänga av varmvattnet så det inte går att duscha. Va tycker ni om BBs beslut att inte ge deltagarna fest ikväll?
2012-03-15  

VILKA SKA VARA KVAR?

Det är fyra nominerade denna vecka. Hanna J, Marcelo, Sipan och Kija. Vem kommer få lämna på söndag?
Se till att din favorit får stanna, ring och rösta! Den som fått minst röster tvingas lämna huset på söndag.

Sipan Cakir
099- 418 01
SMS: Sipan till 72 400

Marcelo Peña
099- 418 02
SMS: Marcelo till 72 400

Hanna Johansson
099- 418 03
SMS: Hanna J till 72 400

Kija Habibzadeh
099- 418 04
SMS: Kija till 72 400

Kostnaden för att rösta med telefonsamtal är 5,70 kr/samtal + eventuell trafikavgift. Kostnaden för att rösta med sms är 5,70 kr/sms + eventuell trafikavgift

/ Henrik

2012-03-15  

MINNESSTUNDEN BÖRJAR

 CERMONI FÖR BORTGÅNGEN VÄN

Nu är det dags för begravning för deltagarnas bortgångna vän Tenny. De ska duka om köksbordet samt att hålla ett tal på 30 sekunder till minne av honom. Dem har också fått lämpliga begravningskläder, vit skjorta. Deltagarna ska hålla hela cermonin på utegården.

2012-03-15  

TRÄNING

Jimmy och Marcelo tränade för en stund sedan på utegården med medicinbollar och hantlar. PT för kvällen var Kija som fått på sig en tvångströja. Den bär hon eftersom att Big Brother har kommit fram till att hon inte är i mental hälsa. Rodney och Kija fick ju några allmänbildningsfrågor tidigare idag och som straff för att Kija förlorade ska hon bära tvångströja under kvällen.
2012-03-15  

TENNY ÄR PÅ LOFTET

Nu får vi se de första från Tennys nya tillvaro. Han är på loftet. Tenny har svidat om till änglakläder och kommer spendera tiden fram till söndagen där uppe. Som tack för att han var så duktig under veckan har han fått in snus och lite annat.
2012-03-15  

TENNY LÄMNAR?

Det har varit samling i huset. Alla deltagare är nu fria från sina åkommor. Svanen som var placerad i huset var smittad, detta innebär att den första personen som rörde svanen måste lämna huset. Eftersom Tenny hittade den får han en minut på sig att säga hej till de övriga innan han lämnar huset via bikten. Oklart vad som händer nu.
2012-03-15  

EN SVAN

En svan har kommit in i huset. Den hittades av Tenny på toaletten. Vi får se vad som händer nu under eftermiddagen här, tydligen ska en pandemi utbryta.

2012-03-15  
 

BIKT MARCELO O MARCEL

Marcel säger att han känner sig lite ofräsch för att han inte duschat idag. Han har inte bra morgonhumör så idag orkade han helt enkelt inte med att duscha. Båda två känner sig ofräscha i dessa dräkter men säger att dom i övrigt mår bra, doch är dom överens om att detta förhoppningsvis är sista dagen med åkomman. Tävlingen igår gick asbra, vi vann de måste vi ha gjort. Ikväll borde det bli en handikappfest.
2012-03-15  

 

VEM TALAR SANNING?

Diskussioner i huset just nu mellan Hanna R och Joe. Joe har tydligen upptäckt att någon lagt nudlar under hans kudde i sovrummet. Joe är övertygad om att Hanna R har lagt dom det, det har hon minsann berättat för han. Dessutom har Joe gömt cigg, något Hanna R är irriterad över.
Joe säger att han är så otroligt besviken på Hanna R, att hon kunde sjunka till Hanna Ws nivå de trodde han verkligen inte, han trodde så mycket bättre om Hanna R. Hanna R i sin tur försvarar sig genom att säga att Joe ljuger hela tiden, han har problem med sanningen. De övriga i vardagsrummet bland annat Jimmy frågar om Joe verkligen är helt övertygad om att det är Hanna R, men ingen verkar nå igenom till Joe.  Hanna R har ju erkänt alla andra saker hon gjort i huset, så varför skulle hon ljuga om detta menar Jimmy.
Hanna R går på om att Joe har något fel, att han uppfattas som en idiot och framställer sig själv som totalt dum i huvudet.
Det hela slutas med att både Joe och Hanna R säger sig tycka synd om den andre.
Återstår att se hur detta slutar.

2012-03-15  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

SINNESUNDERSÖKNING

Just nu pågår en sinnesundersökning på sjukhuset. Rodney och Kija får svara på allmänbildade frågor. För att göra det lite svårare har dom ett stötbälte på sig, så varje felsvar får dom en stöt.
Kija och Rodney lyckas svara på endast tre frågor, så det gick ju inte direkt jättebra. Frågorna handlade från mellan sport och Leonel Messi till var stigbygeln sitter på kroppen.
2012-03-15  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

HANNA W ÅNGRAR SIG..

Nu kan TV11 öppna för en comeback för skandalbloggerskan Hanna W att göra entré i huset igen. Vad tycker ni om detta?

 2012-03-15 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

PATIENTERNA BRÅKAR

Några patienter verkar lite morgontrötta, eller så är det mest grinigt för att de inte vill ta på sig alla sina sjuk-grejer. Hanna R och Camilla diskuterar om att de får ligga kvar i sängen lite till, när Tenny kommer in och säger att alla ska gå upp och samlas. Hanna R frågar om de inte fick ligga kvar, men Tenny säger nej. Marcel lägger sig i och säger att de inte vill gå upp och ta på sig allting, att BB sagt att de får ligga kvar så länge de vill. Tenny säger att det är fel. Marcel blir sur och säger att Tenny bara spelar ett spel och Tenny säger att det inte är så, men att de ska gå upp nu. Marcel ska tjafsa emot igen när BB säger att han ska ta på sig mikrofonen. Tenny säger att "nu har jag sagt mitt i alla fall" och lämnar sovrummet. Hanna R blir kallad till bikten.
Tenny kommer tillbaka och säger att de ska gå till gymmet, men Marcel vill fortfarande ligga kvar i sängen.
2012-03-15  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

DETTA HÄNDER IDAG

Torsdag 15/3

11:00 Matdatorn kommer in
11:30-12:00 Sinnesundersökning i sjukhuset
13:00 Sjukgymnastik med Tenny
17:00-18:00 Minnescermoni

OBSERVERA ATT TIDERNA ENDAST ÄR CIRKATIDER OCH KAN KOMMA ATT ÄNDRAS. Artikeln uppdateras vid klockan 10:00 på respektive morgon.

Du ser allt direkt när det händer med 24-7 abonnnemang

2012-03-15  
 

DIN PUNG LUKTAR ANVÄND

Hanna R passar på att känna på Marcel lite när deltagarna ska sova. Hon frågar rakt ut om hon får känna på pungen. Tar en liten stund innan hon hittar den, men hon konstaterar ganska snabbt att den inte är hårig och att den luktar gott. Hanna luktar på fingrarna efteråt och konstaterar doften av Marcels pung.
2012-03-15 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

CAMILLAS NYA ÅKOMMA

Nu kom Camilla ut ur bikten med Annica. Men nu är Camilla blind istället för sitt tunnelseende som hon fick tidigare i veckan. Genast när hon kom ut ur bikten så ville hon gå och borsta tänderna. Så Jimmy fick leda henne dit efter haft hjälp av en blindpinne en bit.

2012-03-14  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

SOVDAGS I SJUKSTUGAN..

Det börjar närma sig sovdags i sjukstugan. Rodney ligger redan i sängen och pratar med Kija. Ämnen som dem pratar om är om hennes äventyr till Antarktis i några nätter. Där de fick sova i en igloo och lite annat. Hon tycker att sjukstugan är värre än antarktis då dem fick arbeta några timmar och sedan var nätterna kalla och någon sömn blev det inget på det hårda trägolvet.

När Rodney säger att han hatar sjukhus. Så börjar Kija berätta om att hon har jobbat på ett psykhem. Under det samtalet byts kameravinkeln till det övriga huset som just nu sitter i soffan.

2012-03-14  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

DROPPTÄVLING I SJUKHUSET

Nu har doktor Annica rullat in tre droppställning  för de sjuka deltagarna i sjukhuset, som drabbades av ett virus tidigare idag. I droppet fanns det en kurering som gjorde en deltare frisk som drack upp vätskan först.

Den som drack upp vätskan , som var äppeljuice, snabbast var Jimmy och är där av frisk nog att gå in i resten av huset.

2012-03-14  

RÖDA LAGET

Röda laget har annan taktik och går på ett led alla tre samtidigt. Till skillnad från det blå laget så avslöjar Annica att dom bland annat ska gå igenom granar och plocka upp en fisk ur en hink. De var klara på kanske två minuter.
2012-03-14 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

BLÅA LAGET

Här är bilder från när de blåa laget tävlade i den hinderbanan där man skulle vara döv och blind. Det gick ganska bra för dom blåa, lite problem för Joe på slutet bara. Tenny var väldigt bra som ledare, inte världens mest pedagogiska, men han fick verkligen de andra att göra som dom skulle.
2012-03-14 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

BLIND OCH DÖVRACE

Det är dags för blind och dövrace i huset. De två lagen kommer att tävla längs en hinderbana som finns på utegården. Tenny och Annica ska instruera sina lagkamrater med hjälp av en megafon. Eftersom det blå laget har tre personer inne i sjukhuset måste tre från det röda laget stå över.
Blått lag börjar. Under tiden måste det röda laget vänta inne i sovrummet och får absolut inte lämna sovrummet. Big Brother meddelar när uppdraget börjar. Under tiden slipper deltagarna sina åkommor. Alla deltagare ska utrustas med hörselskydd och glasögon så dom inte kan se eller höra innan uppdraget börjar.
2012-03-14  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

SNUS OCH CIGG

Annica blir kallad till bikten för att få snus och cigg av Big Brother. Det hela går bra tills dess att de är att dela upp sakerna mellan deltagarna.
Sipan tar en snusdosa för sig själv och springer iväg för att gömma. På något sätt övertalar han även Marcel om att få en till snusdosa så det slutar med att Sipan jublar av lycka över att ha två snusdosor att gömma och ha för sig själv. Annica blir less och skriker rakt ut att dom ska sluta betee sig som dagsibarn. Sipan provocerar verklige igång gruppen med små små medel och han säger till Annica att han bara vill jävlas lite med dom. Låt dom vara sura i fem-tio minuter bara för att han vill ha lite roligt. Sipan säger att han får göra som han vill, ingen annan ska få bestämma över vad han ska göra i huset, allt för att provocera vad det verkar. Han lyckas dessutom. Hanna R blir irriterad o förstår inte varför Sipan var på Hanna W så mycket som samma sak. Hanna tycker att Sipan ska ta sig i kragen och börja betee sig för den ålder han faktiskt är. Sipan drar sig i tröjkragen och ger tillbaka ett flin innan han går ut för att röka med Annica.
2012-03-14  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

HON ÄR FÖR TRÖG!

Det är diskussioner mellan Hanna R, Sipan och Marcel angående Hanna J och hennes tröghet. Marcel tycker att Hanna spelar alldeles för trög och att det tar tid med exempelvis matlagningen. 
- Hon är trög, inte dum i huvudet, säger han. 
Sipan och Hanna R tycker att Hanna J spelar väldigt bra och tycker att hon ska få fortsätta hållas. 
- Hon måste inte spela trög när hon gör mat, tycker Marcel men Sipan håller inte med. 
- Jag måste ju gå runt med mina brutna armar oavsett om jag lagar mat eller inte. Då måste ju Hanna vara trög hela tiden. 
Marcel tycker ändå att Hanna J spelar extremt trög. 
- Ja, men det är ju det hon ska vara. Extremt trög, säger Hanna R och Sipan. 
Därefter går Sipan till Hanna J för att hjälpa henne med matlagningen och visar henne hur hon ska göra.
2012-03-14  

 

KORTSPEL

Deltagarna i sjukhuset spelar för närvarande kort. President är det kortspelet som gäller. Vi kan konstatera att det ser ungefär likadant ut där inne som i fjol. Om vi minns hur det var förra året så kommer deltagarna nog få in middag under dagen, frågan är hur god eller äcklig den blir?
I fjol var det bland annat surströmming och grodlår som skulle ätas upp.
2012-03-14  

 

SEXPRAT

Deltagarna leker leken "Jag har aldrig". 
- Jag har aldrig blivit påkommen mitt under sexakten, säger Annica.
Hanna R dricker ur sitt vatten. Hanna J (som har sjukdomen extremt trög) frågar vad leken går ut på och de andra förklarar. Hanna J lyssnar intressant och säger sedan "Skål!", utan att dricka. "Jag har aldrig"-leken går vidare till att prata om det värsta sexet som deltagarna har haft.
Marcelo delar med sig av sina historier. De andra lyssnar noga. 
- Jag har nog aldrig varit med om något dåligt sex, säger Annica. Och jag skulle nog aldrig ha sex med någon snuskig bara för att jag är sugen på sex. 
2012-03-14  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

SMITTADE CHOKLADBOLLAR

Deltagarna har precis fått äta chokladbollar eftersom dom har gått ner i vikt under sin sjukdomstid.  Några av chokladbollarna var dock smittade och innhöll blå färg. Rodney, Kija och Jimmy fick blåa och därför måste dom isoleras på sjukhuset (uppdragsrummet).
2012-03-14  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

LUGN FÖRMIDDAG

Det är en lugn och avkopplande förmiddag i huset. Deltagarna är ju rätt så begränsade till vad dom kan göra, så det blir mest prat i soffan och o sovrummet. Jimmy och Lars har upptäckt att vattnet i huset luktar klor, återstår att se om Big Brother kommer göra något åt detta eller inte. Amandus och Camilla ligger i soffan och pratar lite om vad som kommer hända idag, vilka förhoppningar dom har.
2012-03-14  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

DELTAGARNA VÄCKS

Nu blev det dags för deltagarna att vakna. De väcktes av låten Olyckans sång med Electric Banana Band.

2012-03-14  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

DET HÄR HÄNDER IDAG

Onsdag 14/3

13:00 En epidemi bryter ut i huset.
15:00 Blind- och dövhinderbana.
19:00 Dropptävling.

OBSERVERA ATT TIDERNA ENDAST ÄR CIRKATIDER OCH KAN KOMMA ATT ÄNDRAS

2012-03-14  
 

SOVER ÄNNU

Vi väntar på att deltagarna ska väckas från sin skönhetssömn. Ska bli intressant att se vad dagen har att erbjuda. Undra om det är några som kommer bli bestraffade och få flytta in till sjukhuset?

Tycker ni att sjukhusveckan är rolig eller hade ni hellre sett något nytt?

 2012-03-14  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

GODNATT HUSET

Deltagarna ligger i sängarna och väntar på att Big Brother ska släcka lamporna. Helt slut efter en dag lägger sig deltagarna tidigt.
2012-03-13  

 

DELTAGARE: LARS

Lars Bergström är 33 år gammal och kommer i från Umeå. Han är nykterist och vegan men absolut inte tråkig, långt ifrån. Han älskar att busa, mer än något annat och vill leka sig genom livet.
Enligt en anhörig till Lars har han inte riktigt visat sitt riktiga jag ännu i huset, men de kommer, Lars är bara lite reserverad och läser in stämningen först. Har ni tips om deltagare eller annat, skicka gärna på våran mailadress som ni hittar på kontaktknappen längst upp till höger.
2012-03-13  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

MIDDAG

Deltagarna har precis avnjutit den första middagen i huset med sina olika åkommor. Det går olika bra för alla, stackars Joe med boxarhandskar eller Camilla med tunnelseende.Värst är det dock för stackars Lars som måste jobba som fan för att ens ta sig framåt. Han har ju amputerat båda benen.
2012-03-13  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

SKITSNACK I SOVRUMMET

Lars, Annica och Hanna R ligger i sovrummet och pratar lite om de andra deltagarna. Hanna R tycker att Joe, Kija och Amandus har sjunkit väldigt mycket senaste dagarna i huset och dom är bara jobbiga enligt Hanna.
Amandus vill bara veta allt och ha åsikter om allt, men egentligen är han så jävla konflikträdd. Han är inte alls en bra lagspelare, säger Hanna R.
Annica tycker att Tenny har blivit störande och lite äcklig. Han ska komma hela tiden o bara, ååhh Annica. Han vill kladda hela tiden, vilket inte känns okej. Det blir en diskussion där även Lars lägger sig i och säger att det inte är okej att göra så. Det är en sak om man skojar om det och är på skojhumör, men att han bara kommer så är inte okej, något alla tre är överens om.
Annica säger att det viktigaste är inte att vinna alla tävlingar utan att ha roligt är mycket viktigare. Lars håller med om att det viktigaste är att har roligt de vinner man på i längden.
Intressant att dom börjar störa sig på varandra mer och mer i huset. Har ni någon ni stör er på extra?
2012-03-13 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

BLÅA LAGET VANN

Blåa laget vann rullstolsracet som ägde rum på uppdragsgården nyss. Det var aldrig något snack om saken, dom blåa var överlägsna. Tävlingen gick ut på att sitta i rullstolen och åka runt två koner, ett varv runt en hink och sen över en liten backe.
Länst fram på banan fanns olika uppdrag man skulle göra. En person fick äta en kvarts melon, en fick dricka ett stort glas öl med sugrör, spika en spik i en stor stubbe, skriva Big Brother med en pensel, stava Big Brother med klossar och hitta en jordgubbe i en gräddtårta.
2012-03-13  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

UPPDRAG

Deltagarna är indelade i två lag under den veckan som är nu. Lag Tenny och lag Annica. Dom kommer tävla mot varann i olika grenar under veckan. För att det ska vara rättvisa tävlingar behöver patienterna inte ha sina sjukdomar under tiden då uppdragen är. Så fort uppdraget är avslutat ska patienterna återigen plocka på sig sina åkommor.
Lagen är
Röd
Annica
Lars
Camilla
Hanna R
Amandus
Marcel
Marcelo
Blå
Tenny
Rodney
Sipan
Kija
Hanna j
Jimmy
Joe

2012-03-13  
 

KRÅNGLIGT VÄRRE.

Sjukhusveckan kan bjuda på ett och annat skratt. Joe försöker lyfta Hanna R till rullstolen. Det är inte lätt för en kille med krabbklor. Joe tycker dessutom att Hanna R är tung, vilket gör det hela myckert svårare. 
Camilla försöker sedan hjälpa Hanna R ut till utegården för en rökpaus. Detta är dock lättare sagt än gjort, eftersom Camilla går runt med sin strut för ögonen som ska föreställa tunnelseende. Hon ser ingenting runt omkring sig och krockar en hel del med Hanna R och rullstolen. Tjejerna skrattar för fulla muggar. 
- Tänk hur vi ser ut just nu, fnittrar dom.
2012-03-13  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

ANNICA GÅR IN FÖR SIN ROLL.

Det finns olika sätt för deltagarna att få tiden att gå. Just nu undersöker Annica hjärtat på siamestvillingarna. Hon fascineras över att hon faktiskt hör hjärtat med hjälp av stetoskopet. Amandus retar Camilla och säger att på torsdag så kommer hon att få festa med sitt tunnelseende. Camilla säger att hon vägrar ha den där struten för sina ögon när de festar på torsdag och Amandus menar att det är något som hon måste. Sedan flinar han stort.
Hanna R behöver gå på toaletten och ber doktor Annica att skjutsa henne till badrummet.
Hon tackar för att det är Annica som är doktor.
- Hade det varit någon annan... säger hon.
Annica och Hanna R pratar om att Annica och Tenny utnyttjas lite extra, eftersom de är doktor och syster. De nämner speciellt Amandus. Han behöver inte den hjälpen som han kräver, tycker Hanna R. Annica säger att hon hade mycket hellre varit sjuk, som alla andra.
- Det är ändå bra att vara läkare. Då kan du säga "prova själv först"! säger Hanna R. 
När Annica kommer in i vardagsrummet, så säger hon till de andra deltagarna att hon inte vill bli utnyttjad bara för sakens skull. Hon säger att deltagarna får faktiskt göra saker själva också. Annars får de en dagsedel av henne. 
2012-03-13  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

VÄNTAN

Deltagarna börjar vänja sig vid sina handikapp och har precis tagit lite mellanmål. De flesta ligger i soffan och bara pratar just nu. Roligast är nog Amandus som måste börja varje mening med Medicinboll. Hanna J har också en rolig åkomma då hon ska vara superkorkad. Jobbigast är det garanterat för Camilla och Kija. Saknar rullatorn från i fjol.

2012-03-13  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

FÖRSTA BILDERNA PÅ PATIENTERNA

Här kommer några bilder på patienterna. Det går upp för alla att dom kommer behöva gå runt såhär dygnet runt de kommande dygnen.
Annica som är doktor informerar om att deltagarna måste hjälpas åt. Behöver nån hjälp så måste man säga till. Sina åkommor ska deltagarna ha så länge dom är vakna, men när deltagarna sover får dom ta av sig. Dom som kan kommer få hjälpa till med mat och annat under veckan.
2012-03-13  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

SJUKDOMSROULETTE

Nu har det blivit dags för sjukdomsrouletten där åkommorna delas ut.

Amandus - Tvångstankar

Camilla - Tunnelseende

Hanna J - Extremt korkad

Hanna R - Rullstolsburen

Jimmy - Extrem hängröv

Joe - Krabbklo och tics

Kija - Nack och ben fraktur

Lars - Amputerade ben

Marcel - Siamesisk tvilling med Marcelo

Rodney - Brännskada

Sipan - Brutna armar

Annica och Tenny saknas då de är doktor resp. sjuksköterska.

2012-03-13  
 

DETTA HÄNDER IDAG!

Tisdag 13/3

10:30-11:30 Veckans uppdrag startar med sjukdomsroulette.
16:00-17:00 Rullstolsrace.

OBSERVERA ATT TIDERNA ENDAST ÄR CIRKATIDER OCH KAN KOMMA ATT ÄNDRAS.
Snart väcks alltså deltagarna!
2012-03-13  

 

VI GICK FÖR LÅNGT

Sipan, Marcel, Lars och Hanna R pratade igår lite om Hanna W och hennes tid i huset. Dom blev chockade över att hon lämnade och är överens om att det kanske gick lite långt med deras beteende mot henne. Alla utom Hanna R är överens om det. Marcel tycker också att Hanna W startade en hel del saker själv, men att dom självklart skulle skött det på ett snyggare sätt.

Sipan tycker att det känns jobbigt att det var tack vare dom som hon lämnade huset.

Lars drar upp exemplet om det med löken, när hela huset blev galna på Hanna W, det skulle inte skett om det var någon annan som gjorde samma sak. Hanna R säger ifrån här o säger minsann att hon fick ordentligt med skäll när hon spottade i maten, dock bara av Kija, men ändå. Hanna R tycker att Hanna W till största delen får skylla sig själv för hur det var i huset. Det var ju inte så att vi gick emot henne, vi höll ju bara inte med henne. Tänker ju inte ändra åsikt bara för att hon inte ska känna sig utanför, säger Hanna R.

Verkar som att Hanna R inte riktigt är verklighetsförankrad och har svårt att se sin egen självbild. Hennes bakgrund som både mobbad och mobbare kanske spelar in?

 2012-03-13 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

BIKT HANNA J

Vet inte va jag ska säga, om jag ska börja prata om den nya deltagaren? Det är ju kul, att de kommer någon ny, han har rätt gulligt ansikte också. Jag har inte fått något riktigt grepp om han ännu, om han spelar eller inte. Fast han har ju alla fall finast ansikte här inne.
Jag gillade träningen idag, och att alla var med, speciellt dom som var bakfulla, det var extra roligt. Eftersom jag själv inte var dåligså var det extra kul. Faktiskt rätt trött på Jimmys töntfasoner med mjölet, han väntar ju ut mig hela tiden. Tycker inte att det är okej, han har ett grymt taskigt beteende. Kija har varit lite konstig mot mig senaste dagarna, vet inte vad de är, men något är det. Vet inte var jag har henne, men ja tycker om henne ändå.
2012-03-13 

 

EN SKED MJÖL

Det blev dags för Rodney att äta en sked med mjöl som är ganska torrt, så det blir svårt att svälja. Men efter ett par kväljningar så lyckas han ändå svälja allt. Så nu är det hans tur att snurra flaskan och hitta på något galet.

2012-03-12  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

SPIN THAT BOTTLE

Deltagarna leker snurra flaskan i huset just nu. Amandus fick börja äta en klick smör. Nu sitter Rodney och försöker trycka i sig ett apelsinskal, vilket går med blandat resultat. Dom övriga skrattar gott åt Rodneys försök, men han bjuder alla fall verkligen på sig själv. Marcelo äter vitlök.
2012-03-12  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

GRATTIS HANNA R

Hanna R blir kallad till bikten och får låten Euphoria påslagen, hon fyller nämligen år. Grattis Hanna R. Ballonger och en partyhatt samt en känslostorm för Hanna R. Hon saknar sina föräldrar.
2012-03-12  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

MARCELO & ANNICA

Annica och Marcelo ligger i sovrummet just nu. Marcelo verkar väldigt sugen på Annica. Men hon verkar inte lika sugen. Återser om det blir något. Vad tror ni? Vi vet ju sedan tidigare att dom har varit väldigt keliga och hånglat, dock bara nattetid.

2012-03-12  

HANNA R BLIR FÖROLÄMPAD

Marcelo, Hanna R och Annica är i sovrummet just nu. Hanna R frågar vem Marcelo tycker är den fulaste tjejen i huset. Han svarar Hanna J. Hanna R frågar vem som kommer efter Hanna J, då svarar Marcelo att det gör hon. Hanna R tar inte detta bra och förstår inte hur Marcelo menar.
Marcelo försöker förklara hur han menar och säger att Hanna R gör vissa saker i huset som inte är attraktivt. Hanna R ger sig inte utan fortsätter fråga hur han menar, varför hon kommer efter Kija och annat. Hanna R. Marcelo säger att Hanna var fin på festen igår, men hon nöjer sig inte med det svaret och har svårt att ta Marcelos åsikt.
Hanna R säger att hon är minst lika fräsch som alla andra i huset, att hon duschar lika ofta som alla andra och att hon inte förstår varför Marcelo tycker som han gör. Varför ska hon vara efter Hanna J?
Det hela slutar i att Big Brother får nog och byter till vardagsrummet.
Vad tycker ni om Hanna Rs reaktion?
2012-03-12 

TRÄNING PÅ UTEGÅRDEN

Big Brother skickade in ett meddelande om att Rodney ska hålla en thaiboxningslektion för slöfockarna i huset. Amandus trodde inte riktigt på Roddan så han var tvungen att dubbelkolla brevet så det stämde. Så just nu värmer dem upp på utegården.
Det övergår snabbt till en vanligt, hederligt fyspass för deltagarna.

2012-03-12  

MARCEL O RODNEY

Marcel o Rodney tuppfäktas lite i huset om vem som ska ha ordet. Roligt är att deras röster är väldigt lika, vilket gör det lite förvirrande ibland. Hur som helst så är dom inte sena att redan fälla kommentarer om varandra.
R: Men du är ju en mes.
M: O du är mediakåt....varför komma tillbaka en andra gång, då måste man vara mediakåt?
R: Du kommer inte få chansen att komma tillbaka en andra gång.
Sipan imponeras av hur stor Rodney är. Marcel är dock inte lika imponerad och kallar Rodney för lönnfet, muskler är det ju alla fall inte han har på kroppen slår Marcel fast.
Diskussionen går in på förra årets deltgare och vilka som fick psykoser och inte. Rodney berättar att han sett på Rickard och hur han agerat på youtube, han kommer ihåg att det var en märklig känsla att se det.
2012-03-12  

JOE SÖKER BIG BROTHER IDOL 2012

Nytt bild med Joe Rovik där han söker till Big Brother Idol 2012. Juryn består av Marcel, Hanna R och Rodney. Joe blir nervös på riktigt och funderar länge på vad han ska sjunga.
Tiill slut blir det nån slags norrlandsvisa om Gällivare bland annat.
Joe får en guldbiljett till slutauditon i Stockholm och utbrister Im the fucking the best.

2012-03-12 

VAKNA MED THE VOICE

Efter gårdagen när Hanna W lämnade huset självmant och blev uteskorterad av Rodney som även tog plats i huset. Så har hon ställt upp på en intevju hos Vakna med The Voice. Klippet ser ni här ovanför.

2012-03-12  

MAT TILLAGAS

Just nu håller det på att lagas mat i huset. Tenny och Sipan är kockarna i köket just nu. Det ser ut som det blir köttbullar.

 2012-03-12  

TENNY OCH ANNICA STÖR SIG PÅ RODNEY

Tenny och Annica stör sig över att Rodney är tillbaka i Big Brother. Varför just han? Fick man inte bara en chans? Varför en till kille? Varför inte en kändis? Frågorna är många och irritationen uppenbar hos både Annica och Tenny.
Big Brother är en enda gång, har du lämnat en gång har du lämnat för alltid står i kontraktet.
Båda två är förvirrade över varför just Rodney får komma tillbaka. Dom andra har ändå blivit utvalda av 10.000 sökande. Men kanske är de så att han bara ska vara här i en vecka fortsätter Annica?
Ska bli intressant att se hur detta utvecklar sig. Vad tycker ni, rätt eller fel att Rodney är med igen?
2012-03-12  

MAFFIALEKEN ÄR TILLBAKA

Behöver inte introducera leken för er läsare då ni säkert har sett den förra året och vet därav reglerna.

2012-03-12  

UPDATE: HAN FÅR STANNA

2012-03-12 

MJÖLATTACKEN

Jimmy passade på att slösa ett paket mjöl i badrummet i natt. När Marcel, Joe och Rodney duschade kom Jimmy o kastade mjöl över dom.

 2012-03-12  

DELTAGARNA VÄCKS

Nu är det dags för deltagarna att vakna.

2012-03-12 

DAGENS SCHEMA

Måndag 12/3
Hanna Rosenbergs födelsedag.

13:00 Rodneys framtid i huset avgörs.

Sjukhustemat drar igång först på tisdag.

OBSERVERA ATT TIDERNA ENDAST ÄR CIRKATIDER OCH KAN KOMMA ATT ÄNDRAS. Artikeln uppdateras vid klockan 10:00 på respektive morgon.

2012-03-12  

SOVER ÄNNU

Deltagarna  blir nog inte väckta förrän vid 10 precis som vanligt. Under tiden, kan du gå in på Big Brothers hemsida och rösta på huruvida Rodney ska få stanna i huset eller inte.

 2012-03-12  

JAG ÄR BISEXUELL

Marcel samlade gruppen under festen igår och hade något han ville berätta. Han börjar att prata om hur det var första veckan när han och Petronella fick ett uppdrag att vara ett par i huset. Det var svårt för mig med, men av helt andra anledningar än för Petronella.

Jag har berättat detta för Amandus och Jimmy. Jag och Amandus är inte ett par, men vi är båda bisexuella, eller det är såhär, till skillnad från Amandus har jag aldrig haft en tjej, utan bara pojkvänner. Jag har aldrig haft sex med en tjej säger Marcel.

Frågan är, är det på riktigt eller ännu ett prank?

 2012-03-12  

UPPDRAG

Internt i huset är det uppdragdeals. Annica ger ett uppdrag till Rodney att kyssa någon innan dem går att lägga sig. Men han säger att hon ska ge han ett bättre utmaning. Kyssa 3 personer, Camilla, Hanna R och Amandus under kvällens gång. Men han tvekar och säger att han inte har någonting att gå över

2012-03-12 

OSLIPAD DIAMANT

Annica är rädd att hon inte har flippat tillräckligt. Alltså att det inte räcker med att ha larver i ansiktet. Jimmy säger att hon ska våga släppa sina tyglar och flippa ännu mer. Hennes nackdel är att hon kommer ifrån en liten ort och hon inte har lärt sig hur storstadslivet är att leva och att våga flippa.

Men Annica tror att hon inte vågar göra något för att skämma ut sig, låta kläderna osv, hon är inte som Kija. Annica fortsätter att hon har gjort så mycket galna grejer, men Jimmy frågar om det mest galna hon har gjort är att hålla på Marcel? Han anser också hon är en oslipad diamant. Samt att hon blir en slipad efter ett år i

Stockholm.

2012-03-12  

HURRA HURRA HURRA HURRA!

Nu hurrar deltagarna för Hanna R som fyller 23 år  idag! Grattis!

2012-03-12  

KAST MOT NAKNA RYGGAR

Just nu kastas det något på Marcelo,Rodney och Sipan. Marcel,Jimmy och Joe kastar medans tjejerna räknar ner ifrån 10. Om killarna missar att träffa någon uttav de andra killarna så skriker tjejerna i kör "SOOOPA!"

Måste säga att Rodney verkligen känns som en del utav gruppen redan nu. Återser att se om han vinner omröstningen tills imorron. Vad tror ni läsare?

2012-03-11  

 

AMANDUS OCH MARCEL

Marcel och Amandus står och pratar om Rodney. Ingen av dem tror att han är en riktig deltagare. Sedan frågar Amandus honom om han kommer få stanna tills på söndag men det svarar han inte på, mer rycker på axlarna och sedan går ut till utegården.

Amandus tycker att det är konstigt att han har fått en andra chans. Marcel har tänkt att det skulle komma in tidigare deltagare och tänkte direkt på Rodney.

 2012-03-11 

 

KIJA DRAS TILL RODNEY.

Kija är väldigt efterhängsen när det kommer till Rodney. Hon har hela tiden koll på vart han är och följer honom med blicken. När Rodney byter om sitter Kija i sovrummet och pratar med honom. Hon vill att han ska gissa hennes ålder, samt att hon ska gissa på hans. 
Rodney verkar dock inte vara allt för intresserad. Han besvarar hennes frågor, men tittar inte på henne. 
2012-03-11 

FEST I HUSET

Deltagarna har fått alkohol och annat i huset nu. Rodney får den som har mest uppmärksamhet i huset just nu. Han har blivit kallad  till bikten nu, vet inte riktigt varför.
Direkt då Rodney har gått in i bikten börjar snacket om vem han är, vad han har gjort och hans falukorv. Kija blir alldeles till sig och önskar inget annat än att Rodney kommer ut från bikten snart. Deltagarna är dock överens om att Rodney inte kommer att vara kvar i huset som en riktig deltagare, utan att han bara är där för en stund.
Rodney kommer tillbaka med sin resväska och börjar packa upp sina kläder. Han förstår att alla är misstänksamma mot Rodney och att det blir ju som en liten stam i huset. Rodney har säkert fått information om vad han får säga, vad han får avslöja och annat till dom övriga deltagarna.

2012-03-11  

SKA RODNEY FÅ STANNA SOM DELTAGARE?

Det händer mycket i huset. Rodney har fått ett erbjudande att stanna kvar i huset i ett dygn. Gry släpper bomben att på bigbrother.se kommer det ske en omröstning om Rodney kan få komma tillbaka som deltagare i huset. Ska Rodney få stanna i huset? Rösta här
Samtidigt har Hannah W lämnat ett meddelande till de andra deltagarna. Hon önskar dom lycka till i framtiden. 
2012-03-11  

RODNEY DA SILVA IS BACK

Rodney får en chans att stanna i huset. Det kommer läggas upp en omröstning på Big Brothers hemsida om han kommer få stanna kvar eller inte. Han får alla fall stanna över natten.

2012-03-11  

SURPRISE!

I studion: Rodney Da Silva! 
Uppdrag: Eskortera Hannah Widerstedt ut ur huset. 
Hannah W har nu lämnat huset och står i studion och pratar med Gry. Hon förklarar att hon blir förbannad av beteendet som varit inne i huset. Hon har saknat vänner, hunden Cookie, mamma och pappa, samt bloggen. Hon kommer inte ha kontakt med någon i huset.
Hon är helt övertygad om att tittarsiffrorna kommer att sjunka efter att hon lämnat huset och hon tror att Joe är den som kommer vinna Big Brother 2012. Hannah får ett erbjudande att påverka Big Brother 2012. Gry berättar inte vad det handlar om, men Hannah tackar ja till uppdraget. 
2012-03-11  

HANNAH W LÄMNAR HUSET.

Gry meddelar för tittarna att ikväll kommer Hannah Widerstedt att lämna huset.
Deltagarna vet dock ingenting om detta ännu. 

2012-03-11  

GRY SÄGER IFRÅN

Tv-sändningen har startat. Det är sällan som produktionen blandar sig in i det som händer i huset, men nu är det dags. Det första Gry gör är att prata med deltagarna om att ingen form av mobbning i huset kommer att tolereras. 
Detta är något som verkar ta hårt på deltagarna. Det är få leenden i deltagarnas ansikten efter Grys utskällning. 

 2012-03-11 

BIKTEN HÖRS

Just nu är Hanna W och Jimmy inne i bikten och Big Brother har glömt att stänga av mickarna. Dom pratar om att det känns osäkert om någon ens kommer lämna huset, eftersom dom inte har fått någon information alls.
Både Hanna och Jimmy vill att nån dom inte gillar ska få lämna huset, samtidigt som en ny deltagare kommer in, dock vet dom inte vem dom vill ha ut helst. Det är konstigt att ingen har kommit in istället för Pedro tycker de båda.
Big Brother kommer på misstaget och stänger ljudet från bikten.
2012-03-11  

DELTAGARNA GÖR SIG I ORDNING...

Skulle gärna skriva om vad som sägs men hör ingenting pga att det bara är brus i ljudet och sändningen bryts då och då. Fantastisk teknik!
2012-03-11 

FIX I HUSET?

Nu skickades deltagarna in i sovrummet. Är det hemlisar på g i huset? Återse att se. I en status ifrån Big Brother skrivs detta.

Det fixas lite inför kvällens livesändning. Deltagarna kommer snart släppas ut ur sovrummet igen. :) /Webbredaktionen

 2012-03-11  

SISTA MÅLTIDEN FÖR?

Just nu äter deltagarna mat. Frågan är vem som gör sin sista måltid i huset? Vad tror ni? Vad kommer hända på kvällens live?
2012-03-11  

JUST NU RÅDER...

Nu blev det censur för första gången idag. Enligt en tweet ifrån Big Brother så gör det gällande ett bråk mellan Hanna W och Sipan. Han har tagit och gömt hennes smink och hon ska ha gömt hans parfym.

Sändningen kom tillbaka efter 10 minuter ungefär. Sipan tänker gömma den lilla sladden, som han tidigare har kapat av ifrån platttången. Kija har nämligen lyckats laga den.

2012-03-11  

FIX INFÖR SÄNDNINGEN

Just nu fixar Hanna J och Hanna W sig, inför livesändningen samt att de inte har något speciellt att göra.

Efter en stund så frågar Hanna j om hon saknar Jessica. Saknar du jessica - Hanna J Haha, nej - Hanna W

Sedan så verkar Sipan vara lite på provokationshumör idag. Som ni kan läsa i inlägget här under.

 2012-03-11 

SIPAN FÖRSTÖR PLATTÅNGEN

Annica hittade den gömda plattången bakom soffan. Hon ska göra sig i ordning inför kvällen men hinner knappt börja förrän Sipan är där och förstör. Inte nog med att han jävlas, han förstör dessutom hela plattången. Han tar fram en kökskniv och skär av sladden på den.
Big Brother säger åt Sipan att sluta vandalisera men han bara skrattar åt det hela. Kan det vara så att Sipan vet om att han kommer få lämna ikväll, och att han kör ett sista race nu? Annica är måttligt road över Sipans beteende.
2012-03-11  

VAR ÄR PLATTÅNGEN?

Just nu håller deltagarna på att göra sig i ordning inför kvällens live. Tjejerna sminkar och duschar sig i badrummet och killarna håller på o tränar lite i gymmet. Tjejerna har upptäckt att plattången är borta ifrån badrummet. Kija är den som blir mest irriterad över detta och undrar vem som har gömt den och var. Kija misstänker direkt Sipan för att ha gömt den. Det utbryter lite diskussioner mellan Sipan och Kija. Sipan säger att det är precis dessa reaktioner man är ute efter när man gömmer saker i huset. Att få folk att reagera. sipan menar att Kija inte ska ta det personligt.
2012-03-11 

EN PÅSE MJÖL

En påse mjöl som någon gömt i micron ramlar rakt över Hanna J som blir full av mjöl i hela ansiktet och på kläderna. Hanna reagerar inte nämnvärt utan tar det hela med ro och ställer sig i duschen. Hon hoppas att Kija kan göra om hennes hår till ikväll på liveshowen.
2012-03-11  

VILKA BLIR PAREN?

Vi har ju börjat få en ganska klar överblick av vilka två romanser som gäller i huset. Romanser kan man ju alla fall kalla det, vet inte annars för ord man ska sätta på det. Den första är ju Amandus och Camilla som legat i samma säng sedan dag ett och nu på senare tiden även börjat hångla och visa varandra mer närhet och ömhet. Framför allt då under timmarna de sover.
Andra är Marcelo och Annica. Annica verkar ha släppt på sina spärrar lite under de senaste dagarna och nu under natten låg dom tätt ihop och hångelvarning även här. Hur länge håller detta? Ett spel för galleriet? Tror ni att någon romans kan utvecklas till att bli en Sara och Marting grej utanför huset?
2012-03-11  

VÄCKNING OCH MORGONMYS

Deltagarna väcks just nu i huset. Marcelo och Annica verkar haft en mysig natt. Dom ligger tätt ihop slingrade under täcket. Idag var det Rolandz som väckte deltagarna med låtarna Jajamen och Syster Jane.Idag är det live, vad tror ni händer ikväll?
2012-03-11  

"GÖR ER IORDNING OCH GÅ O LÄGG ER"

Nu säger Big Brother godnatt till deltagarna efter denna dag som har varit fyllt med schlagerfeelings samt finaltittande för vissa. Deltagarna är lite nervösa inför morgondagens utröstning. Grejen är ju den att det är ingen som kommer röstas ut, på det vanliga sättet. Undrar hur deltagarna kommer reagera på detta.

 2012-03-11 

GRATTIS MARCEL

Marcel fyller år idag. I fjol vet vi att deltagarna hade traditon med ägg och mjöl. Detta år har det bara varit ägg, och inte kläckning, utan kastning. Vid 12 tiden samlades alla i badrummet och kastade ägg på Marcel.
Sipan säger att han kastade minst två ägg. Återstår att se om detta blir den nya traditionen för detta år i huset.
2012-03-11 

EPILATORDAGS

Jimmy får prova på hur det känns att använda en epilator på kroppen. Kija assiterar och dom övriga ser med glädje på. Jimmy skriker högt att de är det värsta han har gjort. Joe ville prova, men det verkar som att han ångrat sig när han hör hur ont det gör på Jimmy.
2012-03-10  

 

LOREEN VANN

Ingen i huset har heller missat det. Fast Big Brother bara skulle avslöja för några deltagare hur det gick, så hördes sändningen genom dörren, så alla i huset vet nu om att Loreen vann. Hanna R är glad för att ha fått veta det, och går nu runt och sjunger Euphoria i huset.
2012-03-10  

  

SCHLAGERFESTEN BÖRJAR

Nu har det vinnande laget gått in i guldrummet för att börja schlagerfesten. Rosa boor, ballonger, glitter och glamour. Tenny läser upp att dom under inga omständigheter får berätta något för övriga huset. De får lämna rummet för toabesök, men avslöjar dom nåt till övriga huset avbryts festen omdelbart.
2012-03-10