top of page

Big Brother  Sverige 2012 April

SÄCKHOPPNING

Deltagarna kör just nu säckhoppning på utegården. Det är tjejerna mot killarna.

Vilket lag tror vinner tävlinngen?

2012-04-30  

 

FRE LEK

Nu har temat tagit en timeout för dagen. Så nu är det fri lek och så för deltagarna. Så Hanna håller på att hoppa hopprep och Lars tränar lite i gymmet.

2012-04-30 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

VALBORG

Nu kommer det bli lite glesare bland uppdateringarna då det är valborg. Hoppas ni har förståelse för det. Men önskar en trevlig valborg till er allesammans!

2012-04-30  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

STRAFFET KOMMER

Nu får Camilla sitt straff för sin knapptryckning. Straffet börjar 19.00 och pågår tills de går och lägger sig. Hennes första reaktion på straffet var att det tråkigt.

2012-04-30  
 

KNAPPTRYCKNING

15.10 Camilla tryckte på knappen

Hennes straff är: : Du sprider härlig energi. Därför ska du applådera och berömma dina sambos så fort de säger något.

2012-04-30  
 

NICCOTROOPER

Camilla vill ha en cigarett ifrån Amandus. Men hon ska sjunga en låt till honom för att få en cigg.

2012-04-30  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

BABYTROOPER

2012-04-30  
 

SUPERKRAFTERNA

Deltagarna är nu superhjältar och därför får de några superkrafer utdelade.

Amandus - Nicotrooper, Han har makten över nikotinet. De som vill ha snus och cigg måste imponera på honom

Hanna - Heatwomen, Det är endast hon som får hantera eld och varma föremål, såsom ugn,spis,mikrovågsugnen och tända cigaretterna.

Camilla - Doorwomen , Det är endast hon som får öppna dörrarna.

Vobban - Waterman , Det är endast han som hantera vattnet och andra vätskor i huset. Gillar även att dansa.

Marcelo - Flushman, Det är endast han som kan spola toaletten.

Annica - Babytrooper , Det är endast hon som får hantera shampoo , men hon är ganska barnslig och envis, stampar när hon inte får som hon vill.

Lars - Superflash , Han kan hjälpa andra

Jennifer - Tastychic ,Det är endast hon som får laga mat

Rodney - X-superhelt , Han älskar att städa och han gillar att snatta.

Amandus - Nicco Trooper
Nicco Trooper är chef över tobaken i Big Brother-huset. Han har hand om snus och cigaretter. Slagord: "Nikokick!"
Rodney- Ex-superhelt
En gång giganternas gigant, nu pensionerad superhjälte med falnande krafter.

Annica - Baby Trooper
Baby Trooper är dotter til ex-superhelt. Pratar bebisspråk. Hon är också väldigt envis och stampar när hon inte får som hon vill.

Camilla - Doorwoman Hon har nyckeln till nycklarna- Doorwoman
är den enda som kan öppna och stänga dörrar i Big Brother-huset.

Hanna - Heatwoman 
Flammornas härskarinna är den enda som kan hantera eld och värme i Big Brother-huset. Hon måste tända cigarett och hantera spisen till exempel. Heatwoman älskar att rimma.

Jennifer - Tasty chick Lidelsefulla Tasty chick försöker ständigt
förföra allt och alla. Hon distraherar de andra hjältarna. För dem gäller se men inte röra, de får inte vidröra Tasty chick.

Lars Flashman Supersnabba Flashman
måste springa med lätta steg runt i huset. Varje gång han stannar ska han frysa sin pose, vinkla ut händerna och säga "Flash!".

Marcelo - Flushman Flushman
är general över toaletten. Han är den som måste spola och se till att toan sköts. Han har ett verktygsbälte med toapapper och -borste.

Vobban - Waterman Big Brothers Waterman
är den enda i huset som får kontrollera vattenkranar. Slagord: "Jag är livets härskare, vad vore livet utan vatten?"

Vilken deltagare tycker ni har den roligaste superkraften?

2012-04-30  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

SAMLING

Det är nu samling i soffan så solningen får vänta.
Den här veckan ska ni vara superhjältar och dräkterna finns i slussen. Den här veckan kommer det inte finnas några uppdrag eller tävling deltagarna ska bara visa vad dom går för.

2012-04-30  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

LØSNING

Deltagarna har vaknat och ligger just nu vid fatboysen och solar. Sedan så tror Amandus sig veta vad veckans tema är, något med "super-"

 2012-04-30 
 

DAGENS SKHEMA

Måndag 30/4

11:00 Våra deltagare förvandlas sakta men säkert till en samling superhjältar. 13:00 Knappen är åter aktiv, laddad med tittarnas konsekvenser! 15:00 Deltagarna får i uppdrag att skriva ned hemliga frågor till varandra. 20:00 De hemliga frågorna får svar, dags för Secret Box!

OBSERVERA ATT TIDERNA ENDAST ÄR CIRKATIDER OCH KAN KOMMA ATT ÄNDRAS. Artikeln uppdateras vid klockan 10:00 på respektive morgon.

 2012-04-30  
 

ULTRAS

Det är en gruppering som kallar sig ultras, som innehåller Annica,Marcelo,Vobban,Rodney,Lars och ny tillskottet Jennifer. Alltså ett praktexemplar på en pakt/gruppering som egentligen ska vara förbjudet.

Jennifer som är nytillskottet till gruppen har satt Rodney på plats och sagt att han inte har något att säga till om. Varpå han säger att han har det visst. Så rodney sätter henne på plats och sedan berättar jennifer att hon har snott cigg sedan dag 1 när hon kom in i huset.

 2012-04-30  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

NAKENBAD

Nu har Amandus,Jennifer,Camilla och Hanna låtit kläderna falla och hoppat i poolen helt nakna.

 2012-04-30  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

BOLLKRIG

Ett bollkrig har blossat upp mellan Annica och Camilla vs Marcelo och Amandus. Tjejerna står uppe vid poolen och killarna nednaför på gräsmattan.

 2012-04-30  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

TOALETTBESÖK

Det obligastoriska toabesöket som brukar ske på festerna, skedde på denna fest också. Men denna gång utan Hanna,Lars och Vobban. Väl där inne skrek de och sjöng för fulla halsar. Sedan så har de fått in skumpa och snacks.
Hanna vill bada men det verkar som att ingen annan vill det ännu. Så man får se vad som händer, om det är några flera som vill det, så hon kan göra det också, då hon inte vill göra det själv. Men tillsut så verkar det ändå så att hon gör det ändå.

2012-04-30  
 

SNACK PÅ UTEGÅRDEN

Hanna är riktigt sugen på att bada men Jennifer säger att de ska göra det innan dom ska gå och lägga sig. Samt att hon tror att hon är själv på att nakenbada. Att först säger folk att dom ska bada nakna och när hon väl hoppar i så säger dom "Lurad!". Sedan är alla samlade vid bordet på utegården. Måste säga att det är riktigt skönt.

Sedan tycker Vobban och Jennifer att det är lite konstigt att dom inte blev nominerade 1-2 veckor efter dom kom in i huset. Samt att Jennifer har suttit autonominerad andra vecka efter hon kom in men inte åkt. Så Vobban försäkrar henne att hon måste vara en favorit i huset.

 2012-04-29  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

FATBOYS

Den som ska nakenbada blev Rodney. Men det är nog ingen big deal för honom då han verkar trivas att vara naken. Undrar när det badet kommer ske bara.

Sedan så sprang Vobban,Hanna,Marcelo och Lars ner till fatboysen och basejumpade. Stämningen är verkligen på topp i huset.

2012-04-29  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

SKÅÅL

För en vecka till i huset. 

 2012-04-29  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nu spelar Big Brother Annicas favorit låt Good feeling med Flo Rida så alla på utegården hoppar och sjunger med i texten. Sedan planeras ett nakenbad lite senare på kvällen.

 2012-04-29 
 

LATEST MUSIC

Amandus insåg nyss att det är bara 3 orginalare kvar. Han själv,Camilla och Annica. Sedan kommer Jennifer in på musiken att den har blivit så mycket bättre. Sedan pratar om new yorker att dom spelar den senaste musiken så folk kommer in dit bara för att dansa. 

Nästa veckas uppdrag är som bekant superhjältetema så jag tror helt klart att Vobban kommer nog gilla det uppdraget. Vad tror ni?

 2012-04-29  
 

OM OMRÖSTNINGEN

Våran omröstning visade ännu en gång rätt.

 2012-04-29  
 

FANTA OCH ROSÉ

Feststämningen är på topp i huset just nu. Låten som spelas är Dj Mangoo - Fanta och Rosé och deltagarna sjunger med för fulla muggar. Denna fest känns som att det kommer bli den bästa.

2012-04-29  
 

FÖRKLARING

Som ni märkte i kvällens livesändning så blev Camilla autonominerad. Hon blev det för hon nämnde pakten när inte det snacket var tillåtet. Så därför är hon autonominerad till nästa vecka.

Vad tycker ni om att hon blev autonominerad efter ett regelbrott medans Annica tex inte får något straff fastän hon bryter mot reglerna gång på gång.

 2012-04-29  
 

POOLPARTY

 2012-04-29  
 

TENNY ÅKTE

2012-04-29  
 

UTEGÅRDEN

Utegården nu fått sig ett ansiktslyft. Personligen tycker jag att det var på tiden och det blev väldigt snyggt. Undrar hur deltagarna kommer att reagera på detta. Men vad tycker ni, snyggt eller fult?

 2012-04-29  
 

DIFFUS TWEET

Såg något diffus tweet på twitter nyss. Det är let's dance - Tobias som har twittrat ut en bild på han tillsammans med Martin och Sara med texten "Nu skall vi in i "Big Brother" igen!!" 

Vet inte vad det innebär, kanske det menas att dom bara ska vara i publiken eller in i huset och göra något roligt där, vad tror ni?

 2012-04-29  

SOVRUMMET

Nu är det snart en timme kvar bara. Så nu ligger Marcelo och Annica och myser medans de andra deltagarna ligger och lyssnar på musiken. Det händer alltså inte så mycket i huset för tillfället.

2012-04-29  

SNACK I GYMMET

Jennifer,Camilla och Amandus är i gymmet. Jennifer och Camilla fixar sig och Amandus är bara där för sällskapets skull. De pratar om att det finns en dörr någonstans i huset där man kan lämna huset när som helst. Sedan att alla deltagare ska känna till vart den är, men få vet vart den är.

Sedan säger Jennifer att hon inte pallar att vara med dom här människorna som just nu är i huset. Då hon känner sig väldigt fördummad i deras närhet och att hennes hjärna krymper. Amandus berättar att Camilla har sagt att hon har sagt hur många gånger som helst att hennes hjärna är helt borta.

Samt att Jennifer funderar att lämna huset tillsammans med den personen som röstas ut ikväll. Hon känner att Big Brother provocerar henne genom att göra så inte får röka, och när hon väl blir sur så säger de "åh du har gnällt för mycket, så du får inte".

2012-04-29  

SNART 2 TIMMAR KVAR

Så nu håller deltagarna på att fixa sig inför livesändningen. Samtalsämnen som betas av är parfymer,sjukhusveckan m.m.
Snart är det också dags för Gry att kontakta huset första gången för ikväll. Hur tror ni att Tenny reagerar på att nominerad och Amandus som är inne på sin 4:e nominering?

 2012-04-29  

AMANDUS BIKT

Här kommer Amandus bikt.

2012-04-29  

MJUKISDRESS

Nu finns det en limited big brother-mjukisdress. Så klicka här för att läsa mer

 2012-04-29  

KOJAN ÖPPEN

Efter en stund i sovrummet så öppnades kojan igen. Så Vobban och Lars gick genast upp dit. Men en strax efter det så gick de till lilla sovrummet, som kallas deras kontor. Marcelo och Tenny anslöt sig där inne.

2012-04-29  

FRÅGESPORTEN

Frågesporten som deltagarna fick in igår används just nu. Det är Camilla som är frågeställare. Amandus,Hanna,Rodney,Tenny och Rodney deltar i frågesporten.

 2012-04-29  

STRAFFUTDELNING

Då Lars,Marcelo och Vobban trotsade Big Brother och kikade ut på utegården så väntar ett straff för dom.

Straffet blev att de 3 ska städa hela huset inför söndagens livesändning. Men om de inte städar så kommer det ett större straff. Tror ni att de kommer smita ifrån straffet?

Uppdatering: De tog straffet och håller just nu på att städa hela huset.

 2012-04-29  

HÅRFÖNEN

Lars,Tenny,Marcelo och Vobban ska nu pranka lite med hårfönen. De ska lägga i kakao istället för mjöl då det inte syns lika bra. Så nu har Lars hämtat en tejpbit och satt vid baksidan av fönen. Men de kan inte hämta kakao än då det är folk i köket. Men tror ni att dom lyckas den här gången?

 2012-04-29  

UTEGÅRDEN

Just nu är utegården stängd och kameran är vinklad uppåt. Så deltagarna spekulera i om det är poolen som fixas och eventuellt bakgrunden med berget. Så det återstår och se vad som sker ikväll. Men vad tror ni som sker?

 2012-04-29  

DEN SOM ÅKER ENLIGT ER....

Så denna söndag blir Tennys sista dag i huset enligt er.

 2012-04-29  

TRÄNING I GYMMET

Så här timmarna innan livesändning så är det bra om man gör sig i trim. Så därför tränar Annica och Hanna i gymmet just nu.

2012-04-29  

 

Söndag 29/4

21:00 Kvällens livesända veckofinal drar igång.
OBSERVERA ATT TIDERNA ENDAST ÄR CIRKATIDER OCH KAN KOMMA ATT ÄNDRAS. Artikeln uppdateras vid klockan 10:00 på respektive morgon.

2012-04-29  

PRANK

Hela pranket gick ut på att Annica bytte plats med Vobban som tog hennes plats, och hon ligger brevid. Så att Marcelo inte skulle märka något. Hur gick pranket, ja ni, kolla klippet och bedöm själva

 2012-04-29  

LÄGGDAGS

Det har nu blivit dags för deltagarna att lägga sig. Så just nu ligger de i sängarna och Big Brother spelar lite skön musik. Snart är lördagen slut och söndagen och en spännande livesändning väntar.

2012-04-28  

FRÅGESPORTEN

Nu fortsätter frågesporten med Jennifer som ledare. Några frågor som ställs är "Vilken tid i veckan är det vanligast att man har sex?" och "Vad är vinballe?".

 2012-04-28  

Bilde1.jpg
Bilde2.jpg
Bilde7.jpg
Bilde5.jpg
Bilde8.jpg
Bilde10.jpg
Bilde12.jpg
Bilde21.jpg
Bilde22.jpg
Bilde27.jpg
Bilde30.jpg
Bilde31.jpg
Bilde33.jpg

LÖRDAGSKVÄLL

Efter frågesporten är det relativt lugnt i huset Camilla är i köket och ska koka thé och Hanna samt Annica är i badrummet och borstar tänderna. Efter en stund så ansluter Rodney sig i tandborstningen.

 2012-04-28 

ÅKER BORT

Jag, Henrik kommer åka bort några dagar över Valborg. Kommer att vara i fjällen under några dagar och bara njuta av livet. Detta innebär att uppdateringen kanske kommer vara lägre och så under några dagar, men hoppas ni har förstående med detta. Bloggen kommer att uppdateras, bara så ni vet.
Önskar alla läsare en underbar och härlig Valborg och ta hand om varandra.
 2012-04-28  

FRÅGESPORT

Just nu frågesport i huset. Rätt underhållande frågor. Camilla ställer frågor och dom övriga svarar.
2012-04-28  

BIKTKLIPP ANNICA

Biktklipp Annica
 
2012-04-28  

PREMIÄREN 2006

Om ni vill ha något att göra då det inte händer något speciellt i 2012 års hus, kan ni alltid se premiären av BB 2006 på youtube. Intressant att se och personligen tycker jag att 2006 var bästa säsongen.

 2012-04-28  

STRAX KLART

Snart är Tennys nya frisyr klar. Så just nu håller frisören på att föna håret.

Vad tycker ni om resultatet? Bra eller anus?
 
2012-04-28  

ÖVRIGA DELTAGARE

Ligger ute på gården och solar i vårvärmen. Big Brother börjar spela lite musik för deltagarna och Marcelo uppskattar musiken mest.
2012-04-28  

SNART DAGS

Tenny ska snart bli permanentad. Har dragit ut på tiden men snart är det alltså dags. Vi uppdaterar med bilder.
2012-04-28  

LITE DRYGT EN MÅNAD KVAR

Har ni tänkt på det? Snart bara en månad kvar av årets Big Brother. Känns konstigt att det går så jävla fort. Det är solning som gäller för hela slanten även denna dag då det är fint väder i Sthlm.

2012-04-28 

WAKIE PAKIE

 Dags för deltagarna att vakna nu.  Klockan 13 ska Tenny få sitt hår permanentat.
2012-04-28  

NOMINERA OSS

Det har blivit dags att nominera bloggar till blogawards 2012. Om ni vill och tycker att vår blogg är bra får ni gärna gå och nominera oss till blogawards.  Klicka här

2012-04-28  

SLÖFOCKAR

Deltagarna ligger i sina sängar ännu och har inte blivit beordrade att gå upp ännu. Det blir väl snart antar jag. Får se vad som händer idag i huset.
2012-04-28  

DAGS FÖR SÄNGEN?

Deltagarna har lagt sig i sängen för att sova. Verkar dock inte som att BB vill släcka ljuset riktigt ännu så just nu ligger deltagarna och pratar med varann.
2012-04-27  

SER NI KVÄLLAVSNITTET?

Det gör alla fall jag, ser fram emot att få se deltagarna bli skrämda under dagens avsnitt, hoppas på det alla fall. I huset händer inte så mycket, deltagarna har spelat lite sanning och konka och lite sånna mindra aktiviteter under kvällen.
Just nu sitter deltagarna samlade i soffan och spelar maffia. BB avslöjar dock lite och förstör leken.
 
2012-04-27  

BATH

Ett bad passar väldigt perfekt i huset då det inte finns så mycket att göra en fredagkväll. De som har tagit ett bad är Lars och Amandus.

Amandus tycker att det är roligare att spela med fia med knuff och bli sur över det än att sitta i soffan och bara tråka. Sedan kan de inte köra kurragömma heller, då alla gömställen är förbrukade.

Vad tycker ni att de ska göra?

2012-04-27  

OMRÖSTNINGEN

Så här långt ser det väldigt dystert ut för Tenny. För det ser ut som att det är han som får lämna huset på söndag, om så sker, är det rätt eller fel?

2012-04-27  

EFTER SOL KOMMER DUSCH

Rodney, Annica, Marcelo och Hanna J håller på att fixar sig i badrummet nu. Viktigt att duscha av sig allt man utsöndrar när man solar eller nåt åt det hållet. I övrigt är det lugnt i huset, tror fortfarande loftet är stängt av okänd anledning.
2012-04-27  

MATLAGNING

Camilla, Amandus och Lars kockar just nu. Ser ut att bli kyckling och nån härlig fräsch sallad till. Riktig vårmat. Själv blir det grillar och lite sådant idag. Känns som att man kan umgås med lite folk denna kvällen utan att skämmas allt för mycket då det är låg aktivitet i huset.
2012-04-27  

TATUERINGSPRAT
Tatueringssnack
Just nu. Solningen fortsätter och det pratas lite tatueringar.

2012-04-27  

INFORMATION

VÄNLIGEN!

Detta är inget chattforum. Så vi undanber alla former av chattprat bland kommentarerna. Samt vi tar bort alla chattar, omgående. Samt att Ip-nummret loggas så vi kan blocka den ip'n som bedriver en chatt.

2012-04-27  

VEM BLIR BRUNAST?

Vad tror ni, vem har lättast för att bli solbränd och brun??
Solning för fulla muggar. Camilla ligger med kläderna på dock. Kanske tycker hon de är för kallt ännu?
2012-04-27  

SOLNING

Deltagarna njuter av solskenet som är på utegården idag. Härligt väder i Sthlm och även här där jag bor. Annica och Marcelo passar på att njuta lite nu på morgonen.
 2012-04-27  

VÄCKNING

Vi har bara varandra spelas upp i högtalarna för deltagarna som vaknar. Idag kommer vendingmachine vara öppen i slussen. Frågan är om något köper nåt?
2012-04-27  

NÅGRA BILDER PÅ JOKERN

Fick bilder skickade på hotmail av en läsare som heter Liza, tack så mycket! Här kommer några bilder på jokern i huset.
Kom ihåg att ni gärna kan skicka in material och annat sånt som ni har eller så, så publicerar vi det om det tillför bloggen något. Har ni blogg eller så kan ni givetvis få länk för det hela med. 

Sista som hände under skräcknatten. Som sagt, avsnittet ikväll, se det så får man säkerligen se allt från natten.
2012-04-27  

BLEV EN HYFFSAD SKRÄCKNATT

Under natten vid ungefär tre tiden kom jokern in i huset. Utöver det så lös BB med ficklampor i sovrummet när deltagarna skulle sova och allt som allt verkar det ha blivit en bra skräcknatt för deltagarna. Många var rädda i huset och var på helspänn.
Deltagarna var duktiga på att själva skrämma upp varann och skrika högt av olika ljud som BB spelade upp för deltagarna i huset.

Om det är något avsnitt vi tittar med 24/7 ska se så är det detta. Håller på och sammanställer klippen från BBs hemsida till ett klipp för att lägga upp. 
 
2012-04-27  

GER UPP

Ger upp denna skräcknatt nu. Deltagarna har lagt sig i sina sängar  flera gånger men BB vill inte släcka lampan utan fortsätter ha tänt. Deltagarna misstänker att något kommer hända eftersom BB inte släcker. Lite musik spelas då och då och olika ljud, vilket gör att deltagarna rusar upp ur sina sängar och söker igenom huset.
Ett spöke var på väg in i huset precis då Tenny går upp och spöket får återvända till bikten. Deltagarna lägger sig igen och väntar lite innan dom går upp igen.
Så här har det hållit på senaste timman.
Godnatt.
2012-04-27  

  

BB CENSURERAR

Det är ett ansikte som springer omkring bakom glasrutorna i huset och skrämmer deltagarna gång på gång. Dock har vi tittare inte fått se detta ansikte mer än en gång eftersom BB väljer att visa kameror på deltagarnas reaktioner och inte vad dom blir rädda av. Nyligen var tjejerna inne på toaletten och då dök ansiktet upp när Annica kissade. Självklart fick vi inte se det då BB väljer att visa en annan kamera.
Det händer saker i bikten också, men dit får vi ju inte följa med.
2012-04-27  

GUBBEN UR LUCKAN

Nu ramlade det ner en gubbe som har hängde sig genom luckan. Det hela skedde när Rodney,Vobban,Amandus och Lars var under luckan. Rodney sprang i väg som en stucken gris därifrån. Lars vred sig på golvet av skratt över Rodneys reaktion. Amandus är helt färdig efter det hela och han säger att han var nära en hjärtattack. Även Rodney blev fruktansvärt rädd.

 2012-04-27  

MYSTISK LUCKA

Nu håller deltagarna på att borsta tänderna osv. Jennifer frågar om de ska gå och lägga sig nu varav på att Camilla svarar nej. Sedan på skräckfronten har det varit lite siochså med. Deltagarna har hittat en mystiskt rosa lucka i taket, ovanför köket.

Återstår att se om de kommer hända något mer under denna natt eller inte.
2012-04-27 

BIKTNING

Nu ska Marcelo och Annica bikta sig. Camilla, hon hänger med för att Annica tror att Marcelo ska skrämma henne i bikten. Men båda kommer utspringade för Vobban har gömt sig i bikten och skrämmer dem. Även Rodney blir skrämd av Vobban vid ett senare tilfälle.

2012-04-27  

MAT OCH BAK

Deltagarna har passat på att laga lite mat och bakar färdigt bullarna. Hanna J har blivit skrämd av någon person i bikten nyligen och BB spelar lite screammusik för att få upp stämningen i huset lite. Har dock inte hänt mycket mer än så sista halvtimman.
2012-04-27  

FÖRSTA MINUTERNA

Skräcknatt börjar
2012-04-26  

KISTAN

I lilla sovrummet står en kista. Där i ligger en kvinna som gång på gång lyckas skrämma deltagarna. Deltagarna har fått lite "blodstänk" på sig, bland annat Amandus och Vobban.
2012-04-26  

SKRÄCK

Först bilderna från huset under skräcknatten. Kommer ett videoklipp snart.

2012-04-26  

JUST NU

BB skräcknatt
2012-04-26  

FIMEN VISAS ÄNNU

Så här kommer det lite bilder på deltagarna medan de kollar på filmen

2012-04-26  

FILMKVÄLL

Nu är det snart dags för en "avkopplande" filmkväll i biosalongen. Så därför ska deltagarna befinna sig i uppdragsrummet om 10 minuter.

Nu har deltagarna tagit plats i biosalongen. Filmen som visas är Hostel.

2012-04-26  

DOM NOMINERADE ÄR

Detta är veckans nominerade, vad säger ni, rätt eller fel??

Amandus Allstadius
Telefon: 099- 418 01
SMS: Amandus till 72 400

Hanna Johansson
Telefon: 099- 418 02
SMS: HannaJ till 72 400

Tenny Engdahl
Telefon: 099- 418 03
SMS: Tenny till 72 400

Kostnaden för att rösta med telefonsamtal är 5,70 kr/samtal + eventuell trafikavgift. Kostnaden för att rösta med sms är 5,70 kr/sms + eventuell trafikavgift.

2012-04-26  

DENNA OMRÖSTNING SÄGER ALLT

BB har lagt upp en omröstning på sin hemsida om huruvida det var bra eller dåligt att deltagarna tilläts att pakta under gårdagen. Resultatet är inte direkt förvånande, håller ni med eller vad tyckte ni om att dom fick prata igår?

2012-04-26  

UNDRA OM....

Annica, Jennifer och Camilla sitter på gården och pratar. Dom röker och Jennifer dricker te.
Annica berättar att hon är säker på att det är Marcelo hon vill vara med nu och dom har pratat ut en hel del inne i bikten idag. Hon har fått en djupare bild av honom och insett att han är ironisk och neggande i sin personlighet. Annica har berättat att de är flera saker hon måste ta itu med när hon kommer ut från huset men allt allt kommer lösa sig eftersom.
En bild från när Marcelo och Annica pratar i bikten.
Plötsligt börjar Annica fundera på om hennes räkningar blir betalda. Nu börjar hon tvivla på att personen utanför huset sköter detta. Jennifer frågar om det är samma person som har hand om räkningarna som hunden, men Annica väljer att inte svara. Man märker dock tydligt att dom pratar om F. Varför lämnar man sitt "ex" till att sköta räkningar och annat?
Sen kan man ju fundera på varför hon börjar tänka på det om hon inte gjort något dumt? Varför skulle en person utanför huset vara elak mot Annica om hon inte betett sig illa i huset?
Annica ska gå till bikten och fråga BB om man kan kolla upp så att det sköts rätt och riktigt.
2012-04-26  

TJUVTITT NOMINERINGAR

Hanna J
2p till Tenny för jag är trött på att han inte kan ta en diskussion.
Rodney
2p till Camilla för de vore förjävla härligt om dom fick sitta mot varann.
Marcelo
1p till Hanna J hon städar mest och bidrar inte så mycket.
Tenny
1p till Jennifer du är en skitskön tjej men sist in först ut.
Vad säger ni om dessa tjutvittar? Vilka tror ni sitter nominerade?

2012-04-26  

JUST NU

Hanna J lagar lite mat till sig själv och några av dom andra deltagarna bland annat Rodney och Jennifer. Camilla och Amandus ligger och kramas i sängen, Vobban sover, Lars och Tenny sitter i soffan och pratar lite film. Amarello (Marcelo) och Annica är off cam just nu.
2012-04-26  

SKRÄCKNATTEN FÖRRA ÅRET

Några bilder från fjolårets skräcknatt. Det är väl det minnet man har som den roligaste kvällen på hela säsongen. Rodney, Sara, Gurkan och Chrille var bland dom räddaste i fjol, vad tror ni händer ikväll?
ag har stora förhoppningar på skräcknatten ikväll och hoppas att BB vågar satsa på att skrämma skiten ur deltagarna.

2012-04-26  

LITE TANKAR

Satt och kollade när poolen öppnades förra året. Den öppnades 1 maj förra året, Så snart är  

Sedan vid den här tidpunkten förra året så hade man en självklar vinnare, men det har man inte iår. Det växlar vem man tycker är favoriten från vecka till vecka. Vem är eran favorit i huset som ni tycker ska gå ut 500 000 kronor rikare?

2012-04-26  

FÖRSÖK INTE O BE OM URSÄKT

Amandus är upprörd över att ha blivit nominerad. Dessutom försöker Annica be om ursäkt för nomineringen vilket inte är populärt hos Amandus.
2012-04-26  

ANNICA VANN

Jag är upptagen just nu med lite intervjuer och annat i stan där jag bor, så därför blir det lite sämre uppdatering några timmar, hoppas ni har överseende.
Annica vann hela battleweek och fick även makten att direkt nominera någon. Hon fick 10 sekunder på sig och valde Amandus. Vad tycker ni om att Annica vann och att Amandus är nominerad?
 2012-04-26  

GODMORGON

BB spelar MJs Thriller, passande för kvällen som kommer innehålla en hel del skräck. Undra om någon gör kopplingen? Vad ser ni fram emot mest med skräcknatt?
2012-04-26 @ 10:27:15 Permalink 24-7/Händelser Kommentarer (60) Trackbacks (

 

TORSDAG

Torsdag 26/4

11:00 Vinnaren av veckans alla battles kommer att utses. Den lyckliga vinnaren får Big Brothers mästarbälte och lite extra inflytande över veckans nominering...
13:00 Nominering, denna sker i bikten, nomineringsklipp kommer upp på sajten under eftermiddagen för alla som har 24-7.
21:00 Filmkväll som övergår i en nervkittlande SKRÄCKNATT!
OBSERVERA ATT TIDERNA ENDAST ÄR CIRKATIDER OCH KAN KOMMA ATT ÄNDRAS. Artikeln uppdateras vid klockan 10:00 på respektive morgon

2012-04-26 

DELTAGARNA SOVER

Frågan är när dom väcks idag. Schemat för dagen är inte heller uppdaterat så jag har ingen riktig koll på vad som händer idag. Jennifer och Rodney verkar ha haft det lite trevligt under natten om man kollar klippet som finns på hemsidan.
2012-04-26  

KONSEKVENS

2012-04-26 

LÄGGNING

BB sa åt deltagarna att bädda ihop sakerna och gå och lägga sig för en stund sedan. Ett tecken på att det är dags för deltagarna att sluta med det dom gör. BB tyckte det blev för mycket lek under kvällen och har sagt åt deltagarna flera gånger och till slut fick nog BB nog.
Tandborstning, avsminkning och toalettbesök avklaras innan det är dags att sova.

2012-04-26  

KONKA FORTSÄTTER

Just nu är det konka för några av deltagarna i huset. Tenny, Rodney, Camilla, Amandus, Jennifer och Annica spelar. En bild här på när Jennifer sög på Annicas bröstvårta. Kommer en lite längre video snart.

2012-04-26 

NAKED MILE

Ett nakenvarv runt på utegården, blev straffet för Rodney. Så nu har han gjort sig spring klar för att sprigna turen runt utegården.

2012-04-25  

SANNING OCH KONSEKVENS

Sanning och konsekvens i huset just nu. Deltagarna kommer på sjukare och sjukare saker som ska hända på konsekvens. Marcelo har sugit på Tennys bröstvårta och Rodney har sugit Annicas stortå.
Jennifer tar Tennys snus genonm att kyssa han och ta upp den med läpparna och spottar den i en skål.
Tenny och Rodney hånglar lite med tungorna. Tenny och Rodney har slickat Marcelos högra pungkula under kvällen.
 
2012-04-25  

PRISUTDELNING

Prisutdelning till det lag som vann musikquizen tidigare ikväll. Plus avslutningen av jag har aldrig.
2012-04-25  

BIKT TENNY, RODNEY

2012-04-25 

JAG HAR ALDRIG

Efter musikquizen som Vobbans lag vann är det ju jag har aldrig i huset.
Frågorna denna kväll handlar inledningsvis om sex men går över till om man suttit häktad, om man blivit gripen av polis och gjort motstånd osv.
Många skratt under kvällen kan garanteras. Känns ändå som en ganska slapp och skön stämning i huset just nu.
Jag har aldrig funderat på att dra härifrån? Alla dricker.

2012-04-25 

MUSIKQUIZ

Nu har det blivit dags för ett musikquiz. Big Brother kommer spela upp en låt och om man vet vilken låt som spelas ska resa upp sig och säga vad låten heter.  Det vinnande laget får 50 dollar för varje person i laget.

Lag 1

Camilla

Lars

Tenny

Jennifer

Annica

Lag 2

Vobban

Rodney

Amandus

Hanna

Marcelo

2012-04-25

MUSIK I HUSET

Nu spelas det musik i huset. Så några låtar som spelas som får deltagarna att röra på höfterna är Fest i hela huset och Sad but true. Men efter dessa två låtar så är det väldigt tyst i högtalarna. Kan det vara så att minifesten är över? 

2012-04-25

SMÅRÄTTER

Nu har deltagarna fått in alkohol och några smårätter i ett par platsburkar. Amandus är genast misstänksam mot detta. Han tror att det är ett test medans Tenny tror att de bara har förtjänat detta genom att de har skött sig och så.

2012-04-25 

OMBYTE

Nu har Lars stilat om och är nu tillbaka till sin mer kvinnliga sida.

2012-04-25  

FILMSNACK

Deltagarna sitter i soffan och pratar i soffan just nu. Det är film som är på tapeten just nu i huset. Suckerpunch, Inception och Shutter Island är några filmer som avhandlas. Ska bli intressant att se festen ikväll och vad som händer då.

2012-04-25  

POÄNGTAVLAN

Nu har det ännu en gång blivit dags för att fylla i poängtävlan ifrån dagens battle. Den som leder är Annica med 35 poäng och tvåorna Amandus och Hanna på 32 poäng och trean Vobban på 28 poäng.

De som ligger sist är Lars och Marcelo på delad sista plats med sina 14 poäng vardera.

Nu har deltagarna fått gå ut ifrån sovrummet. Så nu är det det dags för bollkastning på utegården. De har 1 minut att kasta i de olika korgarna , i bollkorgen ligger det 50 bollar.

Poängställningen

3. Amandus fick 9 poäng

2. Annica fick 13 poäng

6. Camilla fick 5 poäng

4. Hanna fick 8 poäng

8. Jennifer fick 0 poäng

8. Lars fick 0 poäng

7. Marcelo fick 2 poäng

8. Rodney fick 0 poäng

5. Tenny fick 7 poäng

1. Vobban fick 21 poäng

Så utmaningen vanns av Vobban och därav får han 10 poäng till sin rad på tavlan.

2012-04-25  

IN I SOVRUMMET

Det är snart dags för prickkastningsuppdraget. Medans så är deltagarna i sovrummet och pratar lite om allt möjligt och så spelas det musik. En låt som spelas är Material girl med Madonna.

2012-04-25 

STRAFFET

Tenny får veta sitt straff och det är väldigt uppskattat av övriga i huset. Hanna J informerar om att det kommer sitta i väldigt länge, dom kommer växa ur, lockarna alltså. Tenny är rädd över att tappa håret då Hanna informerat att man kan tappa håret om man inte är försiktig med det. Tenny vill absolut inte tappa håret och är livrädd för detta. Han ångrar att han tryckte på knappen och funderar nu på att strunta i straffet.

2012-04-25  

KNAPPTRYCKNING

Nu har Tenny tryckt på knappen men straffet/belöning han ska få är ännu oklart..

Edit: Straffet är att han ska få permanenta sitt hår. 

 2012-04-25  

TENNY FÖRST

Den lilla mindre pakten bestämmer hackordningen för resten av säsongen. Tenny är den första som ska bli nominerad till dess att han åker ut. När Tenny har åkt ska man ge 2p till Annica för att få ut henne. Efter Annica ska Vobban upp och bli nominerad.
Tenny ska nomineras för att han drar ner hela gruppen och är sunkig.
Dom vill ha ut Annica för att få henne att få upp ögonen hur Marcelo beteer sig mot henne. Så kanske hon inser att han inte är bra för henne.
Vobban tror dom kommer åka mot vem som helst som sitter, så han känns som ett säkert kort att nominera i framtiden.
Rodney kommer in och gruppen av bryter sitt snack för stunden.

2012-04-25  

ENA PAKTEN SNACKAR

Den ena grupperingen och pakten snackar inne i sovurmmet just nu. Den består av Hanna J, Jennifer, Amandus och Camilla. Dom går igenom den angra paktens deltagare och vad dom tycker om alla.
Det är ingen som gillar Tenny, alla stör sig på honom och tycker han är äcklig. Hanna J påpekar att Tenny gått i samma byxor i snart två månader.
Andra personer som sjunkit är Annica, Rodney och Lars. Så jobbiga personer och det är småsaker som alla stör sig på. Camilla stör sig på att Lars aldrig tar rätt på disken efter sig. Rodney var enligt denna pakt väldigt vuxen i början och mogen, men har sjunkit som en sten allt eftersom. Annica upfattas som jobbig och Amandus stör sig över att hon hela tiden vill rätta honom.
Ingen speciel stör sig på Vobban, när det inte är tävling då han blir som besatt av att vinna.
Pakten kommer överens om att nominera Tenny denna vecka, han ska få två poäng av alla. En poäng denna vecka ska gå till Lars. Dom tror att den andra gruppen kommer nominera Amandus och skulle Amandus åka på söndag så fortsätter dom att nominera Tenny till han åker.
Vad tycker ni om detta?

2012-04-25  

PAKTSNACK

Nu har Amandus blivit kallad till bikten. Det är alltså samling och i brevet står det att paktsnack nu är tillåtet i en timme, det kan nog röra om lite i grytan. Även om paktsnack strider mot reglerna så är det ändå Big Brother som sätter reglerna och inte vi tittare.

2012-04-25 

DET HÄR HÄNDER IDAG

Onsdag 25/4

11:20 Knappen är åter aktiv.
12:00 Deltagarna tillåts att pakta och alliera sig med varandra hur mycket de vill under en timme, missa inte!
15:00 Deltagarnas pricksäkerhet ska testas på klassiskt Lilla Sportspegeln-manér.
17:00-18:00 Dagens poäng summeras.
Kväll: Fest med musikquiz!

OBSERVERA ATT TIDERNA ENDAST ÄR CIRKATIDER OCH KAN KOMMA ATT ÄNDRAS

2012-04-25  

BIKT JENNIFER
Angående gårdagen så ville ju Rodney sova i min säng då. Då kom vi fram till att Vobban ville ha en säng, men han kan inte sova med nån för då skulle han typ krossa den personen. Jag ser Rodney som min vän så han får sova i min säng, det är lugnt, ta med eget täcke bara. Jag har ingen aning om vad han har för avsikt med det men, jag ser bar han som en vän och kan säg att de inte kommer hända nåt. Vet inte om hon försöker göra Hanna J svartsjuk eller va han tänker men lite sur verkade hon bli faktiskt. Men det är deras grej.
Eeh, annars stämningen i gruppen är så jävla tråkig...man hör lite tissel o tassel här och var om vad folk säger om varandra, men det är inte många som vågar ta det med personen. Det är jävligt dåligt men samtidigt orkar ja inte lägga mig i andras bråk. Många av dom som har varit inne här har ju varit här länge och dem kommer nog fortsätta med skitsnacket. Nu när vi är så få här inne är de jävligt svårt med nomineringar, man tycker varken mer eller mindre om nån, visst nån enstaka tycker man väl om lite mer, men inte så att nån sticker ut jättemycket. Inte hos mig alla fall.

2012-04-25  

 

VÄCK DOM NU

Deltagarna snoozar på i stilla takt. Dags att väcka dom nu kan jag tycka. Upp och hopp sunshines.

2012-04-25  

GODNATT HUSET

Deltagarna ligger nu till sängs, tidig kväll idag. Lite aktivitet under Annica och Marcelos täcke men annars är det rätt lugnt. Jennifer har sällskap i sängen av Rodney och Vobban sover där Rodney brukar sova, längst mot slussen.

2012-04-24  

GODNATTSAGA

Efter lekarna så har det nu blivit dags för en hårresande godnattsaga som ska berättas för de andra deltagare. Det hela ska ske i sovrummet och Amandus ska hålla en flicklampa ifrån hakan och uppåt när han läser. 

2012-04-24 

TÅGET ÄR FÖRSENAT

Deltagarna lekte nyss burken i huset. Nu är det leken tåget är försenat som deltagarna leker. En person står i hallen med ryggen in mot huset. "Tåget är försenat" säger den personen. Dom andra säger "med hur många minuter" De andra börjar borta i köket och ska springa mot den personen som står i hallen. Efter detta säger personen som står vänd exemelvis tre, och räknar 1,2,3 för att sedan vända sig om.

2012-04-24  

FIX I BADRUMMET

Just nu håller de kvinnliga själarna på att duscha,fila fötterna och göra sig allmänt fräscha.  Kanske är det dags för läggdags om några minuter, det återstår att se.
Medan de fixade sig, så var ämnet grupperingarna i huset. Att de tycker att det börjar bli ganska jobbigt i huset just nu. Då inte alla umgås på samma sätt som vid tiden i huset började.

2012-04-24  

TIPSKNAPP

Om ni tittar till menyn i höger så finns nu en tipsknapp. Där kan ni som tittre lämna direkta tips i ett inlägg som vi i vår tur kan maila vidare till produktionen antingen via twitter eller mail. Tipsa på, om inte produktionen själva vill skapa ett underhållande program kan ju vi försöka tillsammans.

2012-04-24  

KUBB

Kubb med ölburkar, pepparkvarn och träslevar. Ja man tager vad man haver sa han som torkade sig med näven.
Ber om ursäkt för att uppdateringen inte är på topp just nu kanske. Det är ganska svårt att hitta motivationen att blogga och titta på BB när det är så oerhört tråkigt som det är just nu. Men det kommer bli en bättring, men det är inte så roligt med upprepande inlägg heller så därför avvaktar jag hellre o låter det bli lite mer glest mellan inläggen, hoppas ni har förståelse för detta.

2012-04-24  

 


 

JUST NU

Camilla och Amandus ligger i sovrummet och vilar. Övriga befinner sig i badrummet. Några dagar och Annica har kokat ägg till Marcelo och Vobban.
Deltagarna har blivit av med sitt fia-spel också. Produktionen tog det för ett tag sedan.

2012-04-24  

ANNICA LEDER

Efter dag två på battleweek leder fortsatt Annica tävlingen.
2012-04-24  

ÄNTLIGEN DAGS
Det är två pooler fulla med skum, en för killarna och en för tjejerna. I varje pool ligger de fullt med bollar på botten. Det finns några röda bollar i varje pool, dessa ska deltagarna hitta. När man hittar en röd boll ska man lägg den i ett rör med sitt namn på. Den deltagare som får flest röda bollar på slutet vinner och får 10poäng.
Enligt denna bild ser det ut som att Amandus har flest med fyra bollar. Annica och Hanna J fick ihop tre bollar var. Resten fick två och en boll var.
 
2012-04-24  

NÄSTA TÄVLING

Dags för en ny tävling i huset. Deltagarna ska byta om till oömma kläder, det är allt vi får veta.
 
2012-04-24 

  

NOMINERINGSSNACK

Amandus och Camilla ligger i sovrummet och pratar nomineringar. Amandus tror att han sitter på söndag. Sedan så pratar de om att ta reda på vilka folk stör sig på och därav syna nomineringarna. Vilket är strängt förbjudet.

 2012-04-24  

SKRATTFESTEN

Skrattfesten börjar. Varje deltagare ska skratta i två minuter. Man ska ställa sig på skrattplattan och skratta oavbrutet. Klipp kommer läggas upp på hemsidan och tittarna kommer avgöra vem som vinner. Omröstningen läggs upp nu och avslutas på torsdag klockan 09.00. Deltagarna kommer själva överens om vilken ordning dom ska skratta i. Det är tillåtet att dom som inte skrattar försöker hjälpa den som skrattar med uppdraget. Försök tänka på allt roligt ni gjort i huset.
ha ha ha ha ha ha ha i två minuter. Lars skrattar som en apa i två minuter.ehe ehe ehe ehe ehe hihihihihihihihihihihi hahahahahahaha
aaaaaHAHAHAHAHAHA aaaaahahhahahahahaha haha ha ha haha ha ha ha ha haha haha hihi ha ha ha ha i  två minuter.
oh ho ho ho, hi hihihihihi ah hahahaha ah ha ha ha ih hihihihi

2012-04-24  

DE KOMMER BLI EN BRA DAG

Annica och Jennifer har kommit varann närmare under dom senaste dagarna i huset. Just nu sitter dom på utegården och pratar lite om hur roligt det var igår. 
Annica och Jennifer tyckte att gårdagen var jätterolig, de hände saker hela tiden, till och med på kvällen. Dom hoppas att det blir så även idag, tiden går snabbare då. Annica säger att hon på ett sätt kan tycka att det var bra att Hulda åkte, för det har gett henne och Jennifer chansen att komma varann närmare.
Båda två förväntade sig en skräcknatt igår eftersom det var spökhistorier och vi får veta att dom båda hatar skräckfilmer. Annica har lätt för att drömma mardrömmar så ska hon se en skräckfilm ska det vara på dagen. Jennifer hatar att se en skräckfilm ensam.
Jennifer berättar att hon inte kan fatta att det är hennes femte vecka, hon trodde på att bli nominerad varenda vecka av deltagarna. Annica säger att det spelar egentligen ingen roll att dom är nyare, för man röstar med hjärtat ännu så länge. Sedan kommer det säkert bli taktik men just nu röstar hon med hjärtat. 

2012-04-24 

BIKTJENNIFER
Igår (söndag) var det inte jag som stog för dramat utan det var Annica som skulle packa sin väska och dra och de var ganska kul faktiskt. Kanske folk fattar att det är ganska lätt att det brister för folk här inne. Alla har ju lixom en gräns och det är ganska lätt att man får sånna utbrott här inne, speciellt när de är alkohol inblandat. Angående Annica så pratade ut igår så det känns jättebra mellan oss, och även idag har det känts bra. Jag har ju stört mig på henne nångång varje dag sedan jag kom hit och träffade henne, så idag var den första dagen att det var den roliga Annica som jag kan umgås med. Vi snackade igår o sa att vi skulle lämna allt bakom oss. Vi har int eens haft nån anledning varför det blivit som de blivit mellan oss, vi kan inte sätta fingret på det, så det känns faktiskt skitkul att vi släpper det nu. 

2012-04-24 

BIKT VOBBAN

Tjena. Måndag har varit här ännu en vecka ,trodde ja skulle ryka igår så var man inte ens nominerad, skräll. Sitter man väl nästa vecka. Riktigt skön dag har sprungit runt i en korvdräkt hela dagen. Känns som att energin börjar komma tillbaka, jag har varit trött några dagar. Samtidigt börjar jag irritera mig på folk som ja inte gjort förut, exempelvis Tenny. Ja vet inte om det han säger är sant eller om han drar historier, så svårt att veta vad som är sant och inte. Ibland säger han saker som man är tveksam till, han säger nog det bara för att få folk att skratta. Det känns inte okej, men hoppas det släpper snart man orkar ju inte vra irriterad på nån. Känns som en riktigt härlig vecka alla fall, battleweek, går väl hyffsat. Man ligger nånstans i mitten där. Man får väl lägga in en högre växel inför resten av veckan. Kul alla fall, o hoppas att man inte sitter nominerad på söndag.
2012-04-24  

TISDAG

Tisdag 24/4

11:00 Skrattfest, deltagarna ska en och en skratta oavbrutet i två minuter. Vem som skrattar bäst avgör ni tittare.
15:00 Boll i skum. Deltagarna ska hitta bollar i pool av skum.
17:00 Resultatet för dagens tävlingar kommer in (förutom skrattävlingen som avgörs på torsdag).

OBSERVERA ATT TIDERNA ENDAST ÄR CIRKATIDER OCH KAN KOMMA ATT ÄNDRAS. Artikeln uppdateras vid klockan 10:00 på respektive morgon.

Du ser allt direkt när det händer med 24-7 abonnnemang.

2012-04-24  

SKRÄCKNATT?

Just nu berättar deltagarna spökhistorier för varandra i sovrummet. Det är ett uppdrag av BB. Dom har stängt in sig. Tenny berättar just nu. Frågan är om det är skräcknatt eller om det kommer sluta efter att historierna är slut.
Jennifer skrattar gott åt historierna som dom får höra. 

 

FIA MED KNUFF OCH DISKNING

Deltagarna börjar varva ner för att snart krypa ner i sina sängar. Grabbarna spelar fia uppe på det nya loftet och i köket håller Camilla och Jennifer fortfarnde på att bakar vad som ser ut som bullar. Camilla diskar just för tillfället. Hanna J duschar och Marcelo har precis biktat sig. Annica har sminka av sig och borstat sina tänder så snart är det dags för sängen med andra ord. 

2012-04-23  

MATLAGNING OCH BAK

Marcelo lagar lite kvällsmat och Camilla/Jennifer bakar för tillfället. Verkar som att målet är att göra av med all mat så snabbt det bara går.
En lugn kväll annars där deltagarna mest legat och slappat i soffan och badat i badkaret. 

2012-04-23  

POÄNGTAVLAN

Vobban vann den ena tävlingen där dom skulle samla bollar och Annica vann tävlingen där dom skulle säga synonymer.
Poängtavlan som den ser ut just nu. Rodney och Annica i topp efter en dag. I botten Marcelo och Tenny. 

2012-04-23 

CAMILLA LAGAR MAT

Camilla lagar mat till sig själv, Tenny och Amandus. Falukorv blir det. Amandus ska göra en omelett till. 
Det känns som att matlagningen är det största problemet detta året. Alla äter och lagar precis det dom vill hela tiden. Ingen koll på nånting, man äter till det är slut helt enkelt. Förstår inte varför man inte äter och lagar mat tillsammans.
Det roliga är att alla går runt och stör sig på alla över det också. Camilla kan klaga ibland på att vissa äter på konstiga tider så att maten tar slut och i sin tur klagar andra på Camilla som äter när dom inte äter. Vobban och Lars snackade om detta lite tidigare idag i sovrummet och båda var irriterade över att alla blir som gamar så fort dom får mat. Så är allt slut på en gång, det är absolut ingen som tänker efter i huset verkar det som.

2012-04-23  

DAGS ATT RÄKNA BOLLAR


Dags för deltagarna att räkna ihop sina bollar. En och en ska dom samla alla sina bollar i en plexikub och räkna dom samtidigt. BB kommer att kontrollräkna alla bollar. Den med mest bollar vinner utmaningen.
Marcelo säljer sina bollar till Vobban för att Vobban ska vinna och eftersom Marcelo satt på toa sista gången det kom bollar i huset.
Tenny samlar ihop 66 stycken bollar.
Lars samlar ihop 87 bollar.
Jennifer samlar ihop 90 bollar.
Rodney samlar ihop 107 bollar.
Vobban samlar ihop 170 bollar. (56 köpte han av Marcelo)
Marcelo samlar ihop 1 boll.
Annica samlar ihop 98 bollar.
Amandus samlar ihop 89 bollar.
Camilla samlar ihop 52 bollar.
Hanna J samlar ihop 102 bollar.

2012-04-23  

ANNICA FRÅGAR UT MARCELO

Annica passar verkligen på att fråga ut Marcelo just nu när han måste vara ärlig och berätta sanningen. 
Marcelo berättar bland annat att han kommer vara likadan mot Annica utanför huset som han nu är i huset. Det är sån som han är. Speciellt när han festar och dricker. Men han ska göra allt för att förbättra sig.
Marcelo berättar också att han ogärna festar med sin flickvän eftersom han blir så dryg när han dricker. Det brukar oftast sluta att han går iväg för sig själv för att prata med folk, eller söka efter andra tjejer, han skojar lite om det sista men vet inte riktigt om Annica tror på det eller inte. Marcelo berättar också att han ibland sagt att han varit singel fast han inte har varit det, för att få typ nummer eller så av en tjej. När han o hans kompiasr har fest så är det Marcelo som fixar tjejerna. 
Annica ställer en sista fråga, om han kanske skulle vilja leka av sig ett år först och sedan vara med Annica.
Marcelo tvekar och flinar när han får frågan och vill byta samtalsämne, han vill byta batterier. Efter lite mer tvekan säger han tull slut att han inte vet, men sedan böjer sig Marcelo fram och säger att han driver med Annica. Om det var så att jag ville leka av mig, kunde jag lika gärna göra det när ja är tillsammans med dig. Du vet att du har hittat den rätta, jag älskar dig säger Marcelo och pussar Annica i nacken.
Marcelo berättar precis på slutet att han hade den inställningen när han gick in i huset, att få leka av sig efter BB, men att det har förändrats allt eftersom. 

2012-04-23  

BOLLAR IGEN 

BB kastar in nya bollar till deltagarna och adrenalinet bubblar i huset. Tävlingsskallarna kommer fram direkt och Vobban säger att han gör va som helst för att vinna. Ska bli skoj att se vem som vinner denna tävling. 

2012-04-23  

TÄVLINGEN

Lägger upp bilder på deltagarna när dom gjorde sin synonymtävling för ett tag sedan. Klippen finns att se på BBs hemsida. Tjejerna hade ordet kille och killarna fick ordet tjej. Fyll gärna på egna synonymer till de bägge i kommentarerna 

Tjejerna krossade i min mening killarna totalt i detta. Svårt dock att avgöra vem som var absolut bäst, men Annica och Jennifer ligger nog bra till då det bara var dom som i princip sa synonymer. Förutom Annica och Jennifer så misslyckades dom andra ganska duktigt på detta uppdrag.
Annica och Jennifer ser ut att ha mycket bollar också, så intressant om nån av dom vinner båda grenarna.
Vem tyckte ni var bäst eller sämst? 

2012-04-23  

MATLEVERANS

Nu har första matbeställning för veckan kommit in. I matleverans fanns piroger. Så alla deltagare får 2 var. 

2012-04-23  

SYNONYMTÄVLING 

Dags för synonymtävling i bikten. Deltagarna ska en och en gå in i bikten och där väntar ett kuvert. I kuvertet ligger det ord. Man drar ett ord och har sedan en minut på sig att säga synonymer till det ordet. Ju fler synonymer man kommer på dessto mer poäng får man.
Tyvärr får vi inte se detta uppdrag.
Många i huset vet inte vad synonym är, så Camilla har en liten genomgång om vad det är. Blomma exempelvis kan beskrivas som växt, planta, träd osv.
Verkar som att vissa har lite svårt att förstå vad det är dom ska säga.
Tenny bjuder på sig själv alla fall.
-Om jag säger bil, så kan ja säga bilbana så blir det rätt? 

2012-04-23 

JAG SKÄMS SÅ MYCKET 

A: -Jag skäms så mycket för igår, jag är så ledsen över det.
M: -Det bör du vara säger, du sårade mig.
A: -Jag är jätteledsen verkligen säger Annica.
M: -Förlåt, de var inte meningen att det skulle bli så.
A: -Sen när du sa så om Jennifer blev de bara ännu värre.
M: -Men de menade ajg inte, ja bara sa så. 
A: -Skulle du göra så utanför huset om vi bråkade?
M: -Ja är alltid ärlig, jag vet inte. Men det beror på vad som händer.
A: -Jag vet inte va som hände igår.
M: -Vi är som natt och dag när vi är fulla.
A: -Du blir som en helt annan person när du dricker.
M: -Men så kommer ja vara på utsidan också, jag blir dryg, ja kommer inte titta åt dig
på utsidan heller, så är det, ja måste försöka behärska mig.
M: -Gå aldrig ut och festa med mig. 
Verkar som att Marcelo och Annica pratat ut och löst det hela för denna gång.  

 

SANNINGSTIMMARNA BÖRJAR

Marcelo fick ju ett straff där han ska tala sanning hela tiden under sex timmar. Vad dom andra än frågar måste han tala sanning.
Frågorna haglar direkt, självklart om sex. Frågor om han har tagit nån i röven, om han haft nån sexdröm, hur stora bollar han har, när ska du raka pungen nästa gång osv. 
Rodney frågar om Marcelo någonsin velat lega med Jennifer.
Marcelos svar blir väldigt tveksamt och utrbyter i ett skratt. Alla förstår självklart vad det innebär och deltagarna skrattar högt. Alla förutom Annica.
Annica verkar lagom road över hela utfrågningen och att hon kanske får veta saker hon inte vill veta om Marcelo.
Annica skrattar alla fall ansträngt emellanåt åt de saker Marcelo avslöjar. 

2012-04-23  

MARCELO TRYCKTE

Knappten hann vara aktiv i knappt tio minuter innan Marcelo tryckte. Om ungefär 20 minuter kommer han få sitt straff. 
Marcelo Peña: Du måste tala sanning i sex timmar. 

2012-04-23  

HON ÄR SÅN JÄVLA TÄVLINGSMÄNNISKA
Vobban och Lars pratar lite om att alla blir som galen när det är tävling i huset. Vobban säger själv att han gick över gränsen när han flyttade på Lars tidigare för att komma åt fler bollar. Man får fan lugna sig, men man blir besatt säger Vobban. Men de är viktigt att glömma att det bara är en lek.
Samtalet går sedan in på Hanna J och att hon är värst av dom alla. Hon skyr inga medel alls för att vinna varenda tävling. Lars tror att Hanna J ser detta som hennes enda chans att skapa sig ett bättre liv för henne och hennes barn. Hon har ju aldrig gjort något annat eller rest nånstans, detta är hennes möjlighet. Vobban delar åsikten men hoppas att Hanna ska inse att det finns andra möjligheter i livet.
Vobban var helt säker på att han, Hulda och Hanna J skulle sitta nominerade veckan som var, men Lars försäkrar om att det inte ens var i närheten och att det var rätt att Amandus och Hulda satt. 

2012-04-23  

VÄNTAN PÅ BOLLAR

Deltagarna väntar nu på att det ska komma in mer bollar i huset. Dom flesta ligger o sovrummet och pratar lite. Annica har flyttat runt bollarna på Rodney så han först fick en ryggrad, sedan putröv. Vobban är lite orolig över att Lars och Tenny är uppe i huset och kanske hittar massa bollar så även han går upp för att gå runt i huset. 
Verkar väldigt kyligt mellan Marcelo och Annica. Vad jag vet har dom inte ens pratat med varann ordentligt sedan dom steg upp. När Annica går förbi och ut genom sovrummet tittar dom två inte ens på varandra. 
Vobban och Tenny tycker att det är jävligt tråkigt att behöva vänta så mycket, det blir inte som ett uppdrag. Vobban kommer ihåg när BB gick på en annan kanal, då satte dom matbudgeten på spel, varför gör dom inte samma här? 

2012-04-23  

FÖRSTA UPPDRAGET

Deltagarna får in sånna elastiska sparkdräkter i huset. Det är dags för det första uppdraget. Det är ett dagsuppdrag som kommer pågå till dess att BB säger annat. Deltagarna kommer under dagen få i uppgift att plocka på sig bollar som kommer placeras i huset på olika ställen. Bollarna ska man stoppa in i dräkten och den som har mest vid dagens slut är vinnare 
2012-04-23  

VECKOUPPDRAGET

Dags för battleweek. Individuella tävlingar som kommer ske under veckan. Den som står som segrare efter veckan kommer ha mästarbältet och det är värt att kämpa för. Vinnaren i varje tävling får 10poöng, tvåan 9poäng osv ner till 1poäng.
Fyll mer än gärna på i kommentarerna om något i inlägget är felaktigt eller missvisande. 

2012-04-23 

MARCELO OCH ANNICA

För att slippa allt skit om hur mycket man vinklar det man skriver i bloggen och hur värdelös bloggen här kommer här videon på det hela som hände tidigt i morse. Avgör sjävla om Marcelo är snäll mot Annica och har rätt eller inte. 

2012-04-23  

MÅNDAG

Måndag 23/4

11:00 Battleveckan kör igång med ett första uppdrag som sträcker sig över hela dagen.
12:00 "Knappen" är åter aktiv.
15:00 Synonymtävling.
18:00 Vem har lyckats bäst med dagens uppdrag? Summering.

OBSERVERA ATT TIDERNA ENDAST ÄR CIRKATIDER OCH KAN KOMMA ATT ÄNDRAS. Artikeln uppdateras vid klockan 10:00 på respektive morgon.

Du ser allt direkt när det händer med 24-7 abonnnemang.

2012-04-23  

ANNICA SKULLE LÄMNA

Vart en kaosnatt av stora mått. Annica skulle lämna huset och packade väskan. Hon gick sedan till bikten men blev inte insläppt i bikten. Vobban gick efter och försöke prata Annica till rätta. Annica går till gymmet och stänger in sig dit. Både Hanna J och Vobban markerar mot Marcelo att hans beteende inte är acceptabelt men han tänker minsann inte gå efter. 
Marcelo ligger kvar och sover och säger till Hanna J att gå efter Annica själv om hon så gärna vill knulla henne.
Marcelo går upp en sväng och försöker prata lite med Annica men ger upp rätt snabbt då han får höra att han är en idiot. Marcelo går tillbaka mot sovrummet och ropar på Jennifer. 
"Jennifer, ja är inte förlovad längre, ska vi gå o hålla på?" 
Annica ryker ihop lite med Camilla då Annica missförstod hela situationen mellan Camilla och Marcelo. Annica blev ledsen och upprörd över det hela och börjar skrika på Camilla. Camilla skriker tillbaka på Annica och säger att Annica ska ta diskussionen när hon är nykter. 
Annica kommer i alla fall till slut till Camilla och gråter ut i hennes famn. 
Camilla ger Annica några bra tips och råd. Hon tror inte att Marcel är rätt kille för henne. Inte för fem öre. Han är en sån kille som håller på så och är omogen. Han är så töntig och en player, inte alls i din smak. Jag tycker att ni ska leka av er här inne och allt sådant, men inte ha en relation, han är inte alls killen för dig. Men när ni är ute så ta du o flytta till Sthlm för där kommer jag vara väldigt mycket. Jag tar dig gärna an mig och visar dig min värld.
Annica pratar om att hon blivit bränd så många gånger innan i livet och att hon inte vill bli det igen.
Sen kommer Rodney in i badrummet och försvarar allt Marcelo gör och vill beskylla Annica för allt. 

2012-04-23  

DÅ SKITER JAG I DET

Jag skiter i Annica. Vem bryr sig efter det hon sa? Hon får stå sitt kast. Hon får stå sitt kast, ja tänker sova här, bryr mig inte ett dugg nu.
Hon får stå sitt kast. Är hon ledsen så får nån annan trösta henne, jag skiter i det alla fall. Jag har inte ens förlovningsringen på mig nu, så är det bara. Är det nån som är jävlig mot mig är jag två gånger värre tillbaka själv.
Dom övriga försöker få Marcelo att gå till Annica som ligger uppe på loftet men han vägrar.
Vi får se vad som händer imorgon. 

2012-04-23  

ANNICA SPYR OCH DRAMA

Annica har spytt på toaletten för en liten stund sedan. Föst tänkte hon spy i badkaret men sedan gick hon över till en bytta bakom duschväggen. Under tiden som Annica spyr är Marcelo i sovrummet med Jennifer. Det visar sig att Marcelo visat kuken både en och två gånger för Jennifer, ena gången var till och med Annica i sovrummet. 
Marcel går till badrummet och vill få lite assistans av Camilla. Hon ska klippa lite av Marcelos rövhår tydligen... 
Annica säger:
Jag skiter fullständigt i han nu. Inte fan visar jag fittan för alla här inne.
Man visar inte upp sig så om man är förlovad.
Han ljuger ju fan i mig tydligen 24/7.
Han är bara full av skit, bryr mig inte om honom längre.
Han är en skit. 

2012-04-23  

PIPPI

Rodney lägger märke till att Amandus har skor som liknar Pippis när dom är inne på badrummet. Rodney säger att Amandus skort ser för stora ut.
Rodney anser att Amandus inte bär skorna med värdighet till Pippi. Han bör vinkla toppen på skorna mer uppåt för att få respekten av Rodney som har Pippi som en otroligt stor förebild i sitt liv. Genom att Amandus har på sig Pippiskor, som dessutom är slitna och inte pekar uppåt, så missbrukar Amandus enligt Rodney Pippis namn. 
Det vore så coolt att du skulle toppa det, och visa cred till Pippi, men de gör du inte. Du skulle få respekt av mig för det genom att visa upp det på ett bättre sätt. 
Men vad du tycker och tänker, i dont give a fuck. Jag skiter fullständigt i vad du tycker jag är är inte här för din skull alls, ja gör det ja vill, så är det bara.
Rodney mindfuckar Amandus och får till en diskussion om absolut ingenting. 

2012-04-23  

FEST I HELA HUSET

BB gillar att spela fest i hela huset från ifjol. Just nu spelas låten i huset och det är verkligen bra stämning. Folket hoppar och dansar och sjunger med.
 
2012-04-23  

CARA MIA X2

Cara mia spelas för andra gången ikväll och deltagarna, framför allt Marcelo och Hanna J dansar loss. En avslagen fest ännu så länge i vilket fall som helst. 

2012-04-23  

POISON

Just nu står Camilla,Tenny och Hanna i vardagsrummet och sjunger Poison för fulla halsar. Men att hänga med i texten funkar så där. 

2012-04-22  

VI SKA FESTA FÖR HULDA

Jennifer och Annica tar en rökpaus då BB meddelar att utegården är öppen. Dom passar på att prata lite glada minnen om Hulda och båda tycker att det är tråkigt att Hulda åkte ikväll. 
Jennifer säger:
Hon är ju den som ja kommit best överens här inne, att Joe åkte gjorde inte lika mycket.
Jag har ju inte sovit här inne alldeles själv de känns lite jobbigt. 
Annica säger:
Hade jag fått min vilja igenom så hade ju Amandus åkt ikväll. Det var otroligt jobbigt att sitta fast med honom, ha när så oförsiktig, bara röck och slet. Jag har ju hellre fler tjejer kvar länge än killar. 
Annica berättar att hon inte kommer ha någon ute i studion den dagen hon åker ut. Eftersom det är så långt och så, och att hon faktiskt bett sin familj att hålla sig undan. Den hon kan tänka sig vara där är i sådana fall hennes ex. 
Camilla och Rodney kommer även dom ut. Camilla och Rodney har kommit fram till att dom jobbat på samma ställe nere på Rhodos som jag förstått det hela. Dom pratade om det en hel del inne i huset ända till BB gav Camilla en sista varning om att inte prata om utomstående.

2012-04-22  

BEER PONG

Beer pong i huset just nu mellan Amandus/Camilla och Rodney/Marcelo. Sex glas är uppställda på varsin sida bordet och lagvis kastar man för att sätta bollen i moståndares glas som är fyllda med öl. Träffar motståndaren laget så ska man dricka upp ölen i det glaset. 

2012-04-22  

SHOTS OCH RHCP

Shots just nu i huset. Deltagarna har fått in alkohol till huset och festen har börjat. Just nu spelar BB RHCP i högtalarna. Låten Californication spelas just nu. 

2012-04-22  

BATTLEWEEK

Nästa veckas tema blir alltså battleweek. En repris från förra året. I fjol blev alla nominerad så vi kan hoppas på en repris av det kanske?
I fjol fick deltagarna bland annat tävla i human bowling, rodeotjur och kardborredräkt. Dom individuella priserna som vanns i fjol var bland anant en tandblekning till Martin, tatuering till Chrille och parmiddag till Sara.

2012-04-22 

RÄTT ELLER FEL??

Var det rätt eller fel som fick lämna huset?? Vad tycker ni?
Hulda åkte.
Hulda hoppas Jennifer eller Camilla vinner.

2012-04-22 

JÄVLA IDIOTER
Jävla barnungar här inne, idioter allihop. Fattar inte vad dom håller på med. Det är fan helt sjukt om jag åker.
Amandus är inte glad över att ha blivit nominerad även denna vecka.

2012-04-22  

1H KVAR

Om en timma är det dags. Då är det veckofinal och vi vet vem av Hulda och Amandus som får lämna. Ser mest fram emot att få veta nästa veckas tema om jag ska vara ärlig. Jag hoppas att BB goes wild och har farmen-tema nästa vecka. Det vore sjukt kul att se deltagarna mocka koskit, mjölka kossor och mata grisar.
Väntan på live för deltagarna.

2012-04-22  

T OCH ANI SITTER

Camandus ligger i sängen och pratar. Amandus berättar för Camilla vilka han tror sitter nominerade ikväll. Amandus tror att T och Ani sitter. Anledningen till varför A sitter är för att hon förstörde veckouppdraget så otroligt mycket. Till o med hennes Rodneys kedja blev less på hur hon betedde sig till slut.
Amandus kommer bli lack om Camilla sitter och skulle åka, då kommer det inte bli roligt att vara kvar i huset enligt honom. Ja blir chockad om nån av du eller jag sitter säger Amandus.
Återigen nomineringsprat och sådant som bryter emot reglerna.

2012-04-22  

ANNICA SMINKAR HULDA

Just nu sitter Annica och sminkar Hulda. Hon har lagt på nåt grejs nu, o ska lägga på en ögonskugga nu som jag förstår det. Orange ska ögonskuggan bli, men sen även lite svart eftersom Annica personligen gillar den färgen.
Återkommer med slutresultat.

2012-04-22  

VÄNTAN PÅ LIVE

Just nu håller deltagarna på att göra sig klara inför veckofinalen som är om lite mindre än fyra timmar. Tjejerna röker, killarna klär sig. Annica ska sminka Hulda och Jennifer lite senare tror jag, det har alla fall varit prat om det innan idag. 

2012-04-22  

PACKA VÄSKORNA

Det är dags att packa väskorna. Ni har till 19.00 på er. Alla saker som är era ska ned i väskorna som sedan ska ställas i slussen.
Deltagarna får även i uppdrag att putsa alla kamerarutor och får toapapper inskickat. 

2012-04-22  

ARKIVET

Har suttit o kollat igenom lite avsnitt ifrån säsongen som var ifjol. Vilken otrolig skillnad det är på gruppdynamiken i huset när man jämför. Ifjol hade verkligen alla roligt, även om dom inte var bästa vänner. Huset var också mer lyxigt på något sätt, mer utröst med fina prydnadssaker och kändes mer levande. 
Sen måste det varit en enorm skillnad på vädret, ifjol denna tiden låg alla ute och gassade i solen, i år kan dom knappt vara ute utan långärmat.
Jimmy Guliano var inne denna vecka ifjol och körde lite träning med deltagarna. Det var även denna vecka dom skulle gå upp och ner i vikt, har för mig att dom misslyckades med veckouppdraget med bara några gram.
Katerina, Gurkan, Chrille, Rodney, Sonia, Madde, Sara, Martin, Peter och Simon var i huset ifjol vid samma tidpunkt.
Vem saknar du mest, eller vad skulle du helst ta tillbaka från säsongen ifjol? Sett till deltagare, uppdrag osv. 

2012-04-22  

UTEGÅRDEN ÖPPEN

Nu är utegården öppen igen och ett enormt jubel utbryter bland tjejerna. Direkt ut för att dra i sig en eller två cigaretter. 

2012-04-22  

RIGG AV HÅRTORK

Marcelo och Lars riggar hårtorken för att kunna jävlas med den som nästa gång använder den. De proppar vetemjöl fulla hårtorken och förhoppningsvis går det bättre denna gång än förra gången. 
Vem hoppas ni använder hårtorken först? 

2012-04-22  

DET ÄR SÖNDAG

Hälften av deltagarna ligger fortfarande och slappar i sängarna i sovrummet. Annica och Marcelo verkar mysa till det nu på förmiddagen, Camandus ligger och kramas och Jennifer/Hulda ligger och halvsover. I badrummet borstar Hanna J tänderna efter frukosten. Hanna som för övrigt badade i 12h igår, riktigt starkt gjort. 
Tenny, Vobban och Rodney sitter och käkar frukost, köttbullar och rödbetssallad tror jag det är som både Rodney och Tenny äter. 
-Viktigt att jag tar maten snabbt så inte Hulda kommer o käkar upp det säger Tenny, när han lägger maten på tallriken.
Vad har vi annars att vänta oss? Säkerligen en lugn dag, utegården öppnar om 1,30h så det lär kunna bli en del solning om det är fint väder i Sthlm idag. Sedan också de självklara sminkrutinerna som är på en söndag. 

2012-04-22  

VEM ÅKER ?

Vem tror ni åker ikväll? Kommentera gärna i kommentarsfältet vem ni tror eller hoppas lämnar huset ikväll. 

2012-04-22  

KONSTGJORDA BLOMMOR OCH MYS

Deltagarna har lagt sig i sina sängar och BB släckt lampan för denna dagen. Lars och Rodney har samlat ihop själva blommorna på dom konstgjorda blommorna i huset, gjorda av plats, som dom nu kastar i sovrummet. Sådana dom har att spela fia med knuff. Hulda och Tenny är offren som får mest på sig innan det hela avtar efter ca 10 minuter.
Jennifer får nog och går ut och lägger sig i soffan i vardagsrummet.
Annica och Marcelo har det lite skönt under täcket. 
Hanna J badar ännu, ser ut som att hon sover. Snart 12h i badkaret. 

2012-04-22  

ÖPPET PAKTSNACK

Ikväll har jag själv reagerat över att dom öppet pratar vilka dom hoppas åker och liknande saker, precis som att det är flera olika pakter i huset. Marcelo, Annica och Lars var uppe i köket och Marcelo lagade mat. 
Det hela började med att Marcelo och Annica fick mjöl över sig när dom var klara uppe på loftet. Annica misstänkte först Rodney eftersom Amandus blinkade till Rodney. Amandus nekar dock till att han vet vem det är, men beskyller Lars för att ha kastat mjölet. Dock var Lars uppe på loftet så han kan omöjligt ha gjort det. Både Rodney och Amandus nekar till att ha kastat mjöl. 
Annica tittade dock på Rodneys naglar till slut och kom fram till att han var den skyldige då han hade mjöl under naglarna. 
När dom senare står i köket pratar dom om vem dom helst ser lämna huset imorgon och man hör indirekt att dom menar Amandus. Lars frågar också Annica om hon helst vill se A eller J lämna imorgon. Annica svarar inte men säger att dom inte f år prata om det. 
Annica och Marcelo är fortfarande uppe då Amandus kommer upp för att gå på toaletten. På väg tillbaka dunkar han Annica i ryggen och frågar hur det är, om hon är sur. Hon svarar att hon är trött och lite less, och att hon inte uppskattar att bli slagen i ryggen. 
Efter detta säger Annica öppet till Marcelo att hennes ordning ändrats lite om vilka personer som ska ut. Marcelo säger att det har tagit ett tag men att hon till slut lärt sig av den bästa. Annica håller med om det o säger att hon ändrat uppfattning om en viss person i huset som hon stör sig väldigt mycket på. Marcelo påpekar också vem de är som slickar mest röv i huset. 
Alla som vet vad BB går ut på vet att paktsnack och nomingerinsprat är förbjudet, men det hindrar ju inte deltagarna från att prata ändå. Specc när dom aldrig får någon tillsägelse. 

2012-04-22  

LÅG AKTIVITET

Det är väldigt låg aktivitet i huset just nu. Marcelo och Annica ligger i kojan och myser lite. Hulda och Jennifer ligger i sovrummet och snackar lite. Medans Hanna ligger fortfarande i badet sedan 13.15 tidigare idag. Hon har nu slagit Rodneys rekord med ordentlig råge.
Camilla och Amandus gör även de en entré till sovrummet, genom att Amandus bär Camilla på axeln och eventuellt är det dags för alla deltagare att sova nu. 

2012-04-21  

FÄRGANALYS PRAT OCH FIA

Grabbarna spelar fia. Lars var kreativ tidigare ikväll och gjorde ett nytt fiaspel. Tror att dom befinner sig på loftet eller ja i den lilla kojan dom fått.
I badrummet badar Hanna J fortfarande i badkaret och har nu sällskap av Jennifer, Hulda och Annica. Annica börjar prata om färganalyser och vad det innebär. Dom jobbar mycket med det på jobbet. Alla människor, eller dom flesta passar i alla hårfärger exmpelvis, men i olika nyanser. Sen handlar det även om vilka färger man passar i, rent klädmässigt. Så om man är osäker är Annicas tips att gå för att få en färganalys gjord, det kan faktiskt framhäva helt nya sidor hos en själv enligt henne.
Camilla ska laga mat till henne och Amandus, som allt som oftast precis som vanligt är för sig själva. 

2012-04-21 

HANNA J SLÅR RODNEY

Hanna J har för närvarande rekordet i att bada längst i huset. Om tjugo minuter passerar hon 7h i badkaret. Hur länge än Hanna sitter i badet, kommer Rodney gå upp imorgon och slå Hanna återigen. 
Hur länge skulle ni tvinga er i ett badkar? 

2012-04-21  

MINNEN FRÅN I BÖRJAN

Deltagarna sitter just nu i soffan och pratar lite minnen från gamla deltagare. Först lite om Jessica och hur otroligt jobbig hon var som skulle prata om allt. 
Amandus säger att hon kunde börja prata om hur man kokar ris och sluta med bergsklättring. Annica flikar in och säger att hon aldrig kunde nöja sig med bara ett hej utan alltid skulle hålla på i tio minuter. 
Marcelo minns hur lättprovocerad hon var, en gång när han sa att om han inte har kondom o en könssjukdom så är det tjejens problem om hon blir smittad. De är hennes uppgift att iså fall skydda sig, något Jessica blev väldigt upprörd över. 
Annica börjar sedan prata om Juliana och hur rolig hon var. Lars och Annica saknar henne mest, hon var helt flippad tycker Lars. Lars berättar om en gång då hon frågade vad han tycker om incest. 
Annica berättar om att dom hade spelat twister med dom färgade kuddarna. Många roliga minnen från Juliana verkar framför allt Annica och Lars ha. Amandus tycker att hon var otroligt tråkig. 
Joe hinner också avhandlas lite, och framför allt när han sa "min kuk i din mun" till Gry under en livesändning. Camilla och Amandus berättar vilken tid det tog innan han lärde sig vad han skulle säga. Han sa alltid "din kuk i min mun" från början berättar Amandus. 
Vilken deltagare skulle ni vilja se tillbaka i huset om ni fick välja? 

2012-04-21  

KRAFTIG SMÄLL

Dock är detta inget att rekommendera då man kan skada sig ganska rejält. Tufft av Jennifer att våga i alla fall. 

2012-04-21  

HON BEHÖVER INTE ENS PRATA MED MIG
Annica stör sig väldigt på Jennifer i huset. Hon kan inte sluta att bli störd av henne. Hon kan inte specificera varför hon är det, men hon är det.
-Ja blir bara trött på henne så fort hon säger något. Ibland önskar jag bara att kamerorna var avstängda för ett tag. Om man åker imorgon så ångrar man väl massa saker man har gjort. Att man inte tagit tillvara på tiden här inne. Jag hoppas att det är vi tre i finalen, de vore jätteroligt säger Annica.
-Alltså om man vet att man inte kommer vinna så går jag ut när du åker ut Marcelo säger Annica.
-Ja, jo så kan man ju säga svarar Marcelo. 
Marcelo och Lars är i gymmet med Annica och dom hör ju självklart vad hon säger. Lars tips är att försöka att undvika Jennifer så mycket som möjligt. Han förstår Annica och hennes tankar om att kanske eventuellt lämna huset. Lars berättar att han själv funderade på det ända till det var en person som sa att han hade chans o vinna hela skiten. 
-Det har du med, du har chans att vinna Annica, säger Lars. 
Marcelo berättar att många av hans tjejkompisar utanför huset är precis som Jennifer och att det är rätt skönt.
-Riktiga förortstjejer är dom verkligen, typ som Jennifer, med skinn på näsan säger Marcelo.
-Jag kommer inte vinna, ja har ingen chans men gör detta för att det är roligt. Det är alltid nån som Vobban eller Hanna J som vinner. En person som käkar fimpar och dampar loss vinner aldrig fortsätter Marcelo. 

2012-04-21 

 

BIKT RODNEY
Nu är det såhära att jag slog rekord igår, ett rekord som är helt onödigt. Här inne har man så mycket tid så de spelar ingen roll. Men nu ska Hanna bräcka det, men de spelar ingen roll för gör hon det kommer ja sitta där åtta-nio timmar imorgon. Ska de kosta mig en livesändning så sitter jag där då.
Sen så, de blev lite trassligt i torsdags där Amandus ryckte den dära ölen så skvätte jag tillbaks. Det sjuka är att han inte säger nånting, han har inte bollar nog att göra det, han bara låtsas som ingenting. Hade det varit jag som blev skvätt med öl hade jag gått till motattack, men han har inga bollgar. Sen så erkände ju också Camilla att han är utan bollar, han är feg och så. De tycker jag med smarta hjärnor tänker lika. Jag tror inte hon kommer vilja ha något med han att göra efter detta heller, vilket är bra får många där ute. 

2012-04-21  

NÄSTAN ALLA LIGGER

Det händer absolut ingenting i huset denna dag, deltagarna pratar knappt med varann. Det kommer några meningar då och då men det är mest tomt prat om hur tråkigt de är, om vad dom ska göra osv. Hulda o Hanna J är i badrummet, Hanna badar ännu och Hulda har duschat. Jennifer och Rodney ligger o sover i vardagsrummet. Camilla ligger i sovrummet och vilar. Amandus går omkring och är less över att ingenting händer. Resten ligger uppe på loftet och sover mer eller mindre. 

2012-04-21  

 

BIKTKLIPP HANNA J

Trevlig lördag på er allihop. Jag vill hälsa till alla som röstar på mig, min familj mina vänner och mina två små goa barn. Hoppas ni äter mycket godis idag, de får ni göra. Marabou, filiduttar, soft nougat, bounty helst, käka mycket sånt för mig och drick coca cola, men glöm inte att träna. Jo ja ska bräcka Rodneys badning igår, så alla fall sju timmar så klår jag han. Han blev ganska mycket servad av mig igår så ja hoppas att han inte sabotera för mig på nåt vis. Jag kommer bli super skrynklig, de kommer kännas som jag är 80 år, men de får man ta. De skulle vara så grymt härligt att göra, slå han.Jag vill få lite varmvatten så jag kan bräcka rekordet. Så lite varmvatten då och då. Det ska jag ägna min dag åt. Tack för allt, rösta på mig och alla gulligull där ute som tycker om mig o hejar på mig ät godis för mig med.

2012-04-21

MARÄNGER

Hulda och Jennifer bakar maränger i huset. De får avlösning av Camilla emellanåt eftersom det är jobbigt att vispa så länge. Jennifer önskar att dom ska få in en elvisp, vilket inte lär hända inom den närmsta tiden eftersom BB vet att dom vill ha en.

2012-04-21

SKA SLÅ REKORDET

Hanna J ska slå badrekordet från igår. Hon ska bada i minst sju timmar säger hon, intressant att se om hon lyckas. Hulda ska serva henne under dagen är det bestämt.
Annica sitter i badrummet och sminkar sig och nynnar på "Bad boys, bad boys".
Rodney fixar frukost. Hulda och Jennifer ligger i soffan och pratar med Camilla och Amandus som sitter i fatboysen.
Inte mycket aktivitet i huset än så länge denna dag. 

2012-04-21  

VÄCKNING AV W

Widerstedt väcker deltagarna även denna dag. Hon börjar med att skrika lite i mikrofonen och bara göra störande ljud. Sedan börjar hon sjunga "Oops I did it again, I play with Amandus heart" 

2012-04-21  

BIKT LARS
Ja då var en dag till borta. Dagen började svingrymt trots att man inte sovit nånting, perfekt att väcka dom andra på ett roligt sätt, jävla latmaskar. Dom andra som var bakis o så, men skyll er själva för i helvete. Dom fick va dom förtjäna helt klart. Sen är det ju några som måste lämna hust, snaras hoppas jag. De är helt sjukt tråkigt folk, några här inne. Ni vilka jag menar. Några här som är så jävla grymma o roliga men några är så jävla tråkiga.
Vi fick ett nytt rum, ett litet bo, en liten koja som jag älska så mycket, där kommer jag vara. De är för oss som är roliga det är vårat fort och inte dom hiihihii. Ja de är bara dundra på dom här veckorna som är kvar nu. Sitter jag på stolen på söndag så är det så, förr eller senare ska man göra det. Det är tionde veckan o man ska sitta där nångång, de är väl dags för den här pojkstackarn att sitta. Så som jag lurat dom i veckan o hållt på så förtjänar ja väl det. Lämnar jag då så åker ja hem till de härliga Umeå, my true love, Ume. 

2012-04-2 

THEY ARE ASLEEP

Deltagarna sover i huset just nu, tror inte BB har bråttom att väcka dom idag, alla vet vi att ingenting händer på lördagar. Utegården är dessutom stängd så. 

2012-04-21 

VI ÄR ETT ZOO

Man kanske skulle öppna ett zoo här? Ja menar de är ju som att vi är djur på en djurpark. Kan folk gå i gångarna och se oss mot betalning säger Rodney. Deltagarna ligger för övrigt i sina sängar och ska snart sova för dagen, bara BB släcker lamporna.

Imorgon är en ny dag, ska bli intressant att se vad som händer då.

2012-04-21 

OM OMRÖSTNINGEN

Har nollställt röstningen nu efter synpunkter ifrån läsare. Så nu har ni en ny chans att rösta. Så fort det är en som åker på söndag så slås alla ihop till en gemensam omröstning (då maxgränsen på bloggextra är tio alternativ i en omröstning).
Så omröstningarna hittar ni här till höger, i menyn. Rösta rätt, då ni har bara en chans att rösta!

Svar på kommentarerna: Ja den är nollställd och sedan står det klart och tydligt varför det är 2 seperata omröstningar i texten här ovanför.

2012-04-20  

STAR WARS SNACK

Det har varit väldigt mycket snack om Star Wars i huset denna dag. Vet inte riktigt hur det började men ja tror det var Amandus som tog upp de första gången. Just nu sitter deltagarna och diskuterar sina favoritkaraktärer från filmerna.
Jennifer hade lite svårt att säga Star Wars i början och uttalade det Star Wash, ha ha.
Amandus har stenkoll på filmerna och gillar Jango Fett och Darth Vader. 
Camilla har en teori om att dom som gillar Star Wars gillar LOTR, medans hon som gillar Harry Potter inte gillar nån av dom andra två.
Gillar ni Star Wars, LOTR, Harry Potter eller vad har ni för favoritfilmer? 

2012-04-20  

JOE GLÖMDE HANNA J

Det verkar som att vår kära Joe glömt Hanna J sedan han kom ut ur huset. Senaste tiden har han umgåtts väldigt mycket med en tjej som bor strax utanför Umeå. Roligt för Joe. Han figurerar mycket i hennes blogg och dom har skypesamtal och annat. Vet inte riktigt hur gammal denna tjej är men runt 18 ska jag tro. 

2012-04-20  

FÖR ATT SLIPPA ATT SNACK

För att en gång för alla få slippa allt snack om att Annica har gjort si och så innan hon gick in i huset så har en snäll läsare länkat detta klipp som jag nu lägger upp. Detta bevisar väl inte så jättemycket, men det bevisar alla fall att hon har någon utanför huset som hon absolut inte är klar med, och nej det är inte Lizzett hon menar. 

2012-04-20  

DAGS FÖR SEX

Marcelo har ju som sagt katten i snöret och just nu passar han på att bevisa det återigen. Sexytimes inne i sovrummet just nu mellan Annica och Marcelo. 
Tenny kommer dock in och förstör det hela genom att prata lite med dom och dra av täcket. 
-Finns fan inget mer avtändande alltså säger Annica. 

2012-04-20  

BIKT ANNICA
Jag har varit jättearg och förbannad på Jennifer. Nu vet jag inte vad ni har sett men det var i alla fall för att många av oss hade gått och lagt sig, förutom dom och dom fick in champagne. Visst vi fick skylla oss själva eftersom vi gick o la oss, men sen hittade jag en flaska champagne i bikten så tänkte jag ta den till oss andra. Men de blev inte alls som de skulle hon sa att den var till henne eller dom, o att de var hennes pris, men ja kanske flippade lite grann. Jag har försökt bett om ursäkt men hon och jag är personer som inte kommer gå bra ihop här inne om hon fortfarande är kvar.
Jag önskar att jag hade min wingman Hanna R här inne för då har vi tryckt ner henne o fått hon att lämna, men nu ska vi inte prata om det. Vi har fått en liten koja som är jättemysig de är svalt ädr uppe. Har haft lite ansiktsbehandlinar på både Marcelo och Rodney. Imorgon är de lördag o de känns jävligt att vi inte kan gå ut, men vi har oss själv att skylla eftersom vi inte skötte uppdraget. Annars har dagen varit helt okej, förutom att jag inte kan pratar med Jennifer. Hon säger att hon vet att det är något mellan oss, men jag kan inte säga vad det är, så därför säger jag att det inte alls är något, ja vill ha så lite som möjligt att göra med henne. Jag ser henne gå på söndag och jag ångrar att jag inte nominerade henne. 

2012-04-20  

DU FÅR DENNA ROS AV MIG

Rodney passar verkligen bra ihop med Hanna J och nu när han badar passar han på att ge Hanna J en röd ros. Han vill att hon ska göra älskar, älskar inte och det gör självklart Hanna. Hon plockar kronbladen från rosen och till slut stannar det på älskar. 
Rodney tittar spänt på.
-Ah, då älskar du mig då säger Rodney nöjt.
-Ja, jag gör väl de spelar Hanna med. 

2012-04-20  

SÅNG I BADRUMMET

Rodney badar i badrummet, han har gjort detta i snart fyra timmar haha. Han har sällskap av Hanna J, Camilla och Jennifer på toaletten och tillsammans sjunger dom lite olika låtar. Bland annat Paradise city och Det vackraste. 
Jennifer har synpunkter på texten i Paradise city och säger att man ska sjunga grass if free istället för grass is green, eftersom dom menar att "gräset"/drogerna var gratis. Så genast anammar dom andra det och börjar sjunga free haha. 

2012-04-20  

ISKALLT FÖR CAMANDUS?

Verkar vara en aning kyligt mellan Amandus och Camilla just nu. Camilla är lite irriterad över att Amandus känts negativ och utstrålat en dålig attityd under dagen. I morse, förut när han satt i soffan och lite så under hela dagen till och från. 
Dom har inte alls varit lika gulliga mot varann och haft samma kontakt som övriga dagar i huset, svårt att svara på varför, men så är det för tillfället alla fall. 
Amandus låter oförstående till varför Camilla säger som hon gör, han förstår inte vad det skulle kunna vara som han gjort. Så han vill gärn att Camilla kommer med exempel på när han betett sig dåligt. 
Han har lite svag självbild vår käre Amandus och svårt för att ta kritik.
Någon annan som upplever Amandus som negativ just nu? 

2012-04-20  

PUBLIKTAPP

Om vi ska säga att fjolårets säsong var en riktig succé säsong så vet man inte riktigt hur man ska placera denna. Fick en intressant fråga på blogresponse av en läsare och tänkte väl publicera lite mer fakta om hur det faktiskt ser ut i dagsläget.
Jag har utgått efter samma datum för att det ska bli en rättvis jämförelse.
I fjol på en vecka hade BB totalt sett 1.409.000 tittare på sex avsnitt måndag-fredag och söndag.
I år, förra veckan låt BB totalt på 1.085.000 tittare på sex avsnitt måndag-fredag och söndag.
Fredag 15 april 2011 hade BB 216.000 tittare.
Fredag 13 april 2012 hade BB 94.000 tittare.
Webbsändnignarna har ökat med mellan 20-30.000 tittare per dag, så det går väldigt mycket framåt, men totalt sett, har BB tappat upp emot 300.000 tittare, både tv och webb inräknat.
Vad tror ni att detta beror på, och hur ska man kunna göra till nästa år för att det inte ska bli samma sak igen?
Kom gärna med förslag i inlägget på vad du tycker bör bli bättre. 

2012-04-20  

BIKT JENNIFER
Så nu har mitt uppdrag börjat här. Eftersom ja tryckte på knappen ska ja krama alla jag pratar med under sex timmar. Kommer börja med det så fort jag går ut härifrån. Se hur det går, de kan bli kul men svårt man kan komma av sig. Igår så var det skitkul att få spela lite casino, vi fick champagne och cigg. Jag valde att dela med mig till Rodney bland annat eftersom jag sa att ja skulle dela med mig av mitt pris om det går, så han fick självklart smaka på champagnen.
Sen så hade ju som vanligt Annica och Marcelo något på gång. Bråk eller tjafs eller nånting var det mellan dom ingen aning, bryr mig inte heller. Det var uppenbart att det var nånting. Hon betedde sig som vanligt som en liten skitunge. Hon blev ju sur på mig för nånting, en champagneflaska som hon kastade på golvet och skrek fitta, sen att hon skulle kunna slå mig. Vi har rett ut det så det är okej. Jag o hon hamnade snett från början ,vet inte varför kanske för att ja slängde hennes väska första dagen vi träffades. Jag var också som henne när jag var 15, jag bryr mig inte, hon får hålla på som hon gör o vara sur, men hon är alla fall galet jävla svarstjuk. Man kan inte ens sitta brevid Marcelo utan att hon ger konstiga blickar. De kommer nog inte funka där alltså, hon är för svartsjuk helt enkelt. 

2012-04-20 

LOFTET

Dom flesta deltagarna njuter av att ha fått tillgång till ett nytt litet krypin, loftet. Alla är samlade där uppe förtuom Annica, Rodney, Amandus och Hanna J.
Just nu är det prat om olika godisar dom saknar inne i huset.
Kanske kan vi hoppas att dom får en vräkvecka med massa godis och annat dom ska äta haha. 

2012-04-20  

VI FÅR SE VA SOM HÄNDER

Annica och Jennifer pratar lite på utegården, Annica vill reda ut varför hon blev så arg igår. Hon säger att det som fick bägaren att rinna över var det med champagnen, men att huvudorsaken till varför hon var så arg var Marcelo. 
Annica säger:
-Jag har absolut ingenting emot dig, det blev bara för mycket med champagnen. Ja var ju arg av andra anledningar, pga han där inne, Marcelo. Så vi får se hur de blir med allt det med han.
-Hade det varit något som jag störde på mig hos dig hade jag sagt det åt dig.
-Men jag tror att vi är ganska lika, därför blir de lite såhär ibland. 
Jennifer säger:
-Så du menar att allt är för det med champagnen, eller är det med Marcelo?
-Men ja vet att du stör dig på mig, jag känner det på mig, det kan du inte förneka.
Verkar som att Annica är nöjd med den lilla pratstunden med Jennifer. Tror dock inte det kommer dröja länge innan dom bråkar med varandra igen, dom drar inte jämt helt enkelt, oavsett vad Annica säger. 

2012-04-20  

30 MINUTER TILL UTEGÅRDEN STÄNGS

Samling i soffan. 30 minuter kvar till att utegården stängs i 48h. 30 minuter för deltagarna att njuta av luft och att kunna röka. Samtidigt börjar Jennifers straff där hon ska krama alla hon pratar med under sex timmar. 

2012-04-20 

DELTAGARNA VAKNA

För ungefär 40 minuter sedan så väcktes deltagarna, eller ja då tände BB lamporna i sovrummet. Då var dom klar emd överraskningen till deltagarna. Ett litet extra krypin ovanpå guldrummet, ett litet loft. Undra va som känner hända där uppe kan man ju fråga sig.
Deltagarna fikar lite frukost och bara slappar ännu så länge. Maskinen är öppen i slussen och frågan är om nån kommer köpa något. Tenny har alla fall köpt en tatuering. 

2012-04-20  

FREDAG

Fredag 20/4 På förmiddagen sker underhåll i huset. Därför är väckningstiden inte bestämd.

Efter väckning får deltagarna in ett brev där det står att utegården är stängd i 48 timmar på grund av regelbrott i veckans uppdrag. Samtidigt får Jennifer sitt krama-innan-hon-pratar-uppdrag som är ett resultat av att hon tryckte på knappen.

12:00 Big Brothers vending-machine öppnar
16:20 Knappen aktiveras

OBSERVERA ATT TIDERNA ENDAST ÄR CIRKATIDER OCH KAN KOMMA ATT ÄNDRAS. Artikeln uppdateras vid klockan 10:00 på respektive morgon.

Du ser allt direkt när det händer med 24-7 abonnnemang.

2012-04-20 

DRAMATISK MUSIK

Annica har varit uppe en sväng nu på morgonen, likaså Tenny. BB håller på att fixa något i huset så alla är instängda i sovrummet just nu. För att inte höra vad BB hålller på med spelas lite klassisk musik i högtalarna. Dessvärre vet jag inte vad för stycke.
Jag slås av att Annica sover själv (gjorde alla fall), vilket hon säkerligen gjort hela natten med tanke på hur arg hon faktiskt var igår, nu ser jag dock att Marcelo ligger bredvid henne. Intressant att se vad som händer idag. Hon vill ju lämna inatt, tråkigt om hon gör det till verklighet pga hon är arg på Jennifer, Hulda och Marcelo. 

2012-04-20 

HETSIGT

Jennifer kommer in i sovrummet då Annica försöker sova och det utbryter diskussion. Annica fattar inte varför Jennifer tvunget skulle ha champagnen. Var det hennes? Var står det att de är hennes? Hon ska ju bara ha hela tiden. 
Men det var ju mitt, eller ja de va för oss som var uppe, de är ju inte mitt fel. Du måste ju förstå att man inte får något om man sover hela tiden men ska vi bli straffade för att du sover? Det låter ju helt konstigt. 
Marcelo, Jennifer och Hulda går upp för att laga mat. Marcelo tänker inte sova med Annica ikväll eftersom hon är så jävla sur. Han funderar på att sova på soffan istället med Jennifer och Hulda. Jennifer förklarar vad hon sa till Annica och Marcelo tycker att Annica är fjantig som överreagerar. Men samtidigt ha dom förståelse att man blir arg när man blir väckt om man sover. 

2012-04-20  

JAG FICK INTE LIGGA

Mycket riktigt försökte Marcelo få ligga i bikten. Annica ville verkligen inte detta och dissade Marcelo för att lägga sig och sova. Marcelo är kåt och säger att det nu inte spelar nån roll vem han knullar, fitta som fitta. Jennifer kom nu, gå in i bikten ja kommer dit, vi knullar.
Eftersom jag inte fick nåt av Annica spelar de ingen roll nu, ja är bara kåt. 
Annica stormar upp igen, denna gången påklädd och tar återigen champagnen av Jennifer. Annica och Jennifer börjar skrika lite till varann innan Jennifer tar champagnen av Annica. Marcelo säger åt Annica att gå o lägga sig. 
-Fan va skönt att nån annan dampar här inne än bara jag säger Jennifer.
-Ja du ser ju, vad skönt de är att befinna sig här uppe istället för där nere svarar Marcelo. Det är mycket bättre att skratta åt dom som dampar än att behöva dampa själv. 
-Du kan inte hitta två vidrigare killar än oss i denna stad, men du kan söka säger Marcelo.
-Allt på två ben utan kuk fungerar att knulla fortsätter Marcelo.
-Ja ville knulla i bikten men kärringen sa nej...Marcelo. 

2012-04-20 

ANNICA VAKNADE

Annica har vaknat och går ut på utegården och tar ett glas Sprite. Marcelo kommer till undsättning och frågar va hon gör för något. Han är nog livrädd att Annica ska ha hört nåt av hur han betett sig under natten. Annica är självklart trött då hon nyligen vaknat och vill gå och lägga sig men först vill Marcelo bikta sig.
Marcelo lägger armen runt Annica och leder henne in i bikten. Dom kom precis ut och Annica hade med sig en flask champagne under täcket. Jennifer upptäcker detta och sliter champagnen av Annica som blir sur och kallar Jennifer för jävla fitta. Annica slår omkull en vinägerflaska på väg till sovrummet. 

2012-04-20  

JAG VILL KNULLA

Jennifer börjar tycka att det är dags att gå och lägga sig och frågar om dom ska göra sig nattklara.
-Ja vill knulla säger Marcelo.
-Men du kommer ju få ikväll när du lägger dig svarar Rodney.
-Men Jennifer o Hulda ju, säger Marcelo. In i bikten med er och vänd er om.
-Alltså grejen är ju att Marcelo inte skulle banga säger Jennifer.
-Nej, de skulle ja faktiskt inte göra säger Marcelo. 
Jennifer undrar om hon är den enda som är på G i huset och dansar lite. Hulda förstår inte riktigt vart hon har kommit nånstans. Såhär är det absolut inte i Gävle menar hon. Vänta bara till du kommer till Sthlm säger dom andra. 

2012-04-20  

JAG HAR JU EN GEN

-Men ska vi ha en gangbang, jag bangar inte säger Marcelo.
Jag har ju en gen de är så, en sjukdom, vad ska jag göra? Jag hade världens bästa tjej i mitt ex, hon var smart, pluggade på handels. Mina föräldrar verkligen älskade henne. Men de är ju inte mitt fel att jag har en gen.
-Mitt ex var den bästa, ja skulle gifta mig, skaffa barn med henne och allt. Det var så värt att lägga ner 5.000kr på henne precis innan ja gick in i huset, pengar är bara pengar. Men så går man in hit o gör allt detta o förstör allt.
-Jag var otrogen 15 gånger med nio olika tjejer.
Marcelo spar verkligen inte på krutet denna natt.
Även Rodney pratar om otrohetsgenen som han påstår att 1/4 av svenska männen har. Det är inget val, de är bara något som finns, vad ska man göra. Han har läst någon bok där han kan alla knep och tricks. Verkar som att Marcelo läst samma bok, det låter alla fall så.
Deltagarna har flyttat ut till utegården igen.
-Om det skiter sig mellan mig och Annica, det kommer det göra, då är de mitt ex som gäller igen. Ge det ett år bara så kommer det funka mellan oss igen. Hon va så jävla bra tjej, hon fixade jobb till mig, hon var så trogen, hon gillade bara mig, gjorde allt för mig.
-Ett eller två år, sen är jag tillsammans med mitt ex igen. Så fort hon är klar med skolan o har jobbat ihop lite pengar så.
-Ikväll ska de hända grejjer säger Jennifer när hon går från toaletten och rättar till brösten. Oklart vem hon menar, men antingen Marcelo eller Rodney.
-Alltså vad vill dom? Att vi ska ha gangbang i bikten? Jag är på, nån mer? undrar Marcelo.
Jennifer svarar att hon alltid är på.
-Min kuk står var som helst, när som helst säger Marcelo. 

2012-04-20  

KATTEN OCH SNÖRET

Marcelo, Jennifer, Hulda, Rodney och Camilla är fortfarande vakna. Dom har flyttat sig in i vardagsrummet och dricker lite champagne som Jennifer fick tidigare under kvällen. Jennifer och Marcelo pratar lite om Annica o Marcelos relation. Marcelo säger att han har Annica som katten och snöret. Han gör precis vad han vill för han vet var han har henne.
Går jag och lägger mig och surar lite så vet jag att hon kommer efter en stund, jag har henne som jag vill. Det jag gör de gör jag, ja vet att hon kommer förlåta och krypa till mig oavsett.
När jag går ut på krogen så går jag aldrig ut med min flickvän, jag går ut för att näta och träffa tjejer, det är så. Ja tänker aldrig gå ut med min tjej, de är meningslöst. Dom ja raggar på är dom ja vill ta med mig hem, så är det helt enkelt.
Jag skulel aldrig göra något med dig här inne Marcelo, inte en chans. Jag är inte en sån tjej som går efter killen, no way, me du ska inte ha en sån tjej, för du är en bra kille Marcelo. Du kan ju bara få sånna som är som Annica, som följer dig dit du vill, men ja skulel aldrig göra det. Det är inte min personlighet alls.
-De har då aldrig kommit fram en kille på krogen till mig, säger Jennifer.
-Då har du aldrig träffat mig, säger Marcelo.
Rodney berättar om när han träffade en tjej en gång. Dom hade sex i en taxi, sen hoppade dom av och hon gick naken från taxin och två minuters promenad hem till Rodneys lägenhet. Hon hade enbart en kofta på sig. Hon var så otroligt kåt och jag fattade ingenting av nånting. Ja var ju tillsammans med en tjej som var 37 när jag var 16 berättar Rodney.
-Man är så kåt här inne ändå. Man vill bara ut o hitta nåt patrask o knulla, säger Marcelo.
Jag har haft tre ex, men typ varit otrogen massa gånger emellan där och så. Två av dom har jag märkt då jag haft analsex med dom. Alltså som mitt förra ex ville jag ju bara jävlas med o vara den första, så det kommer hon ju aldrig glömma när ja bara körde in den. O mitt ex ex var de samma sak, så ja fick vara den första där med, så dom två är märkta. Men ja, mitt ex är verkligen världens bästa tjej, så är det.
-Ja de finns ju en del att reda ut när man kommer ut, så är det ju, de kommer vara kaos säger Marcelo.
-I min studentmössa stog det typ, hora, playboy, gigoloo o sånt. Ja var skolans värsta så typ. Mamma o pappa bara whaat, men jag är van att bli kallad det. Ni vet ju vad ja gjorde med Hanna W och Kija fortsätter Marcelo.
Vet inte om Jennifer försöker ragga lite på Marcelo eller var detta kommer sluta. 

2012-04-20  

SKITSNACK PÅ GÅRDEN

Jennifer, Marcelo och Rodney sitter ute och äter lite mat, ris o äggröra eller något i den stilen. Dom pratar om att vissa i huset inte förstår att det är ett spel. Programmet är ju upplagt för att det ska bli intriger och man måste försåt att det inte är blodigt allvar. Det som är i huset de är i huset, men utanför väntar något helt nytt.
Jennifer börjar bli less på Hulda i huset. Hulda tänker bara på sig själv tycker Jennifer. Jag tänker inte bara på mig själv, o fixar jag ett ciggpaket så bjuder jag på det, men de gör inte Hulda, hon smyger med ciggen hon får, så dålig stil. Man får ingenting för att vara snäll här inne.
Rodney och Marcelo pratar lite om Amandus och hur han spelar sitt spel. Igår ställde han sig och bakade en jävla massa bullar, för att han visste att det var nominering idag, det är så uppenbart att han gör så, men utåt sätt ser det bra ut att spela det spelet. Men han slickar ju röv på alla.
Speciellt efter förra veckan, när folk kom tillbaka, var de så sjukt uppenbart att folk sklickade röv. Alla bara "åh ja saknade dig som fan, hade ja kunnat välja nån annan så hade ja gjort det", till precis varenda person. Ja är mer, åh va skoj att ni är tillbaka, sen är det inget mer säger Marcelo.
 
2012-04-19  

LUGN KVÄLL

Det kom lixom av sig, casinokvällen. Just nu sitter deltagarna bara i soffan och pratar. Annica är fortfarande sur på Marcelo. Tenny, Lars och Vobban snackar lite skit om Amandus och Jennifer som väljer att laga mat just nu. Dom kan inte förstå varför dom lagar middag denna tiden, men dom är bara ute efter att skapa intriger och bråk.
Sedan övergår snacket till Hanna J och huruvida hon haft sex eller inte. Hanna J förnekar detta och blir ledsen över att det kommer ut i huset. Rodney förstår inte hur Hanna J kan ha sex i huset men inte säga kuk på en tävling.
Vobban, Tenny och Lars ska gå och lägga sig nu för att det inte händer något. 

2012-04-19  

DET SLICKAS FÖR MYCKET

Tenny och Marcelo står och pratar i gymmet. Marcelo säger om att man är på Casino Cosmopol och så vinner man så får man självklart ge pengarna till sin vän. Så han tycker att det är lite konstigt att man inte ska få göra det. Samt att Tenny tycker att det märks att vissa deltagare har en pakt trots att det är förbjudet i huset.

Marcelo säger att han ska slå ut en efter en när han sitter nominerad, vilket han tror att han gör tills på söndag.

Sedan tycker han att det är alldeles för mycket slickeri. Han undrar varför Camilla och dom la sig i hans och Rodneys diskussion om casinokvällen, diskussionen handlade om marker. Samt att Tenny och Marcelo tycker att Amandus slickar väldigt mycket och att det är sjukt att han fortfarande är kvar då de tycker att Joe är så mycket mer värd platsen än Amandus.

Tycker ni att det "slickas" för mycket i huset?

2012-04-19 

CASINOT

Nu är det dags för att räkna markerna ifrån casinot, då det nu är stängt. Den som har mest ska lämna in dom i bikten. Jennifer hade flest när casinot stängde men de andra deltagarna gav sina marker till Tenny, då han ses som den värdiga vinnaren.  Så den som kammade hem flest marker i casinot blev Tenny och därav vann han 150BB$.
Det ska tydligen ha varit en twist med hela casinokvällen. Den som hustlade mest marker vann hela tävlingen. Men ingen deltagare visste om det. Jennifer är lite sur över det, då hon anser sig som den mest värdigade vinnaren. För att hon ifrågesätter hans plats i huset då hon anser att han är gammal och sjuk. Samt att de andra deltagarna gav enbart sina marker till Tenny för att de tyckte synd om honom.
Jennifer och Hanna säger att de aldrig skulle gå och hustla en massa saker, som värsta gamarna. Jennifer funderar att sno saker nu för det finns tydligen inga regler i huset.

2012-04-19  

EN VÄDJAN

Ni som kommenterar Anonymt. Ni kan åtminstone skriva någon bokstav eller något så man har chans att svara på kommenterna. Annars blir det ganska svårt. För just nu kan det stå "Anonym skriver" 3 gånger och så ska man kanske svara på den i mitten. 
Så snälla skriv någon bokstav eller något istället för att lämna den rutan blank. Tack!

2012-04-19  

LIGG-TALK

Marcelo,Camilla,Hulda och Rodney sitter på utegården och pratar. Ämnet är vilka personer man vill ligga med och hur många och så. Camilla säger att Rodney vill ha lite roligt med dealern. Sedan sa Marcelo och Rodney att det ska finns en kille som har legat med 11 st i det Argentinska Big Brother.
Sedan så kommer Marcelo in på Annicas "ex" hemma i Östersund. Han tror att hon kommer förlåta honom(exet). Diskussionen flyter sedan på som vanligt. Men lite senare så fortsätter Marcelo att negga henne och tillslut får hon nog och lämnar utegården. Detta på grund av att Annica  sa att hon är förlovad med Marcelo och sedan sa han att han kan kasta ringarna när som helst.

2012-04-19  

AMANDUS ELLER HULDA?

Rösta kvar din favorit i huset.

Amandus Allstadius
Telefon: 099- 418 01
SMS: Amandus till 72 400

Hanna "Hulda" Pettersson
Telefon: 099- 418 02
SMS: Hulda till 72 400

Kostnaden för att rösta med telefonsamtal är 5,70 kr/samtal + eventuell trafikavgift. Kostnaden för att rösta med sms är 5,70 kr/sms + eventuell trafikavgift.

2012-04-19  

CASINOKVÄLL

NU är det snart dags för årets casinokväll att börja i huset. Deltagarna är mer uppklädda än vanligt och ett casino kommer vänta i lilla sovrummet. Antagligen kommer dollarna dom tidigare växlade vara spelmarker och precis som förra året lär deltagarna kunna vinna saker som cigg, snus, öl och annat. 
Vem är bäst klädd för casinokvällen? 
Det är blackjack dom ska spela under kvällen och casinot kommer ha öppet i ungefär 2h. Alla vet inte hur spelet går till och dealern förklarar reglerna lite snabbt. 

2012-04-19  

TJUVTITT NOMINERINGAR
2p till Hanna J för att hon säger så konstiga saker ibland.
1p till Annica för att hon inte är så oskyldig som hon påstår hela tiden.
2p till Hanna P för att hon är ny i huset.
1p till Amandus för att han avslöjade att jag skulle ta dom andras pengar.
2p till Tenny för att han klagar precis hela tiden.
1p till Rodney för att hans beteende inte är okej alls just nu.
2p till Hanna J för att hon städar så otroligt mycket.
1p till Hulda för att vi kommer bättre o bättre överens men inte tillräckligt bra ännu.
Intressanta nomineringar, verkar ganska öppet hittills.
Hanna J sitter och säkerligen också Hulda, frågan är vilka mer som sitter. 

2012-04-19  

IRRITATION PÅ HANNA J

Camilla, Amandus, Hulda och Jennifer ligger i soffan och pratar just nu. Störmomentet för stunden är Hanna J. Amandus och Jennifer framför allt är otroligt less på att Hanna pratar om barn konstant, så fort hon säger något är det barnsnack, graviditet och allt vad det innebär.
Det har varit ganska mycket skitsnack denna dagen av just dessa fyra. Tidigare idag låg dom ute på gården och snackade om hur Marcelo slickar röv på Rodney bland annat. Man märker att tiden inne i huset börjar ta ut sin rätt och skitsnack börjar bli lite överallt.

2012-04-19  

"KÄNDIS" SNACK

Rodney och Jennifer ligger och diskuterar lite i soffan om hur det kommer bli när man kommer ut ur huset. Rodney berättar att det alltid blir en liten topp direkt efter, men sedan glömmer som tur folk efter ett tag. Det blir inget märkvärdigt egentligen.
Jennifer kommer tycka att de ska bli jobbigt att komma ut och bli igenkänd av alla. Hon tycker redan de är jobbigt att folk glor eller tittar, o nu kommer det bli ännu värre. Hon kommer nog sluta åka kommunalt när hon kommer ut ur huset för att slippa alla som tittar och känner igen henne. Folk kan ju bli besatta.
Jag tycker att detta är den största skillnaden på denna säsong och fjolårets. I fjol var deltagarna med för att göra något roligt, få en upplevelse, i år är dom med för att bli kända. 

2012-04-19  

RODNEY SURAR

Rodney är sur och grinig idag. Han är fortfarande irriterad över att hans lag förlorade mästerkock utmaningen igår. Amandus röstade bort oss med vilje, vi gjorde den bästa maten, så är det bara. Rodney vill inte släppa detta alls. Han har pratat om det med både Amandus och Vobban o nu får Tenny höra på historian.
Amandus röstade helt fel, han röstade på dom andra för att vi inte skulle vinna, men vi var bäst säger Rodney.
Håller ni med? Taktikröstade Amandus? 

2012-04-19  

TENNY ÄR TILLBAKA
Amandus trodde inte att han själv skulle komma tillbaka. Tenny säger själv att han var osäker på om han skulle få komma tillbaka eftersom det hade gått 24h.
Tenny berättar om varför han fick åka in på sjukan. Han har ju opererat bort gallan och då är det vissa saker han inte bör äta, eller bör äta lite av.  Äpple, bacon, snus och alkohol är saker han bör försöka undvika så han ska trappa ner på snuset nu. Tenny led också av vätskebrist, därav fick han dropp.
Ni bör vara lite försiktig mot mig när vi har kuddkrig så ni inte ger mig några smällar. 

2012-04-19  

VILKA BLIR NOMINERADE?

Det är torsdag och det innebär nominering. Dock står det inget på veckoschemat om detta, så jag undrar om det kanske är så att alla är nominerade denna vecka? Jag är dessutom inte alls säker på att Tenny ens kommer komma tillbaka till huset igen.
Hur som helst, vem ser du helst bli nominerad? Vem bör lämna huset denna vecka? 

2012-04-19  

HAN BRYR SIG INTE

Inatt efter att deltagarna lagt sig för att sova fick Annica en kudda på sig. Olyckligtvis träffade den ögat och hon blev ju självklart ledsen och gick upp ur sängen. Camilla fanns vid hennes sida från en början och kollade ögat så att det inte blödde eller något. Även Amandus stöttade och hjälpte Annica då hon hade som mest ont. 
Marcelo brydde sig inte nämnvärt över att Annica hade ont i ögat, hon valde ju själv att gå upp. Han ligger och sover så han tänker inte hämta henne. Hon sa själv att hon inte ville sova med mig ikväll så då får hon stå för det säger Marcelo. 
Senare under natten är Annica och Rodney uppe och pratar i soffan. De pratar en situation där Marcelo hade fått Hanna J över sig och då blev Annica svartsjuk. Annica tycker att det känns som att han inte alls bryr sig och blir mer säker på att det verkligen är så. Rodney säger att han gör det men att det är en del av hans stil men att det hela var onödigt. 
Annica känner sig lite osäker på om hur de kommer bli på utsidan nu när det redan börjat bli såhär inuti huset, eftersom hon har blivit bränd tidigare.
Under förmiddagen nu verkar de förlovade ha löst hela situationen och bråket, men faktum kvarstår ändå. Bör Annica känna oro över Marcelos beteende och vad händer när dom kommer ut tror ni? 

2012-04-19  

FOLK BETER SIG SOM IDIOTER

Det har precis varit moneyrace i huset. Deltagarna har fått söka efter BB-dollar som BB gömt. Hela huset har blivit upp och ned vänt. Kuddar har flygit, täcken har kastats, krukor har tömts ut och in osv.
Camilla uppskattar inte alls att folk blir som helt besatta för lite BB-dollar. Hon förstår inte hur man kan släppa alla spärrar och göra vad fan som helst för att få lite låtsaspengar.
-Folk beteer ju sig verkligen som idioter här inne säger Camilla. 

2012-04-19  

TORSDAG

Torsdag 19/4

10:00 Deltagarna får ett bryskt uppvaknande signerat Hanna Widerstedt.
11:00 Moneyrace, alla deltagare tävlar mot varandra och ska hitta gömda pengar i huset.
18:00 Casinofest!

OBSERVERA ATT TIDERNA ENDAST ÄR CIRKATIDER OCH KAN KOMMA ATT ÄNDRAS. Artikeln uppdateras vid klockan 10:00 på respektive morgon.

Du ser allt direkt när det händer med 24-7 abonnnemang.

2012-04-19 

LÄGGDAGS

Deltagarna gör sig klara för sängen i huset. En ny dag väntar imorgon. Ska bli intressant att se vad som händer imorgon eftersom dom avslutade uppdraget redan idag. Hoppas på något skoj alla fall. 

2012-04-18 

BIKT HANNA J
Jennifer bara klagar på hur jobbigt allt är o hur alla är idioter som är i huset. Men hon förstår inte att ett gott skratt förlänger livet, och att det blir lättare om man skrattar ibland. Hon går mest runt omkring o gnäller över sina cigg och säger att vi är störda och idioter och allt vad det är. De är hennes problem men ja tycker att man kan skratta åt saken, läget är ju som det är. Man kan ju bara skratta åt det, detta är nog de värsta vi gjort hittills, men man får försöka skratta åt det. Tenny har också gnällt jädrigt mycket, så får ja koppla loss nån så kommer de bli nån av dom två.
2012-04-18 

FOTBOLLSMATCH

Marcelo och Lars köpte ju en superettan match för ett tag sedan och det har nu blivit dags för dom två att se det. Lars och Marcelo blir insläppta i guldrummet där matchen, chips, öl, läsk och lite annat väntar.

2012-04-18 

MIDDAG I HUSET

Dags för deltagarna att äta middag snart. Hulda, Vobban och Lars fixar middag till övriga kompisar i huset. Amandus håller på att baka bröd tror jag.
Det ser ut att bli omelett och något med kyckling till middag. 

2012-04-18  

DELTAGARNA FRIA

Deltagarna blev för en kvart sedan fria från sina kedjor. Vobban, Lars, Rodney och Marcelo är för närvarande i gymdelen av huset och tränar för fullt. Mycket energi att göra av med för alla fyra kan jag tänka mig. 

2012-04-18  

DISNEYFILMER

Just nu ligger deltagarna i sovrummet och pratar om disneyfilmer. Amandus berättar att ett torn i palatset som Triton bor i ser ut som en dick, att en naken kvinna syns i en scen i Bernad och Bianca och att det står sex på himlen när Simba tittar upp mot den i Lejonkungen.
Det blir en kort diskussion om filmer och dom flesta tycker att Lejonkungen är den bästa disneyfilmen någonsin. Camilla säger att hon alltid gråter till filmen för den är så sorglig.
 2012-04-18  

UTEGÅRDEN ÖPPEN

Stängningen av utegården varade i ungefär två timmar, men nu är den öppen igen. Jennifer gnällde så mycket så att BB tillät dom att gå ut. Ja, så var det med det. 

2012-04-18  

SÅ JÄVLA TRÖTT PRODUKTION

Jennifer och Rodney är väldigt less på produktionens beteende just nu. Dom tycker att det är förjävligt hur BB beteer sig och hur dom har olika regler för alla deltagare.
Jennifer gick in för att det skulle vara roligt i huset o de är det verklgien inte med en sån jävla skitproduktion menar hon. Varför ska dom som skött hela uppdraget så jävla bra bli straffade och inte få gå ut? Här får hon medhåll av även Rodney och Amandus.
Jennifer tänker fan inte sköta sin bestraffning och hon tänker fan lämna huset utan att prata med BB. Ja har hört att det ska finnas en dörr ut, där man kan lämna, var är den? Jag tänker inte sitta kvar här nå mer nu.
Rodney flikar in återigen o säger att produktionen suger. 

2012-04-18  

BELÖNING

Nu har Huldas lag fått in belöningen för att de laget vann matlagningstävlingen. Priset blev 200 BB$ och sedan en fördel i kommande utmaningarna. 

Jennifer tryckte på knappen just nu. Hon kommer få sitt straff inom 20minuter.
Jennifer Andreasson: Innan du börjar ett samtal måste du krama alla personer som deltar.

2012-04-18  

VINNARNA ÄR.....

Motivering av juryn just nu i huset om vilket lag som gjorde bäst mat.
Camillas röst går till Rodneys lag då dom hade bättre efterrätt.
Lars röst går till Marcelos lag eftersom de andra laget inte hade en varmrätt för honom.
Amandus röst går till Marcelos lag eftersom dom hade en veganrätt och god efterrätt.
Grattis till Mar
celo, Annica, Hulda och Vobban! 

2012-04-18  

UTMANA DELTAGARNA 

Nu kan man utmana deltagarna på något som du är bra på. Utmaningen kommer ske i huset och inför kameror. Så om man är intresserad är det bara att klicka här och fylla i formuläret

2012-04-18  

DAGS FÖR OMDÖMME

Marcelos kedja börjar. Dom presenterar kyckling, potatis o lite paprika till huvudrätt. 
Rodneys kedja presenterar ris och baconlindad kycklingfilé 
Lag Marcelo: Potatisen var hård. Kycklingen väldigt krämig och god. 
Lag Rodney: Såsen är kall. Kycklingen känns lite torr och smaklös, inte alls som den första gruppen. Sämre uppläggning än första laget. Dom hade inget vegetariskt alternativ. 
Rodneys lag presenterar paj till efterrätt och Marcelos lag chokladmousse. 
Känns som att chokladmoussen får mest beröm av Lars men pajen är mer omtyckt av Amandus och Camilla. Detta blir spännande. 

2012-04-18  

MÄSTERKOCK

Dags för dagens uppdrag. Kedjorna ska laga mat till dom tre som är fria. Varje kedja ska laga en huvudrätt och en efterrätt av samma ingredienser, precis som i sveriges mästerkock. Efter att deltagarna lagat maten ska Lars, Amandus och Camilla bedömma kedjornas mat.
Efter detta ska juryn gå in i bikten och motivera till BB vilken kedja som lyckades bäst. Kedjorna har 90 minuter på sig att bli klar med maten från det att BB säger att uppdraget börjar. 
Rodneys lag har kommit igång och ska laga smulpaj till efterrätt och en kycklingrätt till varmrätt. 
Det andra laget har man inte fått se något så jag vet inte va dom ska laga för nåt. 
Dollarmannen kommer in och denna gång plockar dom varenda sedel av han. Dessutom tappar han sin hatt i sovrummet. 

2012-04-18  

ALLA HAR BRUTIT MOT REGLERNA

Lars och Amandus ligger på utegården i solen. Där har dom legat ett tag och pratat om allt från veckans uppdrag, till hur dom tror att BB tänker och funderar. Just nu är det prat om hur vissa misskött veckans uppdrag mer än andra. Båda är överens om att Lars varit väldigt smart i veckan som lurat av dom andra deltagarna BB-dollar, men på ett schysst sätt.
Lars och Amandus hoppas på att få hitta på något roligt uppdrag, exempelvis att deltagarna ska bada i en kall vak typ, eller något sådant så att det blir ett kännbart straff från BBs sida, och att dom bara får typ en BB-dollar för att utföra uppdraget.
Amandus tror att dom som kommer bli mest förbannade över att utegården stängs är Jennifer och Hulda. Anledningen till varför det blev såhär var ju egentligen att Annica hela tiden bröt sig loss anser både Amandus och Lars.
Amandus säger senare att alla har ju brutit mot reglerna olika mycket, till och med Vobban. Den grupp som klarat sig bäst är Rodneys som bara kopplat lös sig när dom ska sova.
- Jag satt ju fast en dag, men jag skötte ju mig helt exemplariskt under  

2012-04-18  

TENNY TILL SJUKHUSET

Tenny är just nu på väg till akuten. Han har fått ett gallstensanfall. Vi vet inte hur allvarligt det är, men hoppas att han kommer tillbaka i fint skick.
Update: Tenny har tagit massa prover och har röntgat magen. Ha kommer bli kvar på sjukhuset över natten. 

2012-04-18  

STÄNGER UTEGÅRDEN

Samling i huset. Flera deltagare har återigen brutit mot relgerna i huset vad gäller veckans uppdrag. Det innebär att gården kommer stängas under 48h. Ingen får ens öppna dörren under dessa timmar och den första som gör det kommer ångra det djupt.
BB påminner om att detta är en tävling där 500.000 kr står på spel. Att fullfölja uppdragen undan gnäll och att avbryta är en del i spelet och det kommer att uppskattas av både produktionen och tittarna.
Uppdraget avslutas klockan 19.00 ikväll.

2012-04-18  

TAKTIK

Rodneys grupp ligger i soffan och diskuterar hur dom bäst ska göra när dollarmannen kommer in i huset.  Ska dom köra laget eller individuellt. Rodney är mer inne på att samla individuellt för det kommer säkert jämna ut sig i vilket fall som helst. Tjejerna vill samla lagvis och att alla delar upp pengarna. 
Tenny mår tydligen jättedåligt idag och blir lössläpptfrån kedjorna.
Update: Tenny har tydligen fått gallsten och är på väg till akuten. 

2012-04-18  

IDAG

Onsdag 18/4

10:00 Deltagarna får ett bryskt uppvaknande signerat Hanna Widerstedt.
13:00 Våra två kedjor får en Mästerkocksutmaning där de ska laga den godaste maten av samma råvaror.

15:00 Det vinnande laget får sin belöning

2012-04-18  

HUMORKLIPP

När alla skulle sova igår så var det mycket skratt och trams innan alla kunde somna. Humorn flödade mest hos Hanna J, Tenny & Rodney. Härligt att se vissa av deltagarna ha så pass roligt. Jag samlar alla klippen från i natt här.

Här skriker alla godnatt till varandra 

Här tar Tenny Charlies glasögon och tror att det är sina egna

Här blir Jennifer arg för att hon har liten plats. Tenny flyttar sig själv närmre Hanna J, men hjälper det? 

Allmänt skrattanfall från Hanna J's sida 

2012-04-18  

ACTION I SÄNGEN

Verkar som att Annica och Marcelo passar på att njuta lite extra denna natt. Täcket guppar och kedjorna rasslar alla fall. 

2012-04-17  

LÄGGDAGS

Det är tidig kväll för deltagarna idag. Alla har gjort sig klara för natten med tandborstning och allt vad det innebär. Det är nu man skulle vilja ha en Benny Hill att skicka in i huset för att få upp dom. 

2012-04-17  

EKORRHJUL

Den alltid positiva Lars fortsätter att sprida glädje i huset när de andra är fastkedjade med varandra. "Livet kan vara som ett ekorrhjul, tänk på det mina kära vänner". 

2012-04-17  

VEM ÄR DEN SKYLDIGE? 

Hulda blev nyss mjölad av någon för henne ännu främmande person. Då hon inte har lyckas ta reda på vem det är. Anklagelserna faller naturligt på Lars då det i nio fall av tio är han som hittar på buset. Så nu börjar jakten på den skyldige.

2012-04-17  

PÅ LYSET

Det verkar som att lilla Annica är på lyset efter den romantiska middagen med Hulda tidigare ikväll. Hon skrattar så hon ramlar i köket så Hulda försöker hjälpa henne upp. Men hon har lite problem att hjälpa Annica då hon också är lite på lyset. 

Vobban säger att han inte gillar att vara i närheten av folk som är alkoholpåverkade (när han själv är nykter) på grund av egna erfarenheter ifrån utsidan. 

2012-04-17  

MIDDAGSDAGS

Som rubriken lyder är det middag i huset just nu. 

2012-04-17  

SÅHÄR VAR DET INTE FÖRRA ÅRET

Rodney har kommit tillbaka efter ett besök på sjukhuset. Han sitter i soffan med sitt lag och pratar lite. Annica och Marcelo kopplade lös sig nyss för att kunna gå på toaletten. Rodney säger att om vi hade brutit mot reglerna förra året hade vi blivit autonominerade direkt, utan att ens fundera på det. Rodney vill göra något men vet inte riktigt vad, Hanna J vill alla fall inte baka. 
Eftersom dom som är fria inte lagar mat funderar dom på att laga mat. Det utbryter diskussioner i soffan om vem som har haft det värst under tiden. Hanna J säger att hon inte klagar något alls utan bara följer med, fast hon kanske haft det tuffast och sovit som en gurka. Jennifer menar att alla har haft det olika jobbig och får medhåll av Tenny, alla är ju olika. Bara för att en person klarar det jättebra och inte har några problem innebär de inte att det är så för alla.
Jennifer vill kunna röka mer obehindrat eftersom detta är ett behov för henne. Vet inte riktigt var diskussionen ville ta sig eller vad som var meningen, utan tror mest att dom var uttråkade och försökte rensa luften lite. 

2012-04-17  

ROMANTISK MIDDAG

Det har blivit dags för Huldas romantiska middag. Hon valde Annica att ta med sig. Eftersom dom sitter fastkedjade så är alla fyra med, men det är bara Hulda och Annica som får äta av maten och dricka. 

2012-04-17  

MUMS MUMS

Dags för mums mums tävling i huset. De två kedjade lagen gör upp om BB dollar. 
Rodneys lag vann igen och kommer få mer BB-dollar. 

2012-04-17  

ANNICA FÅR NOG

Den senaste timmen har dollarmannen varit inne några gånger och jakten efter pengar har varit total. Många misstänker att Lars smusslar pengarna, men han har ett bra pokerface. Lars menar att dom ska lita på honom totalt och ge pengarna till han. Marcelo och Vobban behåller dom pengarna innanför sina byxor så länge och vill inte lita på Lars.
Lars försöker deala till sig att sälja hemligheter till gruppen för 50 BB-dollar men dom andra är väldigt tveksamma.
Annica fick nyss nog av att sitta kedjad. Hon gick in till sovrummet och la sig i sängen några minuter innan hon ville in i bikten. BB släppte dock inte in henne. Annica lugnade sig lite och gick tillbaka till soffan efter några minuter då hon smörjt sina handleder först. Anledningen till varför Annica knäppte lös sig var att Marcelo fick nog av att Annica höll på att jävlas, så han röck till så det gjorde ont på Annica.
Annica får en ursäkt av Marcelo och säger att han måste vara mer försiktig. Man behöver inte göra illa någon med vilje. Marcelo tycker att Annica själv rådde för det hela då hon inte slutade fast han sa till. 

2012-04-17  

TÄVLING

I huset har det blivit dags för dagens aktivitet. Det är Camandus som har gjort denna tävling som dom andra kedjade deltagarna ska göra.
En deltagare från varje lag ska doppa huvudet i en skål med vatten, sedan en skål med mjöl för att hitta ett föremål. När föremålet är hittat, ska den förflyttas till nästa lagkamrats mun. Deltagarna ska alltså ha föremålet i munnen, detta gäller för alla i laget. Inga händer får användas utan händerna ska vara på ryggen.
Jennifer är rädd över att få snus i munnen av Tenny. Hulda tror att hon kommer att spy. 
Grattis till Rodneys lag. 

2012-04-17  

EN VARNING

BB skickar in en varning till deltagarna. Om det är några som inte bär kedjorna från och med nu kommer det att bestraffas. Bestraffningen kommer bli att utegården stängs och att gardinerna dras ner, alltså ingen möjlighet till luft. Deltagarna ska vara kedjade med varandra så länge BB inte säger annat. 
Deltagarna tar nyheten med blandad reaktion, mestadels negativt.
Rodney tycker att produktionen är helt dumma i huvudet och är stora idioter som inte informerar om detta förrän andra dagen. Varför inte ta det direkt på måndagen då det skett tycker han, nu har vi ju sovit och fått ont som fan i händerna helt i onödan bara för att produktionen är helt efterblivna. 

2012-04-17  

SOFFHÄNG

Alla deltagare är samlade i soffan och pratar lite minnen från säsongen som varit. Annica minns Hanna W med glädje och skrattar åt de minnen hon har av henne. Alla är överens om att Joe var rolig när han var i huset, speciellt i början och när han tränade. Man börjar också fundera på hur lång tid det är kvar av årets BB och kommer fram till att man är inne på vecka nio.
Annars har dom flesta faktiskt börjat klaga på veckans uppdrag. Till och med Vobban som annars uppskattar det mesta klagar nu över att det är ett helt meningslöst uppdrag.
- Undrar hur dom tänkte, "åh ja vet, vi gör så att vi kedjar alla o ser på när dom sitter i soffan, ja va roligt" så är det typ tre tittare just nu säger Vobban.

2012-04-17  

DOLLARMANNEN

Dollarmannen var för tio minuter sedan inne i huset en snabbis. Deltagarna lyckades fånga några dollar av han innan han gick ut genom uppdragsdörren. Nu är det liggläge som gäller igen. Deltagarna tror att detta var enda gången dollarmannen var inne och att dom kommer ligga i soffan hela dagen, precis som igår.

2012-04-17  

DINA ÅSIKTER

Alltid roligt att såhär med nästan 2/3 av säsongen höra vad ni som tittar och läser tycker om årets säsong, så här får ni ett helt inlägg med att skriva precis det ni tycker och tänker om programmet. Om deltagarna, uppdragen, huset i sig, nomineringar, grupper, produktionen, ja vad som helst ordet är fritt.

2012-04-17 

HANNA WIDERSTEDT

Hanna W väcker just nu huset, genom att sjunga I Will Always Love You. Det var kanske inte så storslagen väckning som de flesta hade hoppats på. Folk trodde säkert att hon skulle gå in i huset, men det blev bara en sång i högtalarna på 30 sekunder. Tyckte ni att väckningen var något "man sent kommer glömma som deltagare"? 

2012-04-17  

IDAG

Tisdag 17/4

10:00 Deltagarna får ett bryskt uppvaknande signerat Hanna Widerstedt.
13:30 Camilla, Amandus och Lars har i uppdrag att hitta på en utmaning till de andra.
15:30 Mums-mums-tävling.
Kväll: Hulda får sin "romantiska" middag som belöning efter att ha tryckt på knappen.

Under dagen kommer också Dollarmannen komma in, BB kommunicerar när det är dags på Twitter.

2012-04-17  

FYRA LÄNKADE

Fyra deltagare i huset håller fortfarande ihop i kedjan. Tenny, Rodney, Hanna J och Jennifer ligger nu i en fyrsäng och ska försöka sova. De tar uppdraget på största allvar och hoppas på att få någon belöning av BB för detta. Övriga deltagare kunde inte byr sig mindre och håller på att laga ägg och bacon just nu. 
Verkar som att det kanske kommer hända något under detta täcke inatt? Rodney och Hanna J har varit väldigt flirtiga med varandra hela dagen och det kanske händer något nu?
Man kan ju hoppas att BB vågar markera mot dom som inte fullföljer uppdraget under morgondagen. 

2012-04-17  

NY OMRÖSTNING

Fick ett förslag i kommentarerna av en läsare att lägga in en omröstning om åldern på er som läser, so here it goes. Kan vara lite roligt att se.
Omröstningen finns någonstans där ute till höger i menyn, under FAVORIT. 

2012-04-17  

NU ÄR DOM FLESTA FRIA

Dom flesta deltagarna har kopplat lös sig från kedjorna nu. Det är bara Jennifer, Rodney, Hanna J och Tenny som är ihop kedjade, resten är singlar just nu. Amandus duschar o övriga borstar tänderna. Verkar som att dom är ganska less efter att suttit fastkedjade med varandra hela dagen.
Ska bli intressant att se om BB vågar straffa deltagarna för detta. 

2012-04-16  

DET HÄR ÄR BB: TACK!

Deltagarna hade legat alldeles för länge i soffan tyckte BB som kallade in dom i sovrummet. När dom väl satt sig ner i sängarna blev dom istället utkallade på utegården, för att på utegården få höra att dom skulle gå till soffan. Så nu ligger alla i soffan igen. Kedjan som Rodney, Jennifer, Hanna J, Tenny och Camilla sitter fast i har baka chokladbollar som dom nu äter på i soffan. 

2012-04-16  

LUGN KVÄLL

Väldigt lugn kväll i huset. Deltagarna sitter fortfarande i sina kedjor, undra när dom ska av? Får dom ta av sig när dom ska sova undrar jag? Lars ser fortfarande på sin hockeymatch i guldrummet. 

2012-04-16  

HANNA W VÄCKER HUSET IMORGON

Imorgon så kommer årets skandalbloggare, primadonna och den oförglömliga deltagaren Hanna Widerstedt att väcka huset. Hon ska väcka deltagarna på ett sätt som de sent kommer att glömma. Kommer det bli succé tror ni? 

2012-04-16  

DAGS FÖR MATCH

Lars får nu se sin efterlängtade hockeymatch. Dock hade han ju hellre sett Luleå spela, men bättre än inget. Han får se reprisen från igår mellan Brynäs och Skellefteå i guldrummet. 

2012-04-16  

STICKY FINGERS

Nån kommer ha sticky fingers om detta fortsätter. Lars städar i huset eftersom han är den enda som kan röra sig fritt. Övriga sitter i soffan och är halvdöda, förutom Hanna Js högra hand som är aktiverad. 

2012-04-16  

KLARGÖRANDE

Det har ju varit mycket snack hit och dit, till och från, rykten som gått och annat, om huruvida Annica har/haft en relation på utsidan av huset. Jag har personligen varit i kontakt med F igen, för att en gång för alla klargöra vad som är sanningen.
Efter detta inlägg är förhoppningen om att allt snack som är, ska sluta, och att man bara kan respektera situationen som den är. Det är någon dom berörda parterna får lösa när Annica väl kommit ut ur huset, men viktigt är att hålla sig till den sanning som i dagsläget finns.
Detta handlar inte alls om att smutskasta Annica på något sett eller någon annan person, utan enbart om att hålla sig till vad som är sant och inte. Ni som har bestämt er för att vägra tro på det som är, ja tyvärr, ni går väl inte att överbevisa, men detta är sanningen.
Annicas privata facebook. Denna facebook går inte att söka efter, om man inte fått vänförfrågan av Annica, eller känner nån som är vän med Annica, så ni kan sluta leta.
Ett inlägg, av Annica, på alla hjärtans dag till F.
En person som känner Annica kommenterar det som händer i huset och 82 personer håller med.
Utöver detta finns det fler saker som jag har, som jag däremot inte tänker publicera eller lägga upp, av hänsyn och respekt för Annica och alla andra. Ni väljer själva om ni vill tro på detta eller inte. 

2012-04-16  

VAPENVILA?

Det verkar som att Rodney & Hanna J har vapenvila. Det enda vapnet som är laddat just nu är Rodneys bazooka tack vare Hanna J som har laddat det åt honom. Nu väntar vi alla på skottlossning. Spännande! 

2012-04-16  

LAGLIMBO

Lars har hittat på ett uppdrag för deltagarna i huset. Laglimbo. Deltagarna är i och med att Lars är fri, delade i två grupper och nu har det blivit dags för limbo. Lagen ska gå på ett led under en limbostång. 
Camillas lag åker ut först då Tenny fuskar och böjer på knäna och går under stången. 
Lars utropar dock Camillas lag till vinnare fast dom fuskade innan Hanna Ps lag. Stort missnöje utbryter från bland anat Annica och Amandus. Amandus säger att de andra laget hade en värdelös Tenny i laget som fuskade hela tiden. 
BB kommer meddela om vilket lag som vunnit lite senare. 

2012-04-16  

DELTAGARNA ÄR AKTIVA

Detta kan ha varit något av de tråkigaste uppdragen någonsin i Big Brother. Deltagarna bara ligger i soffan och sover, dom kan ju inte göra så mycket annat eftersom dom är kedjade med varandra. Lars är lös och sitter på en egen kant i soffan.
Tenny säger att detta nog är det absolut tråkigaste som hänt i huset och får medhåll av övriga. Allt vi kan göra är ju fan att sova.
Big Brother spelar upp lite musik och alla rycker till i tron om att det är dollarmannen som är inne igen. När deltagarna upptäcker att så inte är fallet lägger sig deltagarna ner igen. 

2012-04-16  

LARS BLIR FRI

Lars har fått information precis om att han blir fri från kedjorna. Eftersom han brytit kedjan två gånger redan blir han belönad med att slippa kedjan.
Annica uppskattar inte detta och börjar slita i sina kedjor, hon ska loss. Hon vill ha nyckeln för hon skiter i detta jävla uppdrag. Amandus och Marcelo lugnar Annica lite som lägger sig bakåtlutad i soffan.
-Byter du mina tamponger då Lars? undrar Annica.
-Javisst svarar Lars.
-Åh, jävla cpbigbrother säger Annica och tycker att Lars nu kan gå o laga mat åt dom andra. 

2012-04-16  

DOLLARMANNEN

De fastkedjade har nu fått ett uppdrag som går ut på att de ska rycka av dollar från den såkallade "Dollarmannen". Dollarmannen är klädd med BB-dollar och kommer in i huset lite då och då. De får inte hålla fast honom, röra honom fysiskt eller försöka hindra honom från att springa. 

2012-04-16  

LARS PÅ TOA

Ett problem med att alla sitter ihop tillsammans är....när man blir bajsnödig, vilket nu Lars blivit. Alla står samlade på toaletten just nu då Lars är på toa. Frågan är, hur ska han torka sig? 
Deltagarna passar på att göra klart sina behov när dom ändå håller på, så just nu är Camilla på toaletten och kissar. Jag tror även att Hanna J och Jennifer ska kissa. 

2012-04-16  

KNAPPTRYCKNING

Strax innan 13.00 så tryckte Hulda på knappen. Så hon ska få en middag för två. 

2012-04-16  

TRUBBEL

"Detta är big brother, nu är slussen öppen"
Några utav deltagarna vill gå till slussen, medan några av dem vill sitta kvar i solen. Alla sliter och drar åt varje håll för att komma dit den vill, så hela kedjan sprack. Antar att det kan bli mycket bråk denna veckan. 

2012-04-16 

FÖRLOVNINGEN SOM SPRACK?

Annica och Marcelo förlovade ju sig under festen igår men redan efter några timmar kastade Annica ringen efter ha blivit sur. Idag har hon den inte på sig utan har en annan ring, eventuellt att hon har en annan ring på ringfingret också, så att den ena ringen int syns.. Vet inte varför det är så men de lär vi få veta.
Amandus frågar Annica hur det känns tidigare under morgonen och Annica svarar lite tveksamt att hon vet inte. Marcelo agerar fortfarande lite konstigt tycker Annica.
Marcelo pratar med Vobban tidigare under morgonen och konstaterar att det var världens kortaste förlovning på tre timmar. Marcelo tror dock att Annica kommer ångra sitt beteende under dagen. Därefter kommer Annica ut och är lite putt på Marcelo.
-Ja du kräktes o var jobbig som inåt helvete som vanligt, säger Marcelo.
-Men du behöver inte ens ta hand om mig Marcelo svarar Annica.
-Öh du du du du du, kolla nu blir hon arg igen säger Marcelo.
-Men de är bara för att du säger som inåt helvete, o nej de är jag inte. Jag tycker om dig ändå säger Annica.
-Men de gör inte jag, för du kastade ringen, jag får inte av mig den, annars hade den legat i vasken säger Marcelo. 

2012-04-16  

DELTAGARNA ÄR FASTKEDJADE

Nu är deltagarna fastkedjade med varandra för första gången. 
Ska bli intressant att se hur detta fungerar med alla viljor i huset. 

2012-04-16  

DAGENS HÄNDELSER 

Dagens händelser:
10:45 Deltagarna kommer leva närmare varandra än någonsin, det är dags att kedja fast dem vid varandra!
11:30 Deltagarna får stifta bekantskap med Dollarmannen
13:00 Dollarmannen kommer igen
15:00 En av deltagarna slipper undan kejdan och ska ge de andra en utmaning. 

2012-04-16  

RODNEY FLIPPAR PÅ HANNA P
Vad tycker ni om Rodneys reaktion? Var Hanna P retlig mot honom så hon förtjänar det, eller var det en överreaktion från Rodneys sida?

2012-04-16  

JENNIFER OCH MARCELO DANSAR

På bordet, eller ja vid dom stängerna som finns. Det har varit relativt lugnt vid dom nu några fester, men ikväll var det alltså dags för att dansas på borden igen. Det är Marcelo och Jennifer som står för underhållningen. 

2012-04-16  

ELOOOOISE

Just nu är det sång till Arvingarnas gamla klassiker Eloise för full hals. Alla skriker ut orden som är i låten. 
Vobban är riktigt på G ikväll. 

2012-04-16  

HUR KÄRA ÄR NI?

- Hur kär är ni nu, på en skala mellan 1 - 100? frågar Tenny. 
Annica har svårt att höra vad Tenny säger, men när han upprepar det, så ler hon. 
- 110, svarar hon. 
Tenny tycker att Annica och Marcelo ska sova någon annanstans än i stora sovrummet i natt.
Annica säger att det inte spelar någon roll, eftersom hon har tant röd på besök.  

2012-04-16  

STORT JUBEL. 

Stort jubel uppstår när Annica och Marcelo kommer ut ur guldrummet.  Det skålas i champagne och stämningen i huset är på topp just nu. 

2012-04-16  

FÖRLOVNINGEN ÄR PÅ GÅNG

Det verkar som att förlovningen blir av ändå. Marcelo sitter i guldrummet och väntar på Annica.

Sedan kommer Annica in i guldrummet och är tillsynes helt chockad och undrar vad som händer. Efter en stund så plockar Marcelo fram en champagne flaska och det skålas. 

Efter skålningen så börjas de två kyssas. Efter en stund så börjar Annica knäppa upp Marcelos byxor och där hittar hon en liten ask med två ringar.

 Marcelo har trätt ringen på hennes finger nu och Annica har nu gjort det samma på Marcelo. Efter det kysser de två nyförlovade varandra.

 2012-04-16 

FRIERI.

Det verkar som det sker någon form av frieri i gymmet mellan Annica och Marcelo. De kysser varandra länge. 
- Ska vi gå in i bikten då? frågar Annica.  
Marcelo undrar om han får dricka klart sin öl, men struntar sedan i det. De går mot bikten. 
- Vad ska vi säga? frågar Marcelo. 
- Jag vet inte, svarar Annica.  
De kysser varandra igen och ler mot varandra.

- Jag är nervös, säger Annica glatt.  
Tenny avbryter dock kärleksparet.

- Jag blev inkallad i bikten. Jag ska in, säger han och tar deras plats.  
Tjejerna samlas i lilla sovrummet. Hanna J skriker ut sin glädje när hon får veta att Marcelo och Annica ska förlova sig. Camilla är glad och frågar Annica om hon är kär och Annica säger att hon är det. 

- Man kan ju vara förlovade, utan att bo ihop, säger tjejerna.
- Det här innebär ju inte att man skaffar barn osv, men vi har ju faktiskt bott ihop i två månader, mer eller mindre, haha, säger Annica. 
Tjejerna börjar skoja om att Annica och Marcelo ska gifta sig inne i huset. Annica säger ifrån, men tycker att detta känns rätt. Hon säger att hon ska köra hårt och "go for it!". 
De går ut och dansar en stund. 
Marcelo sitter i gymmet med Rodney och Tenny. De pratar om hur allt ska gå till. 
- Annica vill gå in i bikten, säger Marcelo. 
De föreslår champagne i guldrummet. Marcelo tycker att Annica verkar en aning tveksam. Han tycker att de ska få 50 BB-dollar vardera, som gåva för att de förlovar sig. Han undrar hur lång tid det ska ta för att få ringarna.

- Hur ska vi lösa det här? Vi måste få in "the ring", säger Rodney.
De börjar prata om det klassiska att lägga ringen i ett glas champagne. Marcelo skojar och imiterar händelsen att sätta halsen i ringen. Inget bra knep, kanske.  

2012-04-15  

JOE ÄR EN STARK MOTSTÅNDARE.

Amandus och Camilla står i köket och kysser varandra. Amandus pratar om hur det var att stå emot Joe.
- Han är en mycket svår motståndare, tror Amandus.
De funderar över vad han gör just nu.  
Annica tror att Joe snart kommer sitta på sin skoter igen.  

2012-04-15  

LUGN FEST, ÄN SÅ LÄNGE.

För tillfället händer det inte mycket i huset. Flera av deltagarna sitter ute och röker. Annica och Jennifer sjunger med till musiken. När låten "I wanna rock" börjar att spelas så skriker de högt och ropar efter Tenny.  
De skär hål i ölburkarna och dricker från botten, Vobban dricker upp ölen överlägset snabbt. Samtidigt spelas Septembers version av "Mikrofonkåt". Deltagarna sjunger glatt med.  

2012-04-15  

NU DÅ?

Utanför huset blir Joe intervjuad. Han berättar om tiden på Loftet och trodde aldrig att han skulle få ta sig in i huset, då de andra tre var så färgstarka personer. Han verkar väldigt nere över att få ha lämnat huset.  
Samtidigt så är "festen" igång i huset. Än så länge dricker deltagarna bara lite, men har inte fått någon musik än. Detta är ju något som brukar få deltagarna att vakna upp lite. Vobban provar på att trycka på RÖR EJ-knappen, men det ger inget resultat. 
- Man kan ju i alla fall prova, säger han.  
Tenny säger åt deltagarna att vara tysta. Han tycker att han hör något hela tiden. De lyssnar några sekunder och fortsätter sedan prata när de inte får något resultat. Snart startar dock musiken. Dock en ganska lugn och avslappnad musik.
- Det här är säkert Joes spellista, säger Amandus.
- Vad ska vi med den till, när han inte är här? svarar Rodney. 

2012-04-15  

SKÅL FÖR JOE OCH SNUSTÅRTA

Deltagarna har sjungit för Tenny som fick en snustårta av BB. En tårta full med snusdosor. Efter detta skålar dom för Joe som lämande huset ikväll. Tomt som vanligt när nån lämnar huset men snart börjar festen som förhoppningsvis blir bra. Dessvärre ska deltagarna upp tidigt imorgon så vi får se hur länge dom får hålla på för storebror. 

2012-04-15  

NÄSTA VECKA.

Gry frågar deltagarna vad de saknar nu när de befinner sig i huset. Hulda avslöjar att hon saknar familjen och Annica skulle gärna vilja smaka på lite Ben & Jerrys. Detta för oss tillbaka till ringarna som väntar i studion. Gry visar upp ringarna ännu en gång. 
Deltagarna vill veta vad som kommer hända nästa vecka och Gry vägrar berätta, men för oss tv-tittare avslöjar hon att deltagarna kommer att få vakna tidigt imorgonbitti och bli ihopkedjade med varandra. 
Efter detta så avslutas denna söndags tv-sändning. Deltagarna hämtar alkohol och börjar sjunga för födelsedagsbarnet Tenny.  

2012-04-15  

JOE LÄMNAR HUSET.

Under denna söndag är det Joe som får lämna huset. 
Han är väldigt ledsen och fåordig. Han verkar väldigt skärrad över att få lämna huset. Gry frågar honom om när han ska sätta sig på skotern och Joe svarar att det kommer att ske så fort som möjligt. 
Vad tycker ni? Var det rätt eller fel person som fick lämna? 

2012-04-15  

AUKTION AVSLUTAD.

Budgivningen är avslutad och Gry avslöjar för oss tv-tittare och deltagarna att den sammanlagda summan blev hela 12 720 kronor, där hela summan ska doneras till Röda Korset. Deltagarna hurrar och undrar över vilken auktion som de fick in mest pengar för. Svaret är Rodneys one-piece. 
Gry läser sedan upp lite brev till deltagarna och berättar för Joe att det finns fler kvinnor, förutom Hanna J, som han kan få. De väntar på honom utanför huset. Därefter läser Gry upp ett brev på skånska, för Tenny. Låter väldigt roligt. 
Efter att Joe har fått veta att han är nominerad, så har han varit väldigt ledsen. Gry frågar hur det är med honom. Tårögda ögon visar sig från Joes sida. 

2012-04-15  

NADJA OCH JAKE.

Nadja är på besök i studion. Hon berättar att både hon och bebisen Jake mår bra och att de båda trivs mycket bättre ute i verkligheten än i huset. 
- Tror du att du hade varit kvar i huset fram till förlossningen? frågar Gry. 
- Det tror jag. Folk älskar skandaler, svarar Nadja.  
Nadja berättar att hon har inte sett så mycket av Big Brother under denna säsong, men hon tyckte att Amandus, Tenny och Annica var de som gav henne bra intryck under hennes dygn i huset.  
Därefter får Nadja chansen att säga hej till deltagarna i huset.
- Hör ni? Minns ni Nadja? 
Deltagarna hurrar glatt när de ser Nadja och lille Jake. 
Annica och Hanna J blir väldigt till sig och undrar vad bebisen heter och när han föddes.
- 10:e mars, svarar Nadja. 

2012-04-15  

BESÖK I STUDION.

Gry har besök i studion av Paow och Bingo "Lill-Joe" Rimér. Bingo är väldigt hes idag (varav smeknamnet). De diskuterar veckan som har gått och de kommer fram till att pengar är inte allt. Bingo berättar om när han varit i stugan med Katrin, där det inte är allt för lyxigt. Det var väldigt trevligt, hade hon konstaterat.  
Jag tyckte att jag såg ett klipp på Nadja tidigare och det verkar stämma. Gry avslöjar att efter pausen så kommer mullvaden Nadja att komma till studion och ha med sig sin lilla bebis som hon fick för några veckor sedan. 

2012-04-15  

RINGBYTE ELLER EJ?

Under tiden som vi tv-tittare har paus så börjar de andra deltagarna undra över Marcelo och Annicas ringar.
- Kommer ni att förlova er? 
Marcelo och Annica funderar. Marcelo skojar om det kommer in mycket alkohol och Ben & Jerrys. Deltagarna förväntar sig att de alla är bjudna till bröllopet, ifall det blir av.  

2012-04-15 

VAD HAR HÄNT?

Gry gratulerar Tenny på födelsedagen och berättar att han får en signerad Top Cats-skiva i present av henne. Hon ber därefter Amandus att berätta om vad som har hänt i helgen, eftersom hon har haft påsklov och varit i Sälen.

- Jag har missat så mycket, säger hon. 
De diskuterar om hur Annica har haft det på fattigsidan och därefter frågar Gry om vad Annica och Marcelo har haft för sig under veckan. 
- Ja, vad har vi gjort? säger Marcelo och Annica fnittrar. 
- På förra festen bad vi efter ringar i bikten. 
- Jasså, det är därför som jag har dom här? säger Gry och visar upp två ringar.
Ett jubel utbrister i vardagsrummet. 
Därefter berättar Gry att Amandus och Joe är nominerade.
Amandus säger att han är överraskad över att vara nominerad. Joe är det inte. 
När sändningen från huset bryts från studion går Amandus och hämtar sina skor. Joe sitter mest tyst. 

2012-04-15  

GLÖM INTE.

2012-04-15  

LIVESÄNDNINGEN HAR BÖRJAT.

Hanna R, Sipan, Marcel och Jimmy sitter i publiken. Gry frågar Marcel om vad han har gjort under veckan som har gått. Marcel säger att han har haft det bra och berättar att han har tittat på lite klipp från huset. Han säger att han märker att han har varit väldigt elak mot Hanna J. 
- Vem saknar du mest? frågar Gry.
- Rodney.. och Hanna J, svarar Marcel. 
Han skulle dock inte kunna tänka sig att gå in i huset igen.  

2012-04-15  

VART SKA ALLA SITTA?

Det är drygt 15 minuter kvar tills livesändningen kör igång och deltagarna befinner sig i vardagsrummet.
De diskuterar om vem som ska sitta vart.
Amandus och Joe är än så länge helt ovetande om att de är nominerade ikväll. 
- Good luck everybody, säger Camilla..
 
2012-04-15  

JOE OCH NIKOTINET.

Det är 30 minuter kvar till Livesändningen och deltagarna sitter i olika rum och pratar för att få tiden att gå. Under kvällen har dock flera av deltagarna diskuterat samma ämne; Joe och nikotin. 
Amandus och Camilla diskuterar det. 
Jennifer och Hulda diskuterar om Joe. De förstår inte varför Joe blir så arg över det hela. De härmar honom och citerar Joe under söndagens fest, där han sa att han inte tyckte att Jennifer skulle komma in i huset och tro att hon äger allt.. 
Till och med Joe själv diskuterar ämnet och tycker att det är grymt irriterande med nikotinfrågan. Han tycker att han ska kunna få röka och snusa lika mycket som alla andra. Han säger att han snusar hela dosor och tjejerna tycker väl att Joe kanske borde tänka över det hela.  

2012-04-15  

FUNDERAR DU PÅ ÄKTENSKAP?

Här hittar du formuläret -> Klart vi vill det! <-   

2012-04-15  

KONTAKT MED GRY

Gry har kontaktat huset precis som vanligt för soundcheck. 

2012-04-15  

PIZZA
Deltagarna har nu fått in pizza. Big Brother är verkligen generösa denna vecka. 

2012-04-15 

FIX INFÖR SÄNDNINGEN

Det är nu dags för lite fix innan livesändningen ikväll. 

2012-04-15  

LÅNG VÄNTAN

Väntan på live just nu i huset. Deltagarna duschar, fixar sig, slappar och bara väntar inför livesändningen ikväll om fem timmar. Jag är mest spänd på att se nästa veckas tema om jag ska vara ärlig det känns ganska klart vem som kommer att åka. 

2012-04-15  

DAGS FÖR TATUERING

Annica ska bli tatuerad nu. Diego tror jag han heter, det är i alla fall samma kille som tatuerade Marcel förra veckan. Annica ska göra vingar på handleden.  
Annica blir svimfärdig och får en kexchoklad och fanta för att inte svimma. 

2012-04-15  

LØSNING

I väntan på livesändningen ikväll så ligger deltagarna ute och solar på utegården. Det ser faktiskt rätt skönt ut. 

2012-04-15  

VAKNA AV KUDDKRIG

Idag fyller ju som sagt Tenny år och han blev väckt av Vobban, Lars och Joe med massa slag av kuddar samtidigt som de sjöng "Ja må han leva". Hela stora sovrummet vaknade också upp av det. Big brother spelade även låten Avenged Sevenfold - Nightmare. 

2012-04-15  

TENNY FYLLER ÅR

Nyss slog klockan 12 och det blev en ny dag. Så idag är det Tennys födelsedag. Han fyller 37 år. Grattis! 

2012-04-15  

BIKTKLIPP ANNICA

Totalt missat att Annica biktade sig under gårdagen. Bättre sent en aldrig kommer nu klippet.
Stämningen är bra i huset ändå alltså. Det enda som är det är med Jennifer o Hulda och deras lilla gäng, så himla svårt att komma in där. Skulle nån av dom ryka på söndag kommer den andra bryta ihop för att dom känner sig ensam. Ja saknar dom tidigare brudarna, Hanna W och definitivt Hanna R, min wingman. Kan sakna dom första två veckorna. Vi låg o snacka o allt, allt var nytt o så, nu har de blivit mer grupperingar. Camilla och Amandus hänger med en grupp. Sen Hanna J ,Lars, Joe och Vobban o där tillhör jag o Marcelo. Eller grupp, men de känns lite som så. Sen att brudarna mupp händer ihop.

2012-04-14  

JOE GÖMDE ÖL
Joe ligger och dricker en öl när han spelar Fia. Amandus upptäcker detta och frågar var han fått ölen i från. Amandus blir upprörd över detta och tycker att det är jävligt dålig stil av Joe och gömma. Varför gör han så, han förstör för hela huset. Enligt Amandus har Joe både gömt öl och vin i huset för att kunna ha. 
Joe säger att han inte gömt något vin och att Amandus inte ska säga något eftersom han själv är likadan. Joe anklagar Amandus tillbaka att han gömt öl. Amandus erkänner att han gömt en öl, men att det är Joe som gjort mest fel eftersom han gömt fler gånger. Amandus tycker att Joe snackar så mycket skit och skriker mer eller mindre till Joe. Tenny och dom andra i rummet ber Amandus lugna sig och att försöka släppa det istället för att brusa upp.
Det slutar med att Amandus lämnar rummet. 
Efter att Amandus lämnat rummet får Joe stöd av dom andra. Rodney vet att Amandus gömt sprit flera gåner och Tenny säger att Amandus är den vidrigaste människan som är kvar i huset, o de vet hela svenska folket. Försök bara släpp det Joe istället. Joe är besviken över att ingen annan tog hans rygg när han nyligen fick skäll av Amandus. 

2012-04-14  

FIA MED KNUFF 

2012-04-14  

KEJSARSNITT ELLER INTE

Hanna J pratar om sina barn och lite om hur det är att föda barn. Hon pratar bland annat om hur lång tid det tog och annat. Annica frågar om hur slapp man blir och Hanna J svarar ärligt att man går tillbaka lite men att man får ett större bäcken. 
Camilla säger att hon kommer skaffa barn, men aldrig någonsin den naturliga vägen. Hon hoppas att det den dagen går att välja om man vill ta kejsarsnitt eller inte, för iså fall ska hon ta det. Hon tänker inte föda barn och riskera att det händer massa saker där nere på henne. Jennifer säger att hon har hört om en tjej som gick upp hela vägen bak. 
Vad säger ni, kejsarsnitt eller naturligt? 

2012-04-14  

VEM SKA VARA KVAR?

 

Vad säger ni? Om jag får säga min personliga åsikt så tycker jag det är Amandus dags att lämna programmet. Tror Camilla skulle bli roligare utan honom helt enkelt, och Joe har sina glimtar emellanåt. 
Vad tycker ni? Vem lämnar imorgon? 

2012-04-14  

MUSIKDAGEN FORTSÄTTER

BB har spelat musik nästan hela dagen idag. Riktigt skönt, dock lite svårt för oss som tittar att koncentrera sig på va som sägs.  Just nu spelas Nickelback igen med låten Rockstar. 

2012-04-14  

ANNICA SURAR

Annica är riktigt sur just nu. Dom lekte ju hela havet stormar förut. Hanna J och Marcelo fick choklad för att dom vann, men Annica tycker det är orättvist och menar att även hon borde fått choklad. Så efter att ha skrikit lite, kastat kuddar och annat åt skogen och lugnat sig lite ligger hon nu i sängen och surar.  
Ge mig choklad då, snälla!!!! Ja ser detta som en peak för att ni tycker ja har blivit tjock. Åhhh, snälla då, ge mig.
Annica stirrar rakt upp i kameran o frågar vad dom vill haha. 
Hanna J kommer in och vill ge det sista av hennes chokladkaka till Annica. Hon vill ha en egen, så att alla får lördagsgodis. Men hon ska minsann in och sno Marcelos sen, han är skyldig henne både ett och annat enligt henne själv.
Tycker hon påminner en hel del om Lotta på Bråkmakargatan när hon är sur, haha. 

2012-04-14  

DANSSTOPP

Just nu är Big Brother på gott humör och spelar musik. Sedan blev det dags för dansstopp. 

Efter en stund blev dansstopp till hela havet stormar istället. 

2012-04-14  

NAGELVÅRD

Väldigt lugnt i huset och det verkar inte hända något speciellt idag. Eftersom det är lördag behöver inte BB bry sig om deltagarna utan får leva i sin ensamhet.
Just nu är det lite nagelvård som gäller. Jennifer har problem med en nagel och Annica ska försöka fixa det.  Annica jobbar ju på i en skönhetsbutik och kan en hel del om sånt, men först ska hon måla sina egna tånaglar. Jennifer får hjälp av Amandus så länge. Amandus ser riktigt duktig ut på att måla naglar. 

2012-04-14  

PAREN MYSER

Morgonen innebär att paren i huset passar på att mysa extra länge i sängarna. Marcelo undrar hur man kan stå ut med att bo i en liten stad som exempelvis Östersund. 
Nu spelar BB en Nickelback låt för att försöka få upp dom.
Var bor ni? Stor eller liten stad, och skulle ni vilja bo nån annanstans? 

2012-04-14  

BEACH 2012

Joe tränar för fulla muggar. Han ska göra sig redo för beach 2012. Just nu får han höra Alla flickor med Linda Bengtzing och blir peppad till att ta i ännu mer. Hanna J sitter och peppar på sin kompis när han tränar. 

2012-04-14  

KUDDKRIG I MÖRKRET

Kuddkrig i det stora sovrummet. Full slagsmål mellan deltagarna haha. Annica sitter i sängen o skriker tillsammans med Hulda och Camilla.
2012-04-14  

TAGSEN

Detta provas ännu av BB och fungerar inte ännu som det riktigt ska. Men kolla gärna in hur det ser ut ännu så länge genom att klicka här.
Dessutom fattas Lars och Annica, vet inte varför. 

2012-04-14  

NOSTALGI

Några av deltagarna är fortfarande vakna och ligger i soffan och pratar gamla minnen. Framför allt då program som gick på tv när man var mindre. Amandus kommer ihåg en massa tvserier och det blir prat om alla serier som finns nästan. Monstret i garderoben eller Mimmi var det många som kom ihåg, har ni sett den? 

2012-04-14 

 

ANDAR OCH SPÖKEN

Amandus, Camilla och Hanna J ligger och pratar just nu i sovrummet. Dom pratar om andar och spöken. Amandus tror att det finns andar och han har själv känt av saker i sin förra lägenhet. Hanna J har även hon upplevt olika saker och att hon känner obehag när hon sover ensam i lägenheten.
Amandus pratar om att en hund som dom hade har reagerat vissa gånger och frysit till. Det är ett tecken på att någonting finns där just då eftersom hundar är känsligare och upptäcker sånt tydligare. Camilla säger att vi egentligen vet mycket mer än vad vi vet. Vi vet ju bara om det vi får berättat för oss.  

2012-04-13  

FOTBOLLSLÅTAR

Roddan, Marcelo, Annica och Lars är på utegården och spelar lite fotboll. Till detta spelar BB massa fotbollslåtar. Waka waka, Campione, Global fussbal är några av låtarna som spelas. 
Nu har även Joe kommit ner för att delta. Jennifer är hejarklacksledare på terassen och dansar för fullt.

2012-04-13  

EN FOTBOLL

BB skickar in en fotboll till deltagarna. Dom är less på att deltagarna bara ligger och....ja inte underhåller oss tittare nämnvärt. Tror att BB måste ha något att visa från fredagen nu på söndag om jag ska vara ärlig. Dom får ha bollen en timma och nu blir det nog lite mer aktivitet.

2012-04-13 

MYSBALLE

Annica och Marcelo är i sovrummet just nu. Annica har kommit fram till att Marcelo har mysballe, ett tillstånd mitt emellan typ. Marcelo säger att det är ju självklart, man blir så rastlöst och då blir det lätt så.
Marcelo vill känna lite på Annica men de kommer överens om att kyssas lite och kramas. Annica och Marcelo ville lura Joe att dom hade sex på riktigt men Joe köpte det inte.

2012-04-13  

ANNICA OCH HANNA J PRATAR


Jag vill gärna flytta till Stockholm när jag kommer ut säger Annica. Men de finns vissa saker som jag måste reda ut först och fixa när jag kommer hem till Östersund först. Men jag har planerat att flytta länge, jag känner mig rätt klar med Östersund.
Hanna J säger att hon har svårare att flytta eftersom hon har barnen. Men på helgerna kan hon ju åka när hon känner för det. Hon pratar lite om ett tidigare förhållande lite ytligt och att det inte var så jättebra alla gånger.
Hanna J och Annica hittar verkligen varandra mer och mer för varje dag som går. 

2012-04-13  

 

LUGNT I HUSET

Just nu sitter deltagarna och pratar om Facebook,Playahead,Lunarstorm och dejtningssajter. Rodney,Jennifer och Marcelo berättar att dem hade konton på Playahead när sidan var aktiv. Marcelo berättar att han kunde köpa pa-dollar i skolan bara för att kunna ha guld hela tiden.

Sedan kommer Hanna J in på dejtningsajter tex Twoo och Match. Efter den diskussionen så blir Facebook ämnet. Jennifer gillar inte incheckningarna då hon har ett par okända människor som kan stalka henne.

Vilken sida var ni medlem på när ni var yngre? 

Nästa ämne blev Big Brother låten. Deltagarna tror inte att det blir en hit då den inte är likadan som "Fest i Hela huset". Då deltagarna hörs mer i den låten och att det är deltagarnas egna låt.

2012-04-13  

SAMLING

Tags. Nu kommer ni bli följd ännu mera av era fans. Tags kommer ni att från och med bära, vilket innebär att tittarna kan se var ni är överallt och vad ni gör i huset. Ni kommer få två taggar var så kan ni byta varje dag. Det finns en laddningstation i slussen där den tag som inte används ska sitta.

2012-04-13  

JUSTIN BIEBER

Rodney, Jennifer, Camilla och Amandus pratar lite om Justin Bieber just nu. Jennifer gillar verkligen honom och har lyssnat på både hans musik och sett filmen Never say never. De andra låter inte lika imponerande av Bieber och det han gör 

2012-04-13 

PIZZAPRIS

Nu har tjejerna fått sitt pris ifrån Big Brother quizet igår kväll. 

2012-04-13  

GRATTIS TJEJER

Samling i soffan. Hulda läser upp information om att det var tjejerna som vann gårdagens frågesport. Därmed ska dom belönas med pizza till lunch.

 Tenny gillar ju Annica väldigt mycket så direkt efteråt lägger han sig och kramas med henne. Det slutar med att Annica rullar ner på golvet och får Tenny över sig. Tenny gillar verkligen att ta och kramas med Annica, vet dock inte om det är lika ömsesidigt. 

2012-04-13  

BIKT ANNICA
Det känns som att vi hade kunnat njuta bättre lixom....så bara balla det ur lixom. Jag och Marcelo satt ju här och bad om ringar..eeeh....jag kan tycka att det gått lite långt nu..eeh ja vill inte ha in massa ringar hit. Visst han är en jättebra kille men de känns som de blivit lite för seriös. Vi bor i ett litet hus nånstans i stockholm lixom. Det här är vår värld så kommer man ut så skiter sig allt....det känns inte som att det är seriöst ens. Jag ska prata med honom idag o säga att jag inte vill ha några ringar. Ehh....ehm..ja tycker vi kommit till en situation där det känns som jag inte är....hur ska jag beskriva det...situationen känne knepig mellan oss nu, igår kände jag att ja inte ens ville att han skulle sova i sängen. Ja ville sova själv.
Ja vet inte varför......jag vart nog irriterad på han att han kanske....när han drack igår han blev så annorlunda. Först säga att ja slickar röv för att ja tyckte de var roligt att Camilla var tillbaka o sen bara.....ah ja vet inte, tycker bara situationen blivit konstig. Ja ska prata med han idag, men de känns som jag kan klara mig själv, utan hellre spendera tid med mina vänner här inne. Jag är inte här för att hitta kärleken, jag är inte med i Bacherlor eller Bachelorette, jag är här för att ha skoj men mina vänner inget annat. Vi får väl se hur det går. 

2012-04-13  

RODNEY & HANNA J

Rodney rasar mot Hanna J för att hon la sig i när Rodney kom och drog ner byxorna på Joe när Joe och Hanna J stod och pratade. Rodney tycker inte att det är rätt att hon lägger sig i vad han gör och att hon kan åka hem till sina barn istället för att han tycker synd om dem. Han påpekar också att Hanna J och Joe skulle passa fint som par för att Hanna J's barn förtjänar inte bättre än att ha Joe och Hanna J som föräldrar. 

2012-04-13  

DAGENS HÄNDELSER

Fredag 13/4
12.00 Big Brothers vending-machine öppnar. Här kan du se vad som går att köpa.
13.00 Tjejerna får pizza för att de vann torsdagens frågetävling.

2012-04-13 

BIKT ALLA
Alla deltagare gjorde en gruppbukt igår där dom tackade alla sina fans med att sjunga Hey baby. 

2012-04-13  

BIKTKLIPP MARCELO OCH ANNICA
Annica och Marcelo har biktat sig under festen på torsdagen. Annica säger att Marcelo är en toppenkille och att hon gillar honom jättemycket. Hon har tidigare blivit behandlad som skit, men sån är inte Marcelo, bara när vi ser det, men annars är han jättesnäll. Vi vill ha förlovningsringar in hit, så BB fixa det. Mina känslor är riktiga säger Marcelo. Vad som helst duger så fixa ringar så har vi det mysigt och förlovar oss. Jo men visst, skål på det.
Vi har faktiskt gjort egna ringar, men för att visa att vi är seriösa för er där ute så vill vi ha ringar. Jag är en bra kille och ja vill bevisa det avslutar Marcelo. 

2012-04-13  

TOALETTBESÖK

Nu har det blivit dags att göra den nu mer obligatoriska grejen på festen, att gå in på toaletten. Med den lilla detaljen att det inte är bara en som går in utan 12 st. 

2012-04-12  

VID STRIPPSTÄNGERNA 

2012-04-12  

JOE CHARMAR


Joe har samlat ihop blommor och vill dela ut varsin blomma till alla deltagare.
Camilla får höra att hon är så jävla vacker. Helt otroligt fin tjej och får en blomma därför. 
Personen som får rosen är självklart Hanna J. Joe säger att han vill gifta sig med henne och han hoppas att något kommer hända mellan dom utanför huset. Han har önskat sin favoritlåt och just nu dansar Hanna J och Joe till Wish you were here av Rednex. 

2012-04-12 

FRÅGESPORT

Frågesport i huset. Tjejerna mot killarna, Rodney är frågeställare. Kan man svaret ska man ställa sig upp. Den som ställer sig först får ge första svaret. BB avgör vem som har rätt genom att plinga med en klocka.  
Annica är grym och tar dom fem första frågorna till tjejernas lag. Killarna är hittills chanslösa. Frågorna rör vem som lämnade huset först, vem som blev utröstad först, hur många killar Annica kysst, vad Joes favoritmat är, hur många Rodney legat med i år o lite sånna allmänna frågor. 

2012-04-12  

JAG HAR ALDRIG 

BB som bestämmer dom första lapparna.
Jag fyller i dom jag kommer ihåg vilka som drack.
Jag har aldrig haft sex med en sverigedemokrat. (Annica dricker)
Jag har aldrig kysst en kristdemokrat. (ingen dricker)
Jag har aldrig tyckt de liggs för mycket. (ingen dricker) 
Jag har aldrig tyckt Hanna J städar för mycket. (många dricker, bland annat Tenny, Joe, Annica och Camilla)
Jag har aldrig snott BBdollar av Jennifer o Hulda. (Lars dricker)
Jag har aldrig tyckt att Annica ska dumpa Marcelo. (Annica, Joe och Tenny dricker)
Jag har aldrig varit med i SSU. (ingen dricker)
Jag har aldrig bott ihop med en vänsterpartist. (ingen dricker)
Jag har aldrig röstat. (Rodney dricker bland annat)
Jag har aldrig misstänkt att Joe är bagare. (ingen dricker) 
Jag har aldrig trott att Camilla inte bor i Dubai. (ingen dricker)
Jag har aldrig trott att Rodney är mullvad. (Några personer dricker)
Jag har aldrig haft sex i huset. (Camilla, Amandus, Rodney, Marcelo, Annica dricker)
Jag har aldrig saknat Marcel. (Jennifer och Camilla dricker)
Jag har aldrig misstänkt att Hulda och Vobban är misstänkt par. (Jennifer, Lars och Vobban dricker)
Jag har aldrig glömt att spola i BB-huset. (några dricker)
Jag har aldrig tyckt att Amandus o Camilla ska skaffa eget rum. (Vobban bland andra dricker)
Jag har aldrig ljugit i huset. (några dricker) 

2012-04-12  

LÄSARBREV OCH FEST

Deltagarna sitter nu samlade i soffan och ska öppna sina läsarbrev. Dom har fått inte alkohol och annat med för att festa, men just nu är det breven som har allt fokus. 
Hanna J fick ett brev av en kvinna som tycker att hon har civilkurage och att hon stöttar alla.
Tenny får brev från två tjejer som älskar Tenny.
Joe får brev från en tjej som tycker han ska ta engelskalektioner.
Hulda får höra att hon är jätterolig och superhärlig och att hon är vacker.
Amandus du ligger och kramar och sover för mycket med Camilla. Amandus får även en dikt
Marcelo sluta vara elak och taskig mot Annica. Ändra dig och ta vara på din tid i huset.
Jennifer. Du är gladare utan Marcel och rockar fett.
Vobban du är snygg. Du är en inspirationskälla och du inspirerar mig att börja träna.
Camilla. Ta av dig löshåret och rock on. Du är skitsnygg o ja vill ha dina bröst.
Lars. Du är väldigt charmig och härlig. Hur kan en vegan väcka så köttsliga lustar.
Annica fick höra att hon var underbar och sympatisk. Ska se upp med att inte bli sårad.
Rodney ska släppa loss mer och vara likadan som förra året.

2012-04-12 

AMANDUS ELLER JOE?

 

Någon av dessa kommer lämna huset på söndag, de är du som avgör vem.

Amandus Allstadius
Telefon: 099- 418 01
SMS: Amandus till 72 400

Joe Rovik
Telefon: 099- 418 02
SMS: Joe till 72 400

Kostnaden för att rösta med telefonsamtal är 5,70 kr/samtal + eventuell trafikavgift. Kostnaden för att rösta med sms är 5,70 kr/sms + eventuell trafikavgift.

2012-04-12 

MATEN KOMMER IN

Nu har det blivit dags för en middag i huset. Så Big Brother har skickat in lite mat till de hungriga deltagarna. Sedan kommer de få en fest och tittarbrev.

2012-04-12 

BULLAR

Camilla och Amandus bakar bullar för tillfället.

2012-04-12 

BB MIDDAG

BB kommer bjuda deltagarna på middag ikväll, trevligt. Först middag och sedan fest. Hoppas dom slår på stora trumman på festen ikväll nu när dom har haft så bra under veckan som varit. Om ca en timme kommer deltagarna få hämta middag i slussen.

2012-04-12 

KOMMENTARER

Vissa kan uppleva problem med kommentarer. Denna rutan kommer även upp för mig då och då, även när jag ska svara på kommentarer....väldigt irriterande. Vi har kontaktat blogg.se och hoppas att det ska lösas så snabbt som möjligt. Vi godkänner alla kommentarer så fort vi bara kan.

2012-04-12 

TJUVTITT NOMINERINGAR

Kommit upp några klipp på nomineringar som vi självklart redovisar.


Annica:
2p till Jennifer för hon kan bli lite väl hetsig ibland.
Amandus:
1p till Joe. Han har så mycket dubbelmoral.
Vobban:
1p till Tenny. Han var ju riktigt dålig på den fattiga sidan o när han kommer in till de rika mår han asbra. De kändes inte okej, som en bluffning.
Rodney:
2p till Amandus. Jag är säker att jag sitter även denna gång och vill sitta mot han. Jag är trött på hans rövslickeri.
Vad tror ni, om några timmar vet vi, verkar ganska öppet denna vecka.

2012-04-12 

FOODTIME

Matleverans i huset. Eftersom gamarna på den rika sidan ätit upp all mat redan så skickar BB in lite till. Bland annat bröd, mjölk, gorbys och veganmat. Marcelo och Joe passar på att ta gorbys direkt.

2012-04-12 

INTE MYCKET HÄNDER

Det är väldigt rofyllt i huset. Ingen speciell aktivitet alls. Väntan på att deltagarna ska få veta vilka som är nominerade och att BB ska ta bort all lyx. Frågan är om all lyx försvinner eller om deltagarna kommer få behålla något, typ sackosäckarna?
Amandus blev mjölad för en stund sedan och uppskattade det inte alls. Enligt honom hade dom kommit överens om att inte mjöla varann under veckan så det var därför Amandus blev lite sur.

2012-04-12 

ALLA DELTAGARE SAMLADE

Nu är den fattiga sidan avslutad. Deltagarna är alla i samma hus nu och det har varit kramkalas för alla deltagare. Nu väntar vi på nominering näst, vilka kan tänkas bli nominerade?

2012-04-12 

BIKT ANNICA
Jag har pratat med Marcelo för att jag tycker att hans beteende här på rika sidan har gått överstyr. Jag har även fått höra andra saker han har sagt men tänker inte avslöja det. Men de är positiva saker han har sagt nu innan vi lägger oss, jag tycker jättemycket om han som person, de gör jag verkligen. Vet inte om man ska säga att kär är rätt ord, men en lätt förälskelse. Jag är inte ens sån person som har lätt att bli kär i andra människor men här inne har jag faktiskt fått se att det finns bra sidor hos killar också. Här inne har jag och Marcelo pratat så vill vi typ samma saker o han är lik mig när de gäller mycket. Han verkar vara en jättehärlig kille o ja kommer hålla kontakten med honom.
Vi får se va som händer på utsidan nu är detta våran värld. Jag gick in med inställningen om att inte vara med nån här inne, skulle inte ens kramas eller kyssa nån men redan andra festen hade jag avverkat alla tjejerna. O nu har man lixom, ja nu är man såhär. De trodde ja faktiskt inte. Men han kan när han vill och han är en jättebra kille faktiskt, de är han.

2012-04-12 

VAKNA..

2012-04-12 

DETTA HÄNDER IDAG!

Torsdag 12/4

10:30 De rika får sitt sista uppdrag, att auktionera ut en personlig sak, intäkterna skänks till välgörenhet. Auktionerna kommer upp på bigbrother.se under dagen.

Eftermiddag Fattiglapparna får komma tillbaka till huset och alla deltagare ska nominera inför veckans utslagning.
Kväll FEST! Big Brother har planerat en fullspäckad fest, där deltagarna kommer få in utvalda tittarbrev och ska dessutom tävla i Big Brother-kunskap.

2012-04-12 

KAST I SOVRUMMET

Deltagarna har inte somnat än så de håller på att kasta saker mot varandra.

2012-04-11

KVÄLLSBESTYR

Deltagarna håller just nu på med att fixa med kvällsbestyren för att snart att gå och lägga sig.

Men inte för deltagarna på fattigsidan. De står just nu och trummar på soplocken och skriker för fullt på utegården

2012-04-11 

BUS I VARDAGSRUMMET

Just nu busas det i vardagsrummet. Det är Marcelo som håller på busar med Annica. Annica skriker "är du ett barn eller", såklart på skoj.

2012-04-11 

I EN ANNAN DEL AV HUSET..

...Sitter Tenny,Marcelo,Rodney och Lars och spelar fia med knuff, alltså årets maffialek. Så övrigt är det en ganska lugn kväll i huset. Därför slänger vi in en fråga här. Vem av personerna som är kvar i huset gillar ni mest?

2012-04-11 

I BADET

Hulda och Jennifer sitter i badet och pratar och Joe står och duschar. Hulda frågar om Joe hatar någon i huset. Han svarar nej och säger att han älskar folk.

Sedan låtsar Hulda att prata i "telefon" med produktionen och har beställt cigaretter. 

2012-04-11 

SAMLING I SOFFAN

Det har nu blivit dags för en samling i soffan.

Det är alltså tid för att stänga av chokladfontänen så det var alltså inget stort.

2012-04-11 

SNACK I SOVRUMMET

Hanna är i sovrummet och pratar med Joe och Annica. Hon säger att hans muffins var riktigt goda men att det var lite synd att "någon" tog dom

Sedan så kommer de in på hur personerna kommer vara på utsidan. Annica hoppas att Marcelo är bättre på utsidan än i huset. Men idag blev hon positivt överraskad över hans beteende. Samt att det krävs ett ordentligt snack för att han ska förstå något.

Annica nämner sedan F som hennes ex och att Marcelo är charmig, Mr romance som han kallar sig. Samt att hon har lite grejer att samtala om med en person. Sedan kan hon tänka sig att flytta ner till Stockholm. Det är alltså ganska officiellt att hon har fallt för Marcelo och hans neggning. Men det återstår att se om bubblan spricker så fort hon kommer ut och verkligheten kommer ifatt henne. Men man får hoppas att det håller.

En liten inflikning

När Annica har haft ett plagg på sig och så det väckar sig över magen. Så har Marcelo sagt åh du är gravid. Sedan så har Annica spelat med och sagt att hon är det. Så dem är alltså väldigt lyckliga i varandras närhet.

2012-04-11

PLUNDRINGSTÅG FÖR DE FATTIGA

Det har blivit dags för ett plunderingståg för de fattiga. De har 3 minuter på sig och de får samla på sig hur mycket mat och dryck som helst.

GULDMIDDAG PÅ GÅNG

Det har nu blivit dags för guldmiddag. Men först är det dags för en samling i soffan då det ska informeras. Det ska ske en överraskning så därför ska de låsas in i lilla sovrummet. Antar att de fattiga ska in och plundra huset.

2012-04-11

LABOLINA HAR GJORT ENTRÉ

Lars har bytt klädsel och nu satsar han på den mer kvinnliga stilen. Vad tycker ni om hans nya utstyrsel?

2012-04-11

BLÅBÄRSMUFFINS = CHECK

Nu är blåbärsmuffinsen färdiggräddade. Så nu är det bara att vänta på guldmiddagen att komma. Sedan blev det censur då Marcelo skanderade Hanna W.

2012-04-11 

GULDMIDDAG

Nu har det blivit dags för en guldmiddag. Så maten kommer in på fint porslin så miljadärerna inte behöver smutsa ner fingrarna, då maten är färdiglagad. Men dem ska baka blåbärsmuffins men dem ska inte behöva lorta ner sina kläder så därför kommer det in bakkläder samt nya kläder för middagen.

2012-04-11 

CHOKLADFONTÄN

De rika har nu fått in en chokladfontän. Jordgubbar och marshmallows doppas i chokladen.

2012-04-11 

LITE TANKAR I FATTIGHUSET

Vobban och Amandus pratar om att det inte alls är så jobbit i fattighuset. Vobban säger att han har anpassat sig sen han klev in där. Amandus säger att det inte alls är förjävligt där inne då han har fått en madrass att sova på sedan att dem kan överleva med lite smuts. Sedan berättar Amandus om sitt flyttningsjobb.

Skulle ni kunna vara på den fattiga sidan?

2012-04-11

TILLBAKA IFRÅN FATTIGHUSET

Nu har Jennifer kommit tillbaka, då hon fick 5 mot 4 röster. 4 röster landade på Vobban. Så Amandus och Camilla fick inga alls. Då Amandus valde att komma till fattighuset och att Camilla ska vara kvar där så hon eventuellt vinner ett pris för att ha befunnit sig längst där.

2012-04-11 

DOM STIRRADE

One man show, blev stirrning.

2012-04-11 

ONE MAN SHOW

Deltagarna på fattiga sidan ska göra en one man show för de rika deltagarna. Dom har en timma på sig att förbereda sig för vad dom ska göra. Den som lyckas bäst kommer att få gå in till den rika sidan igen. Uppträdandet ska vara en minut långt och när alla uppträtt ska alla samlas i buren för att invänta sin dom.
Amandus ska käka ett ljus.
Camilla tänker flarra vinflaskan. Dock är hon inte så sugen på att smöra in sig i huset. Det känns förjävligt tycker hon. Riktigt förnedrande.
Vobban ska moona och visa röven säger han, Jennifer vet ännu inte vad hon ska göra.
Nu har de fattiga kommit överens om att strunta i uppdraget. Istället ska dom var och en gå in och bara stirra ut en av de rika. Le och stirra är det nya tydligen. Amandus ska stirra ut Rodney, Vobban ska stirra ut Marcelo, Jennifer ska stirra ut Joe och Camilla ska stirra ut Hulda.

2012-04-11 

ANNCELO
I sovrummet är Annica och Marcelo. Marcelo fortsätter sitt negg mot Annica. Annica säger att han blir som en helt annan person när det är dag i huset. Du är säkert en sån kille som bara utnyttjar tjejer, de känns som så säger Annica. De var säkert din flickvän som gjorde slut...du måste vara snäll.
-Kanske, kanske inte svarar Marcelo, de vet man aldrig. Men ja skulle ju aldrig gå in i huset med flickvän på utsidan, är du skön eller? Du är mindre förstående om du tror det. Men vadå jag är ju snäll säger Marcelo. Marcelo säger nåt om att han kommer leka av sig och bara ha roligt i ett års tid efter han kommit ut, ltie som Roddan alltså.
Tenny kommer sedan in i sovrummet och samtalet avbryts när han börjar prata om annat.
-Men vad vill du då? Du kanske bara leker säger Annica under täcket. Man försöker inte vara elak mot den man tycker om.
-Nej jag sa ju att jag är kär i dig svarar Marcelo. Jag tycker bara det är kul att retas med dig, du är så söt när du är arg.
Annica frågar om han har någon speciell typ av tjejer som han brukar falla för, men det har Marcelo inte enligt honom själv. -Jag kanske kan få dig att bli en snäll kille?
-Det är svårt att säga, när det känns rätt så är det så. Du bara har allt en tjej ska ha. Du är söt o så gullig, en drömtjej. Nej jag vet inte, men de känns bara så bra att vara med dig. Jag mår bra av dig, du är snäll, rolig.
Marcelo tycker att BB börjar bli ett barnprogram eftersom folk börjar klaga så mycket och tar illa upp av precis allt. Det triggar igång honom att se att folk reagerar, så då vill han bara bli ännu jävligare och göra det ännu värre. Man måste förstå att det är ett spel, inte på blodigt allvar säger Marcelo.
-Vi kommer ha det så bra på utsidan du och jag, om du vill det alltså, säger Marcelo.
-Jag vill ju definitivt träffa dig på utsidan alla fall, svarar Annica.

2012-04-11 

FRUKOST

Deltagarna på fattiga sidan är vakna och äter frukost. Dom ser rätt nöjda ut faktiskt men den frukost dom fått in idag. 

2012-04-11  

ONSDAG

Onsdag 11/4

11:00 De fattiga får dagens utmaning, att förbereda en one man show för att roa överklassen.
12:00 De fattiga framför sina enmansshower i buren, en av dem kommer väljas in till den rika sidan.
17:00 Fattiglapparna får en unik möjlighet att förse sig med lyx...

OBSERVERA ATT TIDERNA ENDAST ÄR CIRKATIDER OCH KAN KOMMA ATT ÄNDRAS. Artikeln uppdateras vid klockan 10:00 på respektive morgon.

Du ser allt direkt när det händer med 24-7 abonnnemang.

2012-04-11  

SER NI MARCELO?
Marcelo är väldigt kreativ vad gäller gömställen och efter detta gömde han sig ovanför kylskåpet vid micron,
Det tog ett bra tag innan Rodney hittade honom, enbart med hjälp av de andra. Rodney blev mjölad som tack för att han hittade Marcelo. 

2012-04-10  

JOE LETAR MARCELO

Det är Joe som letar just nu. Han har hittat alla förutom Marcelo. Stora problem att hitta honom. Marcelo ligger på stolarna vid matbordet. 
Var är Marcelo. Verkar som att Joe ger upp. 
Marcelo har nu bytt plats till att ligga bakom sackosäckarna som Tenny och Hulda sitter på.
Joe tror att Marcelo kanske kan befinna sig i en av pelarna. Han kontrollerar även den mindre.
Till slut hittar alla fall Joe Marcelo.

2012-04-10 

FATTIGA SIDAN TÄNKER SOVA

Verkar som att dom fattiga gör sig klara för att sova. Camilla och Amandus håller på att tvättar av sig lite produkter och annat på toaletten. I huset leker deltagarna kurragömma Teny som räknar just nu.
Hulda är den sista att bli hittad, hon satt i slussen. Nu gömmer sig Marcelo, Joe, Rodney och Tenny. Hulda räknar denna omgång.
Tenny, Rodney och Marcelo gömde sig bakom gardinerna till utegården.

2012-04-10 

CENSURTIME

Vi har ingen aning om varför det censureras just nu. Deltagarna gick ut på utgården och sedna försvann sändningen. Ni har väl inte heller missat att det finns en protestlista emot censuren i årets Big Brother. Klicka här för att komma dit

2012-04-10 

BIKT AMANDUS
Jag är rik som alltid, som jag alltid varit och alltid kommer vara. Patrasket vid hamnen hör vi ibland, dom letar bland soporna som dom brukar göra. Men vi ser dom inte, det stör inte oss. Jag har sovit lite efter frukosten den här natten sov jag dock lite dåligt eftersom jag dom senaste fem sex veckorna sovit bredvid en fantastisk kvinna, och som tyvärr hennes företag gick i konkurs så nu är hon inte lika fantastisk längre. Så de var lite ensam och därför sov jag inte så bra. Ska snart hitta på någonting tänkte jag mig, vi får hoppas att vi får något uppdrag där vi får se patrasket förnedra sig. Vi börjar misstänka att Joe är vänster eftersom hans bror är busschaufför och Hanna J med, men vi får se helt enkelt vad som händer framåt här.

2012-04-10 

BIKTJOE
Ja då har man framställts sig som en idiot. Nu var man inte så omtyckt av dom där ute tycker Tenny också verkar lite, lite fundersam också. Men de här var absolut det sämsta temat vi haft. Vi har haft de bra här inne men dom där ute har haft de riktigt hemskt. Annica har grinat o de har varit riktigt jävligt. Nej ja tycker...nej ja skäms. Jag skäms verkligen jag hoppas verkligen att det kommer ordna upp sig det här för jag vill inte ha nån osämja eller bråk.

2012-04-10 

CAMANDUS IS BACK

Var väl egentligen aldrig något tvivel men just nu ligger Camilla och Amandus och kramas lite i samma tältsäng.

2012-04-10 

HUR KÄNNS DET ATT VARA RIK?

Ja trodde det skulle kännas bättre alla fall säger Annica. Du är ju så otrevlig, kastar mat och massa sånt, så onödigt beteende.
Vadå jag är rik, ja gör vad ja vill här inne säger Marcelo. Äter när jag vill, gör precis som ja vill, det är så det är nu. Jag kan vaska mat om jag vill, o de borde du med göra.
Tänker aldrig betee mig så svarar Annica. Vissa av er var ju snällare än andra, men vissa var ju svinigare. Trodde verkligen inte att du skulle vara sån, ett svin Marcelo. Ja trodde jag skulle bli glad av att komma hit, men de blev man inte.
Jag behöver inte bry mig, jag är rik. Detta är ingen roll för ja är rik hela veckan. Jag försökte ju kasta lite choklad åt dig, du borde vara glad över det. Fattiga människor borde uppskatta choklad. Near shoot no dear som man brukar säga.
Nej men vi fick in instruktioner om att vi skulle håna, ignorera och sådant. Det är så det är. Du vet om att du är med i BB va? Med mig, detta är förnedringstv. Sluta ta de personligt gumman.
Annica får nog och tycker att Marcelo är patetisk. Hon går iväg till slussen och säger att Marcelo är en jävla tönt.
Intressant hur detta fortsätter mellan tonårsparet Edward och Bella i huset..förlåt Marcelo o Annica.

2012-04-10 

AMANDUS FÖRKLARAR

Amandus har nu kommit till den fattiga sidan och förklarar sitt beteende för dom andra. Vi har inte haft en aning om hur ni haft det här inne, att det varit psykiskt påfrestande för er, de har jag ingen aning om. Jag kan bara tala för mig själv nu, men jag har inte försökt vara elak mot er utan bara spelat med på dom regler vi fick av BB. Men jag gick absolut över gränsen, det vet jag och tar ansvar för det.
Det som var över gränsen var ju det Hulda gjorde med nässprayen, så känner jag säger Camilla.
Jennifer och Vobban har försökt förklara för dom andra bara är ett spel och att man inte försöka ta det så personligt, men man är ju olika.
När Annica kom in o störtgrinade så förstod jag verkligen vad vi har gjort. Hon var verkligen upprörd och ledsen. Så sitter Marcelo där och hånskrattar åt henne. Jag var den enda som gick in och pratade med henne i enrum och verkligen frågade hur hon mådde, det var bara jag som gjorde det.
Ingen verkar sur på Amandus längre alla fall nu när han förklarat sig.
Joe har verkligen varit hitler där inne. Han har verkligen varit förjävligt och bara hånat er galet mycket. Så fort de är något så bara, åhh jag är moderat, ja bryr mig inte ett dugg, ja gör vad ja vill. Joe är verkligen en dubbelmänniska, verkligen helt enormt mycket. Vi har alla läst sönder han och han har totalt tappat sitt pokerface. Marcelo är den svinigaste där inne, han är ett riktigt svin som går in i sin roll alldeles för mycket, han hånskrattade Annica i ansiktet när hon var ledsen.
Tenny är en annan som är dubbel, han tokvände där inne och mår hur bra som helst. Här inne var han ju nära på att dö vad man förstått.

2012-04-10 

AMANDUS BLEV VALD

Lars har nu gjort sitt val, Amandus som själv ville, får gå in på den fattiga sidan. Rätt eller fel?

2012-04-10 

DAGS FÖR COCKTAILCROCKET

Rodney klarar banan på 21 slag.

Det tar Hanna J 31 slag att få klotet upp för rampen och in i målet.

Det har nu blivit dags för Amandus aka Silverstålpe . Han slår 34 slag.

Joes tur. Han lyckas slå 24 slag.

Huldas tur. 34 slag sammanlagt

Lars fick 20 slag. Bäst hitills

Marcelo klarade banan på 27 slag.

Vinnaren av hela tävlingen blev alltså Lars och han ska välja en av de andra som ska in till den fattiga sidan. Amandus anmäler sig som frivillig eftersom han vet att Camilla är sur på honom. Vem väljer Lars tror ni?

2012-04-10 

RIKEMANSLEK

Nu har ett par jackor till miljadärerna delas ut. Sedan ska dem samlas vid fönstret till utegården. Det har nu blivit dags för att köra en cocktailcrocket. Den som vinner tävlingen får 50 bbdollar samt makten att välja en som ska förpassas till slumområdet. De nya invånarna i lyxvillan behöver inte delta i tävlingen. Deras uppgift är att håll kolla på slagen så det inte fuskas bland de extremt rika personerna.

2012-04-10 

MIDDAG

Middag för miljardärerna just nu. Fläskfile och potatis med sallad ser det ut som. Ska bli intressant att se aktiviteten dom ska göra senare.

2012-04-10 

ANNICA ÄR LEDSEN

Joe pratar med Annica lite i sovrummet nu. Annica är ledsen och gråter då och då mellan gångerna hon pratar. Hon mår så jävla dåligt, känner sig sjukt förnedrad. Hon funderade på att lämna huset i morse, de fanns lixom ingenting annat. Hanna J, Lars och Rodney är dom enda som betett sig bäst tycker Annica.
Joe säger att det bara är ett spel, vi spelar ju efter BBs regler de är ju dom som bestämt att vi ska göra såhär. Jag hoppas att jag inte sårat någon för det vill jag verkligen inte, det är inte de jag är ute efter säger Joe. Joe försöker förklara gång på gång att ingen vill vara elak mot dom fattiga.
Annica är så upprörd över att känt sig illa behandlad av dom andra. Det var smutsigt, ingen mat, ingen möjlighet o duscha och massa sånna saker utöver att hon mår dåligt. Dessutom fick hon vara i DK, o mådde asdåligt där, så nu kommer hon tillbaka till huset och folk hon gillade har lämnat. Ja blir psykiskt rubbad, mått så dåligt, jag sa att ja ska gå ut på söndag om de inte blir bättre.
Amandus kommer till undsättning och pratar lite med Annica. Han erkänner att han gick in i en roll och att han varit kanske lite över gränsen mot hur han ska vara. Han har aldrig menat att såra någon och mår dåligt över att se Annica ledsen. Han uppmanar Annica att skicka in honom om hon får välja. Han gillar verkligen Camilla och vill försöka rädda situationen. Jag har betett mig illa och njutit av detta för de stog att vi skulle göra det. Ja kan bara be om ursäkt för hur jag har betett mig.
Annica säger att hon kommer skicka in Hulda och hennes jävla arschle till hålan så fort hon får chansen. Det med att Hulda stod och sprayade Camillas nässpray var droppen för både Annica och Camilla.

2012-04-10 

ÄR DOM SURA?

Tenny och Annica har nu kommit in på den rika sidan igen. Annica är riktigt förbannad och ledsen över speciellt Marcelo och Amandus uppträdande. Man kan välja att ignorera men man behöver inte vara elak menar hon. Marcelo tycker att hon är en tönt. Verkar som att Annica inte riktigt har förstått att det är ett uppdrag dom har ifrån BBs sida.
Amandus oroar sig lite över hur sur Camilla är och hur mycket han kommer få äta upp det när hon kommer tillbaka. Tenny säger bara att han ska hälsa från Camilla att de kommer bli kaos när dom kommer tillbaka.
Överklassen som ska igonrera det väljer att skratta bort det hela så som dom ska.
Vi spelar alla ett spel men ibland kanske man måste ge sig säger Tenny. Jag bryr mig inte men ja kan tänka mig att de kommer explodera här inne om ett tag. När Marcelo instruerar om hur Tenny ska skratta gör han ett halvdant försök och verkar inte alls lika intresserad av att hålla på med det som de övriga. Skratta först som skrattar sist säger Tenny.

2012-04-10

TENNY OCH VOBBAN

Var dom två som lyckades samla in mest pant under utmaningen idag. De ska därför då gå in till den rika sidan när BB säger till. Återstår att se vilka som kommer in till dom istället.
Vobban vill ge bort sin plats till någon annan. Vobban blir kallad till bikten och får information om att han får ge bort sin plats. Han vill att Camilla och Annica ska klunsa om platsen men Camilla avstår. Annica erbjuder att köpa platsen för 20BBdollar och det går Vobban med på.
Annica och Tenny ska snart gå in på rika sidan alltså.

2012-04-10 

SAMLA PANT HOS DE RIKA

Nu ska dom fattiga samla in pant hos dom rika. Det är fullt med pant på utegården och dom fattiga har fått i uppdrag att samla in burkarna.
Glada miner hos dom rika deltagarna.

2012-04-10

BUFFERPROBLEM OCH GODIS

Stora problem med att det buffrar fortfarande dessvärre....men de blir väl slut på dom snart eller ja vi hoppas det. Lite godis fick den fattiga sidan in nu och stort jubel utbryter. Pantningen pågår ännu och BB kastar lite då och då in lite nya burkar att panta för dom fattiga.

2012-04-10 

ANNICA MÅR DÅLIGT

Annica mår dåligt just nu. Hon är nere i en deppsvacka där det mesta är skit. Hon har aldrig mått såhär dåligt psykiskt i hela sitt liv tidigare. Först all skit med DK och bli flyttad dit, o sen nu tillbaka hit till Sverige och få bli utsatt för detta, att vara fattig. Utöver det så har hon urinvägsinfektionen. Annica vet inte hur länge hon kommer klara av att vara kvar i huset om det inte blir bättre snart.
Snacket övergår till tauteringar och hur Annica vill ha sin. Hon vill ha en tatuering på handleden, ett par vingar. Camilla tycker inte att hon ska tautera in vit färg, då det sällnan blir bra och syns, eftersom vi redan är vita så bleks den snabbt. Annica funderar på att ha den i blått och vitt men är inte riktigt säker.

Vobban säger att han ger upp sin plats om han skulle få chansen att gå tillbaka till den rika sidan. Camilla o Tenny säger att dom aldrig skulle betee sig lika illa som dom rika gör om dom får komma in dit. Visst att delta i uppdrag och sådant men inte överdriva så som dom har gjort.

2012-04-10 

SAMLA BURKAR

De fattiga är nu ute på gården och samlar burkar för fullt. Varje person har en egen soptunna där dom ska lägga sina pant i. Den som samlar mest vinner förmodligen att komma till den rika sidan kan jag tänka mig.
Tenny håller på dö efter det hela och har ont i hela kroppen. Blodsmak i munnen, perfekt säger han.

2012-04-10 

ANNICA HAR ONT

Annica verkar ha ont av urinvägsinfektion (tror jag?) och säger att medicinen inte hjälper. Och att det är jobbigt att inte kunna duscha nu eller göra sådant man gör på rika sidan.
I övrigt verkar de "fattiga" deltagarna dricka någon läsk och diskuterar om vad som händer på andra sidan och om de får komma in dit idag.
"Om vi klarar av det här här inne får vi en riktigt bra belöning sen!" säger Camilla och alla andra håller med om att det nog måste vara så.
Sen listar deltagarna allt som är bra med fattiga sidan och att det nog verkar jobbigt att vara på rika sidan också, att behöva bete sig snobbigt och liknande.

2012-04-10 

DETTA HÄNDER IDAG!

Här kan du se hålltiderna för dagen i Big Brother-huset, observera att det endast är cirkatider!

Tisdag 10/4

11:00 De fattiga får dagens utmaning, att samla burkar.
14:00 Pantburksfiske för de fattiga.
17:00 Cocktailkrocket för de rika.

OBSERVERA ATT TIDERNA ENDAST ÄR CIRKATIDER OCH KAN KOMMA ATT ÄNDRAS. Artikeln uppdateras vid klockan 10:00 på respektive morgon.

Du ser allt direkt när det händer med 24-7 abonnnemang.

2012-04-10 

DAGS ATT SOVA

Det har blivit dags att sova i huset verkar det som. De rika deltagarna har gjort sig i ordning för att sova och då kommer DC stängas för omstart och annat under ca 30 minuter.

2012-04-10 

KONTRASTERNA ÄR STORA

På rika sidan så är deltagarna och går ut på terassen för att röka. De har med sig vinglas med öl i och lite champagne. Låten New York New York strömmar genom högtalarna och livet kan knappt bli bättre. På utegården längst nere står de fattiga och tittar på när dom rika har lite fest.
Marcelo går fram till kanten då han känner att han vill vaska lite av sin alkohol.
De stackars fattiga deltagarna tittar avundsjukt på.

2012-04-09 

HUMOR PÅ FATTIGSIDAN
Deltagarna ser på veckofinalen nu, självklart på låtsas.
Deltagarna leker att dom har kontakt med Gry och dom svarar på frågor. Dom passar också på att nominera några av deltagarna inne på rika sidan. Ja vi sitter ju verkligen i skiten säger Annica och skrattar. Vi har lite dålig kontakt säger Tenny och håller upp antennsladden. Deltagarna är betydligt roligare nu än vad dom var under humorveckan.

2012-04-09 

FINMIDDAG

Dags för veckans första middag för dom som bor i penthouset. Det blir entrecote och potatisklyftor. Till förrätt serveras toastskagen.

2012-04-09 

TVÅ NYA MEDLEMMAR

Det har nu kommit in två nya medlemmar ifrån fattigkvarteren. Dem personerna har vunnit flera miljoner på lotto nyligen och därav kunnat hyra in sig i rikemanskollektivet , där allt ifrån en chef för comhem och flygplanstillverkare huserar.

2012-04-09 

DAGS FÖR TVÅ ATT ÅTERVÄNDA

Lotteri på den fattiga sidan nu. Två deltagare ska in på den rika sidan. Jennifer drar två lotter ur en guldhatt.

De lyckliga två är Hanna J och Lars. Stackars Tenny hade sju lotter men ingen lycka i lotteriet.
2012-04-09 

JENNIFER BLEV FATTIG

Då Marcelo vann äggrouletten så fick han 50 BB-Dollar och sedan makten att skicka en till den fattiga sidan. Så valet föll på Jennifer då det var hon som åkte ut först i äggrouletten.  Så nu är Jennifer i uppdragsrummet.

2012-04-09 

MATLEVERANS

Deltagarna ska inte göra någon matbeställning denna vecka. Utan dem får lite roligare mat ifrån Big Brother. Entrecôte, hallon, salami, skagenröra, lax och fläskfile är några av sakerna dom fick in.

2012-04-09

GULDKUVERT?

Just nu letar den fattiga sidan efter guldkuvert. Varför är oklart men dom har hittat 19 stycken alla fall. Intressant att se vad det är för något i kuverten.
Det är lotter i kuverten. Säkerligen är det så att dom ska ha lotterna för att satsa i det lotteriet som snart ska ta plats där inne. Återkommer med mer information om detta.

2012-04-09 

ÄGGROULETTE

De fattiga deltagarna får nu in lappar med nummer på. Dom ska sätta en lapp runt huvudet så att dom har ett varsitt nummer. När dom valt sina nummer ska dom bege sig till de rikas uppdragsgård där vidare instruktioner väntar.
Nånstans kanske man kana ana att dom ska riskera att få ägg på sig av den rika sidan.
De rika ska tävla om BBdollar. Detta gör man genom att satsa på en av de fattiga deltagarna. Bakom gallret finns ägg i skålar, ett rått ägg i varje skål. varje omgång ska de fattiga ta varsitt ägg och knäcka mot pannan. Den person som har det råa ägget åker ut, och även den som satsat på den personen.
För den som vinner kommer belöning att komma ikväll.
Marcelo vann som jag fattade det. Tråkigt nog fick vi inte se något av dom som kläckte äggen utan det sparar nog BB till programmet imorgon.

2012-04-09 

FATTIGA SIDAN SÖKER NYCKEL

Verkar som att den fattiga sidan tror att det ska finnas en nyckel till gallret som är i vardagsrummet. Anledningen är ju att dom inte ska kunna vara på den sidan och jag har svårt att tänka mig att det finns en nyckel att hitta, men dom får ju alla fall något att göra en stund.
Tenny kollar nallebjörnen efter en nyckel till låset.

2012-04-09 

RIK OCH FATTIG MÖTS

De rika har satt sig till bords för att äta. Några instruktioner av BB först. Dom får absolut inte tilltala de fattiga, dom ska ignoreras. De rika ska också håna dom fattiga och agera efter att dom är miljardärer.
Dom fattiga har nu fått kommit in i buren och får se när de rika äter.
Annica och Camilla kommer igenom gallren men de får dom självklart inte.
Fattigskämten haglar i huset för stunden och Annica verkar uppskatta det ungefär så här mycket som på bilden. Hon säger att dom kommer få tillbaka i slutet ändå.

2012-04-09 

DEN RIKA SIDAN
Amandus är först att klistra på överklass snacket och säger att det inte ska pratas med patrasket. Vi ska inte ens titta åt deras håll menar han, naturligtvis på skämt.

2012-04-09 

INFORMATION TILL RIKA SIDA
Gå in i lilla sovrummet direkt, ni kommer vara där minst en timma. Ta med er det ni behöver. Ni är välkomna ut igen när BB säger till. Utegården kommer vara stängd till BB säger till och ni får inte kolla genom gardinerna.
Jag vill inte vara här inne....ja vill inte bli större, ja vill inte bli äcklig, säger Amandus.

2012-04-09 

FATTIGA SIDAN
Deltagarna ska genast byta om till fattigare kläder. Varje dag kommer dom få en chans i en utmaning att ta sig in till den rika, lyxiga sidan. Ganska muntra miner ändå, dom flesta tycker att det är roligt alla fall nu till en början.

2012-04-09 

UPPDRAGET PRESENTERAS

Hanna J informerar. Det är dags för ny uppdragsvecka. Sex deltagare ska få komma till en annan värld med andra förutsättningar. Alla räcker upp handen. Det ska vara jämn könsfördelning så minst två tjejer ska in. När dom bestämt vilka sex som ska in ska dom genast ställa sig vid uppdragsdörren och lämna. Det enda dom får ha med sig är necessären.
Alla vill, så just nu är det diskussioner om hur man ska lösa detta på bästa sätt. Några föreslår att dom äldsta går in, andra sten sax påse turnering. Intressant hur detta blir.
Camilla, Hanna J, Annica, Vobban, Lars och Tenny blir dom som ska gå in i uppdragsrummet.

2012-04-09 

"BAJSKORV" I ÄGGET

Jennifer har berättat om att hon hittade en bajskorv i ett påskägg som låg på toaletten. Lars hämtar ägget, som nu är i kylskåpet och ställer det på bordet i vardagsrummet. Verkar som att de flesta tror att de är en bajskorv som ligger i ägget. Rodney uttrycker det rakast genom att säga att detta är ett jävla dårhus.
Ingen tar på sig ansvaret för påhittet och Lars blir inte ens anklagad för detta.

2012-04-09 

DETTA HÄNDER IDAG!

Måndag 9/4

11:00 Veckans uppdrag drar igång när sex frivilliga deltagare ska väljas ut för att leva sitt liv under helt andra (och ganska fattiga) omständigheter.
16:00 Äggroulette för de välbärgade av deltagarna.
18:30 Lotteri för de fattiga.

OBSERVERA ATT TIDERNA ENDAST ÄR CIRKATIDER OCH KAN KOMMA ATT ÄNDRAS. Artikeln uppdateras vid klockan 10:00 på respektive morgon.

Du ser allt direkt när det händer med 24-7 abonnnemang.

2012-04-09 @ 10:17:58 Permalink 24-7/Händelser Kommentarer (10) Trackbacks ()

DAGS ATT SOVA.

Klockan är 01:40 och samtliga deltagare ligger i sina sängar. I det lilla sovrummet ligger killarna och pratar. Plötsligt hör de ett stort vrål. Deltagarna i det stora sovrummet har sprungit in i badrummet och in på toaletten. Lars tror att de snart kommer att komma springandes, så han tar tag i kudden och laddar för kuddkrig, ser det ut som. 
Mycket riktigt. Flera deltagare kommer inspringandes i lilla sovrummet och sjunger. De hoppar och studsar i både säng och soffa. Det dröjer inte många sekunder förrän de springer tillbaka igen. 

2012-04-09 

LARS PÅSKBUSAR.

Lars har kommit på en liten idé. Han har blandat lite kakao och har nu lagt detta i ett påskägg.
Tanken är att det ska se ut som bajs. Han fnittrar lite, tittar in i kameran och viskar: 
- Det är inte riktigt. Det är bara kakao. 
Han stänger igen locket på påskägget och lägger det på sidan av sängen. 
När de andra deltagarna ligger i sängen, smyger han ut i köket och lägger påskägget på köksön. Vobban och Joe ser detta. Därefter går de tillbaka till det lilla sovrummet, för att lägga sig. Vi får väl se vem det är som hittar ägget, först imorgonbitti.
Finurligt eller bara äckligt?

2012-04-09 

KOMMER NÅGOT ATT HÄNDA?

Hulda ligger i badet. Flera av de andra deltagarna fixar sig och verkar vara påväg ner i säng. 
Marcelo tror att det kommer hända någonting stort imorgon. 
- Vi fick bara två öl var, säger han. Big Brother slår av musiken vid tolv. Jag tror att det kommer hända någonting tidigt imorgonbitti. 
Amandus håller med. Det här verkar väldigt misstänkt. 
En liten stund senare så skriker Jennifer. 
- Åhhh!
- Varför är du arg, hjärtat? Är det för Marcel? frågar Hulda. 
Jennifer svarar att det beror på Marcel. 
- Gry frågade mig två gånger om jag skulle lämna huset om Marcel åkte. Jag minns inte att jag har sagt det. 
Vobban, Jennifer och Hulda tror att Marcel tyckte att det var skönt att få komma ut, eftersom de hörde hans kompisar i studion. De är dock väldigt fascinerade över att de är kvar i huset och slår ut deltagare som varit kvar i huset längre. 
- Faaaan, skriker Jennifer. 
- Men Jennifer, jag förstår att du är ledsen, men jag hoppas att du är glad över att du får sova med mig inatt, säger Hulda. 
Jennifer säger att det är hon, men hon är ledsen över att Marcel har fått lämna huset. 
- Fick ni kyssa varandra innan han gick? frågar Hulda. 
- Ja, på halsen, säger Jennifer. 
Jennifer gråter lite grann. Hon vet inte riktigt vad hon ska göra utan Marcel i huset. Det kommer vara sjukt jobbigt att vara i huset utan honom, men hon är glad över att han är med sina kompisar och sin familj nu. 
Hulda säger att Marcel var hennes bästa killkompis i huset. Jennifer säger att de som var nominerade idag, var hennes bästa vänner.

2012-04-09 

DET SLUTAR ALDRIG..

Cigarettdiskussionen fortsätter, trots att deltagarna ska ha slutit fred och det som Rodney sagt under kvällen verkar inte vara något som Joe har tagit till sig. Även denna gång verkar han vilja smita undan lite. Joe säger att Jennifer och Hulda ska förstå att han skämtar bara när han säger saker som att Big Brother ska skicka in färre cigaretter. 

- Men Joe, säger du så, så kanske Big Brother skickar in färre cigaretter, säger Jennifer. 
Hulda försöker få Joe att förstå att man måste förklara när man skämtar, annars kan saker missförstås. Hade hon vetat att Joe skämtade, så hade hon tyckt att det var roligt. Men när han inte visar att det är skoj, så blir det ju plötsligt fel.
- Lovar du att säga till när du skämtar? säger Hulda. 
Det blir en diskussion om Joe gillar tjejerna eller inte. Hulda säger att hon har hört att Joe har sagt att han ska nominera Hulda, eftersom han tycker att hon är dum. Joe nekar till detta och säger att han aldrig någonsin har nominerat Hulda eller Jennifer. 
Hulda säger att hon vill inte att han ska Joe ska säga att han inte har nominerat henne, ifall han har gjort det. Joe nekar ännu en gång och säger att han absolut inte har nominerat henne. Därefter säger Big Brother ifrån och förklarar att det är absolut inte okej att prata om nomineringar.
Joe väljer att gå till bikten efter denna diskussion, men bikten är stängd, då det är andra deltagare där inne. Han sätter sig i soffan. Han och Jennifer börjar att prata. Joe berättar att han har ingenting emot henne, vilket hon tycker är bra. Han måste dock förstå att det blir sådana här diskussioner, när de inte är ärliga emot varandra. 
Joe säger att han tycker att Jennifer är en fin tjej. Jennifer tackar.

2012-04-09 

JOES KÄNSLOR FÖR HANNA

Det verkar vara slut på alkohol i huset och flera av deltagarna har börjat att äta lite mat istället.
Tenny fortsätter att gnälla över att han har ont på olika ställen på kroppen. 
Joe fortsätter att springa efter Hanna. 
- Men jag luktar spya, säger hon. 
Joe erbjuder Hanna att ta hans tandborste. Han har fått en ny, så hon kan få ta den. Hanna följer med till badrummet och Tenny börjar prata om att Hanna verkar vara väldigt lättpåverkad, eftersom hon bara druckit två cider. Jennifer har bara sett att Hanna har druckit en. 
Cigarettdiskussionen fortsätter lite grann i badrummet. Det är Hulda som håller i diskussionen, under tiden som Hanna borstar tänderna. Joe lutar sig lite mot Hanna och försöker kela lite. 
När Hulda lämnar badrummet så tackar Hanna för att hon får ta Joes tandborste. 
Tenny kommer in i badrummet och Joe börjar berätta för honom hur han känner för Hanna.
Han tycker så mycket om henne och skulle vilja gifta sig med henne. 
- Vi vill samma sak i livet, säger Joe. Gifta oss och skaffa barn.
Tenny blir lite fundersam över Joes ordval. Han kan minnas att Joe sa saker om Hanna W också. 
- Vad var grejen med Hanna W då? säger Tenny. Du ville ju ha henne också, vad är skillnaden?
- Hanna W ville bara ligga, svarar Joe och smeker Hanna J på ryggen.

2012-04-09 

TOALETTBESÖK OCH KÄNSLOR.

Toaletten är Hanna Js bästa vän just nu. Joe tittar på och frågar henne om det känns bättre efter att hon spytt och beger sig lite mot handfatet. Hanna J säger att det känns inte bättre och hon måste spy lite mer. 
- När jag äter mycket godis, så blir jag så här, säger hon. 
Amandus kommer och är väldigt kissnödig. Han frågar Joe om han får gå in och kissa, varav Joe säger ifrån och förklarar att Hanna är där inne och spyr. Amandus frågar vart han ska kissa, då det tydligen är väldigt akut. Joe svarar och skämtar att han tycker att Amandus kan kissa i byxorna. 
Amandus frågar Hanna om han kan få komma in och kissa snart. 
- Kan du vänta en minut? frågar Hanna och Amandus nickar. 
Efter att Hanna har spytt färdigt så går hon in i sovrummet. Hon får en kram av Joe, dricker lite vatten och lägger sig i sängen. Joe håller henne sällskap.
- Gud, jag är så svullen. Visserligen har jag druckit två cider, säger Hanna. 
Joe avbryter henne och börjar prata med henne om sina känslor. 
- Jag ska säga så här; av alla de tjejer som jag har träffat, så är du den bästa, säger han. 
Mycket mer hinner han inte säga, förrän Annica kommer in i sovrummet och börjar prata lite med Hanna, som berättar att hon har spytt. Annica minns den senaste festen, i guldrummet, och erbjuder henne vatten och en hink, vid behov. Hon lämnar rummet och Joe fortsätter att prata om sina känslor. 
- Jag har sagt det till de andra.. att om man ska leta efter en tjej, så har jag sagt "Kolla Hanna J, hon är min drömtjej", säger Joe. 
Samma sak denna gång, strax därefter kommer Tenny in och frågar hur Hanna mår.
- Jag har säkert ätit ett halvt påskägg själv, säger Hanna.
Det svider i halsen efter att hon har spytt. Tenny ber Big Brother om att öppna slussen, så han kan hämta Hannas tandborste i hennes väska. Det borde hon åtminstone kunna få tillgång till, när hon har spytt.
De går ut från sovrummet och Joe går och sätter sig i soffan med Annica och Lars.
- Åh, hon är så fin, Hanna J, säger han.

2012-04-09 

JEN OCH JOE SLUTER FRED, ELLER?

Jennifer gör ett försök att sluta fred med Joe och ber honom efter hans hand. 
- Nej! Inte förrän du säger det, svarar Joe. 
Jennifer suckar och försöker ännu en gång förklara varför hon har varit försiktig med cigaretterna. 
- Joe, du måste förstå att när du säger att du tycker att vi inte ska få in cigaretter i huset och gör som du gör, så tror jag att du kommer ta cigaretterna för att tjäna pengar på det, säger hon. 
De diskuterar med varandra och de båda är överens om att de inte vill bråka. Joe säger att han bara vill ha alkohol och Jennifer håller med. De kramar om varandra och säger att det ska bli en rolig fest ikväll. 
Joe och Marcelo börjar blåsa upp kondomer och Joe tycker att han och Jennifer ska smälla en kondom tillsammans. De ställer sig emot varandra, med den uppblåsta kondomen emellan och Joe kramar om Jennifer. Ballongen smäller och Jennifer skriker.
Ett udda sätt att sluta fred.

2012-04-08 

TJEJERNA DANSAR.

Just nu så dansar alla tjejerna på köksbordet. Amandus kliver upp och hänger på. 
Somliga av tjejerna dansar som vanligt, andra tjejer väljer att dansa lite mer utmanade. 
Musiken strömmar ut ur högtalarna och det är framförallt tre tjejer som visar en mer utmanade dans.
De svankar, leker med pålen, kastar med håret, lägger sig på bordet och smeker sig själva.
Man kan ju tro att detta är något som killarna skulle uppskatta, men de verkar inte vara så värst intresserade.
De står nämligen i hallen och spelar fussball. Detta är dock inget som tjejerna bryr sig om. De fortsätter att dansa en stund, innan de väljer att gå ut för att ta sig en varsin cigarett. 

2012-04-08

RODNEY OCH JOE.

En diskussion mellan Rodney och Joe pågår på uteplatsen. Det är mest Rodney som pratar. 
- Om du stör dig på något, kan du ta det med den personer, säger Rodney när han irriterar sig över att Joe pratar med andra om cigaretterna. 
Annica tycker att diskussionen om cigaretterna räcker nu. Hon tycker att det en onödig diskussion som de inte behöver ta. Hulda avbryter Annica och tycker att Rodney ska få prata färdigt. 
- Det är såhär Annica.. Jag förstår att du tycker att vi ska sluta bråka, men när du lägger dig i, så gör du diskussionen mycket större, säger Rodney. 
Rodney fortsätter och säger att Joe måste börja stå för det han gör och säger. Han tycker att Joe är väldigt dålig på det. Rodney tycker också att Joe inte kan erkänna att han har fel, trots att han vet att han har fel. 
- Du går och ljuger hela tiden och kan inte stå för det, säger Rodney. 
Han berättar att det är flera gånger som Joe säger en sak, men sedan går till andra och säger någonting helt annat och Rodney tycker att Joe inte behöver ljuga för att bli omtyckt eller för att ha roligt. 
- Du behöver inte blossa upp saker! säger han. Du kan inte heller säga saker och sedan säga att du skämtar, för att komma undan diskussioner nu. 
Joe säger att han får skärpa sig och Rodney undrar om han är ledsen. 
- Nej, jag är inte ledsen, svarar Joe. 
Rodney tycker att Joe måste skapa lite självinsikt och våga stå för det som han säger. Han tror att Joe tänker alldeles för mycket på vinstpengarna och att han måste slappna av och ha det roligt inne i huset. 
- Nej, jag håller med. Jag måste skärpa mig, svarar Joe. 
- Du behöver inte skärpa dig! Du behöver bara vara dig själv, säger Rodney. 
Rodney är viktig med att förklara att han gillar Joe och inte ska ta illa upp.
Han vill bara att Joe ska vara sig själv och kunna stå för den han är.

2012-04-08 

BRÅKET OM CIGARETTER..

Bråket om cigaretter mellan Joe, Hulda och Jennifer fortsätter. Annica försöker lugna ner Joe lite och tycker att det räcker med bråk om cigaretter, men detta är ingenting som tycks höras. Joe är förbannad på tjejerna och tycker inte att de delar med sig. 
Jennifer säger ifrån, med Hulda som instämmer, men tycker att eftersom Joe tidigare har sagt att cigaretter inte ska skickas in så verkar ju inte cigaretter vara så viktigt för honom. Dessutom tycker Jennifer och Hulda att det är irriterande att ickerökare, som Vobban och Lars, lägger sig i cigarettfrågan. 
Det dras en jämförelse att de som inte tycker om bröd, struntar i att äta bröd.
Det borde vara detsamma med cigaretter. 
Joe säger att han tänker inte prata med Jennifer, förrän hon bett om ursäkt.
Han är uppriktigt arg över hela situationen. 

2012-04-08 

ONÖDIGT ATT BRÅKA.

Flera av rökarna står på uteplatsen och diskuterar angående bråket om cigaretter. Amandus tycker att det är en sådan onödig sak att börja bråka över och tycker att Joe borde lugna ner sig lite grann, speciellt när Joe sagt att han tycker att man inte behöver skicka in cigaretter i huset. 
Det diskuteras fler saker på uteplatsen.
Jennifer frågar Hulda om hon kan bli hennes nya sängkamrat. Hulda tackar ja.
Hulda kan gissa vilka som har röstat på henne och nämner bland annat Joe, Annica och Marcelo.
Amandus tror att Grys fråga om han tyckte att det var jobbigt att inte fira påsk med familjen var en ledtråd till nästa vecka. Han tror att FREEZE-uppdraget från förra året kommer att komma tillbaka även detta år och att familjemedlemmar kommer att komma in i huset under veckan. 

2012-04-08 

CIGARETTER SKAPAR ILSKA.

Inne i huset kommer det in bra mycket som deltagarna har längtat efter. Alkohol.
Deltagarna får dessutom in godis, som de slänger sig över. 
Cigaretter är också något som kommer in i huset och på en gång börjar det bråkas angående dessa.
Joe vill ha cigaretter, men Jennifer håller i dessa. 
- Du ska inte tro att du kan komma in och tro att du äger allting! vrålar Joe. 
Amandus försöker få Joe att lugna ner sig och Rodney går in i försvar för Jennifer. 

2012-04-08 

UTRÖSTAD: MARCEL.

Marcel är den som får lämna Big Brother 2012 denna söndag.
Rätt eller fel person?

2012-04-08 

Just nu visar tv-sändningen när Gry var in i huset och tatuerade Marcel. Han ville att hon skulle skriva sitt namn, men hon tyckte att det var bättre att hon skrev något form av budskap. Samtidigt som de väntade på att Diego (tatueraren) fixade i ordning allt som ska göras i ordning, så pratade Gry med Marcel om hans beteende. 
Det slutade med att Gry tatuerade in orden MVS, vilket står för "Marcel, var snäll!".
När Gry frågar Marcel angående detta, så säger han att han har fått bita sig i tungan och tänka efter lite före han säger någonting dumt. Han försöker hela tiden tänka på tatueringen som han fått av Gry och visar upp den, så vi tittare får se hur den ser ut. 

2012-04-08 

"JAG ÄR KÄR.."

Gry pratar med kärleksparen i huset och hon ställer frågor till Annica och Marcelo.
När hon ställer frågan "är du kär?" till Annica, så svarar hon öppet och ganska snabbt: Hon är kär.
Gry väljer att ställa samma fråga till Marcelo. Han svarar och säger att han tar vad han har.
De andra deltagarna buar och Marcelo ler.
- Jag gillar Annica. Ja, jag är kär, svarar han. 
Gry frågar Jennifer om hon lämnar huset om Marcel får gå. Jennifer säger att hon skulle kunna göra detta. När Gry frågar Marcel om han skulle lämna huset för Jennifers skull, så säger han att han lämnar huset om Rodney blir tvungen att lämna.
Killarna verkar vara lite svårflörtade i huset, eller vad säger ni? 

2012-04-08 

ROLIGASTE LAGET: LAG GRÖN!

Gry avslöjar vilket lag som vi tv-tittare har tyckt varit roligast och Lag Grön (Hulda, Annica, Joe och Marcelo) fick flest röster. Marcelo skojar och tror att laget vann eftersom han var med. Som pris får Lag Grön in två flaskor med champagne att fira med och 50 BB-dollar som de får dela på.

2012-04-08 

2012-04-08 @ 21:38:59 Permalink Bilder/Videos Kommentarer (0) Trackbacks ()

 

"DET VAR VÄNTAT.."

Tv-sändningen har börjat och Gry har informerat huset om vilka två, förutom autonominerade Jennifer och Marcel, som är nominerade. Hulda tyckte att hennes nominering vad väntad. Detta var något som hon hade känt på sig under helgen. Rodney svarade att han var van med att vara nominerad och att det var ingen skillnad denna gång jämfört med tidigare gånger. 

2012-04-08 

KONTAKT MED GRY

Gry kontaktar huset för första gången ikväll, vilket innbär att det är två timmar kvar. Hon pratar lite med alla och frågar hur alla mår i huset. Önskemål om aloevera vatten, cigaretter och choklad.
Joe säger nåt om min kuk i din mun, något han gått runt o sagt ett tag. Det var Sipan som började med det enligt Joe.

2012-04-08 

URINVÄGSINFEKTION

Stackars Annica har tydligen fåttt urinvägsinfektion, inte alls roligt. Dessvärre verkar det inte som att hon får någon medicin eller träffa någon läkare heller. Hulda säger att hon ska be i bikten om citron och tranbär. Hoppas att BB fixar något till Annica.
Annica hade frågat om en läkare, men tydligen hade BB sagt att det inte finns några på söndagar. Men vafan händer om nån skär av sig fingret då, säger Annica.

2012-04-08 

BIKT HANNA J

HJa, ja känner mig pigg och positiv av allt solande, det var jätte jätteskönt att bara kunna sitta där ute och njuta. Eeeh, jag är jättenervös inför ikväll. Inte så mycket man kan göra men hoppas jag får stanna kvar. Alltid jobbigt med söndagar men samtidigt spännande. Eeeh, jag....eeh...hoppas att rätt person åker ut, för min egen skull, för att ja ska må bättre här inne. Man får inte säga så, absolut inte, men när vissa personer har åkt härifrån har stämningen och läget ändrats väldigt mycket..eh, ibland till det sämre oftast till det bättre. Jag kan sakna Kija ibland, det är inte lika mycket dans o spex sedan hon försvann men samtidigt har man kommit andra närmre.

2012-04-08 

BIKT CAMILLA
Jag tror inte att jag åker hem idag......och eee...ja. Ja vet inte, det känns som att eeeeh, ja kommer stanna kvar, så de är bra. Men man vet ju aldrig så de blir spännande att se. Soligt ute idag, jag har spelat badminton med Roddan och ja, man börjar bli lite taggad inför kvällen. Det är sex timmar kvar till livesändning, så ska lägga mig o vila lite, hoppas vi får in lite cigg. Sen får vi alla packa våra väskor o sen ska ja sminka mig det sista, o sen är det bara att köra. Jag tror kanske att Amandus kan vara nominerad också men iså fall hoppas jag att han stannar kvar absolut. Ikväll blir det en cool fest, eller hur, hoppas de alla fall. Hejdå

2012-04-08 

MATLAGNING


Matlagning för tilflället, vet inte vad det blir riktigt, men det blir säkert gott som vanligt.
Det är fortfarande stora problem med sändningen, därför blir det lite mindre uppdateringar, plus att det inte händer speciellt mycket i huset. Någon mer som har problem med att det buffrar var 10de minut?

2012-04-08 

NJUTER AV SOLEN

Grabbarna är ute på gården och njuter verkligen av solen. Blir nog rätt varmt längs väggen där inne, de blåser nog inte jättemycket heller. Camilla och Rodney spelar badminton och grabbarna pratar lite om sport, olika ordvitsar och annat.
Marcelo ber bland annat Annica att säga "Jag hatar knäväxa" på engelska.

2012-04-08 

FÖRBEREDELSER

Just nu sker det vanliga förberedelser som alltid är på söndagar. Sminkningar, dusch, bad, toalettbestyr och annat för att vara fin inför kvällens live. Lite drygt nio timmar kvar till live.

2012-04-08 

VEM HAR VAKNAT FÖR SISTA GÅNGEN?

För ca 20 minuter sedan vaknade deltagarna. För minst en är det sista gången dom vaknar i BB huset, vem tror ni?

2012-04-08 

JA VILL INTE FRAMSTÅ SOM ETT PSYKO

Jennifer och Marcel ligger i sängen och diskuterar i sängen. Tydligen har Marcel de senaste dagarna börjat prata väldigt mycket om en person som han väljer att kalla för "C". Jennifer har tydligen förstått det som att det är någon som Marcel tänker på hela hela tiden och som han är kär i.
Jag vill inte framställa mig själv som ett psyko som hänger efter någon som har en person på utsidan ändå, det är ju helt meningslöst. Marcel är mer inne på att man får börja om utanför, oavsett vad som händer och inte. Det som är i huset är en sak men när man kommer ut måste man börja om.
Jennifer är uppenbart irriterad över att Marcel har någon annan som han tänker på, kanske känner hon mer för Marcel än vad Marcel känner för henne? Marcel säger att här inne är man ju bara o hänger med varann, inget mer än så.
Ska bli intressant att se va som händer under morgondagen och vem som får lämna huset och vad som händer efter det.

2012-04-07 

AFTONBLADET UPPMÄRKSAMMAR

Nu har aftonbladet uppmärksammat Marcels attack på Hanna J tidigare i veckan, bättre sent än aldrig. Blir dock lite beklämd över aritkeln och det menlösa svar producent Pelle P ger.
Kan inte förstå varför man inte tydligare tar avstånd från händelsen...men man accepterar väl mobbning på tv4 och tv11 helt enkelt. 

Här mobbar Marcel Söderqvist Hanna Johansson i Big Brother - blev tvångsnominerad (aftonbladet.se)

2012-04-07  

JAG SVÄR PÅ ALLT

Jennifer och Annica sitter och pratar i gymmet just nu. Jennifer frågar om det är Annica som tagit hennes BB-dollar. Annica lovar att hon inte har det, hon svär på allt hon äger och har. Annica hittar på en förklaring om att det inte fanns några pengar i bikten och att om hon hade tagit nåra så hade hon själv blivit av med sina BB-dollar.
Jennifer berättar att hon gömt undan Annicas necessär för att hon var arg på henne förut. Annica säger att det inte känns okej alls, och att hon kommer flippa om de händer fler gånger. Annica berättar om att det gäller att hålla koll på pengarna för så fort de ligger en dollar framme försvinner den.
Jennifer förklarar hur hon tänkte, folk hade snackat om att Annica bara hade 42dollar o sen helt plötsligt hade hon råd med både håfärg och tatuering. Annica var dessutom den första som gick in i bikten efter dom. Ja vill bara ha cigg säger Jennifer, åkter ja ut imorgon kommer ja köpa en hel limpa och röka.

2012-04-07 

SKADA

Marcel sitter just nu i sovrummet tillsammans med Jennifer. Han baddar ett öppet sår som han fick när han ramlade nyligen.

2012-04-07 

MIDDAG

Middag i huset just nu. Ingen påskmat här inte. Tror att det är potatis och lax med lite grönsaker som deltagarna äter denna kväll.

2012-04-07 

BIKT ANNICA
För dom som undrar vart Jennifers och Huldas BB-dollar har gått, dom har nämligen gått till min tatuering. Jag nallade pengarna i bikten som dom gnäller om, men dom får faktiskt skylla sig själv. Är man inte vettig nog att hålla koll på pengarna så försvinner dom. Men ja hoppas att ni inte avslöjar mig, utan det här är ett spel som jag spelar och dom spelar det hel fel och nu får jag min tatuering. Ser fram emot det väldigt mycket, dock är jag nervös o så började han snacka engelska och jag fattar ju ingen engelska när jag är nervös. Men jag tror att det kommer bli bra.
Men som sagt, ni får inte avslöja mig. Ja kommer dra till med att jag fick med mig pengar från Danmark, eller att jag har fått andra deltagares. Vet inte hur ja ska få ihop det där men ja ska tänka ut en plan.

2012-04-07 

ANNICA VILL OCKSÅ TATUERA SIG

Annica har pratat med killen som tauterade Marcel och det verkar som att även hon är sugen på att göra en tatuering. Ska bli intressant att se om det blir av eller inte. Joe funderar över var Annica fått alla pengar ifrån. Annica pratar med Marcelo och dom kommer fram till att hon ska säga att hon fick lite pengar från Danmark.

2012-04-07

MARCELS TATUERING

Inte färdigt resultat, men såhär ser tatueringen ut just nu. Vad tycker ni?

2012-04-07 

SOL OCH FIA

Solning på utegården och deltagarna njuter av vårsolen. Vid matbordet spelar några fia med knuff och Marcel har börjat blivit tatuerad i lilla sovrummet just nu. Återstår att se om vi får se något därifrån.

2012-04-07 

MARCEL FÅR TATUERING

Marcel träffar just nu en tatuerare i slussen. Han ska göra en kompass senare då han hittat rätt motiv.

2012-04-07 

MORGONBESTYR

Frukost och dusch är det som gäller i huset för tillfället. En lugn start på dagen, får se om det händer något speciellt idag.
Marcel ska i alla fall få sin tatuering under dagen enligt BBs hemsida. Undra om det är Gry som kommer göra den eller inte? Har ju pratats lite om det på veckofinalerna.

2012-04-07

SÄNGLÄGE

Flera av deltagarna ligger nu i sina sängar, för någon är det bara två nätter kvar i BB huset. Blir det Marcel, Jennifer, Hulda eller Rodney som lämnar?
Lite småmys mellan Camilla och Amandus bjuds det också på.

2012-04-07 

SÄNGDAGS

Det verkar som de kära deltagarna ska gå och lägga sig, då de har börjat tvätta sig och borsta tänderna för att gå till sängs. Imorron vankas det städning efter initiativ ifrån Hanna J

2012-04-06

LIVE JUST NU

Just nu visas kvällens avsnitt här. Missa inte!

2012-04-06 

ANNICAS BIKT

Fler och fler sämre sidor har kommit fram hos personer. Det är väldigt få som har faktiskt stigit i mina ögon. Marcel har visat jätte hemska taskiga sidor mot Hanna och därför är han autonominerad den här veckan. Han har varit ganska taskig mot henne redan ifrån början. Men nu hoppas jag att han allt får en näsbränna, att så där kan man inte hålla på med.

Jennifer som jag kallar bokstavskombinationen, har jag inte heller fått något grepp om. Men jag försöker vara trevlig och så emot henne, men hon är ingen person jag skulle vilja umgås med utanför huset. Här inne går det inte att undvika folk, men man försöker göra så gott man kan.

Sen har vi Camilla, har börjat blivit väldigt högljudd av sig, blivit gnällig hon också.  Amandus har också blivit, men alltså fler och fler har börjat se detta mer allvarligt än vad det var tidigare. Tidigare var det som att vi skulle ha ett dagis här inne, vi lekte och sprang runt och hade det roligt. Men nu har folk börjat blivit mer så här "nej gör inte så!" "åh ni är så töntiga" osv. Man kan inte gå och lägga sig utan att få en sån här ärta i huvudet.  Men äsch skitsamma, det är väl kul men liksom man behöver inte bli så jäkla sur.

Så Hanna J har börjat säga ifrån nu, hon fick ett rejält utbrott i veckan pågrundav Marcel. Det trodde inte jag att man skulle få se ifrån henne liksom. Hulda verkar lite falsk på något vis. Kan vara jättetrevlig ena stunden men nu verkar hon så här, tråkig. Hon fejkar ganska mycket. Men jag tycker att hon är falsk.  Tenny har faktiskt också blivit ganska jobbig, gnäller över allt, överdriver, ljuger en hel del och hittar på en massa saker.

Dom restrerande, Lars har också visat några sidor, där han liksom säger ifrån. Men det är bara bra för han har varit för snäll hela tiden. Så det är typ Lars,Joe,Rodney faktiskt och Marcelo som visat bra sidor sedan jag kom tillbaka ifrån veckan i Danmark.

2012-04-06 @ 21:57:13 Permalink Bikt Kommentarer (25) Trackbacks ()

BADDAGS

Det har nu blviit dags för en stund i badet för Jennifer och Hulda. Väl i badet så sjungs det och skrattas. De två borde göra dem 2 dagar som är kvar tills söndagen, till de bästa dagarna under deras vistelse i huset. Då en av dem riskerar att åka ut. Vem tror ni får åka hem?

2012-04-06 

FREDAGSKVÄLL

Så här på fredagskvällen spelas det fussball i gymmet då den fortfarande är kvar. De som spelar är Rodney och Tenny vs Vobban och Amandus. Marcel och Marcelo kollar på.

Vad tycker ni att dom ska få göra så här på fredagskvällen?

I vardasrummet spelas Baseballs - Umbrella och de andra deltagarna dansar för fulla muggar där.

2012-04-06 

NY HÅRFÄRG

Nu har Marcelo äntligen fått in en ny hårfärg för håret. Återser om det blir bättre än vad det är just nu.

Det var alltså svart som blev färgen. Vad tycker ni, blev det mycket bättre?

2012-04-06 

IN I SOVRUMMET

Deltagarna ska in i sovrummet nu. Så dem spekulerar i att Big Brother ska ta spelet som dem fick tidigare idag. Återser att se vad som sker.

Väl i sovrummet så spelas Sad but true och Hanna J sjunger med i texten.

2012-04-06 

ANCELO

Just nu ligger Annica och Marcelo o myser i lilla sovrummet. De pratar om allt mellan himmel och jord . De pratar bland annat om att dom ska dö leva och dö tillsammans . Denna mystund sker medans de andra deltagarna är i köket och fixar lite mat.

Så vilket par gillar ni mest?

2012-04-06 

FACEBOOK

Ni har väl inte missat att vi finns på facebook. Så det är bara att gå in på facebook och klicka på gilla så får ni dagligen uppdateringar vad som sker i huset. för att komma till sidan

https://www.facebook.com/groups/1532540363661085

SAMLING!

Det har nu blivit dags för en samling i soffan.

Deltagarna har nu fått tillrättavisniningar ifrån Big Brother att dem ska sluta tjata. Tex dra upp mikrofonen upp till hakan och prata rätt i den och säga " vi vill ha den här och den här låten" samt tjata om att mascaran är slut och att det finns kläder i sommarväskan som de vill ha in nu osv.

2012-04-06 

KAZOO IN THE HOUSE

Jennifer leker just nu Kazoo, som spelas av Christine Meltzer, som är en parodi av Kissie. Så hon går blir buren av Marcel samtidigt som hon säger "Kazoo in the house" samt håller händerna som en mobilkamera.
Så efter det kommer Jennifer och Hulda in på figurer i tvreklamerna, tex Judit och Judit för comhem osv. Vilken reklam gillar ni mest?

2012-04-06 

 

FUSSBALL SPEL

Deltagarna har fått in ett fussball spel i huset som just nu spelas på för fullt. Glada deltagare på en långfredag är det vi vill se. 

2012-04-06  

MITT EX ÄR DEN BÄSTA TJEJEN SOM FINNS

I gymmet pratar Marcel, Jennifer och Marcelo om pinsamma minnen som dom har från att ha haft sex med personer. Jennifer berättar om när hon blev påkommen av en killes flickvän och lite annat. Även Marcelo delar med sig av en kompis till han historia. Han berättar även om tjejer han varit otrogen mot och tycker att det är helt okej.
Marcelo berättar om att hans ex är den bästa tjejen som finns. Han är problemet varför det tog slut, men man vet aldrig iframtiden säger han. Hon kan ja lätt gifta mig med o skaffa barn med. Vi får se va som händer när ja kommer ut.....eller nej, först ska ja njuta ett år, sen så, då är ja redo igen. Hon är sån tjej som inte ens skulle pussa eller titta åt en annan kille, verkligen helt perfekt.
Jennifer frågar om Marcelo fortfarande har känslor för henne o Marcelo säger att något finns det väl fortfarande. Det är den enda tjejen Marcelo varit kär i berättar han. 

2012-04-06  

JAG ÄR VAN ATT BLI BEHANDLAD SOM SKIT

Klippet är gammalt, men ändå intressant med tanke på diskussionerna som uppkom igår.
Tenny och Annica har pratat en del om Marcelos beteende mot henne. Annica tycker att det känns förjävligt att han gör som han gör, men att han dessutom har det som taktik, och fullföljer det hela är ännu värre tycker Annica. 
Tenny försöker ge några kloka råd till Annica och tycker att hon inte bör sova med Marcelo mer om han fortsätter behandla henne illa och säga elaka saker. Han är inte mogen, han förstår inte. Marcelo tycker att detta är jätteskoj säger Tenny. Han ser dig ju bara som ett knull. 
Tenny tycker att Marcelo behandlar henne som en slyna. Annica berättar att hon är van att få höra skit av folk, o att hon inte alltid haft det så lätt i förhållande och att hon hört massa saker under flera år. Blivit nedtryckt och kränkt. Tenny frågar om det är F, men Annica nekar till detta. 
Man är så himla van att få höra massa skit och bli nedtryckt, så när det väl kommer något snällt så reagerar man knappt säger Annica. Jag är verkligen inte instabil, men jag behöver närhet här inne, så får jag det på ett bra sätt, men så kommer han och är en helt annan människa på dagarna. Han har aldrig förstått att jag mår dåligt över det. 

2012-04-06  

SNYGG TV

Big Brother är less på att deltagarna inte tar hand om sig inne i huset och har skickat in reprimander. Från och med nu går man upp när man blir väckt och lägger sig inte för att sova förrän det är kväll. Ingen uppskattar det utanför huset och tvtiden för dom som sover under dagarna försvinner. Deltagarna ska ha hela och rena kläder på sig, inte underkläder bara. Deltagarna ska duscha och fixa till sig varje dag, dom är sitt eget varumärke och ingen tycker det är roligt att se på deltagare som ligger under filtar och sitter invirade i täcken hela dagarna.
Deltagarna får egna rakhylvar med namn på för att undvika smittspridning av hudsjukdomar.
Deltagarna får se bilder på hur vi ser dom, och det skrattas gott åt bilderna. Troligen får dom en tankeställare nu.
Håller ni med Big Brother om att det varit för sunkigt och att dom bör skärpa till sig?

2012-04-06

FEELING GOOD- MICHAEL BUBLÉ

Det är låten som idag väcker deltagarna i huset.

2012-04-06

HANNA J TRÄNAR

Hanna J är uppe på morgonen nu och tränar för fullt i gymmet. Övriga deltagare ligger fortfarande i sina sängar och sover.
Fredagar brukar inte bjuda på något speciellt, vi får se hur det blir idag.
Armhävningar och situps.
Benböj och utfallssteg (jägarsteg) är ilte andra övningar som Hanna J gör.

2012-04-06 

 

FIA MED SKRIK

Man kan ju tro att Fia med Knuff är ett lugnt spel, där man slappnar av. 
Inte i Big Brother 2012. Amandus, Lars, Camilla och Rodney spelar ett parti och det skriks och vrålas, så mikrofonerna förmodligen kommer att börja ryka pga överbelastning. De skriker verkligen ut sin lycka när de knuffar sina motspelare. 
Det låter så högt att bbelva väljer att sänka ljudvolymen på datorn. Vågar knappt tänka på hur arbetarna inom produktionen måste ha det angående ljudnivån för tillfället. Dock tror jag att de mår ganska bra, då deltagarna har bakat bullar och lämnat dessa i bikten. Det kan nog vara rätt skönt att jobba för Big Brother ibland, kan man tänka sig. Gratis bullar! 

2012-04-06 

SNART MIDNATT

Medan de andra deltagarna håller sig vakna och faktiskt bakar, trots att det är strax vid midnatt, så har Annica gått och lagt sig. Hon mår inte alls bra efter all alkohol. Marcelo finns där för henne, hämtar vatten åt henne, håller om henne, klappar henne på ryggen och frågar hur hon mår. 
En hink ligger bredvid deras säng, ifall Annica skulle börja må ännu sämre.

2012-04-05

JUST NU

Annica mår inte så bra just nu. Som sagt, så har hon fått i sig lite för mycket alkohol.
Just nu ligger hon i soffan och pratar med Marcelo. 
Samtidigt står Hanna i badrummet och tvättar sig i ansiktet. Tidigare sa hon till Amandus att hon varken skulle tvätta ansiktet eller borsta tänderna. Hon skulle bara gå och lägga sig. Riktigt så blev det tydligen inte. 
Camilla och Amandus ligger i soffan.
De pussas och pratar lite om allt från tatueringar till Amandus hemstad Gnesta. 

2012-04-05 

ANNICA TALAR UT I HUSET

Under kvällens gång har vi fått se mycket av Annica och det har kommit in flera kommentarer från tittare som har hört Annica prata om sitt liv utanför huset. Hon visade upp sin tatuering, en bokstav, för Tenny och Vobban, på festen i guldrummet. 
Enligt Annica var detta en kille som hon varit tillsammans med under en längre tid. Hon berättade att hon inte mått bra under förhållandet, då hon menar att hon har blivit illa behandlad av honom. Detta på flera olika sätt. 
Det återstår att se om Annica kommer att prata mer om detta, under sin tid i huset. 

2012-04-05 

ANNICA HAR FÅTT FÖR MYCKET.

Annica går ut till badrummet. 
- Två liter rödvin! skriker hon. 
- Oj, ja. Det ser vi, säger Hulda. 
Tjejerna, Joe och Rodney går ut för att röka lite. Hulda leder Annica till utesoffan. Annica kommenterar att Jennifer håller på att tappa sin sändare. Jennifer svarar inte. Annica springer ut på gräsmattan och sjunger glatt på Big Brother-låten. Hon lägger sig på gräsmattan och Camilla kommer efter för att hålla henne sällskap. 
De andra röker på altanen. 
- Tänk att normalt sätt brukar vi alla vara så där. Men nu är det bara hon och vi andra bara "ehhh!" åt henne, haha, säger Jennifer och nickar mot Annica.
När Annica kommer upp på altanen så börjar hon hosta. Hon sätter sig på altankanten och börjar kräkas.
Jennifer är snabb på plats för att ta tag i hennes hår. 
- Har någon en hårsnodd? frågar hon och menar att hon ska sätta upp håret på Annica. 
Jennifer föreslår till Annica att hon ska gå in och sätta sig på toaletten för säkerhetens skull. Om inte annat så bör hon gå in i huset, för att hålla värmen och inte riskera att bli sjuk. Hon får sedan in Annica i huset för att ge henne lite vatten. 
- Det ligger en pizza där ute, säger Annica till Tenny. 
Hon böjer sig sedan över badkaret för att kräkas, men Tenny och Vobban för in i henne till toaletten. 
Annica ropar efter Camilla och vill att hon ska komma in på toaletten med henne. Jennifer hinner dock före och går in med henne. Vobban stänger dörren och låter tjejerna vara ifred inne på toaletten. Det verkar ha blivit Jennifers uppdrag att ta hand om Annica, för stunden.

2012-04-05 

KLOCKAN ÄR 21.00 OCH..

Jennifer och Marcel ligger i soffan och pratar..
De har legat där mer eller mindre hela kvällen, men några enstaka promenader till och från badrummet. 
Festen i guldrummet fortsätter. Här är det lyckliga miner, där de bland annat leker Följa John i takt till musiken. 
- Nu följer vi efter Annica, vrålar Tenny. 

2012-04-05 

MAT OCH BLOMMOR.

Inne i lilla sovrummet sitter Hanna och Amandus och pratar. De tackar så enormt mycket för den goda maten. Den uppskattas verkligen. De är mätta och säger att de knappt kan röra sig på grund av all mat som finns i deras magar.
Men bäst med middagen verkar vara blommorna som står mitt på bordet. Både Hanna och Amandus luktar på blommorna om och om igen. 
- Jag har längtat efter doften av blommor, säger Hanna. 
- Färska blommor, säger Amandus och njuter av doften. 
Hanna tackar Amandus för att hon får sitta så här med Amandus under torsdagskvällen. Hon tycker att det är jättetrevligt att få sitta och umgås, bara de två. Amandus tackar tillbaka. 
- Vi önskar lite snaps och vitt vin, säger Amandus.
Det hinner inte dröja många minuter innan Hanna kallas till bikten. Hon kommer snart tillbaka med snaps och vitt vin. De båda tackar Big Brother så hemskt mycket och Hanna tycker att de omöjligt kan avsluta kvällen, när de blir så välbehandlade.
- Norrländsk, säger Amandus när han studerar alkoholen. 
De skålar för alla norrlänningar och tar sig en varsin snaps.

2012-04-05

ÖVRIGA DELTAGARE.

Under tiden som festen i guldrummet och påskmiddagen i lilla sovrummet pågår, så roar deltagarna sig så gott det går. Annicas sång och vrålande hörs ut i resten av huset, men det verkar inte vara något som stör de andra deltagarna. 
Lars, Joe och Marcelo spelar fia med knuff. 
Ute spelas det badminton mellan Camilla och Rodney.. 
Marcel och Jennifer ligger i soffan och myser. 
Hulda badar. 

2012-04-05 

BB-LÅTEN SPELAS.

Big Brother väljer att spela BB-låten i guldrummet.
Vobban sjunger låten utantill och dansar fram och tillbaka under tiden. Annica klappar händerna. Tenny sjunger med så gott han kan. Annica verkar ha fått i sig lite extra alkohol då hon sjunger så högt att det nästintill skrålar i mikrofonen. 
- SKÅÅÅÅÅÅÅL!!!! skriker Annica glatt och är den som hörs mest inne i guldrummet.
"I wanna rock" börjar att spelas och grabbarna börjar slå varandra på låren. När Vobban slår till Tenny så skriker han av smärta, men de verkar ju ha roligt tillsammans i alla fall. Härligt att se en glad stämning inne i huset, för en gångs skull.

2012-04-05 

KVÄLLEN

Det är fest i guldrummet denna kväll för de tre lyckliga. Fest nummer två som vi väljer att kalla det, är den "festen" som är för Amandus och Hanna J i lilla sovrummet. Verkar inte bli någon fest för hela huset denna kväll med andra ord. Övriga deltagare ligger o halvsover i soffan och väntar på att få gå och lägga sig.
Vi får se blandat från både påskmiddagen och guldrummet.

2012-04-05

OH MY GOD!

Inne i guldrummet spelas just nu The Moniker - Oh my god. Annica, Tenny och Vobban ställer sig på rad och sjunger med texten, samtidigt som de låtsas att de går på rullbandet som The Moniker använde sig av på Melodifestivalen förra året. 
De verkar ha väldigt trevligt. Samtalsnivån börjar bli väldigt högljudd, med mycket vrålande och sång. Big Brother byter låt till Twisted Sister - We´re not gonna take it, till de tre festprissarnas stora förtjusning. Vobban går ut och hämtar mer alkohol och de andra deltagarna ser lite smått avundsjuka ut, då de bara ligger i soffan och pratar.
När Vobban kommer tillbaka, så fortsätter de att sjunga We´re not gonna take it. Eller ja, de sjunger inte. De skriker! Antar att det är tre deltagare som kommer ha väldigt ont i halsen imorgon, när de vaknar, om de fortsätter att festa på det här viset. Kul.
Vobban tittar in i kameran och önskar Buddy Hollys låt "Peggy Sue" av Big Brother.

2012-04-05 

DOM NOMINERADE ÄR

Hanna Pettersson
099- 418 01
SMS: HannaP till 72 400

Jennifer Andreasson
099- 418 02
SMS: Jennifer till 72 400

Marcel Söderqvist
099- 418 03
SMS: Marcel till 72 400

Rodney Da Silva
099- 418 04
SMS: Rodney till 72 400

Kostnaden för att rösta med telefonsamtal är 5,70 kr/samtal + eventuell trafikavgift. Kostnaden för att rösta med sms är 5,70 kr/sms + eventuell trafikavgift.

2012-04-05 

WIDERSTEDTS FEST BÖRJAR

Den Hanna Widerstedt inspirerade festen börjar i guldrummet. Vobban valde med dig Tenny och Annica in till festen. De övriga i huset kommer snart få fest även dom, så det blir två fester ikväll.

2012-04-05 

PÅSKMIDDAG

De deltagare som klarade att ignorera påsken bäst blev Amandus och Hanna J. Så därför får dem äta ett påskbord som är uppdukat i lilla sovrummet. Där fanns det potatis, janssons frestelse, sill m.m

Efter maten så har dem fått varsitt ägg som låg gömt i sovrummet

2012-04-05 

BIKT
Här har ni 100 dollar, o vi ska ha cigg. Vet inte om de är marlboro men annars vill jag har dom klickisarna. 30 tillbaka o lova att inte släppa in nån,  för nu lägger vi pengarna här, ropa på oss båda sen.
Eeh dom har sig själv att skylla om man säger så. Dom här dom åker upp här. (Annica stoppar BBdollarn upp i bhn). Oops. Idag superhärligt väder, bra humör på folket. Dock så är jag väldigt väldigt chockad över Jennifers beteende. Hur gammal är hon lixom. Visst det är klart att folk blir irriterade när dom inte får cigaretter eller tobak överlag, men hennes beteende alltså. Börja lixom börja bli svartsjuk på mig o Marcel. Vi har känt varann sen vi kom in i huset och det är klart man får skämta lite, men de tål hon inte, och det tycker jag är lite.......eeeh alltså...hon kan ju inte ha alla flingor i paketet, hon verkar ju helt blåst.
Så fort man försöker prata med henne hon verkar inte ens finnas med i världen, tror att hon bra har hamnat...göra precis som hon vill o att det inte spelar nån roll. Hon är jättekonstig och det är precis sånna personer jag försöker undvika så för vårat bästa och för att jag ska bli nöjd så åker hon på söndag. Trist för Marcel men jag har han hellre kvar här. Ja saknar tiden innan Danmark, så sjukt konstigt, saknar Hanna R sjukt sjukt tomt utan henne. Hon var den b ästa personen för mig här inne, de var aldrig så att tiden stog stilla och vi hade sjukt kul. Jennifer, jag hoppas du åker ut på söndag, för ditt beteende är inte normalt. Nu checkar jag ut.

2012-04-05 

LARS ROLIGAST

Lars blev framröstad som roligast av deltagarna i huset, av deltagarna själva. Det blev i första omgången helt jämt mellan Lars och Hanna J så då fick deltagarna rösta om och den gången vann Lars med 8-3 i röster.
Lars tackar gruppen och blir väldigt glad för att dom andra tycker att han är rolig.
Håller ni med, är Lars roligast?

2012-04-05 

RÖD STANDUP

Tenny börjar och skämtar lite om Vobban och att han kommer ifrån Matfors. Tenny passar också på att nämna Jenny. Joe får sig en liten passning då Tenny försöker imitera hans röst.

Hanna började med att prat om hur många smeknamn hon fått i huset, att hon blivit kallad transexuell och lite annat. Hon tar upp en hel del om hur Rodneys kuk slår i marken när han ska sova och hur mycket hon älskar falukorv. Hanna sjugner även en låt om hur hon gillar falukorvar, helst råa.
Amandus avslutar hela uppträdandet genom att få med dom flesta i huset. Han ger en passning till Camilla om hur besatt hon är av att spegla sig hela tiden. Joe har käkat för mycket skolkritor så man inte kan försåt hans röst. Amandus snackar om sig själv en del också som en sympatisk och skön människa.

2012-04-05 

RÖDA LAGET LADDAR

Snart dags för sista laget att köra sin stand up. Enligt BBs hemsida ska det dra igång runt 16. Intressant att se vad det röda laget kan göra. Amandus, Tenny och Hanna J tränade lite i förmiddags och det återstår att se om deltagarna i huset skrattar.

2012-04-05 

TJUVTITT NOMINERINGAR
Amandus:
1p till Tenny. Jag älskar dig jättemycket men du ligger i sängen 24/7.
Marcel:
1p går till Almandus eller Amandus. Han går som en tvåbent elefant.
Annica:
2p ger jag till Hulda. För att vi har inte känt varann så länge.
Vobban:
2p till Rodney. Alla andra här förtjänar en chans o han har gjort detta förut.

2012-04-05 

SOLNING

Vi minns fjolåret, nu är solskenet och solningen tillbaka i huset. Deltagarna sitter på uteplatsen och njuter av solen och värmen.

2012-04-05 

JUST NU

Tenny knåpar på sitt stand up nummer i lilla sovrummet, vad tror ni att röd kan få till? Grabbgänget sitter vid köksbordet och spelar fia med knuff. Två av paren är i sovrummet och myser lite, framför allt då Marcel och Jennifer som nu vet om att någon av dom kommer lämna på söndag. Tror att dom känner det på sig, oavsett vem dom sitter emot.

2012-04-05 

MARCEL AUTONOMINERAD
Marcel är autonominerad denna vecka pga han vid flera tillfällen struntat i BBs tillsägelser och uppvisat ett dåligt beteende i huset.
Rätt eller fel?

2012-04-05 

TORSDAG

Torsdag 5/4

Under dagen ska både nomineringar och matbeställning klaras av.
16:00 Det röda laget (Hanna J, Amandus och Tenny) framför sin stand up.
17:00 Deltagarna ska bestämma vem av dem som varit roligast under veckan och den personen kommer få ett fint pris.
19:00 Två fester planeras för kvällen, de som lyckats ignorera påsken under veckan få en egen påskmiddag och Vobban får som belöning för sin knapptryckning en fest i guldrummet.

OBSERVERA ATT TIDERNA ENDAST ÄR CIRKATIDER OCH KAN KOMMA ATT ÄNDRAS. Artikeln uppdateras vid klockan 10:00 på respektive morgon.

Du ser allt direkt när det händer med 24-7 abonnnemang.

2012-04-05 

WTC OCH FIA MED KNUFF

World trade center prat i sovrummet där Marcel pratar om hur det ser ut på platsen idag, vad som är uppbyggt och annat, samt fia med knuff vid matbordet. Ja det är så kvällen ser ut i Big Brother denna afton. Väldigt lugn kväll där dom flesta nog är lite nervösa inför torsdagens nomineringar.
Vilka tror ni blir nominerade förutom Jennifer?

2012-04-04 

FIA MED KNUFF

I det lilla sovrummet ligger Marcelo, Rodney, Lars, Annica och Vobban och spelar fia med knuff. Tror att dom gjort spelbrädet själv av nagellack och pjäserna är mat tror jag, men är inte helt säker. Tiden går ju alla fall det är ett som är säkert.
Djuren är inne i huset igen. Till skillnad från ifjol då dom gjorde masas roliga saker, så går dom bara omkring i år.
Dom la sig bredvid Tenny som dock inte reagerade nämnvärt.

2012-04-04 

PIZZA TILL VINNARNA

Lag lila vann ju tävlingen idag så dom får pizza som pris. Självklart delar vinnarna med sig av pizza till alla sina andra kamrater. Vissa delar med sig mer, andra mindre.

2012-04-04 

STANDUP DAGS

Det har nu blivit dags för lila laget att köra sin standup

TA ANSVAR TACK!

Produktionen valde för ungefär tre veckor sedan att gå in och störa det sociala spelet, efter ett klart övertramp av Sipan Cakir. Han hade fått varning efter varning och till slut blev det för mycket för även produktionen.

Det var ett rätt beslut att ta.

Det bör förekomma liknande dikussioner nu, huruvida Marcel Söderqvist ska få vara kvar i programmet eller inte. Marcel har likt sipan fått varning på varning, betett sig illa mot dom övriga deltagarna i huset, men framför allt en person.

Det hela började redan första veckan, då Marcel kränker Hanna J och kallar henne för man, och har sedan dess eskalerat bortom alla rimliga gränser för vad som bör anses vara okej. Droppen för mig, och säkerligen många andra kom tidigare i eftermiddag då Marcel, helt oprovocerat, attackerar Hanna J, hennes barn, yrkesval och bakgrund.

DET ÄR DAGS ATT PLOCKA UT MARCEL NU! TA ANSVAR!

Ni visar att det är okej för en människa att kränka en annan person gång på gång, dag efter dag, så länge det inte handlar om människan sexualitet? Vad är det för regelverk? Oavsett sexuell läggning, härkomst, ålder, kön osv ska väl samma regler gälla för alla?

Visa att alla spelar efter samma regler ifrån produktionens sida.

Det som är kanske mest beklämmande med det hela, är att Marcel jobbar med barn och ungdomar. Barn och ungdomar som vad jag förstår har vissa funktionsnedsättningar eller handikapp. När man tänker på detta blir det än mer skrämmande.

Komer osökt att tänka på hur Pelle Porseryd sa inför säsongen.

”Vi har haft en sensationellt bra slutcasting”

Jag undrar var som varit så sensationellt bra? Mer mobbning och kränkande behandlingar av individer har vi aldrig sett i svensk tv. Man tycker ändå att dokusåpan borde växa ifrån sina barnsjukdomar och utvecklas, men vad vet man, tv11 och Endemol kansk är ute efter att köra programmet i botten och sedan aldrig låta det visas på svensk tv igen?

Lovefilm som partner och sponsor till programmet krävde förändring sist, jag hoppas dom gör det även denna gång och tydligt visar att måttet är rågat.

Vi kan alla tyckas att det känns förjävligt och sitta för oss själva och inte göra något, men tillsammans blir vi många som tycker något, och de vet vi att produktionen lyssnar på. Det är trots allt vi som tittar och gillar programmet i stort som ser till att personerna har ett jobb. 

2012-04-04 

MARCEL BRÅKAR MED HANNA J
Marcel attackerar utan vidare Hanna J när hon sitter i soffan i vardagsrummet. Han börjar hoppa på Hanna om varför hon äter hälsokost utanför huset? Varför lägger du massa pengar på sån skit? Äter man vettigt så behövs ingenting sånt, fattar du inte det? Men de måste ha något med psyket att göra.
Hanna svarar emot och säger att hon tycker att det är bra för henne och att det är hennes val.
Marcel tycker att Hanna ska äta mer antioxidanter så kanske hon blir bättre i hyn och slipper se gammal ut.
Hanna fattar inte hur fan Marcel kan vara så satans elak hela tiden, hur orkar han med sig själv.
Marcel säger att det är som han är, det finns en dörr där, de är bara att lämna! Ja kan säkerligen komma på 10 saker o säga till dig som du ångrar dig över i ditt liv som gör att du börjar gråta!
Marcel fäller en kommentar om hur fan hon kan ha skaffat barn, när hon är som hon är, varför sätter hon sina barn i en sådan situation där dom inte har någon pappa. Hanna markerar att det inte är okej att prata om hennes barn, blanda inte in dom i detta.
Hanna säger att hon hoppas att Marcel aldrig kommer få barn.
Marcel attackerar näst Hanna Js yrkesval. Hon är ju oduglig och lågutbildad, hon har ju ingen strävan, varför vill du inte högre? Varför blir du inte chef då för? Varför nöjer du dig med ett dåligt yrke? Hanna J försvarar sig med att hon trivs som undersköterska för att hon älskar att jobba med människor, det är ett val hon gjort. Hanna tycker att det är skrämmande hur han kan jobba med barn, att han inte skäms.
Marcel säger att han är en person i huset och en annan i skolan, men Hanna J tycker fortfarande det är pinsamt. Du måste ju ha problem med dig själv, men du inser det aldrig, aldrig någonsin, ja skulle inte vara nöjd med mig själv om jag var som dig säger Hanna J.
Hanna J väljer att gå därifrån och säger åt Marcel att han borde skämmas, alla barn som titar på han nu, du är ju ingen förebild Marcel, ska du jobba med barn? Dom tittar på detta, har du tänkt på det? Jag skulle ta mina barn från den skolan du jobbar på Marcel. Marcel får sig en tankeställare lite, men väljer att istället attackera Hanna J igen om att hon ska gå till bikten och börja gråta.
Hanna J bryter ihop och börjar gråta o skrika på Marcel, Hulda ingriper och Hanna J får stöttning av Hulda, Lars och Joe i lilla sovrummet. Joe och Lars säger att alla där ute ser hur han beteer sig, han kommer inte ha kvar sitt yrke länge när han kommer ut försäkrar Joe.

2012-04-04  

VOBBAN TRYCKTE PÅ KNAPPEN

För ungefär 30 minuter sedan tryckte Vobban på knappen. Han har nu fått sin belöning. Fest i guldrummet med två valfria. Temat är Hanna W o hennes favoritlåtar.
Undra vilka två Vobban väljer? 

2012-04-04 

HULDA KÄMPAR PÅ

Efter rodeon så är det dags för Hulda att börja träna. Hon coachas av sin PT Marcel medans Jennifer sitter och kollar på. Han drillar henne hårt.
Hulda får bland annat gå upp och ner för trappen flera gånger. Först med en pilatesboll och sedan med viktbältet över axlarna. När hon kommit upp för trappan fick hon göra benböj, fem åt gången i intervaller. Hulda kämpar på och Marcel peppar henne till att verkligen genomföra övningarna. 

2012-04-04  

RODEO

Det har nu blivit dags för rodeo. Lotten avgör vilket lag som ska börja. Det lag som håller sig längst på tjuren vinner. På tavlan ska sekunderna skrivas upp så det lag som har mest sekunder efter alla lag har tävlat vinner ett pris.

Tenny fick 43 sekunder på tjuren

Hanna J lyckades hålla sig kvar på tjuren i 11 sekunder

Amandus fick 46 sekunder på tjuren, Hela det röda laget fick 1.40 totalt
Nu är det dags för det lila  laget och camilla skaffar 52 sekunder.

Marcel lyckas hålla sig kvar i 1 minut och 11 sekunder.
Vobban får 17 sekunder pga kycklingen. Sedan får Vobban en ny chans och håller sig kvar i 51 sekunder
Joe lyckas hålla sig kvar i 47 sekunder.
Hulda lyckas hålla sig kvar i 8 sekunder
Annica lyckas hålla sig kvar i 80 sekunder
Jennifer klarar 50 sekunder på tjuren
Det har nu blivit dags för Lars tur, han klarar 32 sekunder
Rodney klarar 15 sekunder.
Det lag som vann blev lag Lila med 2,54 , grattis!

 2012-04-04  

KUBB ÄR EN FARLIG SPORT.

Vobban och Joe har bestämt sig för att få tiden att gå lite och därför har de börjat att spela lite kubb. Joe svär och tycker inte alls att det går bra. Vobban vrålar av lycka när han får ner klossarna och Joe tycker inte att det är lika roligt. 
Under tiden sitter 24/7-tittarna och skriver i Facebookchatten, där en säger att det vore väldigt roligt om Påskharen hade kommit ut och spelat kubb med deltagarna. Vad tycker ni skulle ha varit en rolig situation för Påskharen att göra entré? 
Vobban vann för övrigt matchen, till Joes stora förtvivlan och efter det erbjuder Camilla sig att spela mot Joe. Amandus skrattar åt hennes kastteknik och tycker den ser väldigt rolig ut. Camilla skrattar, även hon. 
Denna kastteknik är nog killarna beredd att hålla med om. Camilla kastar nämligen jättekonstigt. Sedan sparkar hon på en kloss, som flyger bakåt, först i Tennys huvud för att sedan studsa över och träffa Rodneys huvud.
- Oj oj oj, förlåt, det var ingen meningen! säger Camilla och springer fram till Tenny och Rodney för att klappa dom på sina huvuden. 
Amandus och Vobban tycker att detta var fruktansvärt roligt och fortsätter reta Camilla. 
- Men sluta, jag mår jättedåligt för det här, säger hon och försöker kväva lite fnitter.

2012-04-04  

SNART DAGS ATT DEKLARERA!

Joe börjar prata om deklarationen. Han påminner Amandus om att deklarationen måste vara inne före maj. Joe berättar att hans pappa fixar det åt honom och Amandus säger detsamma. Saker som är så självklara för oss ute i världen, är inte lika självklart för deltagarna. Deras liv fortsätter ju där ute, med deklaration och räkningar osv, men detta är inget som de kan styra. 
Hulda berättar att hon fick deklarationen redan i december. Anledningen till detta var för att hon var bosatt i Finland. Joe berättar att han fick deklarationen då också. Detta är eftersom han har en jordbruksfastighet. 
- Har du en jordbruksfastighet? frågar Hanna. 
- Ja.. eller inte jag. Mina föräldrar har det, svarar Joe.  

2012-04-04  

SOLEN LOCKAR INTE ALLTID.

Trots det fina vädret sitter några av deltagarna inne i sovrummet. Camilla, Vobban och Marcel skriver för fullt inför kvällens standup. De funderar på om de ska nämna något om Amandus och hans hemort, Gnesta. Det ska bli intressant att höra vad de kommer fram till.. 
Ute i solen fortsätter deltagarna med att sola. Fiskmåsarna skriker uppe i luften och Joe tycker att man borde skjuta ner dem, då fiskmåsar inte är så vidare trevliga djur. Jennifer pratar genom dockan Charlie om cigaretter.  
Hanna tycker att det blåser väldigt kallt, annars är det är inte så mycket prat, för stunden. De drömmer dock om en hammock och är överrens om att det vore väldigt trevligt med en sådan på utegården i huset. Vad tycker ni borde finnas i huset? Vad saknar ni?  

2012-04-04  

JOE GILLAR INTE KLOCKOR.

Solandet fortsätter och Joe börjar att prata om klockan som har kommit in i huset. Han tycker att den är jobbig. 
- Den låter bara tick, tack, tick, tack hela tiden, säger han. 
Annica tycker att den är bra. Hon tycker inte att de ska gnälla på den, för nyligen hade de ingen klocka alls. Lars tycker inte heller om klockan. Han hade blivit van med att inte ha någon och nu har det blivit så konstigt att ha tillgång till en. 
- Jag sitter bara och stirrar på den hela tiden, säger Joe. 
Han verkar för övrigt ha mått bra under gårdagens fest, då han fortfarande har på sig sin Hugh Hefner-utstyrsel. 

2012-04-04  

PLANERING AV STAND UP.

Deltagarna bjuds på sol idag och några sitter ute och njuter av den. Marcel sitter och skriver på vad han ska skämta om under sin stand up som kommer att ske under kvällen. Det är svårt att komma på någonting och han pratar istället om det lilla bordet som han har pappret på.  
Samtidigt skriver Big Brother på twitter att RÖR EJ-knappen kommer att bli aktiv idag, klockan 15:30. Vem tror ni kommer att trycka nästa gång? Vem hoppas ni på? Se vilket straff alt. belöning respektive deltagare får om han eller hon trycker på knappen. Detta gör ni här

2012-04-04  

ONSDAG

Onsdag 4/4

11:00 Arbetet med att skriva stand up fortsätter.
14:00 Deltagarna får testa lyckan på en mekanisk tjur.
20:00 Det lila laget (Camilla, Vobban och Marcel) framför sin stand up.

OBSERVERA ATT TIDERNA ENDAST ÄR CIRKATIDER OCH KAN KOMMA ATT ÄNDRAS. Artikeln uppdateras vid klockan 10:00 på respektive morgon.

Du ser allt direkt när det händer med 24-7 abonnnemang.

2012-04-04 

FULLA BUNNIES OCH HUGH

Festen i guldrummet är nu avslutad och kaninerna är fulla och glada. De var på utegården och rök och skrek för fulla halsar men efter en stund kom Joe ut och ville ha med sig sina flickor till bikten haha. Rätt roligt när några är fulla och glada och andra i princip är klara att lägga sig i sängen. 

2012-04-03  

PENICILLIN TILL MARCELO

Marcelo har varit inne i bikten och fått ordinerat penicillin för sina utslag i området kring hans snopp. Han har ju fått lite utslag, troligvis porsäckar eller något som blivit inflammerade och nu får han alltså hjälp för att bli av me det. Det innebär att han inte kommer kunna vara med på söndagsfesten bland annat men Marcelo är positiv och säger att han kan träna istället. Vet inte om de är så smart att träna dock när man käkar penicillin.
I övrigt händer inte mycket i huset, Hulda och Jennifer ligger i soffan och sedan är resten off cam för tillfället. Som sagt så verkar BB vilja spara festen till avsnittet imorgon.

2012-04-03  

KUBB

Samtidigt under festen som är i guldrummet så är det kubbspel som gäller på utegården för de övriga.
Verkar som att vi inte får se några fler bilder från guldrummet ikväll. BB vill nog spara det till imorgon så att vi så mycket som möjligt ska se programmet. 

2012-04-03  

GULDRUMMET

Det har nu blivit dags för samling. Joe ska äntligen få sin efterlängtade fest i guldrummet. Han ska välja 3 tjejer till festen, de tjejer han har valt är Annica,Hanna J  och Camilla. Kläderna till festen finns i slussen. Tjejerna ska vara klädda som bunnies och Joe som Hugh Hefner 

2012-04-03  

STANDUP DAGS

Det har nu blivit dags för det gula laget att köra sin Standup. Turodningen ser ut så här:

Först ut är Jennifer

Sedan är det dags för Rodney "Rodski"

Sist ut var Lars som helt klart hade den bästa standupen i det gula laget.

Vem tycker ni hade den bästa standupen i det gula laget?

2012-04-03 

 

SHANGHAI

Just nu sitter Camilla,Amandus och Hanna J i badet och pratar om såna här tungvrickningar som finns tex sju sjösjuka sjömän på det sjunkande skeppet Shanghai. Sedan Fallos faller förträffligt för fina flickor.

Det verkar som att Hanna J kommer mest överens med Camilla och Amandus vilket måste vara mina favoriter i huset just nu. Vilka är era favoriter?

2012-04-03  

STANDUP

Om 45 minuter är det dags för det gula laget att köra sin standup. De lag som inte ska köra ska sitta i soffan och kolla på sedan så det tävlande laget stå på scenen samtidigt och att bedömningen sker på hela laget och inte individuellt. 

2012-04-03  

 

TRÄNING I GYMMET

Efter sumofotbollen på utgården där lag grön vann. Så tränar Marcel och Marcelo i gymmet , då dem vill antagligen bli fit för beach 2012. Men så blir Marcel varnad för att han inte har mikrofonen på och detta sker 3 gånger. 

Marcel berättar om någon tjej med mörkt hår som han har sett i huset. Medans Marcelo säger att han tydligen har missat henne totalt. Men produktionen går in och varnar för att dem inte ska prata om produktionen, detta sker 2 gånger.

2012-04-03  

FINALEN

3:e platsen avgörs mellan lag gul och lag röd.

Sedan är det dags finalen mellan lila och grön

Matchen avslutades på straffar och det vinnande laget blev det gröna, grattis!

2012-04-03  

SUMOFOTBOLL

Dags för sumofotboll i huset. En turnering där lagen ska möta varann. Lag gul möter lag lila och lag grön möter lag röd. De lagen som vinner kommer gå vidare till final och de lag som förlorar kommer gå till match om tredjeplatsen.
Tre spelare på planen åt gången, halvlekarna är fyra minuter långa och två minuters paus. 
Första halvleken är slut och det står 2-1 till Lila.
Inga mål i andra halvleken och Lila gick till final.
Dags för andra matchen mellan Grön och Röd.
Det står 1-1 i första paus.
En ruta gick sönder efter att Hulda blev tacklad in i den.
Tror att Gröna vann på straffar i den andra matchen. Det borde innebära att det är Gul mot Röd i match om tredje plats och Grön mot Lila i final.

2012-04-03  

BRÅK OM SNUS OCH CIGG.

Snus och cigaretter kommer in i huset. Jennifer fördelar och säger att personer som både röker och snusar kan omöjligt få lika mycket cigg och snus som de som enbart använder en sort. Joe tar en snusdosa, vilket Marcel inte uppskattar. 
- Du kan inte ta en hel snusdosa om du röker, säger han. 
Joe förstår inte riktigt varför han inte kan ta en hel dosa. 
- Ska jag förklara det här, enbart för dig, Joe. Du snusar, så du får en halvdosa. Men det är för att du röker också, säger Marcel. 
Joe tycker att de lika gärna kan dela på allt. Marcel håller inte med.  

2012-04-03  

IRRITATION OCH TJEJER UTANFÖR HUSET.

Jennifer har inte alls haft en bra dag i huset. Hon är irriterad över att hon inte har några cigaretter. Hon undrar om inte Annica kanske har några. Därefter börjar Jennifer att prata med Hulda om just Annica. 
- Alltså usch, jag stör mig på henne som fan. Hon är "all over the place", säger Jennifer. 
Hulda säger att hon tycker att Annica är gullig, men det är ändå något med henne.. 
Killarna sitter i gymmet och pratar. Jag har inte hört hela diskussionen, men uppfattar följande.
Marcelo börjar att prata om när han skulle kliva in i huset.
Han träffade nämligen en tjej och hon sov hos honom natten före han klev in i huset. 
- Jag var ju tvungen att säga något. Hon visste att jag hade sökt och natten före berättade jag att jag skulle in i huset. Hon blev jätteledsen, säger han. 
Det kryper också fram att Marcel ska ha träffat någon före han klev in i huset. 
- Hon var inte ens hemma i Sverige när det var dags, säger han. Hon åkte till London fem dagar före jag klev in i huset. Hon kommer hem på lördag och här sitter jag. Fast hon ringde inte en enda gång när jag fortfarande var anträffbar.  

2012-04-03  

CHARLIE TALAR NU.

Jennifer kommer ut i vardagsrummet och ber om att få dockan Charlie. Killarna tror först att hon ska börja prata med hjälp av den, men så fort hon tar emot Charlie så står hon till bikten.
Det dröjer dock inte många sekunder förrän hon går med Charlie till gymmet för att muntra upp Hanna. Diskussionen i gymmet dör ut och de går in i vardagsrummet. Jennifer har nu börjat att prata genom Charlie, men säger att hon tänker göra det när hon vill och känner för det. 
Charlie är lite fascinerad av Tennys snopp och det kommer några små leenden från Jennifer. Hulda frågar Jennifer om hur de ska göra med cigaretter, men Jennifer/Charlie svarar inte.
- Tänker du vara väldigt fåordig? undrar Hulda.
Jennifer svarar inte, men vänder sig sedan mot Joe och erbjuder honom hela sin 50 BB-dollarssedel om hon får cigaretter av Joe. Joe säger att hon kan få hela ciggpaketet för 50 BB-dollar, men affären verkar dock inte riktigt bli av. Jennifer pratar inte via Charlie alla gånger, men det här väl kanske en start?
Jennifer börjar tigga cigaretter, men det är ingen som riktigt vill dela med sig. Tenny säger till Jennifer och Hulda att han tycker att de är väldigt dåliga på att spara pengar. Jennifer skriker och är frustrerad. Det är inte lätt när rökbehovet kallar.
- Åhh! Big Brother, ge mig cigg! säger hon.
Jennifer verkar välja att vara väldigt fåordig idag, precis som Hulda undrade. Marcel försöker hjälpa till att lösa Jennifers cigarettproblem och föreslår växel med Hanna. Jennifer svarar inte. 
- Jag är bara så.. trött, säger hon.

2012-04-03 

DAGS ATT KLIVA UPP, JENNIFER.

Jennifer har legat i sängen till nyligen. Hon har börjat att klä på sig nu, men det är inga glada miner ifrån hennes sida. Hon verkar väldigt butter över hennes bestraffning efter söndagens fest. Marcel sitter på sängen mitt emot. Jennifer frågar om tvättmaskinen är tillgänglig och Marcel går in i slussen. 
De flesta av killarna sitter i soffan och pratar om tv-program när man släcker ner ett rum och låter deltagarna göra uppdrag, utan att de ser något. I förra årets säsong gjorde de samma sak och Rodney nämner att Gurkan var mer och gjorde det.
Tjejerna står i gymmet och pratar. Hanna är ledsen. Marcel ska ännu en gång ha varit otrevlig mot henne. 

2012-04-03 

MARCELO OCH DOCKAN CHARLIE.

Bara för att Jennifer vägrar använda handdockan så ligger den inte bara och skräpar. Marcelo har fått tag i den och går runt och pratar med förvrängd röst. Denna lilla docka pratar väldigt mycket om snoppar och den gillar att titta på de andra deltagarna när de motionerar. Marcelo bestämmer sig för att dockan ska heta Charlie.
- Kom igen nu, Rodney, heja heja, piper Charlie och tittar på Rodney och de andra som motionerar ute. 
Rätt underhållande faktiskt.

Joe funderar över vad Jennifer kommer få för straff för att hon inte använder sig av Charlie. Han hoppas på tvångströjan. Lars är övertygad om att det kommer inte hända någonting. Amandus är beredd att hålla med. 
- Det är ju så dumt. Hon har ju betett sig illa och ska ha ett straff. Vad är det för straff att ha en docka på sig i några dagar? Det är ju bara roligt, ändå gör hon det inte, säger Amandus.
- Tycker inte Jennifer om mig? Varför vill hon inte använda mig? piper Charlie sorgset.
Marcelo kommer på att Charlie kan vara till bra användning. Så fort något dumt händer, så är det Charlie som är boven bakom dramat. 
- Det var inte jag som gjorde det! Det var Charlie, säger Marcelo. 

2012-04-03 

JENNIFER BJUDER INTE PÅ SIG SJÄLV.

Marcel, Vobban och Lars pratar angående Jennifer och att hon vägrar fullfölja sitt straff och prata genom handdockan med förvrängd röst, under kommande 48 timmar. De funderar över vad hon kan få för straff för att hon inte lyder Big Brother. Hon är ju redan autonominerad denna vecka. 
De funderar på om det kan innebära att hon får ytterligare en autonominering om hon klarar sig på söndag. Marcel tror däremot inte att hon inte kommer att vara kvar i huset efter söndagens livesändning. Det är skillnad att ha varit i huset under två respektive sju veckor och hon blir förmodligen utröstad. 
Vobban tycker att det är grymt tråkigt att Jennifer inte kan bjuda på sig själv, genom att ta sitt straff.

2012-04-03 

ÄNNU EN SAMLING.

Annica kallas till bikten. Hon kommer ut och ropar:
- Samling igen! 
Amandus skojar med Lars och Vobban och börjar tycka att det här börjar likna en militärbas.
Jennifer kommer in i vardagsrummet och killarna frågar vart handdockan är. 
- Du, den har jag kastat åt helvete, svarar Jennifer. 
- Men du måste ju prata via den, säger Joe.
- Det skiter jag i, säger Jennifer.
Förutom Jennifer är det ganska bra stämning i huset denna morgon. 
I meddelandet som Annica läser upp kommer det fram att Lag Gul ska ha sin stand up idag. 

2012-04-03 

JENNIFERS STRAFF OFFENTLIGGÖRS.

- Samling!!
Morgontrötta deltagare har svårt att kliva upp ur sängen och gå till soffan för att samlas. Hulda, som ska läsa upp meddelandet, är väldigt trött och undrar om hon måste stå upp under tiden som hon läser upp meddelandet. Under tiden så får deltagarna flera tillsägningar att de ska fixa till mikrofonerna. Marcel suckar för varje gång som en tillsägning kommer. 
Hulda läser följande meddelande: 
"Jennifer, under söndagens fest bröt du många regler. Du är därför autonominerad till söndagens livesändning. Som staff för att du attackerat kameran i bikten så ska du ha handdocka på dig under 48 timmar. Du får endast prata genom denna, med förvrängd röst. Enda gången du får prata med din vanliga röst är under stand-upen! Med vänliga hälsningar Jimmy.."
Deltagarna skrattar och tycker att detta är det bästa straffet någonsin. 
Jennifer verkar dock inte uppskatta straffet lika mycket. Hon och Marcel går och lägger sig i sängen, hon viskar lite till Marcel. Hanna kommer efter med dockan och lägger den i fotändan. Rodney kommer in och börjar prata med Jennifer. Han flinar och frågar hur hon mår.
Därefter kastar han över handdockan till Jennifer, så hon kan svara via den. Hon tar tag i handdockan och kastar iväg den. För närvarande ligger dockan på Huldas säng.

2012-04-03 

SVÅRT ATT KLIVA UPP.

Dörren ut till köket är stängd, men det är ingenting som deltagarna kommenterar.
Det är nämligen lite svårt för några av deltagarna att komma upp idag. Hanna har klätt på sig och gjort i ordning en smörgås, men har efter det lagt sig ner bredvid Tenny. De ligger och pratar under tiden som Tenny gäspar. Han ligger mer än gärna kvar.
Hanna reser sig dock efter ett tag, men sitter kvar vid sängkanten och äter sin smörgås.
Annica är uppe och går en stund, men även hon lägger sig ner i sängen och vilar. 

2012-04-03 

VÄCKNING

Deltagarna väcktes för ungefär fem minuter sedan. Tror det var en Green day låt, men är absolut inte säker. Vet någon får ni gärna skriva detta i kommentarerna.
Vad förväntar ni er av dagen?

2012-04-03 

BIKT MARCEL
Sen så flippade hon....Jennifer heter hon, ut totalt igår. Helt stört, känns som att lite var mitt fel men jag fattar inte hur hon kan bli så jävla sur. Hoppas hon inte är så i vanliga fall när hon dricker de vore ju inge kul. Men hon har bett om ursäkt till alla så de är överstökat och jag har bett om ursäkt till henne. Ja kallade henne för Jessica igår, vilket inte var meningen. Men jag har skitsvårt för hennes namn, jobbigt jobbigt. Men jag ska....öva på henens namn annars vet jag va som händer får man en örfil kanske. Nej hon är en snäll o bra tjej, så är det.

2012-04-03 

TISDAG

Tisdag 3/4

11:00 Arbetet med att skriva stand up fortsätter.
14:00 Sumofotboll
19:00-20:00 Det gula laget (Jennifer, Rodney och Lars) framför sin stand up.

OBSERVERA ATT TIDERNA ENDAST ÄR CIRKATIDER OCH KAN KOMMA ATT ÄNDRAS. Artikeln uppdateras vid klockan 10:00 på respektive morgon.

Du ser allt direkt när det händer med 24-7 abonnnemang.

2012-04-03 

FÖR MYCKET SEX ELLER?

Det sexades en del i huset även denna natt, vad säger ni? Är det på väg att bli för myket sex och för lite underhållning, eller kan man kombinera de båda? Jämför man med säsongen i fjol är det en enorm skillnad vad gäller relationer och sex i huset. Vad tycker du, har det blivit för mycket?
Marcel och Jenner o Amandus och Camilla under natten.

2012-04-03 

DAG 44.

Läget i huset ser för närvarande ut på detta sätt.. 

2012-04-03 

PT PÅ GÅRDEN

Marcel har tagit på sig rollen som PT för Hanna P i huset. Just nu kör dom sitt första träningspass ute på gården.

2012-04-02 

BELÖNING

Grattis lag lila ni vann dagens tävling. Därför väntar belöning i bikten. För att få belönningen ska ni samla in de pennor och papper gröna laget använde för att göra sin stand up show tidigare under kvällen.
Priset, en varsin öl och en chipsskål.

2012-04-02 

GRÖN STAND UP

Stand up show i huset just nu. Gröna laget håller låda och Joe har precis avslutat sin monolog. Marcelos tur näst, men han blir inkallad till bikten, oklart varför.
Ja det var mestadels sexskämt. Joe drog ett skämt om Lars "klockan" Bergström, Marcelo gav en toffel till Marcel och pratade om sin kuk, Annica skämtade om Camillas bröst och Marcelos paket och Hulda passade på att prata lite om bikten, och rädslan att bli gravid av att sitta på Marcelos tshirtar.

2012-04-02 

EN KYCKLING OCH ETT ÄGG

Ignorera påsken kom tillbaka nyss. En kyckling kom in o la ett påskägg på bordet. Ägget försvann rätt snabbt då de "råkade" hamna under mattan haha.

2012-04-02 

JOES BELÖNING

Joe tryckte på knappen tidigare och har nu fått sin belöning. Han skrattar gott åt att få ha egen fest med tre tjejer. Han valde Annica, Camilla och Hanna J.

2012-04-02 

GRATTIS LILA LAGEt
Lila laget vinner första tävlingen. Återstår att se vad priset blir, grattis!

2012-04-02

DAGS FÖR BUNGYRUN

Annica blir kallad till bikten och får med sig information ut om dagens första tävling i skrattolympiaden. Deltagarna har 10 minuter på sig att klä sig sportigt och ta sig ut på uppdragsgården och där väntar en fysisk utmaning. Klä er varmt för ni kommer vara ute minst 30 minuter så ta med jacka.
Annica slarvar med infon och BB kallar Annica till bikten för lite skäll. Det sker en ny samling där BB påminner om att alla måste samlas i soffan när BB säger så.
Varje lagmedlem får tre försök lag att komma så långt fram som möjligt. När alla i laget gjort tre försök var så sammanställs poängen. De lag som vinner utmaningen kommer få en belöning under kvällen. Eftersom grön är en medlem mer måste en av dom stå över. Det är också denna person som räknar poängen.
Lila samlade ihop 12 poäng
Röd samlade ihop 10 poäng.
Nu är det lag grön och guls tur i tävlingen. Joe och Lars är först ut.
Gula samlade ihop åtta poäng
Grön samlade ihop åtta poäng

2012-04-02 

JOE TRYCKTE PÅ KNAPPEN

För 5 minuter sedan så tryckte Joe på knappen och därav får vänta 20 minuter på sitt straff/belöning. Hans belöning är att han ska välja ut 3 tjejer och ha en fest i guldrummet men han ska vara utklädd till Hugh Hefner och tjejerna ska ha utmanande kläder .

2012-04-02 

DAGS IGEN

BB verkar älska när det händer saker under täcket då det är det enda dom visar så fort det sker. Jennifer och Marcel verkar få till det igen..../Henrik

2012-04-02 @ 14:04:17 Permalink Bilder/Videos Kommentarer (10) Trackbacks ()

JANNE

Nu har den kända komikern kommit in i huset. Janne Westerlund heter han och är tydligen en av grundarna till Stockholm live. Det är väl det jag har hittat om honom.
Dags för Janne att göra lite stand up för deltagarna.
Vi får veta mer regler för stand up showen. Varje person i lagen ska hålla igång en minut, totalt så kommer akten att bli 3-5 minuter beroende på hur mycket dom kommer på. Stand up showen ska handla om livet i huset, och alla personer i huset ska bli omnämnda minst en gång i varje uppträdande.

2012-04-02  

HUMORVECKAN

Deltagarna samlas i soffan och blir indelade i lag. Dessa lag ska dom vara under hela veckan och varje kväll ska ett lag hålla en stand up show för de övriga. Deltagarna får mössor de ska bära under alla utmaningar denna vecka. Det lag som lyckas bäst kommer belönas, men även den deltagare som är bäst av alla, så detta är både en lagvecka och en individuell vecka.
Lagen har ett och ett valt dag för när dom ska framföra sin stand up show.
Lila- onsdag kväll
Camilla Vobban Marcel
Röd- torsdag kväll
Amandus Tenny Hanna J
Grön- måndag kväll
Hulda Marcelo Annica Joe
Gul- tisdag kväll
Jennifer Lars Rodney

2012-04-02 

SEX I HELA HUSET

Har hänt en del under morgontimmarna i huset. Först ut var Camilla och Amandus som inte längre knude hålla sig och hade sex i gymmet under