top of page

Möte om Framtiden till Big Brother Sverige Supportergrupp!
Dagordning:
1. Supportergruppens framtid
2. Vad har hänt sedan 2021?
3. Projekt framåt:
4. Drift av vår FB-grupp BB Sverige!
5. Vem vill/ska vara med vidare.
6 Vem gör vilka uppgifter framöver.

7. Leder supportgruppen

Sedan det är länge sedan vi har pratat tillsammans, vill vi och informera/diskutera om framtiden för våra grupper o hemsidor etc.
När vi går vidare vill vi att vi har ett mannskap som är motiverade och klara för nya metoder o arbetssätt i våra grupper.

Vad har hänt sedan 2021?
Det har hänt mycket nytt sedan vi körde BB Sverige i 2021
FB har utvecklat sig enormt. Vi har i dag verktyg som tar oss in i framtiden med många hjälpmedel som vi själva måste hantera fortlöpande och var mycket resurskrevande. Så är det inte längre. I dag går mycket å ställa in automatiskt då vi har automatiskt moderatorer som fixar det mesta för oss. I princip måste vi bara moderera i trådarna det mesta som ska avlägsnas är ställt in på förhand, så som borttagning av oönskede länker,bilder,filmer etc.
Verktyget avlägsnar ord som vi har programmerat in som ex. rasism sex etc. Det är också nya verktyg som tar upp medlemsgodkännelser o sorterar ut dom som inte godkänner reglerna eller har en profilbild eller har för nya konton. Kvar o granska blir som seriösa ansökningarna. Dom som verkligen vill in i gruppen.
Det har kommit en ny typ av chatt som är integrerad med gruppen som innehåller samma modereringsverktyg som vi har i FB-gruppen. Blir du pausad/avstängd från gruppen, så blir du automatiskt avstängd från chatten.

Projekt framöver:
För och hålla en god kontakt med våra kollegor som är förberedda och klara för en ny säsong måste vi bli snabbare / bättre på och svara även utanför säsongen och hålla kontakten. Då är det mycket lättare och dra igång gänget inför en ny säsong.
Vi kör i gång med lite aktiviteter i vår nya BB chatt framöver. Vi har ett komplett arkiv med samtlige episoder från BB Sverige 2006 och fram till 2021 som är tillgängliga på vår hemsida vi har 1000 tals av filmer från samma säsong som är katallogiserad och som är tillgängliga.
Vi har en kompletta säsonger med avsnitt från BBCAN och BBAU som är tillgängliga på vår webbsida. Allt kommer sakta o läggas upp i vår BB Sverige Chatt.

Drift av vår FB-grupp BB Sverige!
Vi har nu testet ut ett nytt system som förenklar vårt arbete, och gör det mer kul och vara admin i vår BB Sverige grupp.
Vi har nu testet det i 70 dagar i BBCAN och det fungerar till 100 %
För att det ska bli kul och jobba här i gruppen, har vi tagit detta tillbaka till där vi startade en gång. Allt ska vara baserat på frivillighet. Ingen vaktlister etc man lägger ned den tiden man själv vill.
Mycket av dagens material flyttar över till vår webbsida. Vi avvecklar det gamla repotagesystemet och kommer med en Sammanfattning av digitala dagböcker för dagen och Digitala Höjdpunkter i tillägg kommer live sändning o dom två dagliga reportagen läggas ut vid dagens slut på vår webbsida det samma gäller Live sändning. Vi lägger ut länken i FB gruppen.
Vad betyder detta för FB gruppen? Vi ger större plats för våra medlemmar för att diskutera i dagstråden och våra medlemmar får lägga ut egenproducerat material efter godkännande, vissa trovärdiga medlemmar får automatisk inläggsgodkänelse på sina konton. I tillägg får de en ny plattform med den nya chatten.
Jag tror att denna omlägging kommer och göra det roligare och vara admin då allt är baserat på frivillighet o man deltar när man kan.
Det blir också mer översiktligt för våra medlemmar som inte hamnar i Afrika efter 1 dag som det gör i dag i FB-gruppen. Nedanför är länkar från BBCAN som visar de hela o de nya systemet har blivit extremt väl mottaget av medlemmarna. 

Länkar:
Repotager
https://www.bigbrothersupportergroup.com/blog
Episoder
https://www.bigbrothersupportergroup.com/about-3-19
Filmer från huset 24/7
https://www.bigbrothersupportergroup.com/about-3-27
Fotogaleri huset!
https://www.bigbrothersupportergroup.com/house-bbcan11

 

En annan fördel är att vi inte är beroende av så många personer som vi var tidigare. Det blir bättre kapacitet till och moderera i gruppen o chatten.
Vi har mycket och vara stolt av. Vi har arkiv som dokumenterar hela BBs historia i reportager bilder filmer episoder. Det är ingen andra som är så dedikerte som oss. Inte produktionen själv har sådana arkiver som vi har.

7. Leder supportgruppen

Som ny leder för supportergruppen, erstater Lelle Lindholm Morten
Mortens uppdrag blir att göra foto/film. Morten  är ansvarig för vår webbsida repotager och alla plakater design på våra plattformar
Patrik är ansvarig för medlemmens tillsluttning i alla våra grupper och ansvarig för alla system på våra plattformar

herøyabåt.jpg
bottom of page